2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ay ben bebeğimi hissediyorum o zaman kızlar. 18. haftamdayım. özellikle bu hafta farkettim bende. hani insanın gözü seyrir ya öyle bişey. sen şimdi damar atması deyince tam tarifi bu oldu yani hatta şimdide oluyor.

Bi biz kaldık canım,bana da benzer bişeyler oluyor ama tam anlayamıyorum,o damar atması gibi dediğin şeyi ben de geçen de hissettim hatta bebişimin kalp atışımı diye baya bi sevindim.Ama ara ara oluyor her zaman olmuyor.

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız beni hatırladınızmı bilmiyorum bende mayıs annelerindenim bulantılarım yüzünden fazla giremiyorum topiğe kızlar benim gibi bulantısı devam eden varmı acaba
benimde oğlum olcak arkadaşlar rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah cümlemize

kızlar iyi akşamlar
bu gün kendime cok besleyici bir corba yaptım tarifini yazayım tam kış corbası ve cok lezzetli olmuştum
yarım kilo bugdayı yarım bardak nohur ve yarım bardak kuru fasulyeyi akşamdan ıslatıp sabah güzelce haşladım bol suda içine birazda buzlukta mısır vardı ondan koydum hepsini pişirdim bir tavada 1 soganı pembeleşinceye kadar kavurdum yağda 1 yk salça ekledim haşladıgım bakliyatlara döktüm o şekilde de bir 10 dk kadar pişirdim 1 çay kaşıgı karabiber 1 çay kasıgı pul biber biraz nane ve kekik attım cok lezzetli oldu şimdi de bir tabak yedim ekmeksiz tafsiye ederim haftada 1 yapıcam artık bunu

slm kızlar :)
biz bugün detaylı ult.girdik hersey çok iyidi.kızımız 22cm ve 364 gr olmus.bu arada biraz iri olacak sanırım
isim bulamadım ne yapacağım:44::44::44::44::44:

slm kızlar :)
biz bugün detaylı ult.girdik hersey çok iyidi.kızımız 22cm ve 364 gr olmus.bu arada biraz iri olacak sanırım
isim bulamadım ne yapacağım:44::44::44::44::44:

gözünüz aydın cnm ne kadarlık olmuş kaç haftalık ölçümler bunlar

ta tam tanımını yaptım canım seyirme gibi işte anneme göre bebek hareketi ama bakalım artık :)

amin canım inşallah hepimizinki... istersen koy sende adaş olsun keratalar

kizlar hevesinizi filan kirmak istemem, gerci herkesin fikri farklidir... Minel ve miray isimleri benimde cok hosuma gidiyo hatta daha bircok isim var bunlar gibi... Ama baya bi arastirdim, cocuga anlami guzel olan isimler koymak cok onemli sonucta anlami hayatlarini etkileyecek... Bu isimleri hala cok beyeniyorum ama eger kizim olursa koymaktan vazgectim cunku minel mesela heryerde yazildigi anlami tasimiyormus... Bide su internet insani cok yaniltiyo onune gelen bi anlam yaziyo... Nacizane fikrimi belirtmek istedim...

allah sag salim bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin...

günaydınn bugun çok ıssızz burası kimsecıkler yok.. biz oğluşumla mesaiye geldık bugunde calısyoruz malesefff

Güzel mayıs anneleriii bende de damar atması gibi seyirmeler oluyor Hatta geçenlerde kuzenin kınasına gitmiştim müziğine etkisiylemidir nedir baya oldu seyirmeler benimkide içerde göbek atıyodu galiba Aşırı sese tepki verdi resmen

bayaga hareketlı bır bebek olacak

Canım senin oğlun olacaktı değil mi erkek bebekler daha geç hissediliyormuş, ben 2-3 gündür hissediyorum çok bariz içimde bir şey hareket ediyor :))
Geçen cumartesi doktor kız gibi demişti bana, bugün tekrar gittik afp testinin sonucu gösterdik, sonuç iyiydi, doktora çok merak ediyorum cinsiyte tekrar bakabilirmiyiz dedim
baktı %90 kız dedi... kızım geliyorrrr.... isim olarak eşim ırmak ismini istiyor sizce nasıl kızlar???

bayaga hareketlı bır bebek olacak

Ay bilmiyorumkii yaramaz olcak demekki

Yuk canım yaw daha cinsiyeti öğrenmedim ben :) 17 aralıkta ayrıntılı ultrasonum var onu bekliyorum Merakıma yenilip özellikle cinsiyet için gitmedim doktora bakalım 1 hafta sonra öğrencez cinsiyeti bizde

Bence Irmak ismi güzel canım Prensese yakışır..

gunaydinlar kizlaaaaaar dun doktora gittim aksamdi randevum ve bebisim yine cok iyi acmadi kapatti bacaklarini ama doktor ben kiza benzettim kesin bisey degil ama bence oyle gibi falan dedi ,yaa gene kesin ogrenemedim inatci bebegim oynadi durdu ama onu gormek cok guzeldi ,bi kez daha dua ettim orda rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu,bu ay 1.5 kilo almisim iyi dedi doktor toplamada 4 kilo oldu insallah daha fazla almam:26::26:

Benimkiler de kendini göstermedi 18. Haftaya kadar ,ben kızlar kendisini geç gösterir tezine inanmaya başlıyorum çünkü geç öğrenenlerin genelde kız çıkıyor.

canım banada doktor geçen hafta kız gibi demişti, bugün gittik %90 kız dedi. Eğer hareketleirnide hissediyorsan kesin kızdır canım.... bek benşimdi bunu yazarken yine hareket ettiii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…