2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kıyamam yaaa allahım sabır versın en kısa surede saglıklıı bı hamılelık nasıp eylesın sana rabbim

canımmm ben hamile olmadan önce kullanıyordum demir hapını siyah olması zaten normal ancak zaten prospektüse bakarsan çoğu kişide yan etki olarak kabızlık yapıyor ama bazılarında da ishal yapıyor
benim de ishalim olmuştu yaklaşık 20 gün filan sürmüştü 4 kilo vermiştim reflor kullanabilirsin(gebelikte de kullanmıştım kullanılabiliyor) ya da kan değerin çok düşük değilse bi süre bırak istersen benim doktorum hamileliğimde yeniden başlatmadı çünkü ne de olsa kan kaybetmiyorsun daha ileriki zamanda başlarız dedi eğer çok rahatsızsan doktorunla tekrar konuş dediğim gibi ben 20 günde 4 kilo vermiştim

Günaydın kızlar, sabah işlerimi hallettim geldim,
Salsa arkadaşımıza çok üzüldüm Allah tez zamanda tekrar nasip eder inşallah, benim kızkardeşimde hamile kalmıştı ama bebeğin kalbi hiç atmadı ve aldılar bikaç ay korunmadan sonra dün tekrar hamile olduğunu öğrendi, 2 hafta önce de yengem hamile olduğunu öğrendi hepimiz de yeni evliyiz aileye 3 torun birden gelecek darısı salsa, lavinialavinia ve isteyen tüm herkese olsun. LAVİNİA duanız inşallah en kısa zamanda kabul olur tüm kalbimizle amin diyoruz.
Dün akşam bebek kıyafeti satan bi mağazaya gittik eşimle 5 dk uğradık çıtçıtlı badiler falan 4 tl den başlıyordu fiyatları bana çok uygun geldi yarın kontrolde cinsiyetimiz belli olursa artık alışverişe başlamak istiyorum ya..

herkese günaydın,hayırlı cumalar hepinize,
dualarla açtık bu günü ne güzel tüm isteyenlerin rabbim kucağını boş bırakmısın,bizede hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

canım benım evı almadan önce ev sahıbı ıle bu kıracı sorunun hıc gorusmedınızmııı ne zaman cıkacagına dairr flnn??
ah canım ya görüştük tabii evi satın aldığımız kişi yaşlı tek başına bir teyze kiracılarda bunu korkutmuş sindirmiş.iki yıldır kadın evi satmak için uğraşıyomuş biz alıcaz deyip deyip evi sattırmamışlar kadın.gelene göstermemeişler evin içini. bende girmedim evin içini görmedim eksperi bile sokmadılar.birde kadına kira borçları varmış kadın rica etti paramı alıncaya kadar gidip çıksın diye konuşmayın falan filan kiracının haberi olmadı anlıycağın evin satıldığından.şimdide biz uğraşıcaz çıkartmak için (

hayırlı olsun rabbim sağlılık sıhatli kucağına almayı nasip etsin oğlunu

Canım benim pek bi bilgim yok ama hakları varsa o şekilde bence en iyisi uzlaşmak,bebek olacağını filan anlatsanız belki zorluk çıkarmazlar,öbür türlü iş inada binerse çıkmayabilirler.

İnşallah canım tatlılıkla halletmeye çalışıyoruz ama adam daha anlayışlıda kadın çok çirkef (

başlayalı daha 5 gün oldu bi kaç gün daha deniyim diyorum belki düzene girer düzelir , bende herkesten kabızlık yapıyo diye duymuştum kendimde böyle olunca korktum açıkcası... olmadı şu haftasonundada içiyim pazartesiye kadar geçmezse doktorumu tekrar sorarım

Canım ben oğluşum için Kayra ismini düşünüyorum ama babamız illa ikinci bir isim daha istiyor.Daha tam karar veremedik yani.

Rabbim tüm isteyenlere hayırlı zamanda hayırlı,sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eylesin inşaallah.
Cuma gününün yüzü suyu hürmetine yapılan tüm duaları kabul eylesin inşaallah.

Canım limonlu şeyler veya mentollu şeyler beni çok rahatlatıyor.Eğer alabilecek bir yerin varsa kolada rahatatıyor beni.

Canım tetanoz aşısının yan etkilerini duymuştum bende.4-5 gün kadar rahatsız edici bir ağrısı olabiliyormuş.
Hatta bazı kişilerde yüksek ateş bile yapabiliyormuş.

hangi aşıları yaptırmak gerekli hiç bilgim yok biri beni aydınlatsın

Azademel sağlık ocağına yazıldığın zaman onlar seni bilgilendiriyorlar aşı konusunda.

bugun aksamustu doktor kontrolum var kizlar,umarim bebisim cinsiyetini gosterir gerci saglikli hayirli olsunda hic farketmez ama ufaktan biseyler almak istiyorum, cok heyecanliyim

Heyecanla bekliyoruz bakalım.Gerçi içimden kızmış gibi geçiyor ama hadi hayırlısı

Son düzenleme:

benim de kayra ismi hoşuma gidiyor belki adaş olurlar oğluşlarımız

isim konusunda başım dertte kızlar. daha biz nişanlanmadan eşimle, annem evlenmemize izin verirse ilerde kızımız olursa adını koyarız demiştik. ben daha hamile bile değilken eşim anneme bi gün anne kızımız olursa adını koyucaz dedi. şimdi paşa paşa koymak zorundayız eşim israrla 2 isim koyalım diyor annem adımı kaoycaksanız tek başına adımı koyun diyor. ne yapcam ben

ilk başta okuyunca yazdığından bişey anlamadım sonra çok güldüm, napcan vermişin artık sözü yapcak bişi yok, annenin adı ne en önemlisi o

hangi aşıları yaptırmak gerekli hiç bilgim yok biri beni aydınlatsın
Canım sağlık ocağından aramışlardır heralde seni takip için,ordan çağırıyorlar zaten,4.ayımızda tetanoz yapılıyormuş,1ay sonra bir daha gel bir doz daha yapılacak dedi,doğumdan sonra da bir doz yapılıyormuş.Başka bişey demediler canım.

Şışşşşşşşşşşşşşşşşt toparlayalım kızlar kendimizi bebişlerimiz için,ağlamak yok.

ilk başta okuyunca yazdığından bişey anlamadım sonra çok güldüm, napcan vermişin artık sözü yapcak bişi yok, annenin adı ne en önemlisi o

okuyunca hak verdim sana kafamda cümlelerim kadar karışık. annemin adını kesin koyacaz ama eşim yanına 1 isim daha koyalım diyor annem kabul etmiyo bir tek benim adım olsun diyo. sorunum bu şimdi

okuyunca hak verdim sana kafamda cümlelerim kadar karışık. annemin adını kesin koyacaz ama eşim yanına 1 isim daha koyalım diyor annem kabul etmiyo bir tek benim adım olsun diyo. sorunum bu şimdi

tatlım söz vermıssınız bı kere annenın adını koy yanına da guzel uygun bı ısım bul annenı ıkna edersın doguma kadar bence

benim de kayra ismi hoşuma gidiyor belki adaş olurlar oğluşlarımız

Neden olmasınn

kayra ismi cok guzel bence ıkıncı ısme gerek yokkk turuncu

Bende tek başına Kayra ismini istiyorum ama eşime söz geçiremiyorum.Tutturdu kayrayı sen seçtin ikinci isimide ben seçeceğim diye.
Bulduğu isimlerde hiç Kayranın yanına yakışmıyor.Deli ediyor beni bu aralar.
Bakalım bu savaşı kim kazanacak

Ay allah sabır versin ya üzüldüm valla inşallah en kısa zamanda allah tekrar nasip eder.
Bebişinin kısmetine inşallah insafa gelirler canım.
Benimde bugün üçüncü gün canım,inşallah geçer ,allahtan ateşlenmem filan yok şükür.
:))))))Canım annenin adı ney,güzel mi bari?Çok komik olmuş yaw niye öyle bi söz verdiniz allah sizi napmasın

bugun aksamustu doktor kontrolum var kizlar,umarim bebisim cinsiyetini gosterir gerci saglikli hayirli olsunda hic farketmez ama ufaktan biseyler almak istiyorum, cok heyecanliyim

Benimde bugün akşam 17:00 de kontrolüm :)) En son gittiğimizde %55 Erkek demişti dr umuz.. bakalım bugün daha net görürüz inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…