2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım mrb benimde bilgilerimi eklersen çok sevinirim son sat 1ağustos yaş 26 kilo 84 ankara şimdiden tşk ederim

herkese merhaba , son adet tarihim 16 ağustos ,hamileyim. çok mutluyum. 2 yaşında bir oğlum var.ikinci yolda yani! izmirden yazan başka var mııııı?

merhaba canım izmirdeyim bende hayırlı olsun bebeğin allah tamamına erdirsin... ikinci çocuğuma hamileyim bende... kızım var sekiz yaşında

gözün aydın tatlım. yanılmıyosam izmirdeydin nereye gittin doktora

hayırlı olsun ikinci bebişin.bende izmirdeyim bir kaç arkadaş daha var izmirden

ben yıllardır kenan ertopçu'ya gidiyorum. ondan başkasına güvenemem

gözün aydın canım

ayy ne güzel haftaya bende gidicem günler geçmiyor bana bizde inş. görürürz bebşimi...

içini ferah tut canım hayırlısıyla hepiniz duyacaksınız beklemek zor çok iyi anlıyorum seni

Son düzenleme:

ammmmaaaaaannnnnnn arzum sakin ol lütfen,bukadar naz aşık usandırır canım benim.ben yandım sende yanma :)))))))))))))) bak benm gibi dellendi yine çıktı gitti. bu sefer giderken gecede gelmicen heralde dedim,adam nekadar alındıysa bakıcam artık hayırlısı dedi gitti.

aman kuzum aman sakinihiçbişe olmamış gibi devam et sen,derin derin nefes al adamcağızada bulaşma öptüm canım :))))))))))

kızlar günaydınnnnn... nasılsınızzz

ay sabah bi komşuya sinirlendim hüngür hüngür ağldım sinirimden...

Güzel anneler moralleri yüksek tutmaliyiz. Ben geçen seneye kadar depresyon tedavisi gördüm ve acikcasi bu dönem korkuyoum . Rabbim yardımcımız olsun.

Diyalog süper. Eşimle akşam ustu markete gittik. O bugün çalıştı. Neyse markette surat asık
Isyeinde canı sıkılmış. Ne olduğunu da söylemiyor amaherseyede kızıyor. Moralimi çok bozdu. Az once koyu renkli akınti geldi. Bizimkide özür diledi ama ben üzüldüm.

Merhabalar,ben de mayıs annesi olacağım kısmetse Sat 9 ağustos yaşım 28 Kırklareli,
Sina _Nisa ve behiye ile başka bir sayfadan tanışıyoruz zaten.Artık buradan hepbirlikte bilgilerimizi paylaşırız uzun bir yol var önümüzde.Listeye eklerseniz memnun olurum:)

hayirli ugurlu olsun...allah tamamina erdirsin insallahh.... cok mutlu oldumm

Hoşgeldin nilla. Çok guzel bir yola girdik. Insallah hepimiz sağlıcakla alacağız evlatlarımızi kucagimiza. Ilk çocuk mu nilla?

leon1980 kocişle diyalod süper

benim hala herşey gözüme batıyor.. offfffffffff

öğlen bi alışveriş merkezine markete Gittik.. geldik...

ozamandan beri yatıyorum.. şimdi nası uyuyacağımı düşünüyorum..

yarın da iş var..

Sanki ben değil kocam hamile. Adam resmen aseriyor.akşamdan beri yemediği kalmadı. Bnada zorla yediriyor. Sismanlayacagim bu gidişle
Karninizda şişlik varmi. Sanki 6 aylık hamile gibi benim şiş günlerdir.

Sanki ben değil kocam hamile. Adam resmen aseriyor.akşamdan beri yemediği kalmadı. Bnada zorla yediriyor. Sismanlayacagim bu gidişle
Karninizda şişlik varmi. Sanki 6 aylık hamile gibi benim şiş günlerdir.

Bizim hamilelik öncesi tüp bebek süreci de bedensel ve psikolojik olarak çok yorucuydu o yüzden ben de kendimi daha zayıf düşmüş hissediyorum.Biraz yorulunca göbeğim şişiyor su topluyor.ama Allah'tan eskisi kadar fazla değil .yavaş yavaş geçiyor ohss durumu.eskiden spor yapardım yürüyüş yapardım ,şimdi yerimde kıpırdamaya korkar oldum.inşallah saglikla gelsin de ufaklik ,ben hantallaşmaya razıyım Zor bulunca insan kaybetmekten çok korkuyor.

gunaydin kizlar,
bu haftanin diger bi belirtisi de kocislerle tartismak diye yazmali herkes tartismis 9 ay napacaz isimiz cok zor:44:kahverengi lekesi olanlar hic ihmal etmeden doktora gitsin cok farklis eylerden kaynaklanabiliyormus,progesteron verdi bana 2 gundur kullaniyorum kahverengi leke aninda kesildi.size ne zamandir soracam diyorum hep unutuyorum.dustayken duslugun kafasini gobegimde gezdiriorum bir elimde gobegimde oluyor suyu nereye koyarsam o taraf sisiyor hareketleniyor normalde bebegin hareketi olmasi imkansiz cok erken cunku.ama bende bi garip oldum.siz boyle seyler hissediyor musunuz????siskinlikte gozle gorulebiliyor icim bi acaip oldu onu gorunce
hamilelik.gen.tr burda acilmiyor.sayfa duraklatilmis diyor

kızlar normalde bende çok sinirli bi yapıya sahibim benide hamilelik sakinleştirdi. Çok sinirli olduğum için bebeğime bişey olucak die çok pozitifim hamileliğimi öğrendiğimden beri. Sizde belki normalde sakinseniz demekki ters etki yapıyo bebişlerimiz.

günaydın tatlı annecikler...

hepnize iyi haftalar.. inşallah sorunsız bi hafta geçririz hepimiz

günaydın güzel annelerrr canımız bebişlerimiz.iyi haftalar herkese.

dört günlük yatak istirahatinden sonra bi tuhaf oldum bu sabah işe gelirken. evde olmak mı iyidi işe gelmek mi karar veremedim. uykuyu bölmek pek zor geldi

aynen ya bende 3 gun yatak israhatinden sonra ise gelince bi tuhaf oldum once,ama sonra acildim rahatladim.evde oturmak bana gore degilmis onu anladim

hoşgeldin cnm hayırlısı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşalllah..bende tekirdağ :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…