2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

benim 8 gün önden gidiyor 213 g boyuda tahmini 18 cm falan dedi ölçmedi. ama hala hissedemedim çok tembel bir oğlum olacak uyuşuk :))

Canım bende Edirne' ye gitmiştim,hiçbirşey olmadı 3 saatlik yoldu,İstanbulda mı yaşıyorsun Bolu yakın İstanbula,bence git canım değişiklik olur,hem Bolu'nun havası temizdir,bebişin temiz hava almış olur.

selam kızlar nasılsınız
benim dünden beri su gibi akıntım var doktorumu aradım bugün öğleden sonra hastanede olacağım gel dedi inşallah bir sorun çıkmaz

canım geçmiş olsun. 2 gün benimde öyle oldu... Gittim hemen doktor akıntıdır kese suyun çok iyi dedi... Biraz da biz korkuyoruz ya endişeden de kaynaklanıyo belki de üşütmüşsündür...

Hiç bi şey olmaz inşallah.. Gelince haber ver olur mu???

sağol canım akşam yazarım

Merhaba kızlar,
c.tesi kontrolümüz vardı bebekimiz erkekmiş dr kendinden emin tereddüt bile etmeden erkek dedi yalnız dr aşağı doğru kaymış biraz dikkat et ayakta kalma dedi, oturarak çalışmama rağmen böyle olduysa tedirgin olduk inşallah sorun çıkmaz bu gibi durular erken doğumu tetikliyor bildiğim kadarıyla hakkımızda hayırlısı

Kızlar çok fazla vaktim olmadığı için bu sefer geçmişi pek okuyamadım ama gelişmeleri aktarayım doktor üçlüye gerek yok dedi ama içim rahat etmedi gittim başka bir doktora yaptırdım Allah'a şükür bir problem çıkmadım içim rahatladı.. Tabii herşeyi sadece Allah bilir. Ben kafayı bebeğin hareketlerine takmış durumdayım daha doğrusu hareketsizliğine.. Öyle çok istiyorum ki hissetmeyi ama ne pıtlama ne seyirme hiç birşey hissedemiyorum. Yoksa bebeğimde problem mi var((((((((((((((((((((

evet canım İstanbul'dayım. teşekkür ederim cevabın için.

hayırlı olsun canım oğluşun erkeklerrrr atağa geçti vallaaa:))))))))

günaydın güzel mayıs anneleri hayırlı güzel bir hafta diliyorum herkes için
saat 9:00 da randevumuz var dualarınızı bekliyoruz inş. güzel haberlerle döneriz cok öptük herkesi
Hayırlı haberlerle gel canım inşallah..

tatlım hayırlı olsun prensesin :) bebişler kanımızı şunumuzu bunumuzu herşeyimizi emiyor valla :)) doktor kan için bişi verim demedi mi?

cnmm hayırlı olsun paşan geliyormuş :)) erkek anneleri çoğalıyor kızlar bizi geçmesin :))

cnm inşallah bi zararı olmamıştır. evham yapma. istersen güzel bi ayran iç yarasın bebişine :))

canım hayırlı olsun sonuçların Allah esirgesin bebeklerimizi bizi..off söyleseydin gösterseydi yine. ben hemencecik özlüyorum ya heycandan resmini istemeyi de unutuyorum

selam kızlar nasılsınız
benim dünden beri su gibi akıntım var doktorumu aradım bugün öğleden sonra hastanede olacağım gel dedi inşallah bir sorun çıkmaz

tatlım benim de bir haftadır kokusuz renksiz su gibi akıntım oluyor. günlük ped kullanmak zorunda kalıyorum düzenli olarak.. ben de suyum azalmıştır diye korkuyorum ( Allahım korusun esirgesin bebeğimizi bizi.. burda bir arkadaş suyu azaldığı için bebeğini aldırmak zorunda kalmıştı.. o yüzden daha bi takıyorum kafama..benim de öğleden sonra kontrolüm var doktora sorucam hemen. İnşallah kötü hiiiç birşey yoktur

cnm hayırlı olsun sonuçların.. ya ben 3 haftadır hissediyordum bebeğimi sonra bi miskinlik geldi heralde oğluşuma sürekli uyuyo heralde :) günde anca 1-2 kez anca hissedebiliyorum

hadi gözünaydın cnm. oğluşun hayırlı olsun. bir daha ki kontrolde de güzel haberlerle geleceğine eminim.

günaydın güzel mayıs anneleri hayırlı güzel bir hafta diliyorum herkes için
saat 9:00 da randevumuz var dualarınızı bekliyoruz inş. güzel haberlerle döneriz cok öptük herkesi

demir ilacı kullandırır herhalde. bende sürekli olan bir problem olduğu için, hamileliğimi öğrendiğimden beri kullanıyorum. kızın da hayırlı olsun. gözünaydın.

geçmiş olsun cnm. bende belirli bir süreye kadar zararı yok diye okumuştum.dişine güveneceksin artık.yoksa o ağrıyla 5 ayı geçirmen zor, ayrıca tedavisiz durmanın bebeğe de zararı olabilir.

hayırlı olsun oğluşun cnm. gözünaydın. bizim doktorda ikili sonuçları yeterli, detaylıya girersin dedi.

hayırlı olsun oğluşun. gözünaydın cnm.

selam kızlar nasılsınız

inşallah birşey yoktur cnm. iyi haberlerini bekliyoruz.

hayırlı olsun cnm erkekin. inşallah birşey olmaz. sende ne yapacaksın, artık daha da dikkat edersin.

Sana da esracım, günaydınnnnnnn....
canım sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim, umarım bundan sonrada herşey böyle yolunda giderde, sağlıklı,eli ayağı düzgün tombiş tombiş bebişlerimiz olur...
ama keşke doktora ultrasona girmek istediğini söleseydin,bi dahaki randevu ne zaman, detaylı ult verdimi???
babayada yazık yaw ole şakalar yapma
canım oğluşun hayırlı olsun bugün pipili bebişler bastı burayı dr un sölediği içinde evham yapma ne güzel oturarak çalışıyomuşsun, birazda eğilip kalkarkenki hareketlerine dikkat et, çok uzanma gerinme ağır kaldırma... Allahın izniyle bişey olmaz inşallah...
sonuçlarına sevindim canım, seninde için rahatlamıştır...benimde bugün 18+3 ama bendede tık yok yaw hiç bişey hissetmiyorum daha...
mrb kızlar bende 20 haftalık hamileyim beni de aranıza alır mısınız....
hoşgeldinnnnn

hayırlı olsun cnm erkekin. inşallah birşey olmaz. sende ne yapacaksın, artık daha da dikkat edersin.[/QUOTE]
Sağol canım. Bende işler hafiflesin şu aralar çok yoğunuz yılbaşından önce 1 hafta rapor alıp evde yatayım diyorum dr 3 hafta sonra gel dedi normalde ayda bir gidiyorum hem ayrıntılı bakacak hemde bu durumum için 1 hafta öne aldı.

hoşbuldukk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…