2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ya salsa84 arkadaşımızdan haberi olan varmı ya naptı acaba inşallah herşey yolundadır....

evt arkadaslar suyu azalmıstı nerdesin salsa84 inş mutlu haberlerle gelirsin

kizlar salsa arkadasimizin baska bi topicte yazdigini gormustum gecen hafta dusuk yapmis galiba aldirmadan kendi kendine dustu diye yazmisti ,demekki onun icin hayirlisi boyleymis insallah yine olur unutturur acisini

Canım doktorum banada vitamin vermedi.
Şuana kadar bebeğimin gelişimi çok iyi.Sadece demir ilacı kullanıyorum şimdilik.

Canım ilaç kullanımı esnasında ishal olmak ilacın bünyeye ağır geldiği belirtisidir bence ama doktorun normal diyorsa bilemiyorum inan.
Demir ilacı siyahlaştırma yapıyor ama ishal sıkıntısı yaşamadım ben hiç.

Bu tablo bana çok saçma geldi açıkcası.
Sonuçta son aylarda alınıyor en fazla kilo.Bu tabloda ise son haftalarda kilo alımı durmuş tamamen.

Canım seni üzdüğüm için çok özür dilerim.
İnan kendimi suçlu hissettim şuanda.Hakkını helal et lütfen.
Ben dışardan bakan biri olarak yorum yapmıştım sadece ama şuan kararında ne kadar haklı olduğunu daha iyi anlıyorum.
Bende aynısı olmasada maddi konuda bir takım sıkıntılar yaşadım ama eşimin ailesi ve benim ailem arasında uçurumların olduğunu öncesinden biliyordum zaten.Şöyle söyleyeyim,ben prima ile büyütülmüşken eşim naylon bez ile büyütülmüş dersem herhalde aradaki uçurumu daha iyi anlatmış olurum.
Gerçi şimdi eşimin ailesinin durumuda yokken kayınbabam binbir güç ile aldığı arabayı satarak düğünümüzde kendilerince bişeyler yapmaya çalıştılar.Yani biliyorum ellerinde olmadığını,o yüzden kızamıyorumda.Herşeyi baştan kabullendim sonuçta..Hani bir söz var ya "ey aşk sen nelere kadirsin" diye...
Rabbim kalplerimizdeki bu sevgiyi her gün daha arttırsın ki bu tür şeylere katlanmak daha kolay olsun bizler için.

bende bir erkek annesi olcam teyzeleri:)))

Hayırlı olsun canım...

Hemen hemen bir çoğumuzda bu kasık ağrısı var herhalde.Belkide bu dönemde normaldir bunlar.Bende oturduğum yerden kalkarken daha çok hissediyorum ağrıyı,birde wc ye sıkıştığım zaman.

Maşallah canım bebeğine..
Oğlumun arkadaşlarıda çoğalmaya başladı

tebrikler için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz oğluşumla.. Kızlar biz eşimle hep şöyle düşünmüşüzdür, çocuğumuzun ismi ikimizin isminden oluşsun. Benim Merve eşimin Tarık , oğlumuzada TAMER düşünüyoruz ama 2.isimde arıyoruz aklımızda mert,efe,batın var. Sizce hangisi yakışır ve başka önerileriniz var mı?

toprak mı:44::44::44::44:
tatlım ben bu yaz kendi pekmezimi kendim yaptım kayınvalidemle kesinlikle toprak falan girmz bizde dutu bez cuvala koyar çizmeyle ezeriz şiresini alır iyice kaynatır temiz bir cuvaltan tekrar süzeriz sonra sinilere koyup güneşe veririz kıvamını alınca tekrar temiz bir beze süzeriz mis gibi tertemiz pekmez oluyor kendi gözlerimle görmesem yapımını olabilir diycem ama biz böyle yapıyoruz

kızlar SALSA arkadaşımız bebeğini kaybetmiş 2 gün önce
başka bir forumda dr bora cengize yazdıgı sorusunu okudum kendisi iyi sanırım ama bebegi alınmış suyu tamamen bittiği için rabbim sabır versin inş. hayırlısıyla tekrar hamile kalıp güzel bir hamılelik geçirir

canım bu yazdıklarının arasında tamer efe en birbirine uyan

Tamer efe diyorum ben

Canım bizim köydede özel pekmez toprağı kullanılır pekmez yapımında.Kireç gibi bişey oluyor.Sağlık açısından sakıncası var mı bilmiyorum ama ben en azından hazır pekmez yemektense bu pekmezi tercih ediyorum.
Sizin yaptığınız pekmez daha güzel olmuştur eminim.Hem gözün görüyor,tertemiz mis gibi gönül rahatlığıyla yiyorsun işte.

Salsa arkadaşımıza gerçekten çok üzüldüm ama demek ki hakkında hayırlısı buymuş.Rabbim inşaallah en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı bir elat nasip eyler.

canlarım iki ismi birden kullanacağız bu yüzden yakın olsun ki telafuzu kolay olsun istiyorum, ben tamer mert daha kolay gelir die düşünmüştm babişko ise efeyi. Neyse başka ônerılere açığım. Turuncu sen oğluşunun ismini düşündün mü? Bu arada prenses annişleri kızım olsaydı BERRAK düşùnüyordm belki hoşunuza gidebilir. Fikir olarak sundum.

Sevgili arkadaşlar,
"Dondurulmuşlar ile Şansını Deneyecekler" topic'inde "http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/358039-dondurulmuslarla-sansini-deneyecekler-647.html" Biz; SUDENAZ222, BLOWHE25, NURME, WİSH_, TOOBE, LAVİNİALAVİNİA, SEVDAMMMMM, KDR, NİLÜFERBAHAR, OLACAKOLACAK, EFEYLÜL, TUHA2014, PETEL_UNAL, SYE olarak kendimiz, transferi yapılmış olan arkadaşlarımız, tedavi sürecindeki bebek isteyen arkadaşlarımız ve bebek sahibi olmak isteyen tüm arkadaşlarımız için 15.000 İhlas, 4444 Salat- Tefriciye, 313 Ayetel Kürsi okuduk.
AMİN DER MİSİNİZ? ;
“Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin” dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)
“Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın.” (Enbiya Suresi, 89)
Biliriz ki bizler aciziz, günahlarımız da çok, gücümüz kudretimiz de yok; bu yüzden SANA dua ederiz. Biliriz ki SANA açılan elleri boş çevirmezsin, biliriz ki RAHMETİN büyük, hazinen sınırsız, kuvvet ve kudret SENDEDİR ve günahlarımızı affedensin, duaları kabul edensin, bunu biliriz. İşte bunu bildiğimiz için dua ederiz, sadece SENDEN isteriz, yalnız SENDEN umarız. "Lailahe illallah Muhammeden resullallah" deriz.
"Allahü la ilahe illa hüvel hayyül kayyum”
Peygamber Efendimiz'e (S.A.V.) ,ashabına ,evlatlarına, torunlarının ruhlarına, yeryüzünde ki gelmiş geçmiş tüm peyagamberlerin ruhlarına, tüm evliyaların ruhlarına, sevdiğin ve duası makbul kullarının ruhlarına, silsileyi aliyye büyüklerinin ruhlarına hediye ettik. SEN kabul eyle RABBİM. Onlari vesile ederek SENDEN istiyoruz, mübareklerin hatırı için ALLAHIM.
Ya Zül Celali Vel Ikram..
Biz;rahmetinden bebekler istiyoruz, annebaba olmak istiyoruz, sevmek istiyoruz yavrumuzu. Bebeklerimizi kucağımıza almayı, kucağımızda uyutmayı, doya doya koklamayı, evlerimizde emeklediğini görmeyi, ellerinden tutup yürütmeyi, saçlarını okşamayı, gözlerine bakmayı istiyoruz. Sessiz hanelerinimizde çocuk sesleri duymak istiyoruz, okula yollamak, büyütmek, vatana millete hayırlı birer evlat olarak yetiştirmeyi, mürvetini görmeyi istiyoruz.
Rabbim, bizler de annelik duygusunu tadalım ne olur, yavrumuzu kucağımıza alıp sevelim, uyutalım, ninnilerle büyütelim.
Analı-babalı hep güzel günlerini görelim yavrumuzun. Hastalandığımızda bir bardak su verecek evlatlarımız olsun. Bayramda seyranda gözlerimiz yollarda kalmasın, kapılarımızı çalacak, ellerimizi öpecek evlatlarımız olsun. Yaşlandığımızda yanımıza gelecek, arayıp-soracak, titreyen ellerimizi tutacak, hatrımızı soracak, gözlerimize sevinç katacak evlatlarımızı nasip et YA RABBİM.
Ne olur RABBİM, bizi mahsun ve boynu bükük bırakma. Gözyaşlarımızı, sevinç gözyaşlarına çevir ALLAHIM. Bizlere de ana-baba olma duygusunu nasip et, bizlere merhamet et. Sen merhamet edensin, rahmetin sonsuz, hazinen sınırsız.
Ana-baba olmamamız için bizleri sebeplere sürükle, bizlere yardımcı ol, işlerimizi kolaylaştır ALLAHIM.
Biz biliriz ki her sıkıntı, zorluk SANA kolaydır. Biz biliriz ki birşeyin olmasını istediğinde ona sadece “OL“ dersin, o da olur. Bundan evvel bizler hiçbirsey değilken bizleri yarattın, yoktan var ettin.

Bizler ve tüm bebek sahibi olmak isteyen kulların için hayırlı ve tez zamanda, sağlıklı ve en hayırlısından, rahmetinden bebeklerimizi lütfetmeni istiyoruz RABBİM.
EL AÇTIK, KAPINA GELDIK YALVARIYORUZ.
Aciziz hiçbirşey yapamayız biz. Dua ile sadece SENDEN isteriz.
SEN HERŞEYE KADİRSİN! EVVEL OLAN AHİR OLAN SENSİN. VARİS OLAN, KAFİ OLAN, SAFİ OLAN, RAHMAN VE RAHİM OLAN, HAYYUM KAYYUM OLAN SENSİN. KUDRET SENİN ELİNDEDİR.
“Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin” dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)
“Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın.” (Enbiya Suresi, 89)
Allah, La ilahe illallah, Zül celali vel ikram, el-Hayyül Kayyüm, er-Rahmanü’r Rahim, Allahü’r Rahmanü’r Rahim, Allahu la ilahe illa hüvel Hayyül Kayyüm, Rabb, el-Hannanü’l Mennanü Bediüs semevati vel ardi zül celali vel ikram, Allah’u la ilahe illa huvel Ahadüs Samedüllezi lem yelid ve lem yûled ve lem yekun lehu küfüven Ahad.
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED
EL - FATIHA

allah isteyen herkese ama herkese versin tüm kalbim amin diyorum dualarınıza. dualarımız sizinle...

lavinialavinia aminnnnn canımm..
Allah ım tez zamanda dileğinizi verir inşallah..

canı gönülden amin diyorum rabbim emeklerinizi boşa cıkarmasın inş. herşey istediğiniz gibi olsun

herkese günaydınlar kızlar
dün komsudaydık kısır yedim ondan mıdır nedir öyle şiştim ki karnım kocaman oldu

canım bazı yapanlar koymuyormuş ama ben kayınvalidemin koyduğunu biliyorum, velhasıl kelam doktorumda koyuluyo dediği için bıraktım, ama topraksızından arayıp bulmayı düşünüyorum....

kizlar salsa arkadasimizin baska bi topicte yazdigini gormustum gecen hafta dusuk yapmis galiba aldirmadan kendi kendine dustu diye yazmisti ,demekki onun icin hayirlisi boyleymis insallah yine olur unutturur acisini
yaaa çok üzüldüm, Bende buna benzer bi durum yaşamıştım, şuan durumunu düşündükçe içim cız ediyo,insan 3 ayda olsa, hiç görmesende, nasıl alışıyo bebğine, daha ilerde olsaydı daha çok üzülürdüm diye teselli veriyosun sonra kendine, Allahım kimseye çekemeyeceği kadar yük vermesin, herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin...

lavinialavinia aminnnnn canımm..
Allah ım tez zamanda dileğinizi verir inşallah..

Canım arkadaşlarım cuma gününün yüzü suyu hürmetine Allahım tüm dualarımızı kabul etsin en içten haykırışla aminnnn diyorum, yazdığınız duayı okudum, aynı şeyler bizler içinde geçerli ,Allahım sağlığını, mutluluğunu, hayrını göreceğimiz evlatlar versin bizlerede, sizlerede....Rabbim geniş merhametinden kimseleri mahrum etmesin....Aminnn....

Amin canım amin,inşallah allah dualarınızı kabul eder,evlatlarla ilgili olan kısımları okurken çok duygulandım gözlerim yaşardı resmen,allahım olmayan herkese bu duyguyu en kısa zamanda tattırır inşallah.
Bana, bütün anne ve anne adayları için de şükürler olsun yarabbim bize bu duyguyu yaşatmayı nasip ettiği için.

Herkese günaydın...

Duayı düşünenlerde bravo... En içten amin dedim...

Kızlar ben bu sabah çok kötüyüm... Çok uykum var ve çok kötü midem bulanıyor. Sabha sandviç yedim peyniri çok sevdiğim halde yumurta gibi koktu... Şuan evde olmak için herşeyi yapardım. Midem çok kötü, köydeyim midemi bastıracak hiç bişey bulamam (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…