2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar aranızda kabızlık çeken varmı.yada olmamak için ne yapıyorsunuz.kullandığınız bişeyler varmı.

Yazdıklarını okuyunca duygulandım bende bu bir güzellik bir mucize ama insan böyle şeyleri okuduğunda farkındalığı artıyor ve Allah ın bu mucizeyi bize yaşattığı için binlerce şükür ediyorum...
İnşallah hayırlısı ile hepimiz hamileliğimizi sağlıkla atlatır ve yavrularımızı kucağımıza alırız bu mubarek günde hepimiz için dua edelim ve sağlık dileyelim

Salsa ya da çok üzüldü inşallah yaşadıklarını unutturacak kadar mutlu günler aylar yıllar onula olur amiinnn

okuyunca hak verdim sana kafamda cümlelerim kadar karışık. annemin adını kesin koyacaz ama eşim yanına 1 isim daha koyalım diyor annem kabul etmiyo bir tek benim adım olsun diyo. sorunum bu şimdi

sevginin dediği gibi annenin ismini koycan onun yanınada yakışacak bi isim, en orta yol bu,annen onun yüzünü görünce ikna olur zaten...
Ay allah sabır versin ya üzüldüm valla inşallah en kısa zamanda allah tekrar nasip eder.

ağlamıyorum canım, ağlamıyorum, üstüste gelince duygulandım, akşamda bi yakınımın tüp bebek deneyeciğin öğrendim, o yüzden lavinianın mesajına üstüne geldi....

katılıorum sana canım Allah sağlık sıhhat versinde, yaşadığımız heran şükredelim, hayat mucizelerle dolu...Amin diyelim tam cuma saatindeyiz rabbim kabul etsin dualarımızı....

kızlar aranızda kabızlık çeken varmı.yada olmamak için ne yapıyorsunuz.kullandığınız bişeyler varmı.

sabahları aç karına 2-3 adet kuru kayısı yiyip üstüne bir bardak su için ya da;
akşam bir bardak suya 2-3 kayısı atıp bırakın sabah kayısıları yiyip suyunu için tabi aç karına ve düzenli olarak. bildiklerim bunlar

yok cnm ne ne özrü sen üzmedin ki ama için rahat ve hakkım helal olsun =)
sabahtan beri neler yazılıp çizilmiş yetişmeye çalışıyorum kopmuş yine konu

deriz tabi demez miyiz hiç

Rabbim nasip etti de cuma saati ibadetlerimi yapabildim hem senin grubuna hem mayıs annelerine Allah sağlıklı sıhhatli evlatlar hayırlı nesiller nasip etsin diye
Yunus Peygamber'in duasını unutmayın. Allah onu sıkıntılarından kurtardığı gibi sizi de kurtarır ve gönlünüzden geçeni nasip eder inşallah!
AMİNNN

hamile kalıncaya kadar hep kabızlık problemi çektim ne hikmetse hamileyken bıçak gibi kesildi
demir hapından sonra bazen zorlanıyorum ama terliğimi çıkarıp azcık dolanınca an öyle bir ihtimal kalmıyor

annemin adı çiğdem,

Sözleşmiş gibiyiz bugün birkaç arkadaşımızın daha kontrolü vardı galiba.. akşam dönüşte cinsiyetini öğrenebilirsek bende yazarım hemen :)

ay evet kızlar öğrenir öğrenmez evlatların cinsiyetini paylaşın
hatta adımızın alt kısmına not mu düşsek bazen karıştırıyorum kimin neyi olcaktı diye :26:

ay evet kızlar öğrenir öğrenmez evlatların cinsiyetini paylaşın
hatta adımızın alt kısmına not mu düşsek bazen karıştırıyorum kimin neyi olcaktı diye :26:

Evet iyi fikir.. Ben bu akşam öğrenince öyle yaparım :)

1 ay oldu bebeğimi görmeyeli.. Gerçekten çok sabırsızlanıyorum.. hemen akşam olsun istiyorum... Bakalım bu akşam hangi hallerde görünecek anne ve babasına :)

annemin adı çiğdem,

aa çiğdem çok güzel bence
çocukluğum boyunca çiğdem toplar çiğdem resimleri çizerdim diyebilirim =)
çiğdem ece
çiğdem ela
azra çiğdem
elif çiğdem

ne bilim bence birçok isimle de uyumlu oluyor hani, anneni ikna edip 2 isim yapamasanız bile tek başına da gayet güzel hiç takma kafana

bizim 16.hafta kontrolümüzde adeta enerji içeceği içmiş gibiydi doktor sayfalarca resmini bastı 10-15dakka izlemiştik doktor bile kapatamadı aleti bakalım şimdi ne yapacak diye =)

sonra da bacaklarını güzeelce yayıp merak edilen bölgeyi detaylıca açmıştı terbiyesiz

kızlar herkese merhaba hayırlı cumalar Rabbim herkesin duasını kabul etsin.
lavinialavinia tüm kalbimizle aminnn...
salsa24 Rabbim sabır versin, sağlıklı evlatlar nasip eylesin.
esrayhan senin duanda çok güzel Rabbim kabul eylesin.
doktora gidecek arkadaşlarda hayırlı haberlerle gelirler inşallah.

gerçekten mi? çok mutlu oldum birileri güzel diyince mutlu oluyorum. aslında tek çiğdem koymak istiyorum. kocacığım 2 isim diye diretiyo. annemde tek isim diye diretiyo

Çiğdem Ela yı beğendim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…