2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

gözünaydın cnm darısı başıma..şuanda sadece kesecik göründü..bende çok merak ediorum doktorum 15 gün çok önemli dedi ..gelişimin en hızlı olduğu zamanmış..[/QUOTE]

Çok sağol canım içini ferah tut eminim o küçük meleği 15 gün sonra göreceksin.Gerçekten de o kadar hızlı büyüyorlar ki ben netten hafta hafta kaç gr ve boyunun ne kadar uzadığını gösteren bir siteye baktım inanılmaz hızlı gelişiyorlar...Sen bol bol dinlen kendini yorma...

Gözün aydın canım en kısa zamanda kalp atışlarını da duyarsın inş.

gözünaydın cnm darısı başıma..şuanda sadece kesecik göründü..bende çok merak ediorum doktorum 15 gün çok önemli dedi ..gelişimin en hızlı olduğu zamanmış..

Çok sağol canım içini ferah tut eminim o küçük meleği 15 gün sonra göreceksin.Gerçekten de o kadar hızlı büyüyorlar ki ben netten hafta hafta kaç gr ve boyunun ne kadar uzadığını gösteren bir siteye baktım inanılmaz hızlı gelişiyorlar...Sen bol bol dinlen kendini yorma...[/QUOTE]

canım haftaya tekrar gidicem doktorum içinde bebeği besleyen filizi görmek istiyor..inşalllah görünür..karından iğne ve progestan verdi..

canım haftaya tekrar gidicem doktorum içinde bebeği besleyen filizi görmek istiyor..inşalllah görünür..karından iğne ve progestan verdi..[/QUOTE]

İnş. görünür canım sen içini ferah tut biz de bol bol dua edelim sana...

İnş. görünür canım sen içini ferah tut biz de bol bol dua edelim sana...[/QUOTE]

allah razı olsun canım senın ilk bebeğin mi kaç yaşındasın

kızlar günaydınnnnn... nasılsınızzz

ay sabah bi komşuya sinirlendim hüngür hüngür ağldım sinirimden...

kızlar günaydınnnnn... nasılsınızzz

ay sabah bi komşuya sinirlendim hüngür hüngür ağldım sinirimden...

ayyy canım boşver üzülme diyeceğim ama bende öyleyim... Dün birisi beni sinir etti.. Sabaha kadar ağladım. Galiba biraz da hassaslaşıyoruz bu dönemde... Yoksa incir çekirdeğini doldurmayacak şey düşündüğünde... Valla face bile kapattım...

evet canım sorma ya bi de ağladıktan sonra acaba bebeğime bişey olur mu diyede ağladım..
hemen herşeye ağlayacak gibiyim.. 9 ay böyle olursa nası olur bilmem..

gunaydin kizlar,bugun hic uyyamadim 8 de uyandim,internette hamilelikte beslenmeyi arastiriyorum ve cok ilgimi ceken sey su oldu,elimizde kesik ,cizik varsa cig tavugu falan ellemeliymisiz eldiven kullanmaiyiz etler iyi pismeli,salam sucuk sosis yenmemeli,ben cayda icmiyorm vucutttaki demiri aliyr cunku

teşekkür ederiz canım bilgiler için.. ben zaten normalde de çay kahve içmem o yüzden zorlanmadım..

bende bebek odalarına bakıyorum netten çok erken ama öle fikir edinmek istedim :O)

teşekkür ederiz canım bilgiler için.. ben zaten normalde de çay kahve içmem o yüzden zorlanmadım..

bende bebek odalarına bakıyorum netten çok erken ama öle fikir edinmek istedim :O)

canim bende bebek icin biseyler almak istiyorum ama cok erken ,hayal kirikligi olmasin sonra ,birde sen benden iki gun kucuksun biz 5+5 olduk

canim bende bebek icin biseyler almak istiyorum ama cok erken ,hayal kirikligi olmasin sonra ,birde sen benden iki gun kucuksun biz 5+5 olduk

Canım haklısın evet ama insan hevse ediyor işte :) bide senin akıntın varmı canım.. bende beyaz yada sarımtrak oluyor.

kızlar tebrik ederim çoğunuz bebişlerin kesesini görmüşsünüz
Allah hepimizin bebişlerini korur inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelirler

ayyy ayyy ikiz annesi gelmiş :) çok çok teşekkür ederiz.. amin canım rabbim her daim bebişlerimizi korusun inşallah..

evet canım sorma ya bi de ağladıktan sonra acaba bebeğime bişey olur mu diyede ağladım..
hemen herşeye ağlayacak gibiyim.. 9 ay böyle olursa nası olur bilmem..

POKAHANTOS VE ARZUM

yazdıklarınızı okuduğum sırada eşimle hafif bir atışma yaşıyordum. bana benmi alıngan oldum yoksa sen çokmu agresifsin bu sıralar hayatım diye soruyor ki biz hiç kavga etmeyiz.Ya kızlar durup dururken canım felaket sıkılıyor ve galiba farkında olmadan laf çarpıtıyorum eşime,ne yapsa yetmiyor bana.

daha ilk günden bukadar psikoloji bozulurmu ya ? ki ben çokta hamileyim aman diye dillendirerek yada hatırlayarak yaşamıyorum.hiçbirşey yokmuş gibi devam ediyorum hayata.yoksa ben depresyonamı giriyorum yada bahar sendromu.ooffff inşallah 9 ay çatlamamda çatlatmamda kimsecikleri.

varmı başka aranızda ruhsal denge sorunu yaşayan ?

Merhaba kızlar...
Biz bebişimle 10 günlük bir tatile çıkıyoruz.Döndüğümde topicte yazışmalara devam ederiz.
Kendinize çok iyi bakın...Hoşçakalın

canım emin ol yalnız değilsin.. bende öleyim. ne olsa gücüme gdiyor... sanki herkes benimle uğraşıyor gibi geliyor.. herşeyi üstüme alınıyorum...daha şimdiden böleyse ilerisini düşünemiyorum...

Merhaba kızlar...
Biz bebişimle 10 günlük bir tatile çıkıyoruz.Döndüğümde topicte yazışmalara devam ederiz.
Kendinize çok iyi bakın...Hoşçakalın

iyi tatiller canımmm..sende tatillerde bebişine çok iyi bak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…