ben kızım olursa düşündüğüm isimler arasına almıştım tabi güzel
duru da çokl güzel
ama birarada cidden zor oldu sanki
çiğdem duru
duru çiğdem
bilemedim bebiş duru çiğdem olunca fena olmadı sanki ne dersin
nilay yazmışlar ya onu da çok beğendimmm ne kibar ne güzel kız isimleri var yaa biz hala 2-3 alternatife bile indirgeyemedik hiç isim yok kafamızda(
Kızlar ben de DAMLA düşünüyorum kızımız için,sizce nasıl? Görüşlere açığım.
hoşgeldin canım, sağlıklı bi hamilelik diliyorum,minel ismini çok beğendim anlamı nedir acaba???slm kızlar
bende 15+5 günlük hamileyim :) şu an için tek sıkıntım gece tuvaletleridahalık cinsiyetini öğrenmedik ama bana kız gibi geliyo :)
ayın 20sinde öğrenicem bende. hani derlerya erkek bebek kendini erken belli eder diye. bi tanıdığım da hamile ona 3 aylıkkken erkek olduğunu
söyledi doktor bende dedim belli olmadıysa benimki kız dir kesingerçi severkenke hep ağzımdan kızım çıkıyo ama bakalım
bu arada kız olursa MİNEL
erkek olursa ASLAN YADA ARSAL koymayı düşünüyorum
aa bende çok hissediorum damar atması gibi birşey elimi göbeğime koyuyorum kalp atışı gibi pıt pıt atıyo acaba bebeğimin kalp atışımı diyorum ama hissetmem imkansız biliyorum
nedir bu peki benmde kafama çok takılıyo
minelkızlar benim daha belli değil cinsiyeti ama kız olursa minel olucağı kesin :)
hoşgeldin canım, sağlıklı bi hamilelik diliyorum,minel ismini çok beğendim anlamı nedir acaba???
canım onu bende hissediyorum ama, elimin içinden geldiğini farkettim, kan dolaşımı çok hızlı olduğundan damarlarıımız baskı görünce atmaya başlıyo, yani elimi karnıma değil başka biyere koyuncada atıyo, ordan farkettim...
farsçada sonsuzluğa giden yol demekmiş. Kuranda geçiyo ama sadece bağlaç anlamı varmış.
Yok elimi karnım koymadan arada karnımda bir damar atıyo gibi hissediyorum. Ilk aylarda bulantı vardı şimdi oda geçti
karnımda çıkmadı daha bi belirti bekliyo insan napalım
aa bende çok hissediorum damar atması gibi birşey elimi göbeğime koyuyorum kalp atışı gibi pıt pıt atıyo acaba bebeğimin kalp atışımı diyorum ama hissetmem imkansız biliyorum
nedir bu peki benmde kafama çok takılıyo
kendi nabzını duyuyor olabilir misin?
ben göbek deliğimn civarında kendi nabzımı hissediyorum mesela
gerçi bebişin yerini azçok biliyorum genelde kafası sağda ayaklarıyla göbek deli.ğimin 5-10cm sol tarafını tepikliyo
avcumu oraya koyuyorum başlarda kabarıp kabarıp alçalıyordu artık güpletmeye başladı
dün ilk defa kocaman bir tekme yedim hem ağladım hem dua ettim hem güldüm çok acayipti =)
pek bebek hareketine benzemiyovalla annemi dediğine göre bebek hareketiymiş. bende acaba mı diyorum ama annem ısrarlıilk zamanlarda öyle hissedilir diyo
gerçi bebişin yerini azçok biliyorum genelde kafası sağda ayaklarıyla göbek deli.ğimin 5-10cm sol tarafını tepikliyo
avcumu oraya koyuyorum başlarda kabarıp kabarıp alçalıyordu artık güpletmeye başladı
dün ilk defa kocaman bir tekme yedim hem ağladım hem dua ettim hem güldüm çok acayipti =)
pek bebek hareketine benzemiyovalla annemi dediğine göre bebek hareketiymiş. bende acaba mı diyorum ama annem ısrarlıilk zamanlarda öyle hissedilir diyo
benimkini bende hissediyorum göbek deşiğimin solunda oluyo genlede böyle nasıl acıtıyo elimi koyup biraz okşuyorum orayı o zaman kesiyoama en çok eşim konuşunca falan yapıyo açıkçası birde biraz acıkıyım o zaman
valla annemi dediğine göre bebek hareketiymiş. bende acaba mı diyorum ama annem ısrarlıilk zamanlarda öyle hissedilir diyo
benimkini bende hissediyorum göbek deşiğimin solunda oluyo genlede böyle nasıl acıtıyo elimi koyup biraz okşuyorum orayı o zaman kesiyoama en çok eşim konuşunca falan yapıyo açıkçası birde biraz acıkıyım o zaman
canım 15 haftalık mısın ne güzel hissediyosun bebişini bende 16 haftanın içindeyim ama niye hissetmiyorumm
ARKADAŞLAR ......... ANKARA ANNELERİ
NEYAZIKKİ ANKARA ANNELERİ BAŞIĞI İPTAL EDİLMİŞ,ÇOK ÜZGÜNÜM.lÜTFEN ANKARALI ANNELERRRRRRRRRR BANA MSN LERİNİZİ MESAJLAYINNNNNNN....
agustos80@hotmail.com benimki EKLESENİZDE OLUR.lütfen irtibatı kesmeyelimmmmmmmm....
oyyy kıyamam acıkma kız annesı yavrum obur mu olcak ne tontıs
canım 15 haftalık mısın ne güzel hissediyosun bebişini bende 16 haftanın içindeyim ama niye hissetmiyorumm
öyle valla hep ilerden gidiyo zatibabasına çekicek benim kıız
canım 1 hafta önce nadir oluyodu gaz sanıyodum ama akşamları artık hep hissediyorum gaz desem değil hatta dra sordum çba günü bebiştir dedi
gece wc kalkmak ölüm geliyo bana her kalktığımda bebeğim nasıl dedim kendi kendime... hissetmiyorum bulantılarda geçti
benim minik paşam nasıl acaba neler yapıyo annesinin göbişinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?