kızlar benim doktor randevum bugündü ve hala cinsiyetini öğrenemedim
doktorum yarım saat baktı cinsiyetini anlamak için ama kesin kız ya da kesin erkek diyemem dedi(
on gün sonra başka bir doktora üç boyutlu ultrasona giricem sanırım o zaman öğrenebilcem ben alışveriş hayalim yine yattı43:
18 haftalıksın dr nasıl anlamaz ilginç birşey 16. haftada resimlerde bile belli oluyo kesin anlamıştır söylemek istememiştir
bizim 12 haftada söyledi oğlum olacağını
üç boyutluda %100 belli olur
canım üç boyutlu değil ultrason cihazı bir de pipiye benzettiği bir çıkıntı var erkekse testisler inmemiş olabilir ya da kızsa klitoris çok büyük olabiir dedi.
iki boyutlu olduğu içinde net 22. haftada görebilirim dedi. bende çok sıkıldım herkes öğrendi nerdeyse 10 gün daha bekliycem üç boyutlu için
kızlar benim doktor randevum bugündü ve hala cinsiyetini öğrenemedim
doktorum yarım saat baktı cinsiyetini anlamak için ama kesin kız ya da kesin erkek diyemem dedi(
on gün sonra başka bir doktora üç boyutlu ultrasona giricem sanırım o zaman öğrenebilcem ben alışveriş hayalim yine yattı43:
faceteki arkadaşlarım evden face girince bilgisayarım kilitleniyor yazamıyorum burdan okuyanlar belli olmamış diye yazarlarsa sevinirim teşekkürler :)
cıksss yazamam :)))heheeee :)))
çok edepli benim çocuğum eliyle bile kapadı hep bacak arasını misa ne etçem ben merak ettikçe o inat ediyoo(
bide ben birşey farkettim devlet hastanelerinde daha geç söylüyolar eltimin 6. ayda söylediler
Merhaba kızlar bayadir ugrayamiyordum.bugün kontrolum vardı. Bugüne kadarki hesaplara ve kontrollerde gore 16+2 deyiz diye biliyordum ama bugün ultrason ekranında17+1 yazdı bu nasıl oldu? Sat 18 ağustos ben bebisi görme heyecanıyla doktora sormayı unutmuşum. Bu arada henüz 12 haftalikken erkek demişti ve bugün de aynı şeyi söyledi.çok şükür herssey yolindaymis bebiş 252 gram. Bütün bebiş ve annelere sağlık diliyorum.
Merhaba kızlar umarım hepiniz iyisinizdir. Bizim bugün doktor randevumuz vardı ama benim namuslu yavrum açmadı bir türlü bacaklarını. Doktor 15 dk sonra birdaha bakalım dedi bekledik. Bu ara kocam göbüşüme vurdu falan ama nafile. Yine göstermedi. Anlayacağınız öğrenemedik. Eşimi dövecem ısrarla bir hafta öne aldı randevuyu. Şimdi 1 ay sonraya kaldı hayırlısı bakalım sağlıklı olsun da Allah'tan tek isteğim o. Öpüyorum sizleri ve miniklerinizi.
gözünaydın cnm.bebişlerin gelişimleri bazen haftasını geçebiliyor. iyi bakmışsın bebişe demekki , 1 hafta öne geçmiş
Merhaba kızlar bayadir ugrayamiyordum.bugün kontrolum vardı. Bugüne kadarki hesaplara ve kontrollerde gore 16+2 deyiz diye biliyordum ama bugün ultrason ekranında17+1 yazdı bu nasıl oldu? Sat 18 ağustos ben bebisi görme heyecanıyla doktora sormayı unutmuşum. Bu arada henüz 12 haftalikken erkek demişti ve bugün de aynı şeyi söyledi.çok şükür herssey yolindaymis bebiş 252 gram. Bütün bebiş ve annelere sağlık diliyorum.
Merhaba güzelim öncelikle aramıza hoşgeldin.slm kızlar ben aranıza eni katıldım benim hesaplamaya göre bebeğim 15 haftalık haziranın ilk haftasına geliyo ama ben nedense mayısta doğacağını hissediyorum :))
sizden bir ricam var kızlar ikili test sonuçlarım doktoruma göre düşük riskli oyüzden haftaya ayrıntılı ultrasona girmemii istedi sizin test sonuçlarınzla karşılaştırıp bana fikirlerinizi yazar mısınız
yaş riski810
biyokimyasal trisomy134
kombine trisomy 21 riski590
trisomy 18 + NT <1:10000
free beta HCG sevyesi yüksektir
ense kalınlığı NT 1,6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?