ha bu arada bişey sormak istiyorum size. annem söyledi banada net bir bebek hareketi hissetmiyorum ama annemin dediğine göre
karında damar atması gibi bi his olucak demişti. ve belirli aralıklarla olmaya başladı tam tarif edemiycem size ama damar atması gibi diyim
siz anlayınbenim gibi bişy hisseden varmı aranızda....
kızlar benim daha belli değil cinsiyeti ama kız olursa minel olucağı kesin :)
ay ben bebeğimi hissediyorum o zaman kızlar. 18. haftamdayım. özellikle bu hafta farkettim bende. hani insanın gözü seyrir ya öyle bişey. sen şimdi damar atması deyince tam tarifi bu oldu yani hatta şimdide oluyor.
slm kızlar :)
biz bugün detaylı ult.girdik hersey çok iyidi.kızımız 22cm ve 364 gr olmus.bu arada biraz iri olacak sanırım
isim bulamadım ne yapacağım:44::44::44::44::44:
ay ben bebeğimi hissediyorum o zaman kızlar. 18. haftamdayım. özellikle bu hafta farkettim bende. hani insanın gözü seyrir ya öyle bişey. sen şimdi damar atması deyince tam tarifi bu oldu yani hatta şimdide oluyor.
minel çok güzel bir isimmmiş. adıyla yaşasın inş bebeğin.benimde kızım olacak bende mi koysamm acaba?
amin canım inşallah hepimizinki... istersen koy sende adaş olsun keratalar
günaydınn bugun çok ıssızz burası kimsecıkler yok.. biz oğluşumla mesaiye geldık bugunde calısyoruz malesefff
Güzel mayıs anneleriii bende de damar atması gibi seyirmeler oluyorHatta geçenlerde kuzenin kınasına gitmiştim müziğine etkisiylemidir nedir baya oldu seyirmeler benimkide içerde göbek atıyodu galiba Aşırı sese tepki verdi resmen
Güzel mayıs anneleriii bende de damar atması gibi seyirmeler oluyorHatta geçenlerde kuzenin kınasına gitmiştim müziğine etkisiylemidir nedir baya oldu seyirmeler benimkide içerde göbek atıyodu galiba Aşırı sese tepki verdi resmen
bayaga hareketlı bır bebek olacak
Canım senin oğlun olacaktı değil mi erkek bebekler daha geç hissediliyormuş, ben 2-3 gündür hissediyorum çok bariz içimde bir şey hareket ediyor :))
Geçen cumartesi doktor kız gibi demişti bana, bugün tekrar gittik afp testinin sonucu gösterdik, sonuç iyiydi, doktora çok merak ediyorum cinsiyte tekrar bakabilirmiyiz dedim
baktı %90 kız dedi...kızım geliyorrrr.... isim olarak eşim ırmak ismini istiyor sizce nasıl kızlar???
gunaydinlar kizlaaaaaar dun doktora gittim aksamdi randevum ve bebisim yine cok iyi acmadi kapatti bacaklarini ama doktor ben kiza benzettim kesin bisey degil ama bence oyle gibi falan dedi ,yaa gene kesin ogrenemedim inatci bebegim oynadi durdu ama onu gormek cok guzeldi,bi kez daha dua ettim orda rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu,bu ay 1.5 kilo almisim iyi dedi doktor toplamada 4 kilo oldu insallah daha fazla almam:26::26:
gunaydinlar kizlaaaaaar dun doktora gittim aksamdi randevum ve bebisim yine cok iyi acmadi kapatti bacaklarini ama doktor ben kiza benzettim kesin bisey degil ama bence oyle gibi falan dedi ,yaa gene kesin ogrenemedim inatci bebegim oynadi durdu ama onu gormek cok guzeldi,bi kez daha dua ettim orda rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu,bu ay 1.5 kilo almisim iyi dedi doktor toplamada 4 kilo oldu insallah daha fazla almam:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?