gunaydinlar kizlaaaaaar dun doktora gittim aksamdi randevum ve bebisim yine cok iyi acmadi kapatti bacaklarini ama doktor ben kiza benzettim kesin bisey degil ama bence oyle gibi falan dedi ,yaa gene kesin ogrenemedim inatci bebegim oynadi durdu ama onu gormek cok guzeldi,bi kez daha dua ettim orda rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu,bu ay 1.5 kilo almisim iyi dedi doktor toplamada 4 kilo oldu insallah daha fazla almam:26::26:
slm kızlar umarım herkes iyidir iki gündür giremedim yazılar birikmiş yine valla henüz gecmişi okumadım umarım herkesin ve bebişlerinin keyfi yerindedir benim cuma günü ultrason randevum vardı ne kadar heyecanla bekliyordum biliyosunuz belki cinsiyetini ögrenirim diye dün sabaha karsı felaket bi mide agrısıyla uyandım resmen ölüyorum dedim yeşil renkte resmen zehir su kustum hala o kusmaların etkisinden bogazım agrıyo hemen acile gittik bana serum taktılar hamile oldugum için bişe yapamayacaklarını söylediler serum beni rahatlatmayınca ki hala kusuyodum bulantılarım için igne istedim seruma igne vurdular bi parca kendime geldim serumla birlikte ultrasona girdim dr cok uyuz biriydi bebegim hakkında bana hiç bişey söylemedi göstermedi bile benimde konuscak dermanım bile yoktu sadece bebegim iyimi diyebildim cok sükür agzından iyi lafı cıkabildi sonucları kadın dogomdan alcaksın dedi beni gönderdi kadın doguma gittim bebegimde hicbi problem olmadıgını herseyin normal oldugunu söylediler tekrar acile gecip serumun bitmesini bekledim aksamüstü serm bitti eve geldim kendimi bilmez sekilde uyumusum bugünde bi parca daha iyiyim hastalandıgımamı yanıyım bebegimin cinsiyetini ögrenmeyi bırak bebegimi göremediğimemi yanıyım bilmiyorum bebegimi görmem ayın 20sine kaldı işte böyle sizinde kafanızı sisirdim sanırım kusurabakmayın öpüyorum sizleri ve bebişlerinizi kendinize cok iyi bakın
slm kızlar umarım herkes iyidir iki gündür giremedim yazılar birikmiş yine valla henüz gecmişi okumadım umarım herkesin ve bebişlerinin keyfi yerindedir benim cuma günü ultrason randevum vardı ne kadar heyecanla bekliyordum biliyosunuz belki cinsiyetini ögrenirim diye dün sabaha karsı felaket bi mide agrısıyla uyandım resmen ölüyorum dedim yeşil renkte resmen zehir su kustum hala o kusmaların etkisinden bogazım agrıyo hemen acile gittik bana serum taktılar hamile oldugum için bişe yapamayacaklarını söylediler serum beni rahatlatmayınca ki hala kusuyodum bulantılarım için igne istedim seruma igne vurdular bi parca kendime geldim serumla birlikte ultrasona girdim dr cok uyuz biriydi bebegim hakkında bana hiç bişey söylemedi göstermedi bile benimde konuscak dermanım bile yoktu sadece bebegim iyimi diyebildim cok sükür agzından iyi lafı cıkabildi sonucları kadın dogomdan alcaksın dedi beni gönderdi kadın doguma gittim bebegimde hicbi problem olmadıgını herseyin normal oldugunu söylediler tekrar acile gecip serumun bitmesini bekledim aksamüstü serm bitti eve geldim kendimi bilmez sekilde uyumusum bugünde bi parca daha iyiyim hastalandıgımamı yanıyım bebegimin cinsiyetini ögrenmeyi bırak bebegimi göremediğimemi yanıyım bilmiyorum bebegimi görmem ayın 20sine kaldı işte böyle sizinde kafanızı sisirdim sanırım kusurabakmayın öpüyorum sizleri ve bebişlerinizi kendinize cok iyi bakın
bu arada gunaydın kızlar hepınıze nasılsını?ben 3 gundur ogluma tuvalet egıtımıne basladım bakalım ne kadarda basarılı olcaz koselerde yakalayıp tuvalete goturuyorum dakka bası anne ac ac dıyo arkası gelmıyo ustumuzu basımızı ıslatıp cıkıyoz tuvaletten
kolay gelsin canım size
teyzem kızına tuvalet eğitimi verirken ben yanındaydım teyzem sinir krizi geçirmişti yazık kadına
anne çiş diyodu hop altına yapıodu
Canım çok geçmiş olsun, iyi bak kendine... Ayın 20 sini beklemeden tekrar gitsen doktora...Söylersin bakarlar...kendini merak içinde bırakma...
Valla ben bugün tahlil sonucun göstermek için randevusuz odasına girdim hemen, birde çok merak ediyorum rica etsem cinsiyetine bakar mısınız geçen hafta kesin değil kız gibi demiştiniz dedim,
tamam bakalım dedi ve hemen baktı. Yoksa 1 ay sonra gel demişti, Bekleyemezdim valla 1 ay daha, acaba kız mı , erkek mi diye...
günaydınn bugun çok ıssızz burası kimsecıkler yok.. biz oğluşumla mesaiye geldık bugunde calısyoruz malesefff
gözünüz aydın cnm ne kadarlık olmuş kaç haftalık ölçümler bunlar
tatıl ya sakın burası mısa2005 sen nasılsın?
sorma canım ya anne çiş dıyo acıyoz altını tuvalette suyla oynuyo sag sola su serpıyo oglum hadı cısını yap var mı dıyorum yok dıyo ondan sonra pıpıye bakıp çiiiişşşş dıyo ne fena ya
ay ben bebeğimi hissediyorum o zaman kızlar. 18. haftamdayım. özellikle bu hafta farkettim bende. hani insanın gözü seyrir ya öyle bişey. sen şimdi damar atması deyince tam tarifi bu oldu yani hatta şimdide oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?