canım sabah sabah moralini bozmak istemem ama dişle duyduğum bişeyi anlatmak istiyorum .bilgin olsun diye.
bir tanıdığım bebeğine 8 aylık hamile iken dişi ağrımış.doktor çekmek istemiş. neyse verdiklerini narkoz bebeğini zehirlemiş. almak zorunda kalmışlar çok üzülmüştüm. şimdi senin moralini bozmak için söylemedim. lütfen yanlış anlama. Allah'ım inş. bi problem çıkmaz. ama dikkat et diye söyledim.
cnm gebelıgın ıkıncı üç aylık dönemınde diş tedavısı yaptırmanın bı sakıncası olmadıgını söyledı doktorum ztn dusuk dozda anestezı kullanıolarr bebegıme bısey olmasın dıye bu zamana kadarbekledım ama agrıdan uyuyamıyorum daha doguma 5 ay varrr umarım sorunsuz atlatırımm... tedavı edılmezde abse yapacak daha buyuk sorunlara yol acacakk yemek yıyemıorum ıkı gundurr
Gübaydın arkadaşlarlar.. cuma günü kontrole gittik.. hafta snu yazma fırsatı bulamadım.. Bebeğimiz gayet iyi 15 cm ve 180 gr olmuş :) cinsiyetimiz de belli oldu ERKEK :))
Bir sonraki kontrolümüz artık 18 Ocakta 1 ay sonraDoktor 3 lü ve 4 lü test yapmayacağını söyledi.. 2'li deki sonuçlar iyi çıkınca gerek duymuyorum dedi.. Zaten ultrasonda da gelişimini takip ediyoruz dedi.. Ben bi geçmişi okuyup tekrar geliyorum :)
Uuzun zamandan sonra herkese merhaba.... Ben face grubunda yım, burayı ihmal ettim ve neler olup bitiyor şimdi okuyorum :))))))))))
Bu arada bebeğimin erkek olduğunu öğrendim,okadar kıza hazırlanmıştıkki şok olduk :))))))))
ayrıca ankara grubu sayfamız iptal edilmiş,üzüldüm ama arkadaşlar burada sanırım hepsi.
Hepinize sevgiler ve iyi bir hafta diliyorum....
Slm kizlar bugun kimseciklar yok burda herkes dinleniyo sanirim.Cuma gunu randevumuz vardi kendi dr.da degildi kalp dr.da detayli ultrason yapildi bu kadar erken niye diyeceksiniz hemen aciklayayim benim ilk bebegimin kalbinde problem vardi o yuzden bunda erkenden bakilmasi gerekiyordi Allahima cok sukurler olsun hersey yolundaymis butun organlarina bakti ölctu hepsini cok sukur iyi hepsi....veeeeee oglusumun yolda oldugunu söyledi.Birdaha 4 hafta sonra tekrar detayli bakilacak o zamana beyni daha buyumus olacakmis ve diger organlari tabi tekrar bakilacak onuda atlattikmi cok sukur oglusumu beklicez sadece...Bu arada oglusumun boyu 12 cm kilosuda 150 gr. mis.Doktor onunda haftasina göre normal oldugunu söyledi
Gübaydın arkadaşlarlar.. cuma günü kontrole gittik.. hafta snu yazma fırsatı bulamadım.. Bebeğimiz gayet iyi 15 cm ve 180 gr olmuş :) cinsiyetimiz de belli oldu ERKEK :))
Bir sonraki kontrolümüz artık 18 Ocakta 1 ay sonraDoktor 3 lü ve 4 lü test yapmayacağını söyledi.. 2'li deki sonuçlar iyi çıkınca gerek duymuyorum dedi.. Zaten ultrasonda da gelişimini takip ediyoruz dedi.. Ben bi geçmişi okuyup tekrar geliyorum :)
Uuzun zamandan sonra herkese merhaba.... Ben face grubunda yım, burayı ihmal ettim ve neler olup bitiyor şimdi okuyorum :))))))))))
Bu arada bebeğimin erkek olduğunu öğrendim,okadar kıza hazırlanmıştıkki şok olduk :))))))))
ayrıca ankara grubu sayfamız iptal edilmiş,üzüldüm ama arkadaşlar burada sanırım hepsi.
Hepinize sevgiler ve iyi bir hafta diliyorum....
selammm güzel annelerrrrrrrrrr
bugün sizee prensesimle günaydın diyoruzzzevet bir kızım oluyor benimde hafta sonu dr randevumuz vardı
çok güzel bir duygu gerçektenn kıpır kıpırdı hiç durmadı yüzünü göstermedi
3'lü test yerine 4 'lü yapıcaz dedi kan verdim yarın alıcam sonucu hayırlısı ile...kan testi yaptı kanım biraz düşmüş alt değer 12 idi 10,9 çıkmış benim tahlil sonucum:18:
ilaç mı kullanıcam şimdi
canım merhaba... bizim satlarımız arasında bir gün var cuma günü bende gitmişti. benimde oğlum olacak ama boyunu söylemiyor bana ölçemem die. Kilosu 213 g çıktı. bana 3'lü test yaptı çarş sonuçlarını alıcam. 2'lide bi sıkıntı yoktu ama yine de yaptı sende şimd öyle deyince korktum. ya bu doktorlar iyi hoş da biri öyl biri böle insan tedirgin oluyor...
Canım merhaba,
Bence korkulacak bişey yok.. her doktor kendine göre yorumlayıp o doğrultuda ilerliyor.. Eğer doktorunda memnunsan ve güveniyorsan bence söyledikleri ve yaptıkları ile ikna olmalıyız.. SSana da hayırlı olsun.. Seninde oğlun olacak demek.. Ben de diğer arkadaşlar gibi hissetmeye başladım artık.. Dedikleri gibi hafif bir seyirme oluyor.. ama sürekli oluyor.. Çok güzel bir duygu :))
Gözünaydın canım,heoşgelmiş prensesin aramızaselammm güzel annelerrrrrrrrrr
bugün sizee prensesimle günaydın diyoruzzzevet bir kızım oluyor benimde hafta sonu dr randevumuz vardı
çok güzel bir duygu gerçektenn kıpır kıpırdı hiç durmadı yüzünü göstermedi
3'lü test yerine 4 'lü yapıcaz dedi kan verdim yarın alıcam sonucu hayırlısı ile...kan testi yaptı kanım biraz düşmüş alt değer 12 idi 10,9 çıkmış benim tahlil sonucum:18:
ilaç mı kullanıcam şimdi
Geçmiş olsun canım,diş ağrısı çok zor,benimde kanal tedavisi yapılacak bir dişim var yaptırmaya korkuyorum,ama bende ağrı yok tabi allahtan,olsa bende zor beklerdim doğurana kadar.Belirli bir süre sonra yapılıyor diye biliyorum bende.canlarım gunaydınn biz hafta sonu diş ağrısından gözümüzü açamadık parol içtim ama banamısın demedııı en sonunda dun aksam gıttım dişçiyee güvenli dönemdesın dedı kanal tedavısıne baslayalım dedıı fılm cekmeden basladık kanal tedavısınee bakalımm gebelıkte diş tedavısı yaptıran varmı ?
Geçmiş olsun canım ya,çok zararlı olacağını sanmıyorum ,bebişin belki yeterli oksijen alamamıştır o kadar,yine de o ortamda pek durmamaya çalış canım.Günaydıınn... Kızlaryeni hafta bebişlerimiz biraz daha büyüdü ve benim karnımı saklamam artık mümkün değil...
Bu arada okulumdaki yakıt borusu patladı ve 1 saat tamiirne uğraşılıo ve ben tüm mazot kokusunu yutmak zorunda kaldım zararı olur mu biliyo musunuz?
Kızlar günaydınnnnnn
Gerçi öğlen oldu ama ben ancak girebiliyorum,,, herkese güzel bol bebişli haftalar...
senin küçük prensesinede maşallah, bugün 3 böceğin içindeki tek çiçek o....çok sevindim canım, inşallah rabbim kucağında gösterir...
Merhaba kızlar. 15+5 olduk bugün. Perşembe gününden beri bebişimin hareketlerini hissediyorum. Çok güzel bi duygu, pıt pıt pıt diye. Sanki damar atıyomuş gibi. Cinsiyetimiz henüz kesinleşmedi, erkek gibi denildi ama. Kızlar size bişey sorcam, bu hafta sonu bolu abant gezisi var çalıştığım kurumda. Cumartesi sabahtan pazar akşama kadar. Gitsem çok mu yorucu olur? Bebişime zararı olur mu sizce?
KIZLARRRRR GÜNAYDIN BİZ DE GELDİK KIZIMLA,NASILSINIZ?DÜN 4 LÜ TEST SONUCUMUZU ALDIK,GAYET İYİ ÇIKTI ALLAH ŞÜKÜR,AMA KONTROL ETMEDİ TEKRAR ULTRASONLA GEÇEN HAFTA KONTROL ETTİĞİ İÇİN, BEBİŞİMİ GÖSTERMEDİ BANA, HAİN DOKTOR
EŞİME DE TELEFON AÇTIM KIZDIRDIM BAYA,KIZIM BANA BENZEMİŞ ZEKASI NORMAL DEDİM
Gözünaydın canım,heoşgelmiş prensesin aramıza
Geçmiş olsun canım,diş ağrısı çok zor,benimde kanal tedavisi yapılacak bir dişim var yaptırmaya korkuyorum,ama bende ağrı yok tabi allahtan,olsa bende zor beklerdim doğurana kadar.Belirli bir süre sonra yapılıyor diye biliyorum bende.
Geçmiş olsun canım ya,çok zararlı olacağını sanmıyorum ,bebişin belki yeterli oksijen alamamıştır o kadar,yine de o ortamda pek durmamaya çalış canım.
İlk gebeliğin mi canım? benim ilk birde oğlum cuma günü gelişimi önde çıktı ama ben hala hissedemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?