Evet canım benimde ilk gebeliğim.. Oğlum ultrosanı açar açmaz gösterdi kendini.. maşallah hiç gizlemedi :)) Ben 2-3 gündür hissetmeye başladım.. çok tuhaf ve farklı bişey .. bire bir tarifi yok... Benimki haftası ile aynı gidiyor.. 15 cm ve 180 gr :)
Merhaba kızlar. 15+5 olduk bugün. Perşembe gününden beri bebişimin hareketlerini hissediyorum. Çok güzel bi duygu, pıt pıt pıt diye. Sanki damar atıyomuş gibi. Cinsiyetimiz henüz kesinleşmedi, erkek gibi denildi ama. Kızlar size bişey sorcam, bu hafta sonu bolu abant gezisi var çalıştığım kurumda. Cumartesi sabahtan pazar akşama kadar. Gitsem çok mu yorucu olur? Bebişime zararı olur mu sizce?
selam kızlar nasılsınız
benim dünden beri su gibi akıntım var doktorumu aradım bugün öğleden sonra hastanede olacağım gel dedi inşallah bir sorun çıkmaz
canım geçmiş olsun. 2 gün benimde öyle oldu... Gittim hemen doktor akıntıdır kese suyun çok iyi dedi... Biraz da biz korkuyoruz ya endişeden de kaynaklanıyo belki de üşütmüşsündür...
Hiç bi şey olmaz inşallah.. Gelince haber ver olur mu???
benim 8 gün önden gidiyor 213 g boyuda tahmini 18 cm falan dedi ölçmedi. ama hala hissedemedim çok tembel bir oğlum olacak uyuşuk :))
benim oğlumda ben burdayım anne demıoo hala hıc hıssedemedım ama daha erken bence hıssetmek ıcınn
Canım bende Edirne' ye gitmiştim,hiçbirşey olmadı 3 saatlik yoldu,İstanbulda mı yaşıyorsun Bolu yakın İstanbula,bence git canım değişiklik olur,hem Bolu'nun havası temizdir,bebişin temiz hava almış olur.
Merhaba kızlar,
c.tesi kontrolümüz vardı bebekimiz erkekmiş dr kendinden emin tereddüt bile etmeden erkek dedi yalnız dr aşağı doğru kaymış biraz dikkat et ayakta kalma dedi, oturarak çalışmama rağmen böyle olduysa tedirgin olduk inşallah sorun çıkmaz bu gibi durular erken doğumu tetikliyor bildiğim kadarıyla hakkımızda hayırlısı
Hayırlı haberlerle gel canım inşallah..günaydın güzel mayıs anneleri hayırlı güzel bir hafta diliyorum herkes için
saat 9:00 da randevumuz var dualarınızı bekliyoruz inş. güzel haberlerle döneriz cok öptük herkesi
tatlım hayırlı olsun prensesin :) bebişler kanımızı şunumuzu bunumuzu herşeyimizi emiyor valla :)) doktor kan için bişi verim demedi mi?selammm güzel annelerrrrrrrrrr
bugün sizee prensesimle günaydın diyoruzzzevet bir kızım oluyor benimde hafta sonu dr randevumuz vardı
çok güzel bir duygu gerçektenn kıpır kıpırdı hiç durmadı yüzünü göstermedi
3'lü test yerine 4 'lü yapıcaz dedi kan verdim yarın alıcam sonucu hayırlısı ile...kan testi yaptı kanım biraz düşmüş alt değer 12 idi 10,9 çıkmış benim tahlil sonucum:18:
ilaç mı kullanıcam şimdi
cnmm hayırlı olsun paşan geliyormuş :)) erkek anneleri çoğalıyor kızlar bizi geçmesin :))Gübaydın arkadaşlarlar.. cuma günü kontrole gittik.. hafta snu yazma fırsatı bulamadım.. Bebeğimiz gayet iyi 15 cm ve 180 gr olmuş :) cinsiyetimiz de belli oldu ERKEK :))
Bir sonraki kontrolümüz artık 18 Ocakta 1 ay sonraDoktor 3 lü ve 4 lü test yapmayacağını söyledi.. 2'li deki sonuçlar iyi çıkınca gerek duymuyorum dedi.. Zaten ultrasonda da gelişimini takip ediyoruz dedi.. Ben bi geçmişi okuyup tekrar geliyorum :)
cnm inşallah bi zararı olmamıştır. evham yapma. istersen güzel bi ayran iç yarasın bebişine :))Günaydıınn... Kızlaryeni hafta bebişlerimiz biraz daha büyüdü ve benim karnımı saklamam artık mümkün değil...
Bu arada okulumdaki yakıt borusu patladı ve 1 saat tamiirne uğraşılıo ve ben tüm mazot kokusunu yutmak zorunda kaldım zararı olur mu biliyo musunuz?
KIZLARRRRR GÜNAYDIN BİZ DE GELDİK KIZIMLA,NASILSINIZ?DÜN 4 LÜ TEST SONUCUMUZU ALDIK,GAYET İYİ ÇIKTI ALLAH ŞÜKÜR,AMA KONTROL ETMEDİ TEKRAR ULTRASONLA GEÇEN HAFTA KONTROL ETTİĞİ İÇİN, BEBİŞİMİ GÖSTERMEDİ BANA, HAİN DOKTOR
EŞİME DE TELEFON AÇTIM KIZDIRDIM BAYA,KIZIM BANA BENZEMİŞ ZEKASI NORMAL DEDİM
hayırlı olsun canım oğluşun erkeklerrrr atağa geçti vallaaa:))))))))
selam kızlar nasılsınız
benim dünden beri su gibi akıntım var doktorumu aradım bugün öğleden sonra hastanede olacağım gel dedi inşallah bir sorun çıkmaz
cnm hayırlı olsun sonuçların.. ya ben 3 haftadır hissediyordum bebeğimi sonra bi miskinlik geldi heralde oğluşuma sürekli uyuyo heralde :) günde anca 1-2 kez anca hissedebiliyorumKızlar çok fazla vaktim olmadığı için bu sefer geçmişi pek okuyamadım ama gelişmeleri aktarayım doktor üçlüye gerek yok dedi ama içim rahat etmedi gittim başka bir doktora yaptırdım Allah'a şükür bir problem çıkmadım içim rahatladı.. Tabii herşeyi sadece Allah bilir. Ben kafayı bebeğin hareketlerine takmış durumdayım daha doğrusu hareketsizliğine.. Öyle çok istiyorum ki hissetmeyi ama ne pıtlama ne seyirme hiç birşey hissedemiyorum. Yoksa bebeğimde problem mi var((((((((((((((((((((
Slm kizlar bugun kimseciklar yok burda herkes dinleniyo sanirim.Cuma gunu randevumuz vardi kendi dr.da degildi kalp dr.da detayli ultrason yapildi bu kadar erken niye diyeceksiniz hemen aciklayayim benim ilk bebegimin kalbinde problem vardi o yuzden bunda erkenden bakilmasi gerekiyordi Allahima cok sukurler olsun hersey yolundaymis butun organlarina bakti ölctu hepsini cok sukur iyi hepsi....veeeeee oglusumun yolda oldugunu söyledi.Birdaha 4 hafta sonra tekrar detayli bakilacak o zamana beyni daha buyumus olacakmis ve diger organlari tabi tekrar bakilacak onuda atlattikmi cok sukur oglusumu beklicez sadece...Bu arada oglusumun boyu 12 cm kilosuda 150 gr. mis.Doktor onunda haftasina göre normal oldugunu söyledi
günaydın güzel mayıs anneleri hayırlı güzel bir hafta diliyorum herkes için
saat 9:00 da randevumuz var dualarınızı bekliyoruz inş. güzel haberlerle döneriz cok öptük herkesi
selammm güzel annelerrrrrrrrrr
bugün sizee prensesimle günaydın diyoruzzzevet bir kızım oluyor benimde hafta sonu dr randevumuz vardı
çok güzel bir duygu gerçektenn kıpır kıpırdı hiç durmadı yüzünü göstermedi
3'lü test yerine 4 'lü yapıcaz dedi kan verdim yarın alıcam sonucu hayırlısı ile...kan testi yaptı kanım biraz düşmüş alt değer 12 idi 10,9 çıkmış benim tahlil sonucum:18:
ilaç mı kullanıcam şimdi
canlarım gunaydınn biz hafta sonu diş ağrısından gözümüzü açamadık parol içtim ama banamısın demedııı en sonunda dun aksam gıttım dişçiyee güvenli dönemdesın dedı kanal tedavısıne baslayalım dedıı fılm cekmeden basladık kanal tedavısınee bakalımm gebelıkte diş tedavısı yaptıran varmı ?
Gübaydın arkadaşlarlar.. cuma günü kontrole gittik.. hafta snu yazma fırsatı bulamadım.. Bebeğimiz gayet iyi 15 cm ve 180 gr olmuş :) cinsiyetimiz de belli oldu ERKEK :))
Bir sonraki kontrolümüz artık 18 Ocakta 1 ay sonraDoktor 3 lü ve 4 lü test yapmayacağını söyledi.. 2'li deki sonuçlar iyi çıkınca gerek duymuyorum dedi.. Zaten ultrasonda da gelişimini takip ediyoruz dedi.. Ben bi geçmişi okuyup tekrar geliyorum :)
Uuzun zamandan sonra herkese merhaba.... Ben face grubunda yım, burayı ihmal ettim ve neler olup bitiyor şimdi okuyorum :))))))))))
Bu arada bebeğimin erkek olduğunu öğrendim,okadar kıza hazırlanmıştıkki şok olduk :))))))))
ayrıca ankara grubu sayfamız iptal edilmiş,üzüldüm ama arkadaşlar burada sanırım hepsi.
Hepinize sevgiler ve iyi bir hafta diliyorum....
selam kızlar nasılsınız
Merhaba kızlar,
c.tesi kontrolümüz vardı bebekimiz erkekmiş dr kendinden emin tereddüt bile etmeden erkek dedi yalnız dr aşağı doğru kaymış biraz dikkat et ayakta kalma dedi, oturarak çalışmama rağmen böyle olduysa tedirgin olduk inşallah sorun çıkmaz bu gibi durular erken doğumu tetikliyor bildiğim kadarıyla hakkımızda hayırlısı
canım sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim, umarım bundan sonrada herşey böyle yolunda giderde, sağlıklı,eli ayağı düzgün tombiş tombiş bebişlerimiz olur...Sana da esracım, günaydınnnnnnn....
canım oğluşun hayırlı olsun bugün pipili bebişler bastı burayıMerhaba kızlar,
sonuçlarına sevindim canım, seninde için rahatlamıştır...benimde bugün 18+3 ama bendede tık yok yaw hiç bişey hissetmiyorum daha...Kızlar çok fazla vaktim olmadığı için bu sefer geçmişi pek okuyamadım ama gelişmeleri aktarayım doktor üçlüye gerek yok dedi ama içim rahat etmedi gittim başka bir doktora yaptırdım Allah'a şükür bir problem çıkmadım içim rahatladı.. Tabii herşeyi sadece Allah bilir. Ben kafayı bebeğin hareketlerine takmış durumdayım daha doğrusu hareketsizliğine.. Öyle çok istiyorum ki hissetmeyi ama ne pıtlama ne seyirme hiç birşey hissedemiyorum. Yoksa bebeğimde problem mi var((((((((((((((((((((
hoşgeldinnnnnmrb kızlar bende 20 haftalık hamileyim beni de aranıza alır mısınız....
hosgeldın canımm alırız tabııı kapımız tum mayıs annelerıne acıkkk:)))) cinsiyetı ne bebısımızınn
canım sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim, umarım bundan sonrada herşey böyle yolunda giderde, sağlıklı,eli ayağı düzgün tombiş tombiş bebişlerimiz olur...
ama keşke doktora ultrasona girmek istediğini söleseydin,bi dahaki randevu ne zaman, detaylı ult verdimi???
babayada yazık yaw ole şakalar yapma
canım oğluşun hayırlı olsun bugün pipili bebişler bastı burayıdr un sölediği içinde evham yapma ne güzel oturarak çalışıyomuşsun, birazda eğilip kalkarkenki hareketlerine dikkat et, çok uzanma gerinme ağır kaldırma... Allahın izniyle bişey olmaz inşallah...
sonuçlarına sevindim canım, seninde için rahatlamıştır...benimde bugün 18+3 ama bendede tık yok yaw hiç bişey hissetmiyorum daha...
hoşgeldinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?