- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 116
- 41
kocalar da eslerinin hamileleik doneminde kilo alir derlerSanki ben değil kocam hamile. Adam resmen aseriyor.akşamdan beri yemediği kalmadı. Bnada zorla yediriyor. Sismanlayacagim bu gidişle
Karninizda şişlik varmi. Sanki 6 aylık hamile gibi benim şiş günlerdir.
gunaydin kizlar,
bu haftanin diger bi belirtisi de kocislerle tartismak diye yazmaliherkes tartismis 9 ay napacaz isimiz cok zor:44:kahverengi lekesi olanlar hic ihmal etmeden doktora gitsin cok farklis eylerden kaynaklanabiliyormus,progesteron verdi bana 2 gundur kullaniyorum kahverengi leke aninda kesildi.size ne zamandir soracam diyorum hep unutuyorum.dustayken duslugun kafasini gobegimde gezdiriorum bir elimde gobegimde oluyor suyu nereye koyarsam o taraf sisiyor hareketleniyor normalde bebegin hareketi olmasi imkansiz cok erken cunku.ama bende bi garip oldum.siz boyle seyler hissediyor musunuz????siskinlikte gozle gorulebiliyor icim bi acaip oldu onu gorunce
hamilelik.gen.tr burda acilmiyor.sayfa duraklatilmis diyor
aynen ya bende 3 gun yatak israhatinden sonra ise gelince bi tuhaf oldum once,ama sonra acildim rahatladim.evde oturmak bana gore degilmis onu anladim
Sanki ben değil kocam hamile. Adam resmen aseriyor.akşamdan beri yemediği kalmadı. Bnada zorla yediriyor. Sismanlayacagim bu gidişle
Karninizda şişlik varmi. Sanki 6 aylık hamile gibi benim şiş günlerdir.
Merhabalar,ben de mayıs annesi olacağım kısmetse Sat 9 ağustos yaşım 28 Kırklareli,
Sina _Nisa ve behiye ile başka bir sayfadan tanışıyoruz zaten.Artık buradan hepbirlikte bilgilerimizi paylaşırız uzun bir yol var önümüzde.Listeye eklerseniz memnun olurum:)
evde boş boş oturmak biz çalışan bayanlara göre değil bence.yatmak zorunda olmasaydım ben 5 dk. boş kalmıyorum ki evde onuda yapıyım burayı temizliyim. aman dur hazır evde kaldım şuda olsun buda olsun işten daha çok yoruluyorum evde ben ama bu seferki öyle değildiya işte yat yat sıkıcı geliyo bi süre sonra. bide uyku problemi var tabi gözlerim kapanmaya başladı yine.ben fazla uyuyomuşum kızın olcak senin diyolar çok uyuyorum diye bi fikri olan varmı ???
evde boş boş oturmak biz çalışan bayanlara göre değil bence.yatmak zorunda olmasaydım ben 5 dk. boş kalmıyorum ki evde onuda yapıyım burayı temizliyim. aman dur hazır evde kaldım şuda olsun buda olsun işten daha çok yoruluyorum evde ben ama bu seferki öyle değildiya işte yat yat sıkıcı geliyo bi süre sonra. bide uyku problemi var tabi gözlerim kapanmaya başladı yine.ben fazla uyuyomuşum kızın olcak senin diyolar çok uyuyorum diye bi fikri olan varmı ???
canım öncelikle allah gönlüne göre versin ama benim ablam hamileliğinde çok uyurdu iş yerinde bile artık zor dayanıodu ama çok tatlı bi oğlu oldu:)
ay ne güzell. ben karar veremiyorum zaten hangisini daha çok istediğime bide ilk yaa sağlıklı sıhatli olsun kucağımıza alalımda hayırlısıyla kız yaa erkek farketmez bizim için
Günaydın kızlar. Hayırlı haftalar.
Gece şiddetli bir karın agrisiyla uyandım. Testere ile sanki ikiye bölüyorlar. Zor uyudum tekrarında. Ise biraz geç gidecem. Ama hiç gidesim yok. Devamlı yatmak istiyorum.
Kızlar bir kilo almışım. Doktor alınmaz bu süreçte dedi.
hayırlısıni versin Rabbim. Benimde çin takviminde kız cikti
merhabaa.. hayırlı olsun canım.. inş. sağlıklı sıhhatlı alırsın bebişini kucağına.. amin.....benimde son sat tarihim 11 ağustos 5 gün önce yani sabah idrar tahlili yaptım pozitif çıktı inanamadım ben hastanede tıbbi sekreterim hasteneme gidince kan tahlili yaptırdım 3 haftalık gebelik çıktı çok mutlu oldum o gün hemen doktora gittim haftaya gel inş. keseyi görürsün dedi çok heyacanlıyım seninle aynı zaman da hamile kalmışız çok güzel bir duygu değilmi öpüyorum canım haberlerinin bekliyorum[/QUOT
çok memnun oldum canım teşekkürler..sağ sağlim tastamam kucağımıza almayı nasip etsin Allah inşallah
bebeklerimizi..cumartesi ilk doktora gittim idrar ve kan tahlili istedi hcg 687 çıktı idrarda temizdi haftaya çağırdı
ultrasonda göremedik :)
merhaba tatlım hoşgeldin aramıza Allah bebeğini en sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin.kaç haftalık bebeğin senin ne belirtilerin var şu anda?
benim sadece kasıklarımda ağrı oluyor şu anda ama bugünde bacaklarımda ağrı başladı 5 dk ayakta dursam düşecekmişim gibi ağrıyor.
Hoşgeldin nilla. Çok guzel bir yola girdik. Insallah hepimiz sağlıcakla alacağız evlatlarımızi kucagimiza. Ilk çocuk mu nilla?
cnm sende kendine bi ticker hazırlasana hepimiz birbirimizi daha rahat biliriz kaç haftalık neler yaşıo die
gunaydinlar kizlar,nasil gidiyor ben bugun kan verdim daha yeni ogrenecegim degerlerimi,ayrica tiroit icinde verdim hipotiroit var bende ilac kullaniyorum ama ayni dozdami daha fazlami almam geekiyor ancak doktora gidince ogrenicem kafam karisik,ben bugun ilk kez biraz bulandim ama cikarmadim tuttum kendimi insallah artmaz bulanmak istemiyorum ,pek bir karamsar oldum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?