2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Canım çikolata yemişmiydin gitmeden önce? Çikolata yiyince çok hareketli oluyormuş diyorlar.. Birde 3lü test yaptı mı doktorun...

annemin adı çiğdem,

gerçekten mi? çok mutlu oldum birileri güzel diyince mutlu oluyorum. aslında tek çiğdem koymak istiyorum. kocacığım 2 isim diye diretiyo. annemde tek isim diye diretiyo

Canım bence de çiğdem ismi güzel anneciğinin adı,ben de şey sandım eski isimlerden filan raziye,hüsniye filan.Aman ismi böyle bunlardan olan sakın alınmasın,eski isim diye dedim kızlar.

gerçekten mi? çok mutlu oldum birileri güzel diyince mutlu oluyorum. aslında tek çiğdem koymak istiyorum. kocacığım 2 isim diye diretiyo. annemde tek isim diye diretiyo

çiğdem çok güzel isim cnm tereddüt etme ama yanın akoy bı ısım esınınde annenınde gönlü olsunn

Benimde bugün akşam 17:00 de kontrolüm :)) En son gittiğimizde %55 Erkek demişti dr umuz.. bakalım bugün daha net görürüz inşallah :)

aaa benimkide tam 17:00 de hadi insallah ogrenir gelir yazariz

bakalim tahminin tutacakmi turuncu esim erkek hissediyor ben kiz ,insallah gosterir bebegim

koyucaksin canim ne var bunda kotude degilmis annenin ismi ,ben oglum olursa babaminkini dusunuyorum

benım babannemın adı raziyee

Aman kimse alınmasın
Canım benim babanemin adı da Emine,şöyle komik bi hikayesi var,aklıma geldi anlatayım dedim.
eşimle aynı mahallede oturuyorduk biz,
babannemi evlenmeden önce eşim o yüzden tanırdı.
Babanneme de herkes nedense kendimi bildim bileli hep mahallede emine hanım teyze derler,eşim de babannemin adını eminam teyze zannedermiş,hızlı söyleyince öyle bişeye benzetmiş,baya bi gülmüştüm bana eminam değil mi senin babannenin adı deyince

slm kızlar
bende 15+5 günlük hamileyim :) şu an için tek sıkıntım gece tuvaletleri dahalık cinsiyetini öğrenmedik ama bana kız gibi geliyo :)
ayın 20sinde öğrenicem bende. hani derlerya erkek bebek kendini erken belli eder diye. bi tanıdığım da hamile ona 3 aylıkkken erkek olduğunu
söyledi doktor bende dedim belli olmadıysa benimki kız dir kesin gerçi severkenke hep ağzımdan kızım çıkıyo ama bakalım
bu arada kız olursa MİNEL
erkek olursa ASLAN YADA ARSAL koymayı düşünüyorum

Merhaba kızlar çalıştığım için geçmişi okumak epeyi zamanımı aldı. Yorumlar almış başını yürümüş
lavinialavinia arkadaşımızın duasını okudum Allah onun ve arkadaşlarının dualarını kabul etsin. Allah'ım bizlerin yavrularını da sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin. Bu güzel günde herkesin duası kabul olsun inşallah.
Salsa arkadaşımıza çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda yavrusunu kucağına alır ve yaşadığı olumsuzlukları en kısa zamanda unutur.
Kontrolü olan arkadaşlar sabırsızlıkla bekliyoruz hepinizin sonuçlarını, inşallah güzel haberlerle dönersiniz.

ha bu arada bişey sormak istiyorum size. annem söyledi banada net bir bebek hareketi hissetmiyorum ama annemin dediğine göre
karında damar atması gibi bi his olucak demişti. ve belirli aralıklarla olmaya başladı tam tarif edemiycem size ama damar atması gibi diyim
siz anlayın benim gibi bişy hisseden varmı aranızda....

hosgeldın cnm gece tuvaletlerııı bızdede var vallaa hatta gündüzz gıttıgım tuvaletlerı hıc saymıyorum delıksız uyku haram bızeee:)))))))

selam kızlar dualara en içten şekilde katılıyorum.

salsa84 e çok üzüldüm. allah kimseye yaşatmasın.en kısa zamanda tekrar bir bebek sahibi olur inşallah.

mrb güzel anne adayları

salsa ya çok üzüldüm bende ilk bebeğimi 12 haftalıkken kaybettim acısı zor bilirim allah sabır versin
inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı bi bebeği olur

tüp bebek yaptırıcak arkadaşlar allah gönlünüze göre versin inşallah allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

bizde yemeyimizi yedik eşimle değişiklik yaptık dışarı çıktık iyi geldi temiz hava

gece wc kalkmak ölüm geliyo bana her kalktığımda bebeğim nasıl dedim kendi kendime... hissetmiyorum bulantılarda geçti

benim minik paşam nasıl acaba neler yapıyo annesinin göbişinde

aa bende çok hissediorum damar atması gibi birşey elimi göbeğime koyuyorum kalp atışı gibi pıt pıt atıyo acaba bebeğimin kalp atışımı diyorum ama hissetmem imkansız biliyorum
nedir bu peki benmde kafama çok takılıyo

valla annemi dediğine göre bebek hareketiymiş. bende acaba mı diyorum ama annem ısrarlı ilk zamanlarda öyle hissedilir diyo

annemin adı çiğdem,
inanmıyorum dert ettiğin şeye bak ne kadar güzel bi isim, bende çiğdem elayı sevdim yanyana çok güzel telaffuzu..
amin canım hepimizinkini kabul etsin...
Kızlar ben de DAMLA düşünüyorum kızımız için,sizce nasıl? Görüşlere açığım.
çoooooook güzel benim bi arkadaşım eylül damla koymuştu çok hoşuma gitmişti, benimde aklımda şuan yağmur ve nisa var...

duru ismini çok beğeniyorum. çiğdem duru nasıl uyumlu değil gibi

ben kızım olursa düşündüğüm isimler arasına almıştım tabi güzel
duru da çokl güzel
ama birarada cidden zor oldu sanki
çiğdem duru
duru çiğdem
bilemedim bebiş duru çiğdem olunca fena olmadı sanki ne dersin

nilay yazmışlar ya onu da çok beğendimmm ne kibar ne güzel kız isimleri var yaa biz hala 2-3 alternatife bile indirgeyemedik hiç isim yok kafamızda (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…