2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

gunaydin canim ,ben yuzustu haric her turlu yatiyorum zaten zor uyuyorum tek pozisyonda yatamam ,artik donerken bile okadar rahatsiz oluyorumki son aylarda napicaz bakalim
Herkese günaydın...ağrısız sızısız güzel bir gün geçiririz inşaallah miniklerimizle...:)

günaydın güzel anneler ve bebekleri

günaydın kısslarhepinize sorunsuz hamilelik ve hayırlı bir dogum diliyorum

Herkese günaydıınn... Benim oğlandan hala ses seda yok (( hisseden anneler bende sizler gibi olmak istiyorum ama bnim oğlan çok tembel...

Günaydın herkese biz geldik oğluşumla...Nasılsınız bakalım

Günaydınnnnnnnnnnnn mayısın güzel anneleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...

gunaydin guzel annecikler bugun^topicimizin masallahi var herkes burda dun aksam diger topicler 8-10 kullaniciyken bizim topicte tek ben vardim uykucu mayis anneleri dedim kendi kendime ,ben gece saat 1 e kadar uyyamiyorum
oldumuki acaba kızlar ya çizelge:)

olmus olmus guzel olmus ,hayirlisiyla cizelgenin sonuna geldigimizide gormek istiyorum

[SUP][/SUP]kızlar günaydın hepinize...saat 13:00 de 3'lü test sonuçlarımı almaya gidicem çok heyecanlıyım.

çizelge yapmışsınız çok hoşuma gitti nasıl yaptınız bende istiyorum...

İnşallah canım... belki ikimizin arasında bile günler olacak. Sağlıklı olsunlarda ilerde tepiklerden hiç bıkmıcam :)

kızlar görmeyenler için tekrar paylaşıyorum

Canım ben detaylı ultrasona girdiğimde bana da doktor demişti bebek çok aşağıda diye.
Normalde 7.aydan itibaren böyle aşağıda olması beklenirken benimki şimdiden aşağıdaymış.Zaten hareketlerinide baya aşağıalrda hissediyorum.Benim kendi doktorumdaki kontrolum ayın 22.de olduğu için beklemek zorundayım.

Bilmiyorum çok önemli bir durum olsaydı belki ayrıntılıyı yapan prof.beni uyarırdı sürekli yatmaya çalış falan gibi.
Ki zaten ben ev hanımı olduğum için genelde evde ayaklarımı uzatarak oturuyorum ama bilmiyorum.
Sen doktortan gelince banada anlatırsın neler söylediğini.

Ben çok ayakta durursam belim çok ağrıyor ama onun haricinde rahatım çok şükür.
Uyurkende sol tarafıma yatmaya çalışıyorum ama çoğu zaman kendimi sırt üstü eya sağ tarafa yatarken buluyorum.
Gerçi sırt üstü yatarken artık karnım çok gerildiği için rahatsız oluyorum.Zaten bebekte sırtüstü yatınca tepki veriyor hemen.

Günaydınnnnnnnnnnnn mayısın güzel anneleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...

Günaydın erkek annesiiii.
Hatırlarsan senle yaptığımız tüm testler kız bebeğe işaret ediyordu ama ikimizinde oğluşu olacak.
Rabbim sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip eylesin inşaallah.

Canım ben ilk pıtımı 17+6 iken hissetmiştim.Annemlerdeydim ve tam yatmak üzereyken pıtt diye hissedince uykumda kaçmıştı
Ama net olarak 2-3 gündür uyanık olduğu saatlerde hissediyorum.

Teşekkür ederiz teyzesiii
Ben detaylı ultrason için annemlerin yanına gitmiştim.
Fırsattan istifade gitmişkende 1 hafta kalayım dedim.
O yüzden çok fazla aktif olamadım forumda.

Turuncum sen bayadır yoktun canım,sabah aklıma geldi hatta?

merya bebişlerim aynı haftada sanırı sende henüz hissedemiom ben sadece son iki gündür karnımda sertlik hissediom bide sağıma yada soluma yapttığımda os sertlik hareket edio gibi geliyor

evet canım beraber ilerliyoruz... Canım benim gelişimi de önde ama hissedemedim artık çok bekliyorum her dk aklım onda ya zaman hiç geçmiyo bakalım kısmet...

günaydın kızlar nasılsınızz bakalım.. biz cuma günü tetanoz aşımızı olucazz haftaya persembe de ayrıntılı ultrasonumuz var inşş.. yoğunuzz yawwhuu:)) ama kızımı çok özledim ben yaa..günler geçmiyorr yaa..

Teşekkür ederiz teyzesiii
Ben detaylı ultrason için annemlerin yanına gitmiştim.
Fırsattan istifade gitmişkende 1 hafta kalayım dedim.
O yüzden çok fazla aktif olamadım forumda.

Hımmm doğru canım annendeydin sayi ,detaylı ultrason olayı için gitmiştin ve iyi haberler almıştık çok şükür.Unutmuşum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…