canım emin ol yalnız değilsin.. bende öleyim. ne olsa gücüme gdiyor... sanki herkes benimle uğraşıyor gibi geliyor.. herşeyi üstüme alınıyorum...daha şimdiden böleyse ilerisini düşünemiyorum...
vallahi ben eskiden bukadar çabuk belirtimi olur naz yapıorsunuz diye etrafımdaki hamilelere kızardım........ooyyyy oooyyyyyyyy dilimi ısırsaymışım gülme komşuna gelir başına...ama her hareketi yapmadan yada söze başlamadan 2 dk kadar düşünsek iyi olacak artık.
Canım haklısın evet ama insan hevse ediyor işte :) bide senin akıntın varmı canım.. bende beyaz yada sarımtrak oluyor.
canım emin ol yalnız değilsin.. bende öleyim. ne olsa gücüme gdiyor... sanki herkes benimle uğraşıyor gibi geliyor.. herşeyi üstüme alınıyorum...daha şimdiden böleyse ilerisini düşünemiyorum...
vallahi ben eskiden bukadar çabuk belirtimi olur naz yapıorsunuz diye etrafımdaki hamilelere kızardım........ooyyyy oooyyyyyyyy dilimi ısırsaymışım gülme komşuna gelir başına...ama her hareketi yapmadan yada söze başlamadan 2 dk kadar düşünsek iyi olacak artık.
bendeeeeee,kac gundur anlayamiyorum sorun cevremdeki insanlardami yoka bendemi,oyle cabuk sinirleniyorum ki catacak yer ariyorum,
evet canım aynen öle.. kendimizede zarar veriyoruz aslında böyle yaparak.. bebişimizide üzüyoruz...
canim soyle biraz buyusunler oyle almaya baslariz birazcik sabir,akinti olmazmi bendede var oyle pek yogun degil ama azar azar oluyor..bide agzimin tadi hic yok ne yesem sonrasinda agzim ici bi tuhaf oluyor
canım benimde ağzımın tadı hiçyok... birde ben et yemeği sevmem.. acaba döner yada köfte yesem olurmu ki ?
allah razı olsun canım senın ilk bebeğin mi kaç yaşındasın
leon1980 tatlım akresiflik, sinir, duygusallık aynen bende yaşıyorum hepsini.bende dün atıştım eşimle çok sıradan herzaman söylediği bi söze parlayı verdim durduk yere. laf çarpıp durdum adama arkasındanda oturup ağladım sanki ne olduysa yazık garibim hiç sesini çıkarmıyo oysa ne desem.yerimden kaldırmıyo kaç gündür yemek temizlik bulaşık hepsini o yapıyo da olsa yaranamıyo
turuncu iyi tatille. ama kendini ve bebişini çok yorma hayırlısıyla git gel
akıntı bendede var malesef ama çok şükür normal sarımtrak haline döndü bugün üç gündür renkliydi kahve pembemsi korkuttu miniğimiz bizi. perşembeden beri yatıyorum o yüzden. umarım tekrarlamaz. bide şu kasık ve bel ağrılarım geçse bazen dayanılmaz oluyo.özellikle belim.şimdiden böyle ağrıyo ağırlaşınca ne yapıcaz bilmem
Şu alınganlıklara hiç olmadık şeye parlamaya ağlamaya sonuna kadar katılıyorum. Bazen kendimi tanıyamıyorum.Benim de kasık ağrılarım biraz azaldı ama bel ağrısı bazen uyutmuyo.Dr. normal dedi umarım çabuk geçer.
Bu arada dr. nasıl diye sormuşsun diğer sayfada pek ilgili değildi sanki eşim de aynı şeyi söyledi işini iyi yapıyor ama alttan baktı bana önce sakinleştirdi monütördeki her şeyi anlattı tek tek.muayeneden sonra da nelere dikkat etmem gerektiğini anlattı sorularımı cevapladı.Bilmiyorum tekrar gittiğimde rahatsız ederse ilgisizliği değiştiricem. sen bulabildin mi dr.
YANLIZ OLMADIĞIMIZI BİLMEKTE GÜZEL DEMEKKİ DEPRESYON DEĞİLama benimki 30 dk lık bişe için çıktı tam 3 saattir gelmedi,zannedersem kaçtı :)
yada nasıl davransamda işin içinden çıksam diyor... bebeğim doğana kadar kocamdan olmayayımda :)))))))))))))))
selam kızlar
dinlenmekten bunalmış vaziyetteyim
tvdekileri seyretmekten psikolojim bozulcak
gerçi biyere gitmeye kalksam hemen yoruluyorum nefes nefese kalıyorum şaşıyorum kendime kullandıgım ilaçlardan bide yaklaşık 1aydır evde dinlenme az hareket yaptıgımdan sanırım tuhaf hissediyorum kendimi oyalancak bişey bulmam lazım gerçi 1aydır kitap,film,örgü bisürü şey yapıyorum ama of
buarada LEON1980 benimkide 1kaç saatliğine çıktı daha gelecek akşam oldu yatmaya gelecek galiba
selam kızlar
dinlenmekten bunalmış vaziyetteyim
tvdekileri seyretmekten psikolojim bozulcak
gerçi biyere gitmeye kalksam hemen yoruluyorum nefes nefese kalıyorum şaşıyorum kendime kullandıgım ilaçlardan bide yaklaşık 1aydır evde dinlenme az hareket yaptıgımdan sanırım tuhaf hissediyorum kendimi oyalancak bişey bulmam lazım gerçi 1aydır kitap,film,örgü bisürü şey yapıyorum ama of
buarada LEON1980 benimkide 1kaç saatliğine çıktı daha gelecek akşam oldu yatmaya gelecek galiba
gunaydin kizlar,bugun hic uyyamadim 8 de uyandim,internette hamilelikte beslenmeyi arastiriyorum ve cok ilgimi ceken sey su oldu,elimizde kesik ,cizik varsa cig tavugu falan ellemeliymisiz eldiven kullanmaiyiz etler iyi pismeli,salam sucuk sosis yenmemeli,ben cayda icmiyorm vucutttaki demiri aliyr cunku
VALLA ARZUM BENİMKİ 30 DK LIK BİŞE İÇİN GİTTİ 3 SAAT SONRA GELDİ.
DİYALOG ŞU :=)
BENİMKİ: ne yapıyorsun tatlım.
BEN : sen giderken ne yapıyorsam hala aynısını yapıyorum.(oysa arada yemek bulaşık ve çamaşı işi yaptım) 5 DK koltukta oturduktan sonra ben laptopu alıp salonu terkettim. giderkende karnın açsa emek hazır diyip kumandayı önüne ittim. :))))))))))))))
sonrada 3 lü priz lazımdı bana şarz için ona sordum.
BENİMKİ:ne oldu rahatsızmı oldun yanımda oturmaktan.
BEN : eveT rahatsız oldum.ayrıca sende benden rahatsızsınki 5 saat sonra geldin.
BENİMKİ : ARADIM AÇMADIN,SORMUYORSUN BİLE NE OLDUĞUNU. (ki benimki hiç sağa sola takılmaz eminim,kesin bişe olmuştur)
BEN : bananeeeeeeeeeeeeeeeee nerdeysen orda kal bananeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
şimdi bu adam delirmesinde kim delirmesin...... :))))))))))))))))))))))))))
VALLA ARZUM BENİMKİ 30 DK LIK BİŞE İÇİN GİTTİ 3 SAAT SONRA GELDİ.
DİYALOG ŞU :=)
BENİMKİ: ne yapıyorsun tatlım.
BEN : sen giderken ne yapıyorsam hala aynısını yapıyorum.(oysa arada yemek bulaşık ve çamaşı işi yaptım) 5 DK koltukta oturduktan sonra ben laptopu alıp salonu terkettim. giderkende karnın açsa emek hazır diyip kumandayı önüne ittim. :))))))))))))))
sonrada 3 lü priz lazımdı bana şarz için ona sordum.
BENİMKİ:ne oldu rahatsızmı oldun yanımda oturmaktan.
BEN : eveT rahatsız oldum.ayrıca sende benden rahatsızsınki 5 saat sonra geldin.
BENİMKİ : ARADIM AÇMADIN,SORMUYORSUN BİLE NE OLDUĞUNU. (ki benimki hiç sağa sola takılmaz eminim,kesin bişe olmuştur)
BEN : bananeeeeeeeeeeeeeeeee nerdeysen orda kal bananeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
şimdi bu adam delirmesinde kim delirmesin...... :))))))))))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?