sağlık ocagına kaydını yptır canım tetonoz aşısı olacaksın ıkı doz
benım ıkıncı hmılelıgım oldugu ıcın ben vurulmayacagım
seker yuklemesı oluyor onuda doktorun zamanı soyler
Bora bey ben 15.haftada bebegimin amnios sivisinin azaldidigini 16.haftadada bebegimin sivisinin bitigini ogrendim bir suru nedeninin oldugunu biliyorum ama gercek nedeninin ne oldugunu ogrenemedim grip oldum ardindan bir kac hafta sonra da yesil ve kahve rengi akintim olmustu fitil kulandim gecti acaba nedeni bu olabilirmi ne yapmam gerekiyor gebe kalmadan once onerebileceginiz bise var mi ve ikinci gebelikte ayni sorundan dolayi bebegimi kaybedermiyim bu bebekle ilgili bir problemmi benden kaynaklimidir kafam cok karisik doktoruma gidemedim henuz bebegimi bir kac gun once kaybetim SALSA84
kızlar salsanın mesajı bu merak eden arkadaşlar olmuş
Herkese Günaydınnn ,
Salsa arkadaşımıza çok üzüldüm ya( Allah sabır versin çok çok zor bi durum.
Merve biz Batın ismini çok düşünmüştük Allahın isimlerinden biri diye ama tıptada geçiyo diye vazge.tik bide Allahın isimlerini tek koymamak gerekiyomuş , Bende Tamer Efe yi beğendim :)Biz de 3 tane Efe olmasaydı kesin koyardık :)
Turuncu doktorum nornal dedi ama siyah olmasına dedi sanırım çünkü hala geçmedibide bişey değil acayip sıkıştırıyo beni o an wc ye gitmem gerekiyo yolda filan yakalasa bittim yaniii..
ah canım ya görüştük tabii evi satın aldığımız kişi yaşlı tek başına bir teyze kiracılarda bunu korkutmuş sindirmiş.iki yıldır kadın evi satmak için uğraşıyomuş biz alıcaz deyip deyip evi sattırmamışlar kadın.gelene göstermemeişler evin içini. bende girmedim evin içini görmedim eksperi bile sokmadılar.birde kadına kira borçları varmış kadın rica etti paramı alıncaya kadar gidip çıksın diye konuşmayın falan filan kiracının haberi olmadı anlıycağın evin satıldığından.şimdide biz uğraşıcaz çıkartmak içincanım benım evı almadan önce ev sahıbı ıle bu kıracı sorunun hıc gorusmedınızmııı ne zaman cıkacagına dairr flnn??
selam hanımlar doktordan geldim oğlum olacak inş. Herşeyi gayet iyi 14 cm 125 gram. Kan hapı verdi. Ve ben kilo almadım daha. Doktor kilo alman lazm dedi. Bu arada meyve sebze bol yiyince bebeğe kilo yapıomuş bol ye dedi sütüde eksik etmeyin.sizi ve oğlumun tüm arkadaşlarını kocaman öpüyorum.
Canım benim pek bi bilgim yok ama hakları varsa o şekilde bence en iyisi uzlaşmak,bebek olacağını filan anlatsanız belki zorluk çıkarmazlar,öbür türlü iş inada binerse çıkmayabilirler.
canımmm ben hamile olmadan önce kullanıyordum demir hapını siyah olması zaten normal ancak zaten prospektüse bakarsan çoğu kişide yan etki olarak kabızlık yapıyor ama bazılarında da ishal yapıyor
benim de ishalim olmuştu yaklaşık 20 gün filan sürmüştü 4 kilo vermiştim reflor kullanabilirsin(gebelikte de kullanmıştım kullanılabiliyor) ya da kan değerin çok düşük değilse bi süre bırak istersen benim doktorum hamileliğimde yeniden başlatmadı çünkü ne de olsa kan kaybetmiyorsun daha ileriki zamanda başlarız dedi eğer çok rahatsızsan doktorunla tekrar konuş dediğim gibi ben 20 günde 4 kilo vermiştim
1,5 yıl önce tetonoz aşısı olmuştum
olmuşsanız doktorunuza sorun benım doktorum gerek yok dedı[/QU
başka olunması gereken aşı yok anladığım kadarıyla
canlarım iki ismi birden kullanacağız bu yüzden yakın olsun ki telafuzu kolay olsun istiyorum, ben tamer mert daha kolay gelir die düşünmüştm babişko ise efeyi. Neyse başka ônerılere açığım. Turuncu sen oğluşunun ismini düşündün mü? Bu arada prenses annişleri kızım olsaydı BERRAK düşùnüyordm belki hoşunuza gidebilir. Fikir olarak sundum.
Sevgili arkadaşlar,
"Dondurulmuşlar ile Şansını Deneyecekler" topic'inde "http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/358039-dondurulmuslarla-sansini-deneyecekler-647.html" Biz; SUDENAZ222, BLOWHE25, NURME, WİSH_, TOOBE, LAVİNİALAVİNİA, SEVDAMMMMM, KDR, NİLÜFERBAHAR, OLACAKOLACAK, EFEYLÜL, TUHA2014, PETEL_UNAL, SYE olarak kendimiz, transferi yapılmış olan arkadaşlarımız, tedavi sürecindeki bebek isteyen arkadaşlarımız ve bebek sahibi olmak isteyen tüm arkadaşlarımız için 15.000 İhlas, 4444 Salat- Tefriciye, 313 Ayetel Kürsi okuduk.
AMİN DER MİSİNİZ? ;
Herkese günaydın...
Duayı düşünenlerde bravo... En içten amin dedim...
Kızlar ben bu sabah çok kötüyüm... Çok uykum var ve çok kötü midem bulanıyor. Sabha sandviç yedim peyniri çok sevdiğim halde yumurta gibi koktu... Şuan evde olmak için herşeyi yapardım. Midem çok kötü, köydeyim midemi bastıracak hiç bişey bulamam(
Herkese günaydın kızlarrrrrrrrrrr....
Herkesin bi sıkıntısı var galiba bu sabah,bende 2 gün önce tetanos aşısı yaptırmıştım,aşı yapılan kolum çürük gibi ,bişey alıp kaldıramıyorum,bütün vücuduma yayıldı sanki etkisi hiçbiyerimi kaldırmaya halim yok,var mı kızlar aranızda aşı yaptıran?
hangi aşıları yaptırmak gerekli hiç bilgim yok biri beni aydınlatsın
bugun aksamustu doktor kontrolum var kizlar,umarim bebisim cinsiyetini gosterirgerci saglikli hayirli olsunda hic farketmez ama ufaktan biseyler almak istiyorum, cok heyecanliyim
olmuşsanız doktorunuza sorun benım doktorum gerek yok dedi
ben de olmucam bu aşıyı doktorum gerek yok dedı guvendıgın ıyı bı hastane de dogum yaptıktan sonra risk yok dedı ztn saglık ocagından arayanda yok hehe ya 20.haftadan ıtıbaren yapılmıo mu bu ası ben öyle bılıyorum
Canım ben oğluşum için Kayra ismini düşünüyorum ama babamız illa ikinci bir isim daha istiyor.Daha tam karar veremedik yani.
Rabbim tüm isteyenlere hayırlı zamanda hayırlı,sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eylesin inşaallah.
Cuma gününün yüzü suyu hürmetine yapılan tüm duaları kabul eylesin inşaallah.
Canım limonlu şeyler veya mentollu şeyler beni çok rahatlatıyor.Eğer alabilecek bir yerin varsa kolada rahatatıyor beni.
Canım tetanoz aşısının yan etkilerini duymuştum bende.4-5 gün kadar rahatsız edici bir ağrısı olabiliyormuş.
Hatta bazı kişilerde yüksek ateş bile yapabiliyormuş.
Azademel sağlık ocağına yazıldığın zaman onlar seni bilgilendiriyorlar aşı konusunda.
Heyecanla bekliyoruz bakalım.Gerçi içimden kızmış gibi geçiyor ama hadi hayırlısı
isim konusunda başım dertte kızlar. daha biz nişanlanmadan eşimle, annem evlenmemize izin verirse ilerde kızımız olursa adını koyarız demiştik. ben daha hamile bile değilken eşim anneme bi gün anne kızımız olursa adını koyucaz dedi. şimdi paşa paşa koymak zorundayız eşim israrla 2 isim koyalım diyor annem adımı kaoycaksanız tek başına adımı koyun diyor. ne yapcam ben
Canım sağlık ocağından aramışlardır heralde seni takip için,ordan çağırıyorlar zaten,4.ayımızda tetanoz yapılıyormuş,1ay sonra bir daha gel bir doz daha yapılacak dedi,doğumdan sonra da bir doz yapılıyormuş.Başka bişey demediler canım.hangi aşıları yaptırmak gerekli hiç bilgim yok biri beni aydınlatsın
rica ederim canım dularımız hepimiz için, çünkü burda hepimizde Allahtan bi nur var, hamile kaldığımdan beri heralde ilk defa bu kadar duygulandım, insan yok olanı, olmayanı, kaybedeni, görünce aslında ne kadar şanslı ve nekadar az şükrettiğini anlıyo...eve gidip rahatla ağlamak istiyorum suan...
ilk başta okuyunca yazdığından bişey anlamadım sonra çok güldüm,napcan vermişin artık sözü yapcak bişi yok, annenin adı ne en önemlisi o
okuyunca hak verdim sana kafamda cümlelerim kadar karışık. annemin adını kesin koyacaz ama eşim yanına 1 isim daha koyalım diyor annem kabul etmiyo bir tek benim adım olsun diyo. sorunum bu şimdi
benim de kayra ismi hoşuma gidiyor belki adaş olurlar oğluşlarımız
kayra ismi cok guzel bence ıkıncı ısme gerek yokkk turuncu
Ay allah sabır versin ya üzüldüm valla inşallah en kısa zamanda allah tekrar nasip eder.Bora bey ben 15.haftada bebegimin amnios sivisinin azaldidigini 16.haftadada bebegimin sivisinin bitigini ogrendim bir suru nedeninin oldugunu biliyorum ama gercek nedeninin ne oldugunu ogrenemedim grip oldum ardindan bir kac hafta sonra da yesil ve kahve rengi akintim olmustu fitil kulandim gecti acaba nedeni bu olabilirmi ne yapmam gerekiyor gebe kalmadan once onerebileceginiz bise var mi ve ikinci gebelikte ayni sorundan dolayi bebegimi kaybedermiyim bu bebekle ilgili bir problemmi benden kaynaklimidir kafam cok karisik doktoruma gidemedim henuz bebegimi bir kac gun once kaybetim SALSA84
kızlar salsanın mesajı bu merak eden arkadaşlar olmuş
Bebişinin kısmetine inşallah insafa gelirler canım.herkese günaydın,hayırlı cumalar hepinize,
dualarla açtık bu günü ne güzel tüm isteyenlerin rabbim kucağını boş bırakmısın,bizede hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
ah canım ya görüştük tabii evi satın aldığımız kişi yaşlı tek başına bir teyze kiracılarda bunu korkutmuş sindirmiş.iki yıldır kadın evi satmak için uğraşıyomuş biz alıcaz deyip deyip evi sattırmamışlar kadın.gelene göstermemeişler evin içini. bende girmedim evin içini görmedim eksperi bile sokmadılar.birde kadına kira borçları varmış kadın rica etti paramı alıncaya kadar gidip çıksın diye konuşmayın falan filan kiracının haberi olmadı anlıycağın evin satıldığından.şimdide biz uğraşıcaz çıkartmak için(
hayırlı olsun rabbim sağlılık sıhatli kucağına almayı nasip etsin oğlunu
İnşallah canım tatlılıkla halletmeye çalışıyoruz ama adam daha anlayışlıda kadın çok çirkef(
Benimde bugün üçüncü gün canım,inşallah geçer ,allahtan ateşlenmem filan yok şükür.Canım ben oğluşum için Kayra ismini düşünüyorum ama babamız illa ikinci bir isim daha istiyor.Daha tam karar veremedik yani.
Rabbim tüm isteyenlere hayırlı zamanda hayırlı,sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eylesin inşaallah.
Cuma gününün yüzü suyu hürmetine yapılan tüm duaları kabul eylesin inşaallah.
Canım limonlu şeyler veya mentollu şeyler beni çok rahatlatıyor.Eğer alabilecek bir yerin varsa kolada rahatatıyor beni.
Canım tetanoz aşısının yan etkilerini duymuştum bende.4-5 gün kadar rahatsız edici bir ağrısı olabiliyormuş.
Hatta bazı kişilerde yüksek ateş bile yapabiliyormuş.
Azademel sağlık ocağına yazıldığın zaman onlar seni bilgilendiriyorlar aşı konusunda.
Heyecanla bekliyoruz bakalım.Gerçi içimden kızmış gibi geçiyor ama hadi hayırlısı
:))))))Canım annenin adı ney,güzel mi bari?Çok komik olmuş yaw niye öyle bi söz verdiniz allah sizi napmasınisim konusunda başım dertte kızlar. daha biz nişanlanmadan eşimle, annem evlenmemize izin verirse ilerde kızımız olursa adını koyarız demiştik. ben daha hamile bile değilken eşim anneme bi gün anne kızımız olursa adını koyucaz dedi. şimdi paşa paşa koymak zorundayız eşim israrla 2 isim koyalım diyor annem adımı kaoycaksanız tek başına adımı koyun diyor. ne yapcam ben
bugun aksamustu doktor kontrolum var kizlar,umarim bebisim cinsiyetini gosterirgerci saglikli hayirli olsunda hic farketmez ama ufaktan biseyler almak istiyorum, cok heyecanliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?