2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

lavinialavinia tüm kalbımle amin diyorum umarım ısteyen herkese nasıp eder allahım bu duyguyu benım cocugu olmayan bı arkadasım var 5 senedırrrr allahım bı an önce onun da yuzunu güldürsün inşallah... allaha ne kadar şükretsek az yanı kendı adıma konusayım ugrasmadan hastane kapılarında surunmeden onca tedavı olup acı cekmeden yıpranmadan nasıp ettı rabbimm umarım kımsenın kucagı boş kalmazzz....

Herkese günaydın kızlarrrrrrrrrrr....
Herkesin bi sıkıntısı var galiba bu sabah,bende 2 gün önce tetanos aşısı yaptırmıştım,aşı yapılan kolum çürük gibi ,bişey alıp kaldıramıyorum,bütün vücuduma yayıldı sanki etkisi hiçbiyerimi kaldırmaya halim yok,var mı kızlar aranızda aşı yaptıran?

Herkese Günaydınnn ,

Salsa arkadaşımıza çok üzüldüm ya ( Allah sabır versin çok çok zor bi durum.

Merve biz Batın ismini çok düşünmüştük Allahın isimlerinden biri diye ama tıptada geçiyo diye vazge.tik bide Allahın isimlerini tek koymamak gerekiyomuş , Bende Tamer Efe yi beğendim :)Biz de 3 tane Efe olmasaydı kesin koyardık :)

Turuncu doktorum nornal dedi ama siyah olmasına dedi sanırım çünkü hala geçmedi bide bişey değil acayip sıkıştırıyo beni o an wc ye gitmem gerekiyo yolda filan yakalasa bittim yaniii..

herkese günaydınlar kızlar
dün komsudaydık kısır yedim ondan mıdır nedir öyle şiştim ki karnım kocaman oldu

canım geçen de bana misafir gelecekti bende onlara kısır yapmıştım.beğenmediler herhaldeki pek yemediler. bayağı bi fazla yapmışım ki çok arttı. bende çöpe gitmesin günah diye oturdum bikaç gün yemeye çalıştım bitisin die ama nafile. karnım patlayacak gibiydi resmen. canın çekmeyorsa çok yemeni tavsiye etmem. ama şimdi bi maden suyu içebilrisin biraz rahatlatır.

Canım günaydın ,

Ben bu yaz ufak bi kaza atlatmıştım , o zaman aşı yaptılar bana ve 3-4 gün o kolum felçli gibi gedim zaten doktorda o konuda uyarmıştı çok ağrı olur hatta şişer sol koluna yapalım demişti..Gece uyutmadığını bile bilirim normal yani yaşadığın durum en fazla 4 gn sürer biraz dişini sıkman gerekiyo

günaydınlaaaaaarrr,ve herkese hayırlı cumalaaaarrr,
biryanda tüp bebek deneyen arkadaşlarımız, bir yanda salsa84 arkadaşımız,bir yanda bizler, rabbim hepimize merhamet etsin, arkadaşlar, şuan ne kadar şanslıyız onlara göre ama kimse yarın ne olacağını bilemez, bugün bolbol dua edelim, Allahım hiçbirimize ne salsanınki gibi nede lavinia arkadaşımızınki gibi durumlar göstermeden bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımızda görmeyi nasip etsin.... benim gibi daha hissetmeyen arkadaşlarda biran önce hissetmeye başlayıp daha sıkı sarılsın bebeklerine inşallah...bizler Allahın emanetlerini taşıyoruz ne kadar şerefli bişey düşündüğümüzde, Allahım lutfetti ve verdi bizlere vermeyedebilirdi, bu yüzden binlerce kere halimize şükürler olsun, binlerce kere yaptığımız yanlışlara, içimizden geçirdiğimiz kötülüklere,nefsimizie yenilip, şükürle seni anmadığımız anlarımıza tövbeler olsun...Rabbim beni ailemi, eşimi ve yavrumu dünyaya gönderdiğin, bizi birbirimize sevdirdiğin heran hersaniye için binlerce kere şükürler olsun....
biraz duygulandım kızlar işyerindeyim yutkunmaktan boğazım acıdı...lavinia ve salsanın mesajları beni çok duygulandırdı...

lavinialavinia Aminnnnn Allah dualarımızı kabul etsin inşallah bu güzel duyguyu isteyen herkese yaşatsın..

Kızlar salsanın yazısını aradım ama bulamadım... Aldırdı mı bebeğini ((

öyle güzel yazmışsın kii gözlerim doldu , her kelimenin sonunda aminn dedim...Allah bu güzelliği herkese nasip etsinn bizi bebeklerimden ayırmasın..

Bakalım canım ya,dediğin gibi ben de sol kola yaptırdım allahtan hiçbişey alıp kaldırmaıyorum ya acıyor baya,bi de sol tarafa yatıyorum bebiş için gece,kolumunda üstüne yatmışım daha beter oldu,inşallah daha fazla sürmez.

Günaydın canım,
Yazdıkların dua gibi olmuş canım,dediklerine yürekten katılıyorum,allah dualarımızı kabul etsin ,hamileliğimizi sağlıklı bir şekilde tamamına erdirmeye,evlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.

Günaydın güzel,tatlı anneler..
Tüm kalbimle amin dedim ve hem sizler ,hem bizim için dua ettimm .Allah hepimize sağlıklı ,mutlu ,hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

AMİN....

herkese günaydınlar kızlar
dün komsudaydık kısır yedim ondan mıdır nedir öyle şiştim ki karnım kocaman oldu
evett kısır şişiriyor hem de nasıl

ılık limonlu su iç canım mideni bastırır, rahatlatır. limon bulursun kesin bi yerlerden

ben daha yaptırmadım 1 hafta içinde yaptırıcam.. gözüm korktu vallahi:18::18::18::18:

canim duani sonuna kadar okudum hatta aglamamak icin kendimi zor tuttum , tum kalbimle amin dedim,hepimiz iki canliyiz rabbim insallah sizlerede evlat kokusunu tattirsin ,kullarini kimseye imrendirmesin herkesin gonlune gore versin bizede hayirlisiyla saglikli dogumlar nasip etsin su mubarek cumanin yuzusuyu hurmetine AMIN.

canim guzel yureginle hepimize ettigin dua icin tesekkur ederim ,dualarla baslayan ne guzel bir gun oldu bugun .

Kızlar salsanın yazısını aradım ama bulamadım... Aldırdı mı bebeğini ((
canım mesajı başka topikteymiş bende görmedim, sanırım bi doktora yazmış...
öyle güzel yazmışsın kii gözlerim doldu , her kelimenin sonunda aminn dedim...Allah bu güzelliği herkese nasip etsinn bizi bebeklerimden ayırmasın..

Amin arkadaşlar,işyerlerinde benim gibi kur'an okuma şansı olmayan arkadaşlar için; dua en büyük nimet bol bol içten dua edelim,rabbim kabul eder inşallah...

rica ederim canım dularımız hepimiz için, çünkü burda hepimizde Allahtan bi nur var, hamile kaldığımdan beri heralde ilk defa bu kadar duygulandım, insan yok olanı, olmayanı, kaybedeni, görünce aslında ne kadar şanslı ve nekadar az şükrettiğini anlıyo...eve gidip rahatla ağlamak istiyorum suan...

bugun aksamustu doktor kontrolum var kizlar,umarim bebisim cinsiyetini gosterir gerci saglikli hayirli olsunda hic farketmez ama ufaktan biseyler almak istiyorum, cok heyecanliyim

Kıyamam yaaa Allah yardımıcısı olsun... Durumunu okumuştum ama işte bir ümit bekliyosun... Keşke bu tür şeyleri duymadan da elimizdekilerin kıymetinin ne kadar büyük ve mucizevi olduğunu anlayabilsek... Allahım en uygun ve kısa zamanda tekrar bu mucizeyi yaşatıp teselli versin ona ((

hangi aşıları yaptırmak gerekli hiç bilgim yok biri beni aydınlatsın

sağlık ocagına kaydını yptır canım tetonoz aşısı olacaksın ıkı doz

benım ıkıncı hmılelıgım oldugu ıcın ben vurulmayacagım

seker yuklemesı oluyor onuda doktorun zamanı soyler

Bora bey ben 15.haftada bebegimin amnios sivisinin azaldidigini 16.haftadada bebegimin sivisinin bitigini ogrendim bir suru nedeninin oldugunu biliyorum ama gercek nedeninin ne oldugunu ogrenemedim grip oldum ardindan bir kac hafta sonra da yesil ve kahve rengi akintim olmustu fitil kulandim gecti acaba nedeni bu olabilirmi ne yapmam gerekiyor gebe kalmadan once onerebileceginiz bise var mi ve ikinci gebelikte ayni sorundan dolayi bebegimi kaybedermiyim bu bebekle ilgili bir problemmi benden kaynaklimidir kafam cok karisik doktoruma gidemedim henuz bebegimi bir kac gun once kaybetim SALSA84
kızlar salsanın mesajı bu merak eden arkadaşlar olmuş

( kıyamam kaybetmiş bebeğini... Allahım sabırlar versinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…