2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

senle haftamızda aynı senide cagırır kontrolun ne zaman canım
Bana ocağın ilk haftası gel dedi canım,ama şeker yüklemesinden bahsetmedi.

canım tetanoz aşısı için bugün benide aradılar 20.haftanızda bekliyoruz dediler....

Yaw ben erken mi yaptırdım kızlar aşıyı geçen hafta oldum ve 18 haftalıktım,beni niye erken çağırdılarki

arkadaşlar sanırım grip oluyorum ve hamileliğimin 17.haftasındayım ne yapacağımı şaşırdım tavsiyeniz var mı?

arkadaşlar sanırım grip oluyorum ve hamileliğimin 17.haftasındayım ne yapacağımı şaşırdım tavsiyeniz var mı?

canim hamileyken yapilacak pek bisey yok malesef dinlenerek ve parol turu agri kesicilerle gecirebilirsin bol c vitamini al allah korusun bizi bu donemde hastaliklardan ,

Bana ocağın ilk haftası gel dedi canım,ama şeker yüklemesinden bahsetmedi.

Yaw ben erken mi yaptırdım kızlar aşıyı geçen hafta oldum ve 18 haftalıktım,beni niye erken çağırdılarki

kızlar merhaba bu ası muhabbeti nedir benim hiç bir bilgim yok hiçde sağlık pcağına gitmedi aile hekimin bile bilmiyor hamile olduğumu gitmemmi gerek

Günaydın kızlar.
Herkese hayırlı ve güzel bir gün diliyorum.
Artık bebeğimin günaydın pıt pıtları ile uyanıyorum.Gün içerisinde çok sık olmasada pıtpıtlarını hissettiriyor artık oğluşum.Hele geceleri kıpır kıpır oluyor.
Tarifi imkansız bir duyguymuş gerçekten bu.Oğluşum pıtladıkca yüzümde böyle anlamsız gülümsemeler oluşuyor hemen :))))

kızlar merhaba bu ası muhabbeti nedir benim hiç bir bilgim yok hiçde sağlık pcağına gitmedi aile hekimin bile bilmiyor hamile olduğumu gitmemmi gerek

Sağlık ocakları gebelik döneminde ücretsiz olarak gebelere tetanoz aşısı vuruyor.Ayrıca bebeğin doğumundan sonrada bebeğin aşıları ücretsiz olarak vuruluyor.
Çoğu sağlık ocağı hastanelerle birlikte çalıştığı için gebeyi hastaneden takip edip aşı zamanı telefon ile çağırıyor.
Sanırım sen kayıtlı olmadığın için seni şimdiye kadar bilgilendirmemişler.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar, öğleden sonrası için başka bi hstane ve dr randevu aldım şu bebek aşağı kaymış durumu için bakalım ne diyecek, kendi doktoruma aklıma takılan bazı sorular var sormamıştım onları da netleştireyim, çok takmamaya çalışıp milleti heyecanlandırmak istemiyorum ama bariz br şekilde ta göbeğin en alt bölgesine kadar inmiş durumda başka bi dr gözü olsun diye kendi doktoruma gitmeyecem. Haftaya da müdürümle konuştum rapor alıp bir hafta yatıcam evde ohh mis gibi. şu sabah programlarına bi bakayım neler varmış bir hatalık ev hanımı olayım

kızlar herkese günaydın...

bugün kasıklarımda belimde ağrı var ya
offf ne zaman biticek bu endişelerim..

bide size bişi sorucam.. gece yatarken hep sol tarafamı yatıyorsunuz siz.. ben yüzüstü hariç her türlü
yatıyorum .. bunun bi sakıncası yoktur değilmi?
istek dışı olsada dönüyorum yani..

günaydın canımm..
benimde arada kasıklarımda batma gibi ağrım oluo bide bu ara göbek deliğim çekiliği sanki acıo ya neden acaba off pimpiriklenmekten bıktım yaa..bu arada ben hep sol tarafıma yatıorum ama tabii gece kesintisiz uyuyamadıım için sağa dönmüş olduumda yada sırtüstü olduumda hemen düzeltiorum kendimi yaanii olabildiğince solda yatmaya çalışıorummm

gunaydın cnm bel ağrılarıı kendımı cok yorarsam bende oluo maleseff aksamları dınlenmeye calıs bol boll senı zorlayacak işleri bırak eşin yapsın... valla bende sol tarafıma yatıp uyumaya gecıom ama eşim diyokı sen hep sırt üstü yatıosun artık yanı sag sol sırt üstüü her sekılde yatıom sola yatmayı önerıo doktorlar ama uyurken farkında degılsınkıı

hımm.. ben özel bir hastaneye gidiyorum belki onu için olabilir neysem ben bir ara gidip sağlık ocağına kayıt yaptırayım kendimi :) cok tesekkür ederim...

kizlar gordunuz mu internette bakici dayagi diye bir haber var yazik kucucuk cocugu dovuyor ,yabanci uyruklu bakici ben hic hoslanmiyorum bakici isini

ya görmez olurmuyum ya haberi izledıgımden berı tüylerim diken diken allahımm kendı bebegımı dusundum ve sukrettım allahtan annem yanımda annem bakacak ben işe baslayınca eger bı yıl sonra esımın tayını cıkarsa gıttıgım yerde krese verırım ben bakıcı ısıne hıc guvenmıorum tvde gösterıodu aksam daha neler neler bebege uyku ılacı vermelerr dudagından öpmeler fln daha neler neler yapıolarmısss allahımm ne kdar igrenccc devlet bunların önüne gecmelı calısan kadının yanında olmalı bence

herkese günaydın hanımlar,
hafta sonundan beri giremedim topiğe geçmiş çok birikmiş okumak imkansız umarım herkes iyidir,sıkıntısı sorunu olan yokturhepinizi öpüyoruz kızımın güzel teyzeleri ve arkadaşlarını

Herkese günaydıınn... Benim oğlandan hala ses seda yok (( hisseden anneler bende sizler gibi olmak istiyorum ama bnim oğlan çok tembel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…