kızlar bişi sorcam bacağımda çatlaklar oldu karnımda vişi yok ama bacağımın arkasında olmus gecen farkettim doktorlar bunun için bişi yazıomu bilgisi olan varmı yada neler yapıonuzz bebe yağı kullnıodum ama sanırım kullanmadan önce olmus ne yapcam
kızlar bişi sorcam bacağımda çatlaklar oldu karnımda vişi yok ama bacağımın arkasında olmus gecen farkettim doktorlar bunun için bişi yazıomu bilgisi olan varmı yada neler yapıonuzz bebe yağı kullnıodum ama sanırım kullanmadan önce olmus ne yapcam
Merhaba Mayıs Anneleri,
Beni de aranıza alımısınız? Bizde 18 haftaya geldik bebeğimle. Zor bir süreç geçirdik, ama şimdi her şey yolunda görünüyor. Bugün doktor kontrolümüz var ve cinsiyetimizi öğreneceğimizi umuyorum.
İnşallah bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucaklarız...
yaa kizlar ben erkek olursa babamin ismini koyucam demistim annem cok hevesleniyodu onu kocamin adi diye severim diyodu son kontrolumde kiza benzetti anneme soyledim sevindi ,bende babaminkini koyamadim seninkini koyarim demedim ,istiyorum ama eski bi isimmi acaba diye kafamda karisik anemin adi cicek ,onu cok seviyoum bu ismin arkasina onune baska bi isim getiriyorum ama sanki yakismiyo gibi fikriniz nedir bu konuda ,isim koyma konusuda ayri bir sikinti yani
hoşgeldin restore
kız ya da erkek inşallah çoook sağlıklı bir bebişni olur ve baharın tadını doya doya çıkarabilirsiniz
öğrenince cinsiyetini bekliyoruz
ben de vichy 50 faktör kullandım aşırı beyazım ve cildimde hemen lekeler olur
ama şimdiden niye kullanıyoruz anlamadım güneş fln yok ki nemlendirmek için mi??
çiçek güzelmiş ama ille de koymak zorunda mısın kendine sıkıntı yapmasan?
ama koymak istiyorsan da yanına 2. bir isim elbet bulunur
azra çiçek
nisa çiçek
ela çiçek
elif çiçek
yapıoo canım bu ilaçlar bulantı benım degerım ıyı oludugu ıcın doktorum sımdılık kullanma bulantı fln cok yapıo dedıı bende ztn kuru üzüm fln yıyom ılaç ılac nerey ekdar kaldıkı ben eleviti bile düzenli içemiyom
canım bu ilaçları uyumadan hemen önce iç ve uyu ben öle yapıorum bişi hissetmiorum
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...ri-bebislerine-aldiklari-10.html#post22138350
yorumlarınızı bekliyorumm ee yokmu göbişini ekliycek
evi var cnm da, bizim evi daha çok beğeniyo galiba
taşıyıcı anne kadar bile önemsemiyo bence beni, oğlunun oğlu olcak sanki sadece
3 haftadır bizdeler hep eşimin sevdiği şeyleri yapıyor
geçen eşime birşey uzattı al paşam bal olsun diye
ben alıştığım için bozulmadım ama eşim rahatsız oldu
"acaba zeynepe de mi versek anne hani hamile ya ne dersin?" deyip tabağındakileri komple bana verdi
meryacım kıyamıyorum ki eşime, annesiyle benim aramda kalıp huzursuz olsun istemiyorum
susuyorum o yüzden kontrolü anneme bıraktım
gerçi böyle yapınca da iyice kendi evi zannediyor ama kısa süre kalınca sabredebiliyorum
bu seferki çok uzun geldi sanki 3 haftada yaşlandım gibi o yüzden patladım ben de
çok komikti ama, ben diyorum ki hehh hehh iyice çırpıp da as afferin tosunummmmmm, o diyoki ahh evladım sana mı kaldı bu işleramaaan eğlence işte
ayy maşşaallah kaç haftalıksın canım
16+2 günlüğüm canım
kızlar merhaba oğluşumla hepinizi öptük,inşallah herkes iyidir
canım annenin ismi güzelmiş eski isimler daha farklı oluyor.bu arada eşin karışmıyo demekki maşallah vallaha
canım eğer kararlıysan annenin ismini koymaya bence gayet güzel ismi şayet benim kızım olsaydı ARİN koyabilirdim anlamı çiçek demek. ama 2.isim henüz bende uyduramadım yani çiçek biraz baskın olduğu için sanki tek başına daha güzel.
çiçek güzelmiş ama ille de koymak zorunda mısın kendine sıkıntı yapmasan?
ama koymak istiyorsan da yanına 2. bir isim elbet bulunur
azra çiçek
nisa çiçek
ela çiçek
elif çiçek
ben elif çiçek'i çook beğendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?