2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

senin eşin bayaa pimpirikli galiba srdrhly :) ama olsun ilgili olması çok iyi bence

açıkcası ben saç kremim ve serumlarımı kullanmıyorum

sadece şampuanımı kulanıyorum onu da başımda uzun süre bekletmeden yıkıyorum
iyice duruluyorum kafamı çitilicem nerdeyse

bugün yarın doktora gidecek olanlar vardı bi sorsanız ya kızlar merak ettim ben de

ah ahh sorma hemde ne pimpirik bazen içime daraltı geliyo
nettede yazı bulamadım bununla ilgili

bende bebeğime zarar vermek istemem ama bunun ne gibi zararı olabilirki
ona kadar parfümler var

bazen diyorum bu kadar ilgili olmasaa

kızlar ilaçlar karaciğeri yoruyor hepsini birden alınca da mideyi yoruyor gece içip iyi uyuyorsunuz valla ben demiri sabah vitamini öğlen balıkyağını ikindi gibi içiyorum
ne kadar çok ilaç vermiş doktorun bana sadece elevit verdi bitek onu içiyorum.hem özellikle sordum gerek yok dedi seni görünce şimdi kafam karıştı

bende bizararı olabileceğini düşünmüyorum ama sen yinede bidoktora sor eşinin içi rahat etsin

kızlar ilaçlar karaciğeri yoruyor hepsini birden alınca da mideyi yoruyor gece içip iyi uyuyorsunuz valla ben demiri sabah vitamini öğlen balıkyağını ikindi gibi içiyorum

bana sadece elevit verdi balıkyağını balık yiyosan gerk yok dedi haftada 2 gün yiyorum

ama balık yemessen haftada 2 gün al dedi

O nasıl bir anne yüreği ya canım anlamıyorum,
anne olan insanda merhamet olur düşünce olur,sadece kendi evlatlarına değil diğer evlatlara da aynı gözle bakar,
ilginç bi kaynanan var canım,
ama davranış şeklini takdir ediyorum sen de ona uysan bu eşinle aranı bozmaktan başka bir işe yaramazdı,
gülünü seven dikenine katlanır hesabı sen de eşin için katlanıyorsun
sinirlerini bozmadan aynen devam canım bravo...

cnm senle aynıyız 18+4üm bende ultrasonda oynuomu seninkinin haftası bide benimki erkek seninki ne :)
canım benim ilk haftalarda gec yumurtlama nedeniyle 1 hafta eksik gözüküyordu, ama şuan sat tarihimle uyumlu gidiyo,bende pek anlamıyorum yani 5ağustosa göre tam 18+4 bugün....benimki kız canım...
hayırlısıyla kavuşursun inşallah canım bebeğine...
Canım benimde beslenmem hemen hemen seninki gibi.. aynen bende yumurta bi tek hafta sonu yiyebilliyorum.. Bir de balık yiyemiyorum..
valla o yumurta olayı kafama takılıyo ama napiim şimdilik böle devam...balık 2 haftada 1 falan yiyorum çok sevmiyorum malesef oyüzden balıkyağı içiyorum haftada 2 defa...
hoşgeldin canım,inşallah sağlıklı bi hamilelik geçirir nurtopu gibi bebeğine kavuşursun...

sağol canım dikkat etmeye çalışıyorum bende sütü bırakmıştım biara çok gaz yapıyo diye,hemen diş ağrılarım başladı, şimdi laktozsuz süt çıkmış pınarın onu içiyorum hiç gaz problemim yok tavsiye ederim...

Esracım süt içme işini yoluna koydun en sonunda he canım?

Kızlar kız örgülerine bakıyordum hanzadeden de ,şu kıza bayıldım baksanıza ya,yiyesim geldi çok tattttttttlııııııı

Eklentiler

• $yelek.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 28
selam kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir. okuyup okuyup cevap yazamıyorum yahu çalışmaktan

bende hapşırıp duruyorum ya halsizlik falan hemen önlem almalıyım :18:

4 lü test sonucum bügün çıktı dr götürdüm çok şükür bir problem bulunmadığını söyledi doktorum, kansızlık içinde ferrum verdi
harnup pekmezi iç dedi fakat pekmez yedikten sonra 1-2 saat süt ve süt ürünlerinin tüketilmemesi gerekiyor aksi taktirde sadece şekerini alırsın demirine bir katkı sağlamaz dedi....

bu bilginin size faydası olacağını düşündüm ve yazdm kendinize ve bebişlerinize iyi bakın iyi akşamlaaaaar......

Sağol canım bilgin içinde tabiiki faydalı olur,iyi akşamlarrrrrrr

kizlar gordunuz mu internette bakici dayagi diye bir haber var yazik kucucuk cocugu dovuyor ,yabanci uyruklu bakici ben hic hoslanmiyorum bakici isini

Esracım süt içme işini yoluna koydun en sonunda he canım?

Kızlar kız örgülerine bakıyordum hanzadeden de ,şu kıza bayıldım baksanıza ya,yiyesim geldi çok tattttttttlııııııı

sorma valla artık gaza sonnnnnn.... dünya varmış gönül rahatlığıyla içiyorum... bu arada botu aldım sonunda,,,bursada gezmediğim alışveriş merkezi kalmadı, bi çarşıya bakamadım, düz rahat hamile bi bayanın giyebileceği uzun yürüyüşte rahatsız etmeyen, aynı zamanda kışlık bişey bulamadım...bugün aldım markafoniden bitane ama inşallah rahat ederim...(ben normalde yüksek topuk giyerim ve topuksuz asla rahat edemem.hiç babetim yok mesela)
bu arada o yeşil fıstığı yanaklarından ısırmak isterdim baksana şuna maşallahhhhhhh.... ay bazen diyorum benim çocuğum çok tatlı olmasın,korkuyorum nazarlardan....

Güle güle sağlıklı günlerde giy canım botlarını,ben de tam tersi hiç topluklu giyemiyorum.
Allahın izniyle bişeycikler olmaz kızlarımıza merak etme canım, allahım korur onları kem gözlerden

selam kızlar herkese iyi akşamlar
kızlar dün kontrole gittiğimde dr 9 ocaga randevu verdi o zaman 23. haftamız bitiyor olacak inş. şeker yüklemesi yapılacakmış
sizlerede randevu verdi mi dr bu konuda bişey dedi mi

ne kadar çok ilaç vermiş doktorun bana sadece elevit verdi bitek onu içiyorum.hem özellikle sordum gerek yok dedi seni görünce şimdi kafam karıştı

cnm ben balığı haftada ya da 2 haftada 1 yiyorum o yüzden verdi
daha sık yemeye başlayınca bırakacağım zaten işlerimi azcık rahatlatayım da -gelmediğim zamanların acısını çıkarıyorlar-

demir ve vitaminse fix, uzun zamandır kullanıyorum

demir hapımı portakal suyuyla içiyorum c vitaminiyle emilimi kolay olduğu için
demir alınca yoğurt süt gibi kalsiyumlu şeyler yemiyorum
emilimini azaltırmış
vitamin hapım da decavit. çinko takviyesi fln da var içinde

tahlil sonuçlarımda kan değerlerim düşük çıkmadı ama belki beni zayıf gördüğünden vermiştir bilemiyorum

ama şu da var ben şirketteki hamileler arasında belki de en az hap içenim
millet iyot takviyesi çinko takviyesi fln da alıyo
hatta geçen gittiğimde doktora sordum gerek yok karaciğeri yormaya dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…