HAYIRLI OLSUN CANIM KIZIN ALLAHIM SANA BAĞIŞLASIN İNŞALLAH KÜÇÜK PRENSESİNİ...Günaydın mayıs anneleri..
uzun zamandır iş yoğunluğundan dolayı formu okusamda yazamıyorum.
bugün yavrumun cinsiyetini öğrendik..
19+5 iz bugün 304 gr olmuş kızımız....
benimde kızım olucak.. ilk hamile kaldığımda oğlan gibi geliyordu ama sonrasında hep kız gibiydi.. hiç şaşırmadım nedense öğrenince..
ama eminiz artık yavruma cicili şeyler alabilicem artık..:18::18::18:
ben bu sabah 6 gibi uyandım bebek içimde kazı çalışması yapıyor sanki
hissetmiyorum 2 gündür dyordum ya sanırım içe döndü çünkü içten içe sıkışıyorum hareketlerini hissediyorum ama dün kitapta da okudum bebeğin yüzü içe dönükken tekmelerini hareketlerini hissetmek pek mümknü olmuyormuş
neyse sadede geleyim
çok şükür namazı kılabildim hepinize dualar ettim kahvaltımızı da hazırladım evde yedik çıktık aman ne büyük rahatlıkmış ya yarım saat az uyucam kahvaltımı yapıp da gelicem bundan sonra
iş yerine tost zeytin falan getiriyordum ama evdeki gibi olmuyordu bundan sonra kahvaltısız çıkmak yok!!
ve KIZIMMM diye sevebileceksin :)
Allah bağışlasın cnm, hayırlı günler görsünler inşallah
bu arada dün IKEA'daydık resimleri de yükleyip birkaç ürün paylaşıcam
haftasonu muhtemelen ipini koparmışlar gibi alışveriş yapıcaz
allah dualarını kabul etsin canım..Senin adına sevindim gerçekten bende altıda kalkıyorum ama 7 ye 10 kala evden çıkıyorum kahvaltı yapamıyorum malesef( ofiste peynir ekmek zeytin ezmesi filan öyle bi kahvaltı yapıyorum bu çiçek ekmekler oluyo ya top top ondan bi top yiyorum acaba çok mu yiyorum :)
sevgi ben makarnayı senede ya bir ya iki kere yaparım eşim hiç sevmez çünkü pilavıda haftada bi yapıyorum ama iki kaşık yiyorum ben sabah bi tek ekmek yiyorum öğlen akşam yememeğe özen gösteriyorum ama anlayabilmiş değilim bu drumu
Ay canım ya sen bir top ekmeği çok görüyorsan ben yarım somun ekmek rahat yiyorum bana ne dersin acaba ki arada yarım somunu geçtiği olur ay utanıyorum söylemeye geçen tam bir somun arası peynir, ekmek, salatalık sandviç yedim
İtiraf ediyorum deli gibi yemek yiyorum am açok acıkıyorum napıımmm...
İtiraf ediyorum deli gibi yemek yiyorum am açok acıkıyorum napıımmm...
kızlar bendende bir itirafkahvaltı dışında çok iyi besleniyorum diyebilirim...ama o kahvaltı yokmu o kahvaltı işte onu çok ihmal ediyorum,eşim çok kızıyo ama napiim erken uyanamıyorum....
bende iş yerinde sadece çay ve simitle kahvaltı ediyorum
08.00 ballı ılık su
08.30 kahvaltı (çay ve simit)
saat 10 da 1 bardak süt
11 de 1 elma
aralarda ceviz badem fındık kuru üzüm
12.30 öğlen yemeği mutlaka (yanında 1 kase yoğurt ekmeksiz)
15.30 1 bardak süt
17.00 1 portakal yada 2-3 mandalin
20.00 akşam yemeği (bu sefer ekmekle)
yatana kadar 1 porsiyon meyve daha yiyorum...
ama kahvaltı kısmı berbat haşlanmış yumurtayı peyniri balı zeytiini sadece cumartesi pazar kahvaltımda yiyebiliyorum...
kızlar bendende bir itirafkahvaltı dışında çok iyi besleniyorum diyebilirim...ama o kahvaltı yokmu o kahvaltı işte onu çok ihmal ediyorum,eşim çok kızıyo ama napiim erken uyanamıyorum....
08.00 ballı ılık su
saat 10 da 1 bardak süt
11 de 1 elma
15.30 1 bardak süt
ama kahvaltı kısmı berbat haşlanmış yumurtayı peyniri balı zeytiini sadece cumartesi pazar kahvaltımda yiyebiliyorum...
08.00 ballı ılık su
saat 10 da 1 bardak süt
11 de 1 elma
15.30 1 bardak süt
valla tebrik ediyorum isterseniz bende yazayım :))
ooooo afiyet olsun canım bence çok iyi besleniyorsun bu kadarını yiyebiliyosan kahvaltıyı çok düşünme bence :)
Kızlar kan hapı bulantı yapar mı ???????
yapıoo canım bu ilaçlar bulantı benım degerım ıyı oludugu ıcın doktorum sımdılık kullanma bulantı fln cok yapıo dedıı bende ztn kuru üzüm fln yıyom ılaç ılac nerey ekdar kaldıkı ben eleviti bile düzenli içemiyom
yiyorum yiyorum hatta suan kafam büyüklüğündeki bitmek bilmeyen elmamı kemirmekle meşgulum ama kahvaltı bana acayip vicdan azabı,, işten bi çıkayım kızıma kral gibi kahvaltı yaptırcam yavrum benim, kıyamam ben ona...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?