2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

günaydın..bende yeni katıldım aranıza :) şu bebeğin kaç günlük oluğunu nasıl yapıyosunuz yaaa :)

benim gün içerisindeki akıntımdan farklıydı canım iç çamaşırım ıslanmıştı ayrıca pijamama geçmişti o yüzden tedirgin oldum bir de 2 gün üstüste ounca

selam kızlar bilgisayarımın şarjı bitecek o yüzden hızla yazıyorum akıntım bebeğin sıvısı değilmiş galiba çünkü suyun fazlasıyla iyi dedi doktorum mantar filan mı diye testler istedi bir çok sonuçlar bugün ya da yarın çıkacakmış

Son düzenleme:

benim öyle akıntım vardı ki yeşilimsi kokulu artık kendimden tiksinir olmuştum bazen de su gibi ama her zaman var gece gündüz ama Rabbime şükürler olsun 2 haftadır yok

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn prens ve prenses anneleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii biz geldikkkkk
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
Günaydın canım valla ben genelde soluma yatmaya çalışıyorum ama sağıma ve sırt üstü filan arada yatıyorum,sürekli aynı yöne yatınca sıkıntı geliyor.
günaydın..bende yeni katıldım aranıza :) şu bebeğin kaç günlük oluğunu nasıl yapıyosunuz yaaa :)
Günaydın canım,
Kızlar herkes için yazıyorum nasıl eklendiğini,hepimizde olsa iyi olacak,alt bakınca iyi oluyor,cinsiyet bile anlaşılıyor ordan birbirimizi takip ederiz iyi olur.

-http://www.lilypie.com adresine giriyorsunuz
-Ordan create seçiyoruz.
-Maternity_and_Pregnancy seçeneğine giriyoruz.
-Days and weekends seçeneğine giriyoruz
-Full size ticker ı seçip next diyoruz.
-Step 1 seçeneğinde ekrana çıkan platformlardan birini seçiyoruz.
-Sonra next diyerek Step 2 seçeneğinde bebişimiz için görmek istediğimiz resmi seçiyoruz.
-Next diyerek son olarakta alttan arka planın rengini seçiyoruz.
Ekranda üstte event date yazan kısma hesplanan doğum tarihimizi giriyoruz.
Last Menstrual Period kısmına da son adet tarihimizi giriyoruz.
-Next diyoruz.
-Ekranda çıkan satırlarda "For Websites" kısmında "image url"yazısına tıklıyoruz.
-Code snippet: Image URL diye bir başlık çıkıyor,ordaki web adresini profilimizde kontrol paneline geliyoruz,profil düzenleden ortaya çıkan ekranda "çizelge" diye bi yer var,
kopyaladığımız adresi bu kısma yapıştırıp değişiklikleri kaydedip çıkıyoruz.

İnglizce bilmeyen arkadaşlarımız olabilir diye baya bir detaylı anlattım.Haydi herkes eklesin artıkkkkkkkkkk

canım tetanoz aşısı için bugün benide aradılar 20.haftanızda bekliyoruz dediler....

tünaydın kızlaaar ben bugün aşı olmaya gidiyorum ama kolu moraranları çürüyenleri duyunca biraz korkmadım değil :S
20.haftadan önce vurmuyorlar diye biliyorum mutluyummmmm senin daha erken değil mi?
doktorundan onay almadan vurdurma bebiş

ben de senin gibi yüzüstü hariç her türlü yatıyordum 24.haftadan sonra sola yatman gerekecek demişti doktorum biz daha 21 haftalığız ama kendimi alıştırmak için sola dönük yatmaya çalışıyorum
bebeğin kan dolaşımı için öyle yatmak gerekiyormuş

sırtüstü yatmayı dün bıraktım çünkü bir yazıda yükseğe uzanmak kadar gerinmek ani hareket yapmak sırtüstü yatmak vb durumlar da rahim kaslarını harekete geçiriyormuş
ben sırtüstü yatınca karnım davul gibi gerildiğinden dizlerimi kaldırıyordum
artık hiç yatmıcam

Herkese günaydıınn... Benim oğlandan hala ses seda yok (( hisseden anneler bende sizler gibi olmak istiyorum ama bnim oğlan çok tembel...

az daha sabır kızlar, bugün yarın tepiği yersiniz

ben 17-18. haftalarda elimi koyup dinleyince duyuyordum kabarıklıkları hissediyordum 21 bitecek bu cuma artık elimi koymadan hissediyorum
önceki 2 gün çok sakindi endişelenmştim meğer içime dönmüş kerata, organlarım sıkışıyordu cidden
bugün tekrar dışa döndü elimi koyunca ittiğini hissedebiliyorum
Allah bu güzel duyguyu isteyen herkese nasip etsin

Canım ben vurdurdum bile ya,sormama fırsat kalmadı,bi gün erken çıkmıştım işten tesadüf o günde sağlık ocağından aradılar aşı için,aşınız var dediler bana da cazip geldi hazır işten erken çıkmışken iyi oldu diye düşündüm valla doktoruma sormak aklıma gelmedi canım,18 haftalıktım geçen hafta bişey olurmu ki bebişime ya

mutluyummm..o kadar güzel anlatmışsın ki öncelikle teşekkür ederim ama bi yerde hata yatım yardımcı olur musun ? herşey tamam yaptım ama profil düzenlede ortaya çıkan çizelge demişsin onu göremiyorum canım bende web site Url ye yapıştırdım değişiklikleri kaydettim ama olmadı

çok sağoll cnmmm:)))))))))

Sevgi canım bizim satlarda çok yakın... Bakalım ne zman hissetcez??

evet merya haftaya fln hıssetmeye baslarız gıbıme gelıooo baskalarıylada kıyaslamak anlamsız aslında her bebegın karnımızda durusu seklı başka sonuçtaa ınsallah pıt pıtlarla uyancagımız günler yakındırr...

ooo hareketler hissedilmeye başlamış... bende erken hissedenlerdenim... ama ara ara cok az hissediyorum... gecen gün gittik doktora cok hareketli hissetmelisin aslında dedi ama eşi tam önüne denk gelmiş o yüzden zor olabilir dedi... çok güzel bi duygu yaa sırıtmaktan kendimi alamıyorum

:)))))Ben de ilk öyle yapmıştım canım.
Canım biraz daha aşağıda kişisel bilgiler bölümünde yazıyor çizelge
çok sağoll cnmmm:)))))))))

Bişey değil canım çok güzel olmuş bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…