2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

HAYIRLI OLSUN CANIM KIZIN ALLAHIM SANA BAĞIŞLASIN İNŞALLAH KÜÇÜK PRENSESİNİ...

Allah kabul etsin canım...Bizde haftasonu ikeadaydık cumartesi akşamı,ama sadece yemek yedik ordan anatoliuma geçtik, waikikiden kendime bikaç hamiş kıyafeti aldım...

sevgi ben makarnayı senede ya bir ya iki kere yaparım eşim hiç sevmez çünkü pilavıda haftada bi yapıyorum ama iki kaşık yiyorum ben sabah bi tek ekmek yiyorum öğlen akşam yememeğe özen gösteriyorum ama anlayabilmiş değilim bu drumu

Ay canım ya sen bir top ekmeği çok görüyorsan ben yarım somun ekmek rahat yiyorum bana ne dersin acaba ki arada yarım somunu geçtiği olur ay utanıyorum söylemeye geçen tam bir somun arası peynir, ekmek, salatalık sandviç yedim

İtiraf ediyorum deli gibi yemek yiyorum am açok acıkıyorum napıımmm...

ohhh afiyet bal şeker olsun :))

kızlar bendende bir itirafkahvaltı dışında çok iyi besleniyorum diyebilirim...ama o kahvaltı yokmu o kahvaltı işte onu çok ihmal ediyorum,eşim çok kızıyo ama napiim erken uyanamıyorum....
bende iş yerinde sadece çay ve simitle kahvaltı ediyorum
08.00 ballı ılık su
08.30 kahvaltı (çay ve simit)
saat 10 da 1 bardak süt
11 de 1 elma
aralarda ceviz badem fındık kuru üzüm
12.30 öğlen yemeği mutlaka (yanında 1 kase yoğurt ekmeksiz)
15.30 1 bardak süt
17.00 1 portakal yada 2-3 mandalin
20.00 akşam yemeği (bu sefer ekmekle)
yatana kadar 1 porsiyon meyve daha yiyorum...
ama kahvaltı kısmı berbat haşlanmış yumurtayı peyniri balı zeytiini sadece cumartesi pazar kahvaltımda yiyebiliyorum...

valla tebrik ediyorum isterseniz bende yazayım :))

ooooo afiyet olsun canım bence çok iyi besleniyorsun bu kadarını yiyebiliyosan kahvaltıyı çok düşünme bence :)

kızlar ikeada bebek mobilya ve eşyaları bölümüne baya bir dolandık. fotoğraflar eşimde kalmış yükleyemiyorum ama özet geçeyim

beşik/karyolalardan başlayayım
genelde beşiklerin tamamı masif ahşap, sunta ya da sıkıştırılmış ahşap olan biriki model var
masif olmalarına rağmen fiyatları 189dan başlıyor 300-400e kadar çıkıyor
beyaz masif bir beşik beğendim ben, daha doğrusu yatak 189 liraydı
fiyatı artan modellerde ne değişiyor pek anlamadık açıkcası, hepsi kafes gibi düz aynı şekilde yataklar.
ve hepsinin boyutu 60*120

yataklar, nevresim takımları ve yorganların da hepsi 60*120 ebatlarında

çok güzel dönenceler var 19/29 tl -mekanizması hariç-

oyun halıları var ilhassa erkek çocuklar için 69tl

uyku tutulmları var ama bebeği komple kapatanlardan değil, üstü süveter gibi aşağıya doğru bayaa bir açılıyor bacakları fln rahat hareket edebilir
0-6 ay ve 6-12ay grupları var
fiyatlar 24tl'den başlıyor

dolap ve şifonyerlere pek girmiyorum çeşit çeşit düz modeller ve her fiyata var
masif olanlar uçuk fiyat sunta olanlar 200den başlıyor

ben dönence, uyku tulumu gibi orijinal desenli aksesuarları beğendim onun dışında yatakların parmaklıkları çok aralıklı geldi çocuk elini kolunu sokup sıkıştırabilir

park yatak alacak gibiyiz ama yine de sonradan büyüyen yataklı odalara da bakacağız
oda almazsak da şifonyer ve dolabı için mobilyacıları gezeceğiz ya da özel yaptıracağız

öööyyle içten gelen bir hevesle yazayım dedim uzattım kusura bakmayın kataloglarda da hepsi var aşağı yukarı :)

esracım zaten temel şeyleri tüketiyorsun işte maşallahhh sadece gün içinde protein tüketmediğin için akşam et köfte fln yiyerek açığı kapatabilirsin bence
ben minik bi saklama kabına zeytin kaşar peyniri bir dilim kepekli ekmek koyuyordum ofiste buram buram koka koka kahvaltımı yapıyordum :)
sabah erken kalkmaya dayanamazsam yine öyle devam ederim

oo esracım menün süper cok saglıklı beslenıosun ben bı gun meyve yedıysem ertesı gun yemek aklıma gelmıoo bı gun süt ıcersem haftada o yanı ama her aksam yogurt yıyorumm sabahlarıda kahvaltı ıse getırıom bazen ekmek peynır domates bazen sımıtttt poğaça fln gecıooo yanı duzenlı beslenmıom hıc nolcak benım bu halimmm:44::44::44:

valla tebrik ediyorum isterseniz bende yazayım :))

ooooo afiyet olsun canım bence çok iyi besleniyorsun bu kadarını yiyebiliyosan kahvaltıyı çok düşünme bence :)

yiyorum yiyorum hatta suan kafam büyüklüğündeki bitmek bilmeyen elmamı kemirmekle meşgulum ama kahvaltı bana acayip vicdan azabı,, işten bi çıkayım kızıma kral gibi kahvaltı yaptırcam yavrum benim, kıyamam ben ona...

Kızlar kan hapı bulantı yapar mı ???????

yapıoo canım bu ilaçlar bulantı benım degerım ıyı oludugu ıcın doktorum sımdılık kullanma bulantı fln cok yapıo dedıı bende ztn kuru üzüm fln yıyom ılaç ılac nerey ekdar kaldıkı ben eleviti bile düzenli içemiyom

ya hamileliğim boyunca şu hapı içene kadar hiçbişeyim yoktu şimdi bulantı ve baş ağrısı başladı mis gibi geçiriyodum ne güzel offfiçsem bi türlüü içmesem de vicdan yapıyorum kendi kendime

evet kızlar;

sabah uyanır uyanmaz annee ekmeğimi hazırlasana diye bağırıyorum kıyamam annem de bana yarım ekmek bişiler hazırlayıp suyumu doldurup bi poşet hazırlıyo

köyde öğretmenim okula gelir gelmez yarısını hemen yiyiyorum...

2 tenefüs boyunca yanımdaki mandalinaları bitiriyorum...

öğle arasında kalan ekmeğin yarısı...

saat 3 buçuk gibi evdeyim yolda annemi arıyorum annee çok acıktım diye.

(kapıdan girer girmez tuvalete koşuyorum çünkü köyde giremiyorum) annem yemeği hazırlıyor ve en az yarım ekmekle annemin yaptığı en sevdiğim yiyecekleri yiyiyorum..

sonra annemle eime yemek yapmaya kalkıyorum...

eşim geldiğinde belki onunla çorba içiyorum ama valla ekmeksiz.

sonra 1 bardak süt...

ceviz

meyve...

süperim demi :)))

cnm kahvaltı ıcın evden götürsen peynır zeytın flnn ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…