2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba oğluşumla hepinizi öptük, inşallah herkes iyidir

canım annenin ismi güzelmiş eski isimler daha farklı oluyor.bu arada eşin karışmıyo demekki maşallah vallaha

Canım benimde beslenmem hemen hemen seninki gibi.. aynen bende yumurta bi tek hafta sonu yiyebilliyorum.. Bir de balık yiyemiyorum..

canım benim bir hamsi yiyişim var korkarsın:18: yada iştahın açılır katılırsın, bayılıyorum büyük balıklardan okadar haz almıyorum yumurtayıda kahvaltıda yiyemiyorum öğlen sütle götürüyorum, sonrada gazım çok oluyo taramalı gibi geziyorum

canım eğer kararlıysan annenin ismini koymaya bence gayet güzel ismi şayet benim kızım olsaydı ARİN koyabilirdim anlamı çiçek demek. ama 2.isim henüz bende uyduramadım yani çiçek biraz baskın olduğu için sanki tek başına daha güzel.

canım senin kayınvaliden bi alem yaaa , tamam herkes oğlunu sever ama sende bi ana baba evladısın va onun torununu taşıyosun hem madem senden haz etmiyo yani böle arada laf sokuşturuyo nie sende kalıyo , yok mu evi?

zeynep süpersin yaa.. "incileri dökülmez anne" bir de "işi bitircek çayı tazelerim" valla harikasın... Onların oğlu paşazade biz ağaç kavuğundan çıktık zaten...

zeynep süpersin yaa.. "incileri dökülmez anne" bir de "işi bitircek çayı tazelerim" valla harikasın... Onların oğlu paşazade biz ağaç kavuğundan çıktık zaten...

herkese afiyet olsun yarasın,
artık yüzde lekelenmeler oluşabilir güneş kremi kullanmak gerekiyor araştırdım biraz sebamed önerenler var ama kaç faktör olmalı, hiç anlamam bu faktör olaylarından

canım ben yıllardır yaz kış güneş kremi kullanırım çooook memnunum sebamedin losyonunu kullanıyorum şuan 50 faktör ama bundan önce sebamedin bebekler için olan güneş kremini kullanmıştım 45faktör ondan müthiş memnun kalmıştım elimdeki bitsin tekrar onfan alıcam ben tavsiye ederim.

ben sadece vitamin kullanıyorum kaçıncı haftada kan hapı kullanılıyo

kan hapıda yapmıs aolabilir istemeden içiosan bende vitamin içerken ilk bir hafta öle oldum ben kan hapı kullanmadım demir+flikasit kullnıyorum surup gibi böle aynı kan renginde içmesi cok zor geliyor........

Merhaba Mayıs Anneleri,
Beni de aranıza alımısınız? Bizde 18 haftaya geldik bebeğimle. Zor bir süreç geçirdik, ama şimdi her şey yolunda görünüyor. Bugün doktor kontrolümüz var ve cinsiyetimizi öğreneceğimizi umuyorum.
İnşallah bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucaklarız...

ayyy bende merak ediyorum ekin 5 gündür kullanmaya başladım ve çok kötü bulantım var o günden beri hemde gün boyu sürüyor bi de benim hiç bulantım olmamıştı 4 aydan sonra oluncada garipsedim.

Kızlar benimde kanım bayağı düşmüş doktor kan hapı verdi ancak beni bir hap 2 gün yatırdı içemedim , onun üzerinde şurup verdi sabah akşam iç dedi . Şurup direk mideye iniyor ve orada hap gibi sökülmediğinden hiç bulantı yapmadı bende çok mutluyum :) rahat rahat içiyorum hap ile sorun yaşayanlar doktorlarına sorup şuruba geçebilirler.

Ben Maltofer diye bir şurup kullanıyorum bu arada :))

canım hoşgeldin maşallah bebişine, düşük tehlikesimi geçirdin? inşallah sağlık sıhhatle gelirler.

kızlar bişi sorcam bacağımda çatlaklar oldu karnımda vişi yok ama bacağımın arkasında olmus gecen farkettim doktorlar bunun için bişi yazıomu bilgisi olan varmı yada neler yapıonuzz bebe yağı kullnıodum ama sanırım kullanmadan önce olmus ne yapcam

Hoşgeldin canım..Sağlıcakla gelsin bebişin inş.

Benim bacağımın arkadasında çok önceden olmuştu çatlak..Sanırım çatlamaya baya müsaitim.Malesef önüne geçemiyoruz. Ben bugünden itibaren bebe yağı kullanmaya başlıcam..Birde gül yağı duydum burdan oda iyiymiş...

canım hoşgeldin maşallah bebişine, düşük tehlikesimi geçirdin? inşallah sağlık sıhhatle gelirler.

Hoşbulduk. Düşük tehlikesi vardı 2 ay hiç kalmadan yattım. Tabi çok korkuyordum bebeğimi kaybedeceğim diye. Atlattık çok şükür...

Hoşgeldin canım..Sağlıcakla gelsin bebişin inş.

Hoşbulduk. Amin hepimizin...

canım senin kayınvaliden bi alem yaaa , tamam herkes oğlunu sever ama sende bi ana baba evladısın va onun torununu taşıyosun hem madem senden haz etmiyo yani böle arada laf sokuşturuyo nie sende kalıyo , yok mu evi?

evi var cnm da, bizim evi daha çok beğeniyo galiba
taşıyıcı anne kadar bile önemsemiyo bence beni, oğlunun oğlu olcak sanki sadece
3 haftadır bizdeler hep eşimin sevdiği şeyleri yapıyor
geçen eşime birşey uzattı al paşam bal olsun diye
ben alıştığım için bozulmadım ama eşim rahatsız oldu
"acaba zeynepe de mi versek anne hani hamile ya ne dersin?" deyip tabağındakileri komple bana verdi

meryacım kıyamıyorum ki eşime, annesiyle benim aramda kalıp huzursuz olsun istemiyorum
susuyorum o yüzden kontrolü anneme bıraktım
gerçi böyle yapınca da iyice kendi evi zannediyor ama kısa süre kalınca sabredebiliyorum

bu seferki çok uzun geldi sanki 3 haftada yaşlandım gibi o yüzden patladım ben de
çok komikti ama, ben diyorum ki hehh hehh iyice çırpıp da as afferin tosunummmmmm, o diyoki ahh evladım sana mı kaldı bu işler

amaaan eğlence işte

ben de vichy 50 faktör kullandım aşırı beyazım ve cildimde hemen lekeler olur
ama şimdiden niye kullanıyoruz anlamadım güneş fln yok ki nemlendirmek için mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…