bizim 16.hafta kontrolümüzde adeta enerji içeceği içmiş gibiydi doktor sayfalarca resmini bastı 10-15dakka izlemiştik doktor bile kapatamadı aleti bakalım şimdi ne yapacak diye =)
sonra da bacaklarını güzeelce yayıp merak edilen bölgeyi detaylıca açmıştı terbiyesiz
annemin adı çiğdem,
gerçekten mi? çok mutlu oldum birileri güzel diyince mutlu oluyorum. aslında tek çiğdem koymak istiyorum. kocacığım 2 isim diye diretiyo. annemde tek isim diye diretiyo
gerçekten mi? çok mutlu oldum birileri güzel diyince mutlu oluyorum. aslında tek çiğdem koymak istiyorum. kocacığım 2 isim diye diretiyo. annemde tek isim diye diretiyo
Benimde bugün akşam 17:00 de kontrolüm :)) En son gittiğimizde %55 Erkek demişti dr umuz.. bakalım bugün daha net görürüz inşallah :)
Canım ben oğluşum için Kayra ismini düşünüyorum ama babamız illa ikinci bir isim daha istiyor.Daha tam karar veremedik yani.
Rabbim tüm isteyenlere hayırlı zamanda hayırlı,sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eylesin inşaallah.
Cuma gününün yüzü suyu hürmetine yapılan tüm duaları kabul eylesin inşaallah.
Canım limonlu şeyler veya mentollu şeyler beni çok rahatlatıyor.Eğer alabilecek bir yerin varsa kolada rahatatıyor beni.
Canım tetanoz aşısının yan etkilerini duymuştum bende.4-5 gün kadar rahatsız edici bir ağrısı olabiliyormuş.
Hatta bazı kişilerde yüksek ateş bile yapabiliyormuş.
Azademel sağlık ocağına yazıldığın zaman onlar seni bilgilendiriyorlar aşı konusunda.
Heyecanla bekliyoruz bakalım.Gerçi içimden kızmış gibi geçiyor ama hadi hayırlısı
isim konusunda başım dertte kızlar. daha biz nişanlanmadan eşimle, annem evlenmemize izin verirse ilerde kızımız olursa adını koyarız demiştik. ben daha hamile bile değilken eşim anneme bi gün anne kızımız olursa adını koyucaz dedi. şimdi paşa paşa koymak zorundayız eşim israrla 2 isim koyalım diyor annem adımı kaoycaksanız tek başına adımı koyun diyor. ne yapcam ben
Canım bence de çiğdem ismi güzel anneciğinin adı,ben de şey sandım eski isimlerden filan raziye,hüsniye filan.Aman ismi böyle bunlardan olan sakın alınmasın,eski isim diye dedim kızlar.
annemin adı çiğdem,
Kızlar ben de DAMLA düşünüyorum kızımız için,sizce nasıl? Görüşlere açığım.
benım babannemın adı raziyee
slm kızlar
bende 15+5 günlük hamileyim :) şu an için tek sıkıntım gece tuvaletleridahalık cinsiyetini öğrenmedik ama bana kız gibi geliyo :)
ayın 20sinde öğrenicem bende. hani derlerya erkek bebek kendini erken belli eder diye. bi tanıdığım da hamile ona 3 aylıkkken erkek olduğunu
söyledi doktor bende dedim belli olmadıysa benimki kız dir kesingerçi severkenke hep ağzımdan kızım çıkıyo ama bakalım
bu arada kız olursa MİNEL
erkek olursa ASLAN YADA ARSAL koymayı düşünüyorum
slm kızlar
bende 15+5 günlük hamileyim :) şu an için tek sıkıntım gece tuvaletleridahalık cinsiyetini öğrenmedik ama bana kız gibi geliyo :)
ayın 20sinde öğrenicem bende. hani derlerya erkek bebek kendini erken belli eder diye. bi tanıdığım da hamile ona 3 aylıkkken erkek olduğunu
söyledi doktor bende dedim belli olmadıysa benimki kız dir kesingerçi severkenke hep ağzımdan kızım çıkıyo ama bakalım
bu arada kız olursa MİNEL
erkek olursa ASLAN YADA ARSAL koymayı düşünüyorum
hosgeldın cnm gece tuvaletlerııı bızdede var vallaa hatta gündüzz gıttıgım tuvaletlerı hıc saymıyorum delıksız uyku haram bızeee:)))))))
ha bu arada bişey sormak istiyorum size. annem söyledi banada net bir bebek hareketi hissetmiyorum ama annemin dediğine göre
karında damar atması gibi bi his olucak demişti. ve belirli aralıklarla olmaya başladı tam tarif edemiycem size ama damar atması gibi diyim
siz anlayınbenim gibi bişy hisseden varmı aranızda....
aa bende çok hissediorum damar atması gibi birşey elimi göbeğime koyuyorum kalp atışı gibi pıt pıt atıyo acaba bebeğimin kalp atışımı diyorum ama hissetmem imkansız biliyorum
nedir bu peki benmde kafama çok takılıyo
inanmıyorum dert ettiğin şeye bak ne kadar güzel bi isim, bende çiğdem elayı sevdim yanyana çok güzel telaffuzu..annemin adı çiğdem,
amin canım hepimizinkini kabul etsin...kızlar herkese merhaba hayırlı cumalar Rabbim herkesin duasını kabul etsin.
lavinialavinia tüm kalbimizle aminnn...
salsa24 Rabbim sabır versin, sağlıklı evlatlar nasip eylesin.
esrayhan senin duanda çok güzel Rabbim kabul eylesin.
doktora gidecek arkadaşlarda hayırlı haberlerle gelirler inşallah.
çoooooook güzel benim bi arkadaşım eylül damla koymuştu çok hoşuma gitmişti, benimde aklımda şuan yağmur ve nisa var...Kızlar ben de DAMLA düşünüyorum kızımız için,sizce nasıl? Görüşlere açığım.
duru ismini çok beğeniyorum. çiğdem duru nasıl uyumlu değil gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?