Kızlar az önce sağlık ocağından aradılar. yarın tetonoz aşım varbirde yine kan vereceğim yine tahlil...
Bana ocağın ilk haftası gel dedi canım,ama şeker yüklemesinden bahsetmedi.senle haftamızda aynı senide cagırır kontrolun ne zaman canım
canım tetanoz aşısı için bugün benide aradılar 20.haftanızda bekliyoruz dediler....
ayyy kızlar bu aradaa eşimmm Doruk isminii sonunda kabul ettii :) madem çok istiyosun öyle olsun hayatım dedi ...Doruk İnanç iki isim olabilir belkii
arkadaşlar sanırım grip oluyorumve hamileliğimin 17.haftasındayım ne yapacağımı şaşırdım tavsiyeniz var mı?
Bana ocağın ilk haftası gel dedi canım,ama şeker yüklemesinden bahsetmedi.
Yaw ben erken mi yaptırdım kızlar aşıyı geçen hafta oldum ve 18 haftalıktım,beni niye erken çağırdılarki
kızlar merhaba bu ası muhabbeti nedir benim hiç bir bilgim yok hiçde sağlık pcağına gitmedi aile hekimin bile bilmiyor hamile olduğumu gitmemmi gerek
kızlar herkese günaydın...
bugün kasıklarımda belimde ağrı var ya
offf ne zaman biticek bu endişelerim..
bide size bişi sorucam.. gece yatarken hep sol tarafamı yatıyorsunuz siz.. ben yüzüstü hariç her türlü
yatıyorum .. bunun bi sakıncası yoktur değilmi?
istek dışı olsada dönüyorum yani..
kızlar herkese günaydın...
bugün kasıklarımda belimde ağrı var ya
offf ne zaman biticek bu endişelerim..
bide size bişi sorucam.. gece yatarken hep sol tarafamı yatıyorsunuz siz.. ben yüzüstü hariç her türlü
yatıyorum .. bunun bi sakıncası yoktur değilmi?
istek dışı olsada dönüyorum yani..
Günaydın kızlar.
Herkese hayırlı ve güzel bir gün diliyorum.
Artık bebeğimin günaydın pıt pıtları ile uyanıyorum.Gün içerisinde çok sık olmasada pıtpıtlarını hissettiriyor artık oğluşum.Hele geceleri kıpır kıpır oluyor.
Tarifi imkansız bir duyguymuş gerçekten bu.Oğluşum pıtladıkca yüzümde böyle anlamsız gülümsemeler oluşuyor hemen :))))
Sağlık ocakları gebelik döneminde ücretsiz olarak gebelere tetanoz aşısı vuruyor.Ayrıca bebeğin doğumundan sonrada bebeğin aşıları ücretsiz olarak vuruluyor.
Çoğu sağlık ocağı hastanelerle birlikte çalıştığı için gebeyi hastaneden takip edip aşı zamanı telefon ile çağırıyor.
Sanırım sen kayıtlı olmadığın için seni şimdiye kadar bilgilendirmemişler.
kizlar gordunuz mu internette bakici dayagi diye bir haber var yazik kucucuk cocugu dovuyor ,yabanci uyruklu bakici ben hic hoslanmiyorum bakici isini
günaydın güzel anneler ve bebekleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?