2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

banada doktor bebe yağı ve badem yağı dedi bende bugün başlıcam inş geç kalmamışımdır

doktorların yazdığını sigorta karşılamıyor medikal bir ürün almak istiyorsan lierac iyidir dermokozmetik.com'da 3lü lierac seti var madalion.com'da da teklisi indirimdeymiş

ben bebeyağı kullanıyorum duştan sonra ya da normal zamanda yatmadan önce karnıma sürüp örtüyle kapatıyorum iyice emsin diye

hoşgeldin restore
kız ya da erkek inşallah çoook sağlıklı bir bebişni olur ve baharın tadını doya doya çıkarabilirsiniz
öğrenince cinsiyetini bekliyoruz

çiçek güzelmiş ama ille de koymak zorunda mısın kendine sıkıntı yapmasan?
ama koymak istiyorsan da yanına 2. bir isim elbet bulunur

azra çiçek
nisa çiçek
ela çiçek
elif çiçek

esrayhan canım ne güzel sağlıklı besleniyosun bebişin tosun tosun olur inş

bende sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama sade süt içemiyorum canım istemiyo
bende nesguik aldım şu çocukların yediğinden öyle yiyorum

peynirde üçgen peynir yiyorum diğerleri ağır geliyo

kilolardan bahsedilmiş bende 16+2 günlüğüm toplam 2 kilo aldım çok yiyorum ama nedense pek almadım

bide kızlarr çok öenmli bi konu benm için bilginiz varsa cevap verin

saçların açılması için mavi su var pantenin normalde onu kullanıyorum bitmişti
eşimle markete gittik alayım dedim eşim tutturdu hayır direk bebeğe geçiyo falan filan
neyse inat yaptım 2 şişe aldım ama aklıma takıldı bi zararı olur mu

ay bazen hiç çekilmiyo bu adam

ben de vichy 50 faktör kullandım aşırı beyazım ve cildimde hemen lekeler olur
ama şimdiden niye kullanıyoruz anlamadım güneş fln yok ki nemlendirmek için mi??

zeynepcim güneş kremi sadece güneşe karşı değil,rüzgara karşıda cildi koruyor sonuçta dışarıda hava sert ve hava kirliliği de var ayrıca nemlendiriyorda hem kırışıklıkta önlüyo bilio musun belki erken die düşünebilirsin ama geleceğe yatırım yapmak iyidir.

kızlarrr nemlendirici mutlaka kullanın inanın çok işe yarıyo şimdi pek anlaşılmıyo faydası.. benm 2 ark yeni doğum yaptı biri hep kullandı sabah akşam bir tane çatlak yok şimdi
diğerini bi görsen göbeği baldırları çatlak içinde şimdi lazerle yok ettircem falan diyodu etek bile giyemiyo tam ibretlik
gözüm korktu benm devamlı yağlanıyorum

canım bu ilaçları uyumadan hemen önce iç ve uyu ben öle yapıorum bişi hissetmiorum

canım maşallah sabırlı bir kadınsın, ne vicdan var kaynanada eşinide çok takdir ettim hep böyle mutlu olun inşallah.

kızlar merhaba oğluşumla hepinizi öptük, inşallah herkes iyidir

canım annenin ismi güzelmiş eski isimler daha farklı oluyor.bu arada eşin karışmıyo demekki maşallah vallaha

evet canim annemin ismi aslinda guzel ama iki isimle birlestirmek istiyorum uyum yakalamam lazim,esim hic karismaz saolsun birlikte dusunuyoruz annemleri cok sever

evet ciek baskin geliyor canim ondan sanirim bulamadim yanina
çiçek güzelmiş ama ille de koymak zorunda mısın kendine sıkıntı yapmasan?
ama koymak istiyorsan da yanına 2. bir isim elbet bulunur

azra çiçek
nisa çiçek
ela çiçek
elif çiçek

aslinda sikinti yapmiyorumda keske soyle gunumuz isimlerinden olsaydida diyorum ,nisa eltimin kizinin adi,elif te anneannemin adi ,merve cicek nasil
ben elif çiçek'i çook beğendim.

evet elif ciek cok guzel elif anneanemin cicek annemin adi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…