2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

hosgeldin canim seninle SAT larimiz ayni benimkide 9 agustos,hayirlisiyla sag salim aliriz insallah kucagimiza

Hoşbulduk kelebeklerim evet listeden baktım sen ben behiye aynı sat tarihimiz,hayırlısıyla gelsin bebeklerimiz inşallah.Sen doktor kontrollerinde ne aşamadasın peki ben keseyi gördüm geçtiğimiz hafta,bu haftada kalp atışları için gidicem.ultrason cihazı henüz tam yaşını söyleyemedi ama 7.3 mm imiş benim ufaklık:)

2012 mayıs anenelri gelmiş duygulandırdınız bizi.allah tamamına erdirsin.hayırlısıyla alın evlatlarınızı kucağınıza.hepinize hayırlı olsun.bu sene erkek sensiymiş

evet canim aslinda bende ilac kullanmak istemiyorum ama hamile kalmdan oncegittigim jinekolog ilacina devam ediceksin hatta iki katini alicaksin dedi doktordaki kontrolumde 12 ekimde daha var yani:26:

yaa siz herhafta gidiyosunuz beni kıskandırıyosunuz amaa((bana 16 gün var

yaa siz herhafta gidiyosunuz beni kıskandırıyosunuz amaa((bana 16 gün var

neden öyle uzun aralıklarla mı çağarıyor doktorun behiye yoksa uzak falan mı doktorun onun için mi?benim de 1 saat aram doktorumla ilk zamanlar biraz aşındırıcaz yolları ama olsun bu meraklı anne adayı duramıyo valla eve ultrason cihazı alıcam nerdeyse:))

kizlar bu cin takvimine nasil bakiyorsunuz.ben bi kac yerde okudum kafam karisti.yasimi hesaplayamadim4 mayis 1986 dogumluyum agustosta hamile kaldim.bilen biri bana bakabilir mi acaba????

evet canim aslinda bende ilac kullanmak istemiyorum ama hamile kalmdan oncegittigim jinekolog ilacina devam ediceksin hatta iki katini alicaksin dedi doktordaki kontrolumde 12 ekimde daha var yani:26:

hiççç uzak değil işyerimden çok yakın yürüyerek gidiyorum.ama tam belli olsun die sanırım öyle yaptı nette de baktım kontrol sürelerini ilk zamanlar 3-4 haftada bir daha sonra 2 haftada bir doğuma yakın haftada bir aslında normal süreç benimkide size neden hep 1 er hafta aralıklı veriyor.ben geçen hafta çarşamba gittim kesemizi gördük 3 hafta sonra geldiğinde canlı kanlı bebeği görcez dedi.tahlillerimi yaptırcam gitcem 5 ekimde

kizlar bu cin takvimine nasil bakiyorsunuz.ben bi kac yerde okudum kafam karisti.yasimi hesaplayamadim4 mayis 1986 dogumluyum agustosta hamile kaldim.bilen biri bana bakabilir mi acaba????

http://www.est-direct.com/china/cncaps.php canım buradan yaşını

daha sonra da

Cinsiyet Hesapla | gebelik doğum hamilelik yumurtlama günü

buradan da cinsiyeti öğreniyosun.....

Bu arada ben senin yaşına baktım çin takvimine göre 26
Cinsiyet iseeeeeeeeeeee ERKEK

evet canim mayisin 15 ine geliyo dogumlarimiz ama benimki planli sereyan olur cati darligim var,doktora daha hic gitmedim cunku randevu tarihim 12 eylul ilk ,daha kani bile bugun verdim ben ,yok kiz behiyecim nerde her haftayi birak hic keseyi falan bile gormedim ben ama cogu arkadasimiz haftada gidiyorlar bizim burda ancak veriyrlar randevuyu olsun saglik olsun goruruz bizde nasilsa dursunlar gobusumuzde yeterki

İlk gittiğimizde gebelik kesinleştirildi,haftaya gel keseyi görelim dedi gittik şimdi bu haftada kalp atışlarını duymam gerek perşembe günü gelin dedi perşembeyi bekliyoruz merakla.3 aşamayı atlatınca bi daha ayda bir gelmen yeterli olur dedi doktorum.tahlillerin ne tahlili?

genel tahlil verdi canım herşeye bakılacak kalp grafisi,şeker,aklına ne gelirse sizden istemedi mi??gittiğinde sor belki tam bebeği gördükten sonra verecektir

genel tahlil verdi canım herşeye bakılacak kalp grafisi,şeker,aklına ne gelirse sizden istemedi mi??gittiğinde sor belki tam bebeği gördükten sonra verecektir

evet sanırım görünce isteyecektir bi tahlil lafı etti ama benim o ara gözüm monitördeydi:)yaptırıcaz ne gerekirse artık.

bizim doktorlar panik yapmamızı istemyor sanırım herşey yolunda dedi 3 hafta sonra gelir büyümüş bebeği görürüz dedi 8.haftaya denk geliyor.6.haftada gidenler minicik kalp atışını duyuyor sanırım sadece.amaannn nese herkesinki sağsalim olsunda geç görelim napalım.dediğin gibi göbüşümüzde dursunlar büyüsünler sağlıklı yeter..

behiyecim orda önemli olan minicik kalp atışı veya kocaman kalp atışını duymak değil mühim olan o kesenin içinde atan bir kalp olup olmadığı,sanırım doktorlar içinin boş mu dolu mu olduğunu öğrenmek istiyolar.Keseyi görmek istemelerinin sebebi dış gebelik olma ihtimali kese varsa dış gebelik yok,kalp atışı ise o kesenin dolu olup olmadığı.gümbür gümbür atsa ne pıt pıt atsa ne yeterki atsın sağlıklı olsun hepimizinki canım,hem doktorların hepsi ayrı telden çalıyor:))hepsi işinin ehli nasılsa biliyolardır ne yaptıklarını içini rahat tut sen,turp gibi olucak bebeklerimiz canım Allahın izniyle...

Son düzenleme:

tabi ki de canım bizimkiside öyle avuntu günler geçmiyor bizim için.Allahım herkesin bebeğini sağlıklı şekilde kucaklarına nasip etsin.o kalp atışlarını bende duymak istiyorummm:84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…