2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Sanki ben değil kocam hamile. Adam resmen aseriyor.akşamdan beri yemediği kalmadı. Bnada zorla yediriyor. Sismanlayacagim bu gidişle
Karninizda şişlik varmi. Sanki 6 aylık hamile gibi benim şiş günlerdir.
kocalar da eslerinin hamileleik doneminde kilo alir derler herseyi birlikte geciriyoruz iste Allahtan erkeklerin midesi bulanmiyor

herkes kavga mi etmis kocalarla, benim basimda sabah aksam donen bir bebek olunca kocaya gicik olmaya vakit kalmiyor

ben bazenm midemden yilan geciyormus gibi hissediyorum
bir de dun aksamdan beri acayip agrim oldu, kabiz da oldum onun da etkisi vardir sanirim

aynen ya bende 3 gun yatak israhatinden sonra ise gelince bi tuhaf oldum once,ama sonra acildim rahatladim.evde oturmak bana gore degilmis onu anladim

evde boş boş oturmak biz çalışan bayanlara göre değil bence.yatmak zorunda olmasaydım ben 5 dk. boş kalmıyorum ki evde onuda yapıyım burayı temizliyim. aman dur hazır evde kaldım şuda olsun buda olsun işten daha çok yoruluyorum evde ben ama bu seferki öyle değildiya işte yat yat sıkıcı geliyo bi süre sonra. bide uyku problemi var tabi gözlerim kapanmaya başladı yine.ben fazla uyuyomuşum kızın olcak senin diyolar çok uyuyorum diye bi fikri olan varmı ???

Sanki ben değil kocam hamile. Adam resmen aseriyor.akşamdan beri yemediği kalmadı. Bnada zorla yediriyor. Sismanlayacagim bu gidişle
Karninizda şişlik varmi. Sanki 6 aylık hamile gibi benim şiş günlerdir.

bugünün konusu bizimle beraber eşide hamile kalan varmı diye yazacaktım sen benden önce yazmışsın demek ki sadece bizim evde yokmuş valla kocam benden çok aşeriyor hatta ben bişe istemiyorum onun canı sürekli bişeler istiyor benle beraber gaz problemi yaşıyor yarın bir gün mide bulantım başladığı zaman onunda bulanmazsa şaşırıcam valla:)

hosgeldin canim seninle SAT larimiz ayni benimkide 9 agustos,hayirlisiyla sag salim aliriz insallah kucagimiza

canım öncelikle allah gönlüne göre versin ama benim ablam hamileliğinde çok uyurdu iş yerinde bile artık zor dayanıodu ama çok tatlı bi oğlu oldu:)

canim bebekler dogsun 1 yaslarini gecsin zaten evde uyuman gereken zamanda bile uyutmicak, ben uzaniyim desem yusuf ustume cikiyor anni gel diyor, karnima boynuma oturup ata biner gibi zipliyor ........

bugunleri iyi degerlendir asiri uslu bir cocugun olmicaksa bir daha gun icinde uyuma imkanin cok az olucak

canım hoşgeldin sayfamıza..Allah bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin.

nasılsınız kızlar bugün herkes bakıyorumda bebeğini görmek için gün sayıyor tabi sizin günleriniz kısacık ben napayım hıı söyleyin daha 16 gün var

canım öncelikle allah gönlüne göre versin ama benim ablam hamileliğinde çok uyurdu iş yerinde bile artık zor dayanıodu ama çok tatlı bi oğlu oldu:)

ay ne güzell. ben karar veremiyorum zaten hangisini daha çok istediğime bide ilk yaa sağlıklı sıhatli olsun kucağımıza alalımda hayırlısıyla kız yaa erkek farketmez bizim için

Günaydın kızlar. Hayırlı haftalar.
Gece şiddetli bir karın agrisiyla uyandım. Testere ile sanki ikiye bölüyorlar. Zor uyudum tekrarında. Ise biraz geç gidecem. Ama hiç gidesim yok. Devamlı yatmak istiyorum.
Kızlar bir kilo almışım. Doktor alınmaz bu süreçte dedi.

ay ne güzell. ben karar veremiyorum zaten hangisini daha çok istediğime bide ilk yaa sağlıklı sıhatli olsun kucağımıza alalımda hayırlısıyla kız yaa erkek farketmez bizim için

valla benimde 2 kayıptan sonra cinsiyet seçme lüxüm yok allahım ne verirse yeterki sağlıklı ömürlüsünü versin inşallah...ama çin takviminde kız çıkıor:)

ben 2,5 kilo falan aldım yemeği abarttım galiba:))

merhaba inşallah sağ sağlim bebeklerimizi kucağımıza alırız benimki 4.haftasına girdi tek belirtim bel ağrısı 3 haftadır ciddi bir bel ağrım var uyutmuyor beni bakalım ne zaman geçecek :) iştahım çok açık en fazla 2 saat bişi yemeden durabiliyorum

gunaydinlar kizlar,nasil gidiyor ben bugun kan verdim daha yeni ogrenecegim degerlerimi,ayrica tiroit icinde verdim hipotiroit var bende ilac kullaniyorum ama ayni dozdami daha fazlami almam geekiyor ancak doktora gidince ogrenicem kafam karisik,ben bugun ilk kez biraz bulandim ama cikarmadim tuttum kendimi insallah artmaz bulanmak istemiyorum,pek bir karamsar oldum galiba

geçmiş olsun canım inşallah iyi çıkar değerlerin bende 4 ay öncesi tiroit ilacı kullanıyodum degerlerim iyi çıkınca bıraktım.şimdi tekrardan genel kontrolde yaptırcam testleri inş. bişe çıkmaz da ilaç kullanmak zorunda kalmam.pek ilaç kullanmak istemiyorum hamileyken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…