yok canım ya, hatta 2-3 aydır ilk defa dün çikolata yedim diyebilirim onda da mutfağa gitmek zor geldi eşimin çikolatasını kaptım gecenin bi yarısıCanım çikolata yemişmiydin gitmeden önce? Çikolata yiyince çok hareketli oluyormuş diyorlar.. Birde 3lü test yaptı mı doktorun...
benimkini bende hissediyorum göbek deşiğimin solunda oluyo genlede böyle nasıl acıtıyo elimi koyup biraz okşuyorum orayı o zaman kesiyoama en çok eşim konuşunca falan yapıyo açıkçası birde biraz acıkıyım o zaman
yok canım ya, hatta 2-3 aydır ilk defa dün çikolata yedim diyebilirim onda da mutfağa gitmek zor geldi eşimin çikolatasını kaptım gecenin bi yarısı
tadını unutmuşum ne güzel bişeymiş o öyle şimdi bi daha yicemmm
başlarda hazır gıdalardan o kadar uzak duruyordum ki, şimdi de az yiyorum ama bazen dayanamıyorum iştahımız açıldı çok şükür
3lü yapmadı bana, 4lü yaptı ama alt limitin de altında çıktı çok şükür, sonsuz şükür!!
ya sankı boyle kucuk bı kabartı oluyo gormuyosun ama hıssedıyosun bagısak hareketlerı olunca dalgalanıyo farklı galıba ıkısı ya evet evet farklı
açken kıpırdamıyo benimki, ya da karnımın getginliği azalıyor diye hissetmiyorum
ama karnımı bir doyurayım çıstak çıstak
bu arada ben nisan annesi mi olcam acaba ya dün aile hekimim 28nisan dedi :26:
ne zaman gelirse başımızın üstünde aetık nisan da olsa mayıs da olsa, ben fahri mayıs annesiyim ama =)
yok öyle kabarma olmuyo canım ya sanki içerde tırmanıyo tırmanıyo böyle
içerde bişeyler olduğu kesin oluyo böyle batma falan oluyo garip anlatamıyorumkii
aç kalınca yapıyo valla doyunca hiç tıkı yok bende bir mayıs sonu bi haziran başı çıkıyo bende haziran mayıs dolaşıyorum
acıktım gıdıp ekmek arası bısıler yıyeyım yahu
benım mayısta erken gelmese barı sezeryan olcaz mayısın 10 u gıbı alır heralde
ya 1-2 haziran çıkıyo yada 29-30 mayıs kız benimki cinsiyetide belli oldu bu hafta sezeryan istemiyorum ama kısmet tabi kızlar birazda erken olur diyolar mayıs ortası gelir gibi benim bademkısmet artık
benım babannemın adı raziyee
inanmıyorum dert ettiğin şeye bak ne kadar güzel bi isim, bende çiğdem elayı sevdim yanyana çok güzel telaffuzu..
amin canım hepimizinkini kabul etsin...
çoooooook güzel benim bi arkadaşım eylül damla koymuştu çok hoşuma gitmişti, benimde aklımda şuan yağmur ve nisa var...
damla, DAMLA -bu esnada telafuz ediyorum :)-
damla hanım, damla abla, damlaaa gell
ay çok güzel oldu
üzerine bir sürü anlam yüklemeye müsait isimleri seviyorum
dün eşim prinçlerin hamileler için tehlikeli olduğunu duymuş tutturdu artık yemiyosun diye
genelde pilav yaparım ekmek pek yemem pilav yerim ekmek yerine
çok pimpirikli bi eşim var hala temizlik yaptırmıyo kendi yapıyo ama içimede sinmiyo yaptığı iş birşeyde diyemiyorum
oda haklı gerçi ilk bebeğimi kaybettim bunda kanamam oldu hastanede yattım adam şimdi birşeye ellettirmiyo
süpürge bulaşık çamaşır herşeyi adamcağız yapıyo
ne güzel seni ve bebeğini düşünüp işlerine yardım etmesi
ofiste arkadaşım var ilk 3 ayı onun da çok zor geçti eşi odunun tekiydi tezgahtan salatayı alıp masaya koymazmış ille arkadaşım yapacak önüne koyacakmış
inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırsınız bu dönemi cnm
pirinç konusunu merak ettim şimdi, ben genelde protein ağırşlıklı beslenmeye çalışıyorum ama pilav da yiyorum haftada 1 kere fln:s
dün eşim prinçlerin hamileler için tehlikeli olduğunu duymuş tutturdu artık yemiyosun diye
çok pimpirikli bi eşim var hala temizlik yaptırmıyo kendi yapıyo ama içimede sinmiyo yaptığı iş birşeyde diyemiyorum
oda haklı gerçi ilk bebeğimi kaybettim bunda kanamam oldu hastanede yattım adam şimdi birşeye ellettirmiyo
ne güzel sende çok güzel bi hatırası olacak, canım seni üzmek istemem ama anneni zamansız yada bi kaza sonucu falanmı kaybettin?Beğendiğinize sevindim kızlar,rahmetli annemle aramızda konuşurduk bazen,annem kızın olursa DAMLA,PINAR filan koyarsın diyordu,onun istediği isim olsun istedim,doğum tarihide annemin doğum gününe denk geliyor zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?