2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

18 haftalıksın dr nasıl anlamaz ilginç birşey 16. haftada resimlerde bile belli oluyo kesin anlamıştır söylemek istememiştir
bizim 12 haftada söyledi oğlum olacağını
üç boyutluda %100 belli olur

bide ben birşey farkettim devlet hastanelerinde daha geç söylüyolar eltimin 6. ayda söylediler

18 haftalıksın dr nasıl anlamaz ilginç birşey 16. haftada resimlerde bile belli oluyo kesin anlamıştır söylemek istememiştir
bizim 12 haftada söyledi oğlum olacağını
üç boyutluda %100 belli olur

canım üç boyutlu değil ultrason cihazı bir de pipiye benzettiği bir çıkıntı var erkekse testisler inmemiş olabilir ya da kızsa klitoris çok büyük olabiir dedi.
iki boyutlu olduğu içinde net 22. haftada görebilirim dedi. bende çok sıkıldım herkes öğrendi nerdeyse 10 gün daha bekliycem üç boyutlu için

anladım canım.. bizimde 2 boyutlu cihazla bakıyo hep birazda tecrübeyle alakalı heralde.inş öğrenirsin insan merak ediyo oğlum yada kızım diye sevmek istiyo

cıksss yazamam :)))heheeee :)))

[QUOT<E=pembefidan;22093617]evet haklısın devlet hastanesi kesinleşmeden demiyor banada söylemedi ben ısrar ettim sadece benzetme yaptı dr.[/QUOTE]

benmkini özelde 14.haftada söylediler ya,göstermez diyordum ama sağolsun hemen gösterdi paşam:)çok mutlu olduk eşimle:)öğrenemeyenler de hemen öğrenir inş.

Merhaba kızlar umarım hepiniz iyisinizdir. Bizim bugün doktor randevumuz vardı ama benim namuslu yavrum açmadı bir türlü bacaklarını. Doktor 15 dk sonra birdaha bakalım dedi bekledik. Bu ara kocam göbüşüme vurdu falan ama nafile. Yine göstermedi. Anlayacağınız öğrenemedik. Eşimi dövecem ısrarla bir hafta öne aldı randevuyu. Şimdi 1 ay sonraya kaldı hayırlısı bakalım sağlıklı olsun da Allah'tan tek isteğim o. Öpüyorum sizleri ve miniklerinizi.

Merhaba kızlar bayadir ugrayamiyordum.bugün kontrolum vardı. Bugüne kadarki hesaplara ve kontrollerde gore 16+2 deyiz diye biliyordum ama bugün ultrason ekranında17+1 yazdı bu nasıl oldu? Sat 18 ağustos ben bebisi görme heyecanıyla doktora sormayı unutmuşum. Bu arada henüz 12 haftalikken erkek demişti ve bugün de aynı şeyi söyledi.çok şükür herssey yolindaymis bebiş 252 gram. Bütün bebiş ve annelere sağlık diliyorum.

gözünaydın cnm.bebişlerin gelişimleri bazen haftasını geçebiliyor. iyi bakmışsın bebişe demekki , 1 hafta öne geçmiş

Neyse artık eşinin başına kakarsın bu durumu inatçıymış demekki bebişin. hayırlısı olsun cnm, sağlıklı olsun da elbet, bir ay da geçer

Merhaba kıslar,
Bugün kontrolümüze gittik 11. haftada erkeğe benziyor demişti bugün %100 erkek dedi :))) Pipisi gösterdi ama ben anlamadım ki Bizim ufaklığın yüzü dönüktü göremedik paşamın yüzünü ama bacakları kolları hatta kaburgalarını bilem gördük :)
Ya kıslar benim pleasentge hala aşağıda tam rahmi kapatmış bu aydan sonra yukarı çıkması gerekiyor dedi inş. çıkacak..Eğer çıkmazsa kanamalara yol açarmış. Ve kesinlikle sezeryan Allah göstermesin erken doğumda olabilirmiş birçok bayan doğurana kadar yatıyormuş Varmı böyle durumda olan???????
Birde doktorum 1,5 ay sonra ağrıntılı ultrason istedi. Sanırım büyük araştırma hastanelerinde yapılıyor..Sadece kontrol amaçlı istedi..Bakalım nerde yaptırırız bilmiyorum şuan için...Yaptıran ya da yaptıracak olan var mı????

iyi akşamlar herkeseee..

bu face işi kötü mü oldu acaba yaa.. buraya uğrayamıyorum artık, o daha kolay geliyo.. geldiğimdede birsürü sayfa geçmiş oluyo
hrkes iyidir umarım.. öpüyoruz hepinizi..

benimde öyle.sat 18 ağustos ama 4-5 gün önde çıkıyo benimkide ultrasonda :)

slm kızlar ben aranıza eni katıldım benim hesaplamaya göre bebeğim 15 haftalık haziranın ilk haftasına geliyo ama ben nedense mayısta doğacağını hissediyorum :))
sizden bir ricam var kızlar ikili test sonuçlarım doktoruma göre düşük riskli oyüzden haftaya ayrıntılı ultrasona girmemii istedi sizin test sonuçlarınzla karşılaştırıp bana fikirlerinizi yazar mısınız
yaş riski810
biyokimyasal trisomy134
kombine trisomy 21 riski590
trisomy 18 + NT <1:10000
free beta HCG sevyesi yüksektir
ense kalınlığı NT 1,6

Merhaba güzelim öncelikle aramıza hoşgeldin.
Burada önemli olan kombine trisomy riski. Benim de 522 de 1 çıkmıştı. Doktor bir şey çıkacağını sanmam ama ayrıntılı ultrasonda yine de baktırsan iyi olur dedi. Ben de perinatoloji uzmanı bir prof'a gittim ve ayrıntılı ultrasona girdim çok şükür bebeğimin gelişimi normaldi. Tıbbi müdahale gerektirecek bir durum olmadığını söyledi doktorum. Bizim de içimiz rahat etmiş oldu.Bu testlerin hiçbiri zaten %100 sonuç vermiyor. Sen de mutlaka git ama bir şey çıkacağını sanmıyorum. İçini ferah tut. Hayırlısıyla inşallah sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…