2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim daha belli değil cinsiyeti ama kız olursa minel olucağı kesin :)

hoşgeldin canım, sağlıklı bi hamilelik diliyorum,minel ismini çok beğendim anlamı nedir acaba???

canım onu bende hissediyorum ama, elimin içinden geldiğini farkettim, kan dolaşımı çok hızlı olduğundan damarlarıımız baskı görünce atmaya başlıyo, yani elimi karnıma değil başka biyere koyuncada atıyo, ordan farkettim...

farsçada sonsuzluğa giden yol demekmiş. kuranda geçiyo ama sadece bağlaç anlamı varmış.
yok elimi karnım koymadan arada karnımda bir damar atıyo gibi hissediyorum. ilk aylarda bulantı vardı şimdi oda geçti
karnımda çıkmadı daha bi belirti bekliyo insan napalım

minel aşk derler ya hani :d

kendi nabzını duyuyor olabilir misin?
ben göbek deliğimn civarında kendi nabzımı hissediyorum mesela
gerçi bebişin yerini azçok biliyorum genelde kafası sağda ayaklarıyla göbek deli.ğimin 5-10cm sol tarafını tepikliyo
avcumu oraya koyuyorum başlarda kabarıp kabarıp alçalıyordu artık güpletmeye başladı
dün ilk defa kocaman bir tekme yedim hem ağladım hem dua ettim hem güldüm çok acayipti =)

valla bilemiyorumki ay bende hissetsem bi an önce keşke

valla annemi dediğine göre bebek hareketiymiş. bende acaba mı diyorum ama annem ısrarlı ilk zamanlarda öyle hissedilir diyo
pek bebek hareketine benzemiyo

walla olabilir canım bebek habereklerini duycam derken herşeyi ona yoruyorum

valla annemi dediğine göre bebek hareketiymiş. bende acaba mı diyorum ama annem ısrarlı ilk zamanlarda öyle hissedilir diyo
pek bebek hareketine benzemiyo

walla olabilir canım bebek habereklerini duycam derken herşeyi ona yoruyorum

benimkini bende hissediyorum göbek deşiğimin solunda oluyo genlede böyle nasıl acıtıyo elimi koyup biraz okşuyorum orayı o zaman kesiyo ama en çok eşim konuşunca falan yapıyo açıkçası birde biraz acıkıyım o zaman

selamunaleykum canlar nasılsınız? ben bugun delı gıbı temızlık yaptım suan yoruldugumu hıssettım oglusu uyuttum bıraz kıtap okudum baktım saat 3 e gelıyo bırazdan yemek koy et al sana yıne aksam oldu hareketlerden bahsetmıssınız yıne bıraz zaman ılerleyınce en zevklılerını gorucez yan yatınca ayaklarının ne kadar net hareket ettıgı ellerını uzatıp karnını germesı sende ıtınce gerı elını cekmesı o kadar gzuel seyler kı hele son aylara dogru ınsanın karnı nasıl dalgalanıyo sıgamıyo tabı cocuk napsın

oyyy kıyamam acıkma kız annesı yavrum obur mu olcak ne tontıs

canım 15 haftalık mısın ne güzel hissediyosun bebişini bende 16 haftanın içindeyim ama niye hissetmiyorumm

canım 15 haftalık mısın ne güzel hissediyosun bebişini bende 16 haftanın içindeyim ama niye hissetmiyorumm

valla hissediyoruz bişy ama bebek hareketimi değilmi bizde emin değiliz daha ama doktorum 5 aylıkkken artık netleşir heleki ilk gebeliklerde
hemen hissetmemen normal dedi

ARKADAŞLAR ......... ANKARA ANNELERİ

NEYAZIKKİ ANKARA ANNELERİ BAŞIĞI İPTAL EDİLMİŞ,ÇOK ÜZGÜNÜM.lÜTFEN ANKARALI ANNELERRRRRRRRRR BANA MSN LERİNİZİ MESAJLAYINNNNNNN....
agustos80@hotmail.com benimki EKLESENİZDE OLUR.lütfen irtibatı kesmeyelimmmmmmmm....

acıktan msn adreslerı face twit yada numara paylasmak yasak yonetıcıler kızabılır bılgın olsun bence hamıle olan arkadaslarımızın lıstelerı var hangı sehırde oldukları yazıyor onlara ozelden mesaj atabılırsın bence

oyyy kıyamam acıkma kız annesı yavrum obur mu olcak ne tontıs

öyle valla hep ilerden gidiyo zati babasına çekicek benim kıız

canım 1 hafta önce nadir oluyodu gaz sanıyodum ama akşamları artık hep hissediyorum gaz desem değil hatta dra sordum çba günü bebiştir dedi

Son düzenleme:

ya sankı boyle kucuk bı kabartı oluyo gormuyosun ama hıssedıyosun bagısak hareketlerı olunca dalgalanıyo farklı galıba ıkısı ya evet evet farklı

gece wc kalkmak ölüm geliyo bana her kalktığımda bebeğim nasıl dedim kendi kendime... hissetmiyorum bulantılarda geçti
benim minik paşam nasıl acaba neler yapıyo annesinin göbişinde

ben geceleri 1 kere uyanıyordum 2ye çıktı sabaha karşı da geliyor ama kahvaltıya kadar tutuyorum yorgunluktan
bi de ha deyince kalkamıyorum kasık ve bel ağrısından :85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…