aaaa canim senin doguù gununde kutlu olsun sagllikli,mutlu ve bebisinle nice yillara insallah
canim simdiki bazi aileler hazira konmak istiyorlar ,kimden duyduysam bu boyle oyle eskisi gibi hevesli oglan evlendiriyoruz yapalim edelim hazirlayalim dusuncesi kalmamis cogu kolunu bile kipirdatmiyor, tabi istisnalar var onlari ayri tutuyorum ama cogu isin kolayina kacmaya basladi nasilsa gelinde oglanda calisiyor kendileri alsin yapsin etsinler diye dusunuyorlar
anladım tşk ederim. bende babystara numune talebinde bulunmuştum 2 adet yenidoğan bezi geldi. yaklaşık 1 ay önce yazdım bana 2 hafta sonra geldi siz ne zaman yaptınız bunu.
canım gözün aydınüçlü test sonucumda ıyı cıkmıs çok sukurrrr cok mutluyummmm:)
Canim ya Allah kolaylik versin sana ve calisan tum anne adaylarina cok iyi biliyorum hamileyken calismanin ne kadar zor oldugunu.Ben evde oldugum halde kendimi öyle yorgun öyle halsiz hissediyorumki ya dfaha yeni birseyler yedim ev kalk gidelim diyor napicam bilmiyorum seytan git isine ugrasma benimle diyerek kalkicam herhalde bugun islerimi halletmem lazimki yarin 9 da randevumuz var yarina birsey birakmamam gerekiyo yani
Canim ne guzel sanirim 3 kisi oldu yarin bebislerimizin cinsiyetlerini ögrenecek tabi gösterirlerse bizimde yarin randevumuz kendi dr.da degil kalp dr.da ama dr.um söyleyebilecegini söyledi o dr.da..Sende benim gibiydin sanirimcanim benimde mide bulantilarim cok yogundu bende serum aldim hep ve en sonunda dr.um bir hap verdi bulanti icin o cok iyi gelmisti yeni yeni birakmaya calisiyorum daha dogrusu bulantilarim cok sukur cok hafifledi bende simdiye kadar nerdeeeee ne yiyebilirsem onu yedim ac kalmamak adina yani ne sut ictim ne yogurt vsss.... ama simdi gunde en az bir bardak icmeye calisiyorum tamamen bir kendime gelebilsem elimden geldigi kadar herseyden yemege calisicam ins..
bebişko annesi nerden nasıl vkayıt oldun ya ben de doldurayım oğluşum için
ya bana da söylermisiniz numune mi istediniz sipariş mi verdiniz primaya merak ettim.
Hadi bakalım artık darısı doğuma diyelim hayırlısıyla çok güzel sonuç..
canım ya ne dicemi bilemedim Allah şükür bizde pek yok böle şeyler ama etrafımda çok var, aslında benim gibi sorunsuz olanlar azınlıkta,,,sıkma sen canını, sen mucizeni yaşamaya bak,,hayat biryerden alıp bi yerden veriyor, sabredip yoluna bak,önemli olan senin ailen, sen eşin ve oğluşun,,,gerisine çek mesafeyi.....çok sağol canım... normalde çok takmıyordum ama hamileyken olunca cnm çok sıkılıyor günlerdir istediklerini yapıyor diyorlar ben susuyorum içim şişti resmen.
az önce eve geldim izin alıp, annem komşuya gidecekmiş, babama 'o doktora fln gider nasılsa sen dur evde' diyor fısır fısır.
kendi evimde rahat yok anlıcanız.
ben de fotoğraf makinamı alıp dışarı çıkıcam şimdi.
tekrar çok sağol
canım ya düngece bende bi ara uyandım kasıklarımda nasıl bi ağrı var anlatamam ama nasılsa tekrar uyudum ve sabah bişeyim yoktu...bazen gece uykuda idrarı çok tutuncada ağrı oluyo...ne zaman gideceksin normalde??mrb kızlarr amma kaynatmışsınız ayol oku oku bitmiyo
gece sol kasığım çok ağrıdı sabaha kadar kıvrandım dr randevumu öne alsam mı acaba
yuhahaha dicem artık bu kadarınada kusura bakma ama galiba yüzsüzmüş biraz görümcen...valla hatta suan bız annemle dedemın ortak bı daıresı var oraya tasındık sadece dedeme kıranın yarısını veryoruz görümcem gecen bayram dıo oh kırada azalmıss artık anneme bı bulasık makınası alırsınızzz
canım ya düngece bende bi ara uyandım kasıklarımda nasıl bi ağrı var anlatamam ama nasılsa tekrar uyudum ve sabah bişeyim yoktu...bazen gece uykuda idrarı çok tutuncada ağrı oluyo...ne zaman gideceksin normalde??
yuhahaha dicem artık bu kadarınada kusura bakma ama galiba yüzsüzmüş biraz görümcen...
Kızlar ya salsa84 arkadaşımızdan haberi olan varmı ya naptı acaba inşallah herşey yolundadır....
canım ya düngece bende bi ara uyandım kasıklarımda nasıl bi ağrı var anlatamam ama nasılsa tekrar uyudum ve sabah bişeyim yoktu...bazen gece uykuda idrarı çok tutuncada ağrı oluyo...ne zaman gideceksin normalde??
yuhahaha dicem artık bu kadarınada kusura bakma ama galiba yüzsüzmüş biraz görümcen...
şu mayıs gelsede yavrularımızı kucaklasak
mis gibi kokusunu çeke çeke uyusak.. arkadaşlarımdan hamile olanlar var ayy çok çabuk geçti hamileliğimizin tadını çıkaramadık diyolar
ben tam tersi çabucak geçsin yavrumu kucaklayayım istiyorum
gece uyumadan1 saat yavrumla geçireceğm zamanlarım hayalini kuruyorum
ay ben alıstım artık takmıyorum vallaa anlatsam daha neler nelerrr:)))))))
ay ben alıstım artık takmıyorum vallaa anlatsam daha neler nelerrr:)))))))
ya zaten şu hamileliğin tadını çıkarmak ne demek anlamadım gıtttııı
şuan o ağrının aynısını çekiyorum canım çok acıyooooooooooo. idrarımı çok tuttum ondan oldu heralde. wc gitmektende çok sıkıldın her saat başı en fazla 2 saat
koca göbeklerini gere gere gezmek demek galiba eee bide ilgi artıyo hamile olunca aman kimseden ilgi falan beklemiyorum walla
beni uyutsunlar mayıs sonu uyandırsınlar
tuvalet sorunu bende de varrr mesaimin yarısı wcde gecıo valla evdede devamm ınan kac kere cıkıom günde bılmıomm idrarı tutma cnmm ben bazen gece üsenıom kalkmaya sabah gıttıgımde nasıl ağrım oluyorr vallaa
Oh gez canım ya yarasın valla,hava alamak iyi gelir.azademel beykoz sevgi006 ekins mutluyumm ve diğer tümm mayıs teyzelerimm
annem foruma ağlayarak girdi gülerek çıkıyor hepinize çoook teşekküyy edeyimm
ona bıraksam daha yazdıkça yazacak ama ben çok sıkıldım azcık gezmek istiyorum
hepinizi ve arkadaşlarımı kocamann öpüyorummm 1-2 saat sonra görüşürüüzzz
bu öpücük de benden kızçelerinize gelsin
Harbiden ya canım noldu acaba hiç ses slouk yok,umarım iidir.Kızlar ya salsa84 arkadaşımızdan haberi olan varmı ya naptı acaba inşallah herşey yolundadır....
Ya bi de koştura koştura gidiyosun azıcık bişey gelmio mu uyuz oluyorum.Bi de kızlar ben gülerken altıma kaçırmaya başladım ,niye öyle oldu ki yatuvalet sorunu bende de varrr mesaimin yarısı wcde gecıo valla evdede devamm ınan kac kere cıkıom günde bılmıomm idrarı tutma cnmm ben bazen gece üsenıom kalkmaya sabah gıttıgımde nasıl ağrım oluyorr vallaa
Oh gez canım ya yarasın valla,hava alamak iyi gelir.
Harbiden ya canım noldu acaba hiç ses slouk yok,umarım iidir.
Ya bi de koştura koştura gidiyosun azıcık bişey gelmio mu uyuz oluyorum.Bi de kızlar ben gülerken altıma kaçırmaya başladım ,niye öyle oldu ki yaVar mı benim gibi gülerken kaçıran?
bende bı kere hapşırdıgımda kacırmıstımmm hehee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?