- 13 Ocak 2009
- 4.913
- 401
- 698
Beğendiğinize sevindim kızlar,rahmetli annemle aramızda konuşurduk bazen,annem kızın olursa DAMLA,PINAR filan koyarsın diyordu,onun istediği isim olsun istedim,doğum tarihide annemin doğum gününe denk geliyor zaten.
pek bebek hareketine benzemiyo
walla olabilir canım bebek habereklerini duycam derken herşeyi ona yoruyorum
ne güzel sende çok güzel bi hatırası olacak, canım seni üzmek istemem ama anneni zamansız yada bi kaza sonucu falanmı kaybettin?
ne mutlu sana en şanslı kadın modelisin valla, darısı başımıza....
ne güzell annenin de sevdiği bir isim olacak Allah evladına ve size hayırlı uzun ömürler versin inşallah
kendi nabzını duyuyor olabilir misin?
ben göbek deliğimn civarında kendi nabzımı hissediyorum mesela
gerçi bebişin yerini azçok biliyorum genelde kafası sağda ayaklarıyla göbek deli.ğimin 5-10cm sol tarafını tepikliyo
avcumu oraya koyuyorum başlarda kabarıp kabarıp alçalıyordu artık güpletmeye başladı
dün ilk defa kocaman bir tekme yedim hem ağladım hem dua ettim hem güldüm çok acayipti =)
Canım annemde kronik siroz hastalığı vardı,hastalığını öğrnedikten 5 sene sonra karaciğer nakli gerek dediler,sıraya girdik bu arada abimin karaciğer dokuları annemle tutuyordu,anne yüreği işte o kadar baskımıza rağmen oğlumu kestirtmem diye direndi,son zamanlarında karar vermişti abimden karaciğerini almaya ama o sıra komaya girdi,bir daha da ayılamadı,koma halindeyken nakil yapıldı ama kurtaramadık.Şubat ayında 3 sene olacak kaybedeli canım.Dediğin gibi kızımın ben de özel bir hatırası olacak,doğum gününe denk gelmesi de enteresan işte.Hayattayken kızım olur diye ufacık bir bilezik yapıp kenara koymuş.
Canım annemde kronik siroz hastalığı vardı,hastalığını öğrnedikten 5 sene sonra karaciğer nakli gerek dediler,sıraya girdik bu arada abimin karaciğer dokuları annemle tutuyordu,anne yüreği işte o kadar baskımıza rağmen oğlumu kestirtmem diye direndi,son zamanlarında karar vermişti abimden karaciğerini almaya ama o sıra komaya girdi,bir daha da ayılamadı,koma halindeyken nakil yapıldı ama kurtaramadık.Şubat ayında 3 sene olacak kaybedeli canım.Dediğin gibi kızımın ben de özel bir hatırası olacak,doğum gününe denk gelmesi de enteresan işte.Hayattayken kızım olur diye ufacık bir bilezik yapıp kenara koymuş.
ne güzel yaa bişiler hissetmen bende hissediyormuyum hissetmıyormuyum çözemedim bazen bişiler oluyo sankı anlayamıyorummm
Amin canım amin,allah hepimize bebişlerimizle sevdiklerimizle uzun ömürler versin...allah rahmet eylesın cnm mekanı cennet olsunnn annenın ıstedıgı ısmı koyman cok guzelll allahım sana bebegıne uzun ömürler versın ınsallah
benim annecim de biraz para biriktirmiş mendile fln sarıp not yazmış
bana birşey olursa bu para kızlarımın düğünü içindir diye :85:
bulunca şok oldum annem sen kendine harca bunları bak ben yuvamı kurdum kardeşimi de ortada bırakmam diye ama ana yüreği işte
Amin canım amin,allah hepimize bebişlerimizle sevdiklerimizle uzun ömürler versin...
Onlar herşeyi düşünüyolar canım,ben bileziği aldığı günü hatırlıyorum annemin,aynen bir mendile sarmış bak bunu bu fincanın içine koyuyorum bana bişey olursa takarsın benim yerime demişti,ben de sen kendin takacaksın saçmalama demiştim,kaybettikten sonra bulunca bir garip olmuştum.Elbise bile örüp bırakmış canım annem ya,sanki kız olacağını bilmiş gibi.
kızlar bebeklerimiz bize anneler günü hediyesi olucak mayıs anneleri çok şanslı bence.
bebek hareketlerinden bahsetmişsiniz ben 3 hafta öncesi bikaç kez hissetmiştim bebişimi şimdi yok bişey çikolata yiyom elimi koyup bekliyorum hiç kıpraşma yok.bide 2.bebek daha fazla hissetmem gerekirken bende gık yok bu aralar.
Canım başın sağolsun, mekanı cennet olsun anneciğinin...Anneler ne kadar güzel varlıklar demi, koruma içgüdüleri, karşılıksız sevgileri hiçkimseye benzemiyo, canım benim hediyesini bile hazırlamış, başka kim bu kadar ince düşünebilirki, bakalım bizde oyle olabilecekmiyiz ???
kızlar bebeklerimiz bize anneler günü hediyesi olucak mayıs anneleri çok şanslı bence.
bebek hareketlerinden bahsetmişsiniz ben 3 hafta öncesi bikaç kez hissetmiştim bebişimi şimdi yok bişey çikolata yiyom elimi koyup bekliyorum hiç kıpraşma yok.bide 2.bebek daha fazla hissetmem gerekirken bende gık yok bu aralar.
Sağol canım aminnn,dediğin gibi biz bakalım öyle olabilecek miyiz?Sizi üzmiceni bilsem daha 1-2 bişey daha anlatırım da anlatmıyım şimdi duygusala bağlarız hemen yoksa.
valla ben bugün zaten salya sümük modundayım sabahtan beri ekrana bakarken birden süzülüveriyo gözlerimden,acayip etkilendim,sabahki olaylardan,,,o yüzden anlatabilirsin, ama sen anlattıkça üzülürsün diye bişey demek istemiyorum....
Yok canım anlatmayayım dediğin gibi bugün baya bi duygusaldık zaten,daha da duygusala bağlamayalım,bebişlerimize yazık,annelerimiz de bizim üzülmemizi hiç istemez tıpki bizim daha şimdiden bebişlerimizi üzmek istemediğimiz gibi. Annelik böyle birşeymiş demekki şimdiden annemi anlamaya başladım daha anne olmadan.
haklısın canım, duygusallığı bugünde bırakalım güzel bi haftasonu bizi bekliyo benim mesaim bitti, çıkıyorum,,,herkese iyiakşamlar iyi tatiller, kızımla öptük hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?