2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Iyi pazarlar kıslar benim göbiş çıkmaya başladı (16+3) daha once konuşuldu mu bilmiyorum ama çatlak önleyici olarak ne öneriyorsunuz?hangi marka kakao yağını nerden almalıyım?

Iyi pazarlar kıslar benim göbiş çıkmaya başladı (16+3) daha once konuşuldu mu bilmiyorum ama çatlak önleyici olarak ne öneriyorsunuz?hangi marka kakao yağını nerden almalıyım?

mrb ben dalinin bebe yağını kullanıyorum çatlak olmasın diye her banyodan sonra göbegıme, goguslerıme bacak ıclerıme yumusacık oluyor hem hemde catlak olmayagını umuyorum

canim ben bi kac gundur kasintilarim baslayinca bebek yagini kullanmaya basladim cok guzel nemlendiriyo hatta gosguslerimede kullaniyorum tavsiye eden cok olmustu insallah catlamayiz

iyi pazarlar güzel anneler. çok az kişi nette şuan.. ben de geçmişten alıntı yapa yapa son sayfaya geldim şükür :)

kuzum aynen ben de göbek deliğime yakın şiş çıkıntılı bir yer hissediyorum sanırım ayakları

Allah bize de nasip etsin o zamanları sağlıklı şekilde inşallah. bi tanıdığım 8.5 aylıkken göbüşüne tık tık vururdu bebişi de içerden ya elini ya ayağını oraya koyardı. Allahım muhteşem birşey yaa

tatlım diş eti kanaması genelde diş eti probleminden kaynaklanır. dişini fırçalarken dişin kanarsa fırçalamayı hiç kesme. kanasın dursun bende oluyordu. fırçalarken sürekli kanardı , fırçalıyorum önce sonra gargara yapıyorum gargara ilaçlarıyla hooop geçti gitti 1-2 haftada.

ne güzel işte eşin işleri yapmaya gönüllüyken sen de söz dinle yorma kendini. senin için önemsiz kolay dediğin işler bile belki zarar verebilir yorar seni. ben de hiç bilmiyorum canımın kıymetini herşeyi kendim yapım istiorum

Annişler benim kızımın adıda Eylül olacak inşallah..:)
cnm çok güzel isim bence

tatlım hiç anneler günü diye düşünmemiştim yaa süper bir hediye gerçekten oyyy gelsin artık kuzularımızz emzirelim

ben hıssetmek degılde emın olmak ıstıyorum. hadı oglum okkalı bı tekme at artık anneyeeee :))))

tekemele oğluş anneni

eline sağlık canım afiyet bal şeker olsun. baklagiller bizlere çook faydalı

slm kızlar :)
biz bugün detaylı ult.girdik hersey çok iyidi.kızımız 22cm ve 364 gr olmus.bu arada biraz iri olacak sanırım
isim bulamadım ne yapacağım:44::44::44::44::44:

canım kaç haftalıksın? ben de 1 hafta sonra giricem. Allah sağlık versin bebişlerimize bize..iyi bakmışsın prensesine ellerine sağlık

eee oynamaya gelmiş kınaya annesi ne yapsın otursun mu

Benimkiler de kendini göstermedi 18. Haftaya kadar ,ben kızlar kendisini geç gösterir tezine inanmaya başlıyorum çünkü geç öğrenenlerin genelde kız çıkıyor.

edepli kızlar göstermiyoo benim paşam hemen açtı pipiyi

günaydın kızlarrrr alışverişlerinizi yapmaya başladınız mı ben daha bişey almadım..bu arada 17 hafta olmuş maşallah bize:)

tatlım ben de daha hiiçbirşey alamdım. hem biraz daha zaman geçsin istiyorum hem de indirimler gelmiş olur

canım sabırlı ol 15-20 dk tuvalette tutup beklermiş annem beni sabır işi Allah kolaylık versin

canım çok geçmiş olsun. sanki ayakta hafif gıda zehirlenmesi geçirmişsin gibi anlattıkların.. yediklerine dikkat et

tatlım gaz sancıları kasılmalara benziyor en ufak harekette bıçak saplanmış gibi zorluyor insanı. bence gaz sıkışması olabilir arkadaşının şikayeti..ben çok çekiyorum ordan biliyorum:2:

bide ben birşey farkettim devlet hastanelerinde daha geç söylüyolar eltimin 6. ayda söylediler
burda grupta biri söylemişti devlet hastaneleri kız çocuk olduğunu görürlerse geç söylüyorlarmış. hala erkek çocuk sevdasına kızları hiçe sayan bir toplum olduğumuzu düşünerek... ne acı..

çok edepli benim çocuğum eliyle bile kapadı hep bacak arasını misa ne etçem ben merak ettikçe o inat ediyoo(

oyyy kızıdr annesi o. edeplimiş aferin prensesine :)

canım gelişimi haftadaşlarına göre önce gidiyordur. yani bebeğin çok iyi beslenmiş ondandır. korkacak bişi yok

canım hayırlı olsun oğluşun. bi erkek daha katıldı grubumuza
dediğin durumu hiç duymamıştım.. 1.5 ay bekliyecek misin? arada tekrar bi git bence yukarı doğru çıkma başladı mı diye. Allah sağlık versin hem bebişlerimize hem bizlere.. içini rahat tut. olumlu düşün

slm kızlar ben aranıza eni katıldım benim hesaplamaya göre bebeğim 15 haftalık haziranın ilk haftasına geliyo ama ben nedense mayısta doğacağını hissediyorum :))
sizden bir ricam var kızlar ikili test sonuçlarım doktoruma göre düşük riskli oyüzden haftaya ayrıntılı ultrasona girmemii istedi sizin test sonuçlarınzla karşılaştırıp bana fikirlerinizi yazar mısınız
yaş riski810
biyokimyasal trisomy134
kombine trisomy 21 riski590
trisomy 18 + NT <1:10000
free beta HCG sevyesi yüksektir
ense kalınlığı NT 1,6

Slm kizlar bugun kimseciklar yok burda herkes dinleniyo sanirim.Cuma gunu randevumuz vardi kendi dr.da degildi kalp dr.da detayli ultrason yapildi bu kadar erken niye diyeceksiniz hemen aciklayayim benim ilk bebegimin kalbinde problem vardi o yuzden bunda erkenden bakilmasi gerekiyordi Allahima cok sukurler olsun hersey yolundaymis butun organlarina bakti ölctu hepsini cok sukur iyi hepsi....veeeeee oglusumun yolda oldugunu söyledi.Birdaha 4 hafta sonra tekrar detayli bakilacak o zamana beyni daha buyumus olacakmis ve diger organlari tabi tekrar bakilacak onuda atlattikmi cok sukur oglusumu beklicez sadece...Bu arada oglusumun boyu 12 cm kilosuda 150 gr. mis.Doktor onunda haftasina göre normal oldugunu söyledi

Son düzenleme:

masallah Allah şimdiden şifa versin bebişine

cnm cok iyi haftasıyla uyumlu neyne.net sitesinden kac haftalık hamileyimden bakıyorum ben orda 17 haftalık bebek 150 gr MAASALLAH nazar degmesin oglusumuza Allah analı babalı büyütsün hayırlısıyla eline almayı nasip etsin :)))

Selam,

Bende 18. hafta içerisindeyim Mustela'nın Stretch Marks Double Action'ını kullanıyorum ve çok memnunum güzel rahatlatıcı bir his bırakıyor.

:)

arkadaslar ben büyüyen karyola beşik almak istiyorum istanbulda nerde var yer adres marka fiyat istiyorum benim arkadaslarım bilgilidir neyin nerde oldugunu bilir diye size soraym dedim :)))

günaydın güzel mayıs anneleri hayırlı güzel bir hafta diliyorum herkes için
saat 9:00 da randevumuz var dualarınızı bekliyoruz inş. güzel haberlerle döneriz cok öptük herkesi

günaydın güzel mayıs anneleri hayırlı güzel bir hafta diliyorum herkes için
saat 9:00 da randevumuz var dualarınızı bekliyoruz inş. güzel haberlerle döneriz cok öptük herkesi

Günaydınnn herkese
Tosti inşallah güzel haberlerle döneceksin canım...Bekliyoruz seni...

selammm güzel annelerrrrrrrrrr

bugün sizee prensesimle günaydın diyoruzzz evet bir kızım oluyor benimde hafta sonu dr randevumuz vardı
çok güzel bir duygu gerçektenn kıpır kıpırdı hiç durmadı yüzünü göstermedi

3'lü test yerine 4 'lü yapıcaz dedi kan verdim yarın alıcam sonucu hayırlısı ile...kan testi yaptı kanım biraz düşmüş alt değer 12 idi 10,9 çıkmış benim tahlil sonucum:18:
ilaç mı kullanıcam şimdi

canlarım gunaydınn biz hafta sonu diş ağrısından gözümüzü açamadık parol içtim ama banamısın demedııı en sonunda dun aksam gıttım dişçiyee güvenli dönemdesın dedı kanal tedavısıne baslayalım dedıı fılm cekmeden basladık kanal tedavısınee bakalımm gebelıkte diş tedavısı yaptıran varmı ?

gunaydin arkadaslar nasilsiniz yeni bir hafta daha basladi bakalim bizim icin hayirli olsun su aralik ayida ciksaydi yolu iyice yarilardik,dun gece ruyamda 8 aylikken sancim gelmis ve dogurmak icin ugrasiyordum bi turlu doguramadim annecim ve babamda vardi cok zordu allahim hatirladikca korkuyorum:18:

canım sabah sabah moralini bozmak istemem ama dişle duyduğum bişeyi anlatmak istiyorum .bilgin olsun diye.

bir tanıdığım bebeğine 8 aylık hamile iken dişi ağrımış.doktor çekmek istemiş. neyse verdiklerini narkoz bebeğini zehirlemiş. almak zorunda kalmışlar çok üzülmüştüm. şimdi senin moralini bozmak için söylemedim. lütfen yanlış anlama. Allah'ım inş. bi problem çıkmaz. ama dikkat et diye söyledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…