selin gözün aydın inşallah sonuna kadar herşey yolunda gider.bende perşembeden beri progestan kullanoyorum ama akıntım renklendiği için verdi bana.sana tedbir amaçlımı verdi?
canım benim 2 kaybım var o yüzden tedbir amaçlı verdi..inşallah herşey yolunda gider..
ewet cnm ben 2 gün kala ilk ovu. testinden öğrendim..arkadaşlar konunuzla çok alakalı değil ama belki bilen çıkar diye umuyorum. ovulasyon testiyle gebelik anlaşılıyormuş bilginiz var mı
Kızlar ben de dr. gittim bugün keseyi gördüm kalp atışlarını da duydum çook şükür Allahım. 5 haftalık 2mm boyu
Alttan baktı çok korkuyodum ama rahat geçti korkulacak bir şey yokmuş.İlk fotoğrafını da aldık.Test istedi pztesi göstericem.yemem ve yememem gerekenleri söyledi.Allahım bebişini görcek annelere bir an önce göstersin inş.
gözünaydın cnm darısı başıma..şuanda sadece kesecik göründü..bende çok merak ediorum doktorum 15 gün çok önemli dedi ..gelişimin en hızlı olduğu zamanmış..
kızlarrr iyi akşamlarrrr.. bizde bu gün kesemizi gördük. onun içinde bebişin beslenme kesesini gördük. embriyo çok net değildi.. kalp atışları ve bebişi tam olarak haftaya göreceğiz inşallah :))) Allah ıma çok şükürler oldun...
gözün aydın canım. nice sevinmelere inşallah
gözünaydın cnm darısı başıma..şuanda sadece kesecik göründü..bende çok merak ediorum doktorum 15 gün çok önemli dedi ..gelişimin en hızlı olduğu zamanmış..
Çok sağol canım içini ferah tut eminim o küçük meleği 15 gün sonra göreceksin.Gerçekten de o kadar hızlı büyüyorlar ki ben netten hafta hafta kaç gr ve boyunun ne kadar uzadığını gösteren bir siteye baktım inanılmaz hızlı gelişiyorlar...Sen bol bol dinlen kendini yorma...
İnş. görünür canım sen içini ferah tut biz de bol bol dua edelim sana...
kızlar günaydınnnnn... nasılsınızzz
ay sabah bi komşuya sinirlendim hüngür hüngür ağldım sinirimden...
ayyy canım boşver üzülme diyeceğim ama bende öyleyim... Dün birisi beni sinir etti.. Sabaha kadar ağladım. Galiba biraz da hassaslaşıyoruz bu dönemde... Yoksa incir çekirdeğini doldurmayacak şey düşündüğünde... Valla face bile kapattım...
gunaydin kizlar,bugun hic uyyamadim 8 de uyandim,internette hamilelikte beslenmeyi arastiriyorum ve cok ilgimi ceken sey su oldu,elimizde kesik ,cizik varsa cig tavugu falan ellemeliymisiz eldiven kullanmaiyiz etler iyi pismeli,salam sucuk sosis yenmemeli,ben cayda icmiyorm vucutttaki demiri aliyr cunku
teşekkür ederiz canım bilgiler için.. ben zaten normalde de çay kahve içmem o yüzden zorlanmadım..
bende bebek odalarına bakıyorum netten çok erken ama öle fikir edinmek istedim :O)
canim bende bebek icin biseyler almak istiyorum ama cok erken ,hayal kirikligi olmasin sonra ,birde sen benden iki gun kucuksun biz 5+5 olduk
evet canım sorma yabi de ağladıktan sonra acaba bebeğime bişey olur mu diyede ağladım..
hemen herşeye ağlayacak gibiyim.. 9 ay böyle olursa nası olur bilmem..
canım emin ol yalnız değilsin.. bende öleyim. ne olsa gücüme gdiyor... sanki herkes benimle uğraşıyor gibi geliyor.. herşeyi üstüme alınıyorum...daha şimdiden böleyse ilerisini düşünemiyorum...POKAHANTOS VE ARZUM
yazdıklarınızı okuduğum sırada eşimle hafif bir atışma yaşıyordum. bana benmi alıngan oldum yoksa sen çokmu agresifsin bu sıralar hayatım diye soruyor ki biz hiç kavga etmeyiz.Ya kızlar durup dururken canım felaket sıkılıyor ve galiba farkında olmadan laf çarpıtıyorum eşime,ne yapsa yetmiyor bana.
daha ilk günden bukadar psikoloji bozulurmu ya ? ki ben çokta hamileyim aman diye dillendirerek yada hatırlayarak yaşamıyorum.hiçbirşey yokmuş gibi devam ediyorum hayata.yoksa ben depresyonamı giriyorum yada bahar sendromu.ooffff inşallah 9 ay çatlamamda çatlatmamda kimsecikleri.
varmı başka aranızda ruhsal denge sorunu yaşayan ?
Merhaba kızlar...
Biz bebişimle 10 günlük bir tatile çıkıyoruz.Döndüğümde topicte yazışmalara devam ederiz.
Kendinize çok iyi bakın...Hoşçakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?