2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ya simdi oglumu kaptı kandırdı die bakıyorlar ama nerde lanet gelin var onu almak için can atıyorlar ben anlamadım adalet anlayışlarını

üçlü test sonucumda ıyı cıkmıs çok sukurrrr cok mutluyummmm:)
canım gözün aydın

canım ne güzel yarın öğrencen sende hayırlısıyla hadi bakalım sağlıklı olsunda önemli olan o...
bebişko annesi nerden nasıl vkayıt oldun ya ben de doldurayım oğluşum için
ya bana da söylermisiniz numune mi istediniz sipariş mi verdiniz primaya merak ettim.
Hadi bakalım artık darısı doğuma diyelim hayırlısıyla çok güzel sonuç..

canım arkadaşlar açıklamış ama, face de primayı arat çık an sayfada ilk hediyem var oray form doldur,face in kimin olduğu önemli değil, nasıl olsa kendi bilgilerini giriyosun canım sonra arıyolar,adres teyidi için ben 28 kasımda doldurmuşum bugün aradılar...

canım ya ne dicemi bilemedim Allah şükür bizde pek yok böle şeyler ama etrafımda çok var, aslında benim gibi sorunsuz olanlar azınlıkta,,,sıkma sen canını, sen mucizeni yaşamaya bak,,hayat biryerden alıp bi yerden veriyor, sabredip yoluna bak,önemli olan senin ailen, sen eşin ve oğluşun,,,gerisine çek mesafeyi.....

kızlar yaa benim de gelinim olacak çok fazla konuşmak istemiyorum ama herkesin durumu aşağı yukarı aynı galiba
benim de düğünümde kimse kılını kıpırdatmadı misafir gibi sadece düğüne geldiler kına gecesine bile gelmediler düşünün
bi havlu bile alan olmadı hala da arayıp sormazlar haa ben de arayıp sormam o ayrı kırk yılın başı keyfim yerindeyse k.validemle konuşurum o kadar eltimle iyi anlaşıyorum onunla konuşurum
görümcemin yüzünü de sesini de bayramdan bayrama anca duyarım hamileyim bir kere arayıp sormadılar ama hakkını yemeyeyim k.valide üzme karını dikkat et filan diyo hep eşime soruyo nasıl bir sıkıntısı varmı diye ama o kadar

ben de istiyorum heveslensinler bişeyler alsınlar yapsınlar diye ama nerdeeee eltimin de 2 aylık bebeği var bilezik alıp gittiler sadece görümcem 1 saatlik yolda oturuyor daha gidip bebeği görmedi
bana da uzaktan gelecekler 6 saatlik yol epey sonra gelsinler istiyorum çünkü gelince kalmaları gerekecek bakalım o günlerde neler olacak

mrb kızlarr amma kaynatmışsınız ayol oku oku bitmiyo
gece sol kasığım çok ağrıdı sabaha kadar kıvrandım dr randevumu öne alsam mı acaba
canım ya düngece bende bi ara uyandım kasıklarımda nasıl bi ağrı var anlatamam ama nasılsa tekrar uyudum ve sabah bişeyim yoktu...bazen gece uykuda idrarı çok tutuncada ağrı oluyo...ne zaman gideceksin normalde??
yuhahaha dicem artık bu kadarınada kusura bakma ama galiba yüzsüzmüş biraz görümcen...

Kızlar ya salsa84 arkadaşımızdan haberi olan varmı ya naptı acaba inşallah herşey yolundadır....

2 hafta sonra gidicem canım 4lü test için..sanırım dediğin gibi idrarımızı tutunca oluyo farkettim sabah wc gidince geçti ağrım

ay ben alıstım artık takmıyorum vallaa anlatsam daha neler nelerrr:)))))))

şu mayıs gelsede yavrularımızı kucaklasak
mis gibi kokusunu çeke çeke uyusak.. arkadaşlarımdan hamile olanlar var ayy çok çabuk geçti hamileliğimizin tadını çıkaramadık diyolar
ben tam tersi çabucak geçsin yavrumu kucaklayayım istiyorum

gece uyumadan1 saat yavrumla geçireceğm zamanlarım hayalini kuruyorum

ya zaten şu hamileliğin tadını çıkarmak ne demek anlamadım gıtttııı

ay ben alıstım artık takmıyorum vallaa anlatsam daha neler nelerrr:)))))))

yok artık ya daha neler artık :)) bizimkilerde ilk bebeği öğrendiklerinde mobilyasını biz ödücez diyolardı şimdi sesleri sedaları kesildi hiçççç söz edn yok.
Evet salsa arkadaşımızdan ses çıkmadı bi daha

şuan o ağrının aynısını çekiyorum canım çok acıyooooooooooo. idrarımı çok tuttum ondan oldu heralde. wc gitmektende çok sıkıldın her saat başı en fazla 2 saat

tuvalet sorunu bende de varrr mesaimin yarısı wcde gecıo valla evdede devamm ınan kac kere cıkıom günde bılmıomm idrarı tutma cnmm ben bazen gece üsenıom kalkmaya sabah gıttıgımde nasıl ağrım oluyorr vallaa

koca göbeklerini gere gere gezmek demek galiba eee bide ilgi artıyo hamile olunca aman kimseden ilgi falan beklemiyorum walla

beni uyutsunlar mayıs sonu uyandırsınlar

bende öle nazlı bi hamile degılım eskı hayatıma devam edıom vallaa dogurmak ıcınn sabırsızlanıyorumm

10 -15 dk tutsam böyle ağrı oluyo odayadabir gelince ben 1 dk çişe gitmem gerekiyo diyemiyorum ki:)

Oh gez canım ya yarasın valla,hava alamak iyi gelir.
Kızlar ya salsa84 arkadaşımızdan haberi olan varmı ya naptı acaba inşallah herşey yolundadır....
Harbiden ya canım noldu acaba hiç ses slouk yok,umarım iidir.
Ya bi de koştura koştura gidiyosun azıcık bişey gelmio mu uyuz oluyorum.Bi de kızlar ben gülerken altıma kaçırmaya başladım ,niye öyle oldu ki yaVar mı benim gibi gülerken kaçıran?

bende bı kere hapşırdıgımda kacırmıstımmm hehee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…