2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Annişler benim kızımın adıda Eylül olacak inşallah..:)

ne güzell annenin de sevdiği bir isim olacak Allah evladına ve size hayırlı uzun ömürler versin inşallah

pek bebek hareketine benzemiyo

walla olabilir canım bebek habereklerini duycam derken herşeyi ona yoruyorum

Bende 2 haftadır hıssedıyorum bıseyler tam emın degılım tabı ama bısey sorucam sızlere... Gobek delıgıne yakınmı hıssedıyo herkes ordamı olması gerekıyo? benım daha asagda oluyo bıseyler...

Canım annemde kronik siroz hastalığı vardı,hastalığını öğrnedikten 5 sene sonra karaciğer nakli gerek dediler,sıraya girdik bu arada abimin karaciğer dokuları annemle tutuyordu,anne yüreği işte o kadar baskımıza rağmen oğlumu kestirtmem diye direndi,son zamanlarında karar vermişti abimden karaciğerini almaya ama o sıra komaya girdi,bir daha da ayılamadı,koma halindeyken nakil yapıldı ama kurtaramadık.Şubat ayında 3 sene olacak kaybedeli canım.Dediğin gibi kızımın ben de özel bir hatırası olacak,doğum gününe denk gelmesi de enteresan işte.Hayattayken kızım olur diye ufacık bir bilezik yapıp kenara koymuş.

ne güzel yaa bişiler hissetmen bende hissediyormuyum hissetmıyormuyum çözemedim bazen bişiler oluyo sankı anlayamıyorummm

allah rahmet eylesın cnm mekanı cennet olsunnn annenın ıstedıgı ısmı koyman cok guzelll allahım sana bebegıne uzun ömürler versın ınsallah

benim annecim de biraz para biriktirmiş mendile fln sarıp not yazmış
bana birşey olursa bu para kızlarımın düğünü içindir diye :85:

bulunca şok oldum annem sen kendine harca bunları bak ben yuvamı kurdum kardeşimi de ortada bırakmam diye ama ana yüreği işte

allah rahmet eylesın cnm mekanı cennet olsunnn annenın ıstedıgı ısmı koyman cok guzelll allahım sana bebegıne uzun ömürler versın ınsallah
Amin canım amin,allah hepimize bebişlerimizle sevdiklerimizle uzun ömürler versin...

Onlar herşeyi düşünüyolar canım,ben bileziği aldığı günü hatırlıyorum annemin,aynen bir mendile sarmış bak bunu bu fincanın içine koyuyorum bana bişey olursa takarsın benim yerime demişti,ben de sen kendin takacaksın saçmalama demiştim,kaybettikten sonra bulunca bir garip olmuştum.Elbise bile örüp bırakmış canım annem ya,sanki kız olacağını bilmiş gibi.

kızlar bebeklerimiz bize anneler günü hediyesi olucak mayıs anneleri çok şanslı bence.
bebek hareketlerinden bahsetmişsiniz ben 3 hafta öncesi bikaç kez hissetmiştim bebişimi şimdi yok bişey çikolata yiyom elimi koyup bekliyorum hiç kıpraşma yok.bide 2.bebek daha fazla hissetmem gerekirken bende gık yok bu aralar.

Canım başın sağolsun, mekanı cennet olsun anneciğinin...Anneler ne kadar güzel varlıklar demi, koruma içgüdüleri, karşılıksız sevgileri hiçkimseye benzemiyo, canım benim hediyesini bile hazırlamış, başka kim bu kadar ince düşünebilirki, bakalım bizde oyle olabilecekmiyiz ???

TURUNCU canım kayra çok güzel. 2.isim için ônerim Yusuf Kayra. Mutluyummmm tatlım damla benimde favorim Berrak,damla,yağmur,miray sevdiğm isimler. Bende çok kararsızm bakalım ne zaman kesinleşck minik aşkımın ismi.

eveeeeeeet çok haklısın anneler günü 13 mayıs galiba benim doğum kısmetse mayıs ortasında bakarsın denk gelir

Sağol canım aminnn,dediğin gibi biz bakalım öyle olabilecek miyiz?Sizi üzmiceni bilsem daha 1-2 bişey daha anlatırım da anlatmıyım şimdi duygusala bağlarız hemen yoksa.

Sağol canım aminnn,dediğin gibi biz bakalım öyle olabilecek miyiz?Sizi üzmiceni bilsem daha 1-2 bişey daha anlatırım da anlatmıyım şimdi duygusala bağlarız hemen yoksa.

valla ben bugün zaten salya sümük modundayım sabahtan beri ekrana bakarken birden süzülüveriyo gözlerimden,acayip etkilendim,sabahki olaylardan,,,o yüzden anlatabilirsin, ama sen anlattıkça üzülürsün diye bişey demek istemiyorum....

ben de 17,5 haftalık hamileyim ama bişiler hissetmiyorum,bazen bişiler oluyor ama ik olduğundan sanırım algılayamıom.Midemde bişi dolaşıyormuş gibi geiyor:)ama gaz gibi değil daha farklı.rahimin orda olması şart mı acaba?komik bir soru oldu ama neyse:)

Yok canım anlatmayayım dediğin gibi bugün baya bi duygusaldık zaten,daha da duygusala bağlamayalım,bebişlerimize yazık,annelerimiz de bizim üzülmemizi hiç istemez tıpki bizim daha şimdiden bebişlerimizi üzmek istemediğimiz gibi. Annelik böyle birşeymiş demekki şimdiden annemi anlamaya başladım daha anne olmadan.

haklısın canım, duygusallığı bugünde bırakalım güzel bi haftasonu bizi bekliyo benim mesaim bitti, çıkıyorum,,,herkese iyiakşamlar iyi tatiller, kızımla öptük hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…