günaydınlaaaaaarrr,ve herkese hayırlı cumalaaaarrr,
biryanda tüp bebek deneyen arkadaşlarımız, bir yanda salsa84 arkadaşımız,bir yanda bizler, rabbim hepimize merhamet etsin, arkadaşlar, şuan ne kadar şanslıyız onlara göre ama kimse yarın ne olacağını bilemez, bugün bolbol dua edelim, Allahım hiçbirimize ne salsanınki gibi nede lavinia arkadaşımızınki gibi durumlar göstermeden bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımızda görmeyi nasip etsin.... benim gibi daha hissetmeyen arkadaşlarda biran önce hissetmeye başlayıp daha sıkı sarılsın bebeklerine inşallah...bizler Allahın emanetlerini taşıyoruz ne kadar şerefli bişey düşündüğümüzde, Allahım lutfetti ve verdi bizlere vermeyedebilirdi, bu yüzden binlerce kere halimize şükürler olsun, binlerce kere yaptığımız yanlışlara, içimizden geçirdiğimiz kötülüklere,nefsimizie yenilip, şükürle seni anmadığımız anlarımıza tövbeler olsun...Rabbim beni ailemi, eşimi ve yavrumu dünyaya gönderdiğin, bizi birbirimize sevdirdiğin heran hersaniye için binlerce kere şükürler olsun....
biraz duygulandım kızlar işyerindeyim yutkunmaktan boğazım acıdı...lavinia ve salsanın mesajları beni çok duygulandırdı...
okuyunca hak verdim sana kafamda cümlelerim kadar karışık. annemin adını kesin koyacaz ama eşim yanına 1 isim daha koyalım diyor annem kabul etmiyo bir tek benim adım olsun diyo. sorunum bu şimdi
Ay allah sabır versin ya üzüldüm valla inşallah en kısa zamanda allah tekrar nasip eder.
Yazdıklarını okuyunca duygulandım bende bu bir güzellik bir mucize ama insan böyle şeyleri okuduğunda farkındalığı artıyor ve Allah ın bu mucizeyi bize yaşattığı için binlerce şükür ediyorum...
İnşallah hayırlısı ile hepimiz hamileliğimizi sağlıkla atlatır ve yavrularımızı kucağımıza alırız bu mubarek günde hepimiz için dua edelim ve sağlık dileyelim
Salsa ya da çok üzüldü inşallah yaşadıklarını unutturacak kadar mutlu günler aylar yıllar onula olur amiinnn
Benimde bugün akşam 17:00 de kontrolüm :)) En son gittiğimizde %55 Erkek demişti dr umuz.. bakalım bugün daha net görürüz inşallah :)
Benimde bugün akşam 17:00 de kontrolüm :)) En son gittiğimizde %55 Erkek demişti dr umuz.. bakalım bugün daha net görürüz inşallah :)
kızlar aranızda kabızlık çeken varmı.yada olmamak için ne yapıyorsunuz.kullandığınız bişeyler varmı.
Canım seni üzdüğüm için çok özür dilerim.
İnan kendimi suçlu hissettim şuanda.Hakkını helal et lütfen.
Ben dışardan bakan biri olarak yorum yapmıştım sadece ama şuan kararında ne kadar haklı olduğunu daha iyi anlıyorum.
Bende aynısı olmasada maddi konuda bir takım sıkıntılar yaşadım ama eşimin ailesi ve benim ailem arasında uçurumların olduğunu öncesinden biliyordum zaten.Şöyle söyleyeyim,ben prima ile büyütülmüşken eşim naylon bez ile büyütülmüş dersem herhalde aradaki uçurumu daha iyi anlatmış olurum.
Gerçi şimdi eşimin ailesinin durumuda yokken kayınbabam binbir güç ile aldığı arabayı satarak düğünümüzde kendilerince bişeyler yapmaya çalıştılar.Yani biliyorum ellerinde olmadığını,o yüzden kızamıyorumda.Herşeyi baştan kabullendim sonuçta..Hani bir söz var ya "ey aşk sen nelere kadirsin" diye...
Rabbim kalplerimizdeki bu sevgiyi her gün daha arttırsın ki bu tür şeylere katlanmak daha kolay olsun bizler için.
benim de 17:00 da kontrolum var :)) 2 hafta önce%100 erkek demişti bana da :)))
Sevgili arkadaşlar,
"Dondurulmuşlar ile Şansını Deneyecekler" topic'inde "http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/358039-dondurulmuslarla-sansini-deneyecekler-647.html" Biz; SUDENAZ222, BLOWHE25, NURME, WİSH_, TOOBE, LAVİNİALAVİNİA, SEVDAMMMMM, KDR, NİLÜFERBAHAR, OLACAKOLACAK, EFEYLÜL, TUHA2014, PETEL_UNAL, SYE olarak kendimiz, transferi yapılmış olan arkadaşlarımız, tedavi sürecindeki bebek isteyen arkadaşlarımız ve bebek sahibi olmak isteyen tüm arkadaşlarımız için 15.000 İhlas, 4444 Salat- Tefriciye, 313 Ayetel Kürsi okuduk.
AMİN DER MİSİNİZ? ;
olmuşsanız doktorunuza sorun benım doktorum gerek yok dedi
ben de olmucam bu aşıyı doktorum gerek yok dedı guvendıgın ıyı bı hastane de dogum yaptıktan sonra risk yok dedı ztn saglık ocagından arayanda yok hehe ya 20.haftadan ıtıbaren yapılmıo mu bu ası ben öyle bılıyorum
evet 20 ve sonrası yapılıyor
ben doktoruma sordum kasık ağrın geçince yaptır hem gripten falan da korur dedi
inşallah günlerce ağrımaz işten yeterince izin aldım oğlum da ne tembel annem var dicek
kızlar aranızda kabızlık çeken varmı.yada olmamak için ne yapıyorsunuz.kullandığınız bişeyler varmı.
Ay allah sabır versin ya üzüldüm valla inşallah en kısa zamanda allah tekrar nasip eder.
Bebişinin kısmetine inşallah insafa gelirler canım.
Benimde bugün üçüncü gün canım,inşallah geçer ,allahtan ateşlenmem filan yok şükür.
:))))))Canım annenin adı ney,güzel mi bari?Çok komik olmuş yaw niye öyle bi söz verdiniz allah sizi napmasın
Sözleşmiş gibiyiz bugün birkaç arkadaşımızın daha kontrolü vardı galiba.. akşam dönüşte cinsiyetini öğrenebilirsek bende yazarım hemen :)
ay evet kızlar öğrenir öğrenmez evlatların cinsiyetini paylaşın
hatta adımızın alt kısmına not mu düşsek bazen karıştırıyorum kimin neyi olcaktı diye :26:
annemin adı çiğdem,
Evet iyi fikir.. Ben bu akşam öğrenince öyle yaparım :)
1 ay oldu bebeğimi görmeyeli.. Gerçekten çok sabırsızlanıyorum.. hemen akşam olsun istiyorum... Bakalım bu akşam hangi hallerde görünecek anne ve babasına :)
aa çiğdem çok güzel bence
çocukluğum boyunca çiğdem toplar çiğdem resimleri çizerdim diyebilirim =)
çiğdem ece
çiğdem ela
azra çiğdem
elif çiğdem
ne bilim bence birçok isimle de uyumlu oluyor hani, anneni ikna edip 2 isim yapamasanız bile tek başına da gayet güzel hiç takma kafana
aa çiğdem çok güzel bence
çocukluğum boyunca çiğdem toplar çiğdem resimleri çizerdim diyebilirim =)
çiğdem ece
çiğdem ela
azra çiğdem
elif çiğdem
ne bilim bence birçok isimle de uyumlu oluyor hani, anneni ikna edip 2 isim yapamasanız bile tek başına da gayet güzel hiç takma kafana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?