http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...ri-bebislerine-aldiklari-10.html#post22138350
yorumlarınızı bekliyorumm ee yokmu göbişini ekliycek
esrayhan canım ne güzel sağlıklı besleniyosun bebişin tosun tosun olur inş
bende sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama sade süt içemiyorum canım istemiyo
bende nesguik aldım şu çocukların yediğinden öyle yiyorum
peynirde üçgen peynir yiyorum diğerleri ağır geliyo
kilolardan bahsedilmiş bende 16+2 günlüğüm toplam 2 kilo aldım çok yiyorum ama nedense pek almadım
bide kızlarr çok öenmli bi konu benm için bilginiz varsa cevap verin
saçların açılması için mavi su var pantenin normalde onu kullanıyorum bitmişti
eşimle markete gittik alayım dedim eşim tutturdu hayır direk bebeğe geçiyo falan filan
neyse inat yaptım 2 şişe aldım ama aklıma takıldı bi zararı olur mu
ay bazen hiç çekilmiyo bu adam
canım bu ilaçları uyumadan hemen önce iç ve uyu ben öle yapıorum bişi hissetmiorum
senin eşin bayaa pimpirikli galiba srdrhly :) ama olsun ilgili olması çok iyi bence
açıkcası ben saç kremim ve serumlarımı kullanmıyorum
sadece şampuanımı kulanıyorum onu da başımda uzun süre bekletmeden yıkıyorum
iyice duruluyorum kafamı çitilicem nerdeyse
bugün yarın doktora gidecek olanlar vardı bi sorsanız ya kızlar merak ettim ben de
ne kadar çok ilaç vermiş doktorun bana sadece elevit verdi bitek onu içiyorum.hem özellikle sordum gerek yok dedi seni görünce şimdi kafam karıştıkızlar ilaçlar karaciğeri yoruyor hepsini birden alınca da mideyi yoruyor gece içip iyi uyuyorsunuz valla ben demiri sabah vitamini öğlen balıkyağını ikindi gibi içiyorum
ah ahh sorma hemde ne pimpirik bazen içime daraltı geliyo
nettede yazı bulamadım bununla ilgili
bende bebeğime zarar vermek istemem ama bunun ne gibi zararı olabilirki
ona kadar parfümler var
bazen diyorum bu kadar ilgili olmasaa
kızlar ilaçlar karaciğeri yoruyor hepsini birden alınca da mideyi yoruyor gece içip iyi uyuyorsunuz valla ben demiri sabah vitamini öğlen balıkyağını ikindi gibi içiyorum
O nasıl bir anne yüreği ya canım anlamıyorum,evi var cnm da, bizim evi daha çok beğeniyo galiba
taşıyıcı anne kadar bile önemsemiyo bence beni, oğlunun oğlu olcak sanki sadece
3 haftadır bizdeler hep eşimin sevdiği şeyleri yapıyor
geçen eşime birşey uzattı al paşam bal olsun diye
ben alıştığım için bozulmadım ama eşim rahatsız oldu
"acaba zeynepe de mi versek anne hani hamile ya ne dersin?" deyip tabağındakileri komple bana verdi
meryacım kıyamıyorum ki eşime, annesiyle benim aramda kalıp huzursuz olsun istemiyorum
susuyorum o yüzden kontrolü anneme bıraktım
gerçi böyle yapınca da iyice kendi evi zannediyor ama kısa süre kalınca sabredebiliyorum
bu seferki çok uzun geldi sanki 3 haftada yaşlandım gibi o yüzden patladım ben de
çok komikti ama, ben diyorum ki hehh hehh iyice çırpıp da as afferin tosunummmmmm, o diyoki ahh evladım sana mı kaldı bu işler
amaaan eğlence işte
canım benim ilk haftalarda gec yumurtlama nedeniyle 1 hafta eksik gözüküyordu, ama şuan sat tarihimle uyumlu gidiyo,bende pek anlamıyorum yani 5ağustosa göre tam 18+4 bugün....benimki kız canım...cnm senle aynıyız 18+4üm bende ultrasonda oynuomu seninkinin haftası bide benimki erkek seninki ne :)
hayırlısıyla kavuşursun inşallah canım bebeğine...öncelikler herkesin sağlıklı bir hamilelik geçirmesini diliyorum. benimde 18+6. doktora her gitiğimde doğum tarihi değişiyor. 15 mayısla başladık şimdi 9 mayısa indi. doktor hızlı geliştiğini söyledi. kızım olacak inşallah. Rabbim herkese hayrlı evlatlar nasip etsin.
valla o yumurta olayı kafama takılıyo ama napiim şimdilik böle devam...balık 2 haftada 1 falan yiyorum çok sevmiyorum malesef oyüzden balıkyağı içiyorum haftada 2 defa...Canım benimde beslenmem hemen hemen seninki gibi.. aynen bende yumurta bi tek hafta sonu yiyebilliyorum.. Bir de balık yiyemiyorum..
hoşgeldin canım,inşallah sağlıklı bi hamilelik geçirir nurtopu gibi bebeğine kavuşursun...Merhaba Mayıs Anneleri,
Beni de aranıza alımısınız? Bizde 18 haftaya geldik bebeğimle. Zor bir süreç geçirdik, ama şimdi her şey yolunda görünüyor. Bugün doktor kontrolümüz var ve cinsiyetimizi öğreneceğimizi umuyorum.
İnşallah bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucaklarız...
esrayhan canım ne güzel sağlıklı besleniyosun bebişin tosun tosun olur inş
bende sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama sade süt içemiyorum canım istemiyo
bende nesguik aldım şu çocukların yediğinden öyle yiyorum
peynirde üçgen peynir yiyorum diğerleri ağır geliyo
kilolardan bahsedilmiş bende 16+2 günlüğüm toplam 2 kilo aldım çok yiyorum ama nedense pek almadım
bide kızlarr çok öenmli bi konu benm için bilginiz varsa cevap verin
saçların açılması için mavi su var pantenin normalde onu kullanıyorum bitmişti
eşimle markete gittik alayım dedim eşim tutturdu hayır direk bebeğe geçiyo falan filan
neyse inat yaptım 2 şişe aldım ama aklıma takıldı bi zararı olur mu
ay bazen hiç çekilmiyo bu adam
canım benim ilk haftalarda gec yumurtlama nedeniyle 1 hafta eksik gözüküyordu, ama şuan sat tarihimle uyumlu gidiyo,bende pek anlamıyorum yani 5ağustosa göre tam 18+4 bugün....benimki kız canım...
hayırlısıyla kavuşursun inşallah canım bebeğine...
valla o yumurta olayı kafama takılıyo ama napiim şimdilik böle devam...balık 2 haftada 1 falan yiyorum çok sevmiyorum malesef oyüzden balıkyağı içiyorum haftada 2 defa...
hoşgeldin canım,inşallah sağlıklı bi hamilelik geçirir nurtopu gibi bebeğine kavuşursun...
sağol canım dikkat etmeye çalışıyorum bende sütü bırakmıştım biara çok gaz yapıyo diye,hemen diş ağrılarım başladı, şimdi laktozsuz süt çıkmış pınarın onu içiyorum hiç gaz problemim yok tavsiye ederim...
selam kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir. okuyup okuyup cevap yazamıyorum yahu çalışmaktan
bende hapşırıp duruyorum ya halsizlik falan hemen önlem almalıyım :18:
4 lü test sonucum bügün çıktı dr götürdüm çok şükür bir problem bulunmadığını söyledi doktorum,kansızlık içinde ferrum verdi
harnup pekmezi iç dedi fakat pekmez yedikten sonra 1-2 saat süt ve süt ürünlerinin tüketilmemesi gerekiyor aksi taktirde sadece şekerini alırsın demirine bir katkı sağlamaz dedi....
bu bilginin size faydası olacağını düşündüm ve yazdmkendinize ve bebişlerinize iyi bakın iyi akşamlaaaaar......
Esracım süt içme işini yoluna koydun en sonunda he canım?
Kızlar kız örgülerine bakıyordum hanzadeden de ,şu kıza bayıldım baksanıza ya,yiyesim geldi çok tattttttttlııııııı
sorma valla artık gaza sonnnnnn.... dünya varmış gönül rahatlığıyla içiyorum... bu arada botu aldım sonunda,,,bursada gezmediğim alışveriş merkezi kalmadı, bi çarşıya bakamadım, düz rahat hamile bi bayanın giyebileceği uzun yürüyüşte rahatsız etmeyen, aynı zamanda kışlık bişey bulamadım...bugün aldım markafoniden bitane ama inşallah rahat ederim...(ben normalde yüksek topuk giyerim ve topuksuz asla rahat edemem.hiç babetim yok mesela)
bu arada o yeşil fıstığı yanaklarından ısırmak isterdim baksana şuna maşallahhhhhhh.... ay bazen diyorum benim çocuğum çok tatlı olmasın,korkuyorum nazarlardan....
selam kızlar herkese iyi akşamlar
kızlar dün kontrole gittiğimde dr 9 ocaga randevu verdi o zaman 23. haftamız bitiyor olacak inş. şeker yüklemesi yapılacakmış
sizlerede randevu verdi mi dr bu konuda bişey dedi mi
Bana daha bişey demedi tosticim
ne kadar çok ilaç vermiş doktorun bana sadece elevit verdi bitek onu içiyorum.hem özellikle sordum gerek yok dedi seni görünce şimdi kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?