- 4 Kasım 2009
- 1.644
- 6
- 156
kızlar herkese günaydın...
bugün kasıklarımda belimde ağrı var ya
offf ne zaman biticek bu endişelerim..
bide size bişi sorucam.. gece yatarken hep sol tarafamı yatıyorsunuz siz.. ben yüzüstü hariç her türlü
yatıyorum .. bunun bi sakıncası yoktur değilmi?
istek dışı olsada dönüyorum yani..
Herkese günaydın...ağrısız sızısız güzel bir gün geçiririz inşaallah miniklerimizle...:)
günaydın güzel anneler ve bebekleri
günaydın kısslarhepinize sorunsuz hamilelik ve hayırlı bir dogum diliyorum
Herkese günaydıınn... Benim oğlandan hala ses seda yok(( hisseden anneler bende sizler gibi olmak istiyorum ama bnim oğlan çok tembel...
Günaydın herkese biz geldik oğluşumla...Nasılsınız bakalım
Günaydınnnnnnnnnnnn mayısın güzel anneleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
oldumuki acaba kızlar ya çizelge:)
:)))))Ben de ilk öyle yapmıştım canım.
Canım biraz daha aşağıda kişisel bilgiler bölümünde yazıyor çizelge
mutluyummm :) sanırsam çizelgem oldu :) teşekkür ederimm
benim çizelgem niye olmuyor yaa çıldırcam
:)))))Ben de ilk öyle yapmıştım canım.
Canım biraz daha aşağıda kişisel bilgiler bölümünde yazıyor çizelge
mutluyummm :) sanırsam çizelgem oldu :) teşekkür ederimm
Bişey değil canım,aynıyız bu arada 19+1 erkek di mi canım?
evet merya haftaya fln hıssetmeye baslarız gıbıme gelıooo baskalarıylada kıyaslamak anlamsız aslında her bebegın karnımızda durusu seklı başka sonuçtaa ınsallah pıt pıtlarla uyancagımız günler yakındırr...
Günaydın kızlar.
Herkese hayırlı ve güzel bir gün diliyorum.
Artık bebeğimin günaydın pıt pıtları ile uyanıyorum.Gün içerisinde çok sık olmasada pıtpıtlarını hissettiriyor artık oğluşum.Hele geceleri kıpır kıpır oluyor.
Tarifi imkansız bir duyguymuş gerçekten bu.Oğluşum pıtladıkca yüzümde böyle anlamsız gülümsemeler oluşuyor hemen :))))
sanada günaydınnnn minik oğluşunada koccaman aferinnn benden , bende artık yoğun bi şekilde hissediyorum hele dün sanki yüzüyodu içimde ayyyy nasıl içim geçti anlatamam her hareketinde babamızı arıyor sevincimizi paylaşıyoruz :124: :124: görende görmemişin bebişi olmuşda tekmelio dicekksen nasılsın nerelerdeydin?
sevgi canım bizim satlarda çok yakın... Bakalım ne zman hissetcez??
kızlar görmeyenler için tekrar paylaşıyorumgünaydın canım,
kızlar herkes için yazıyorum nasıl eklendiğini,hepimizde olsa iyi olacak,alt bakınca iyi oluyor,cinsiyet bile anlaşılıyor ordan birbirimizi takip ederiz iyi olur.
-http://www.lilypie.com adresine giriyorsunuz
-ordan create seçiyoruz.
-maternity_and_pregnancy seçeneğine giriyoruz.
-days and weekends seçeneğine giriyoruz
-full size ticker ı seçip next diyoruz.
-step 1 seçeneğinde ekrana çıkan platformlardan birini seçiyoruz.
-sonra next diyerek step 2 seçeneğinde bebişimiz için görmek istediğimiz resmi seçiyoruz.
-next diyerek son olarakta alttan arka planın rengini seçiyoruz.
Ekranda üstte event date yazan kısma hesplanan doğum tarihimizi giriyoruz.
Last menstrual period kısmına da son adet tarihimizi giriyoruz.
-next diyoruz.
-ekranda çıkan satırlarda "for websites" kısmında "image url"yazısına tıklıyoruz.
-code snippet: ımage url diye bir başlık çıkıyor,ordaki web adresini profilimizde kontrol paneline geliyoruz,profil düzenleden ortaya çıkan ekranda "çizelge" diye bi yer var,
kopyaladığımız adresi bu kısma yapıştırıp değişiklikleri kaydedip çıkıyoruz.
Inglizce bilmeyen arkadaşlarımız olabilir diye baya bir detaylı anlattım.haydi herkes eklesin artıkkkkkkkkkk
Günaydın kızlar, öğleden sonrası için başka bi hstane ve dr randevu aldım şu bebek aşağı kaymış durumu için bakalım ne diyecek, kendi doktoruma aklıma takılan bazı sorular var sormamıştım onları da netleştireyim, çok takmamaya çalışıp milleti heyecanlandırmak istemiyorum ama bariz br şekilde ta göbeğin en alt bölgesine kadar inmiş durumda başka bi dr gözü olsun diye kendi doktoruma gitmeyecem. Haftaya da müdürümle konuştum rapor alıp bir hafta yatıcam evde ohh mis gibi. şu sabah programlarına bi bakayım neler varmış bir hatalık ev hanımı olayım
kızlar herkese günaydın...
bugün kasıklarımda belimde ağrı var ya
offf ne zaman biticek bu endişelerim..
bide size bişi sorucam.. gece yatarken hep sol tarafamı yatıyorsunuz siz.. ben yüzüstü hariç her türlü
yatıyorum .. bunun bi sakıncası yoktur değilmi?
istek dışı olsada dönüyorum yani..
Günaydınnnnnnnnnnnn mayısın güzel anneleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
evet merya haftaya fln hıssetmeye baslarız gıbıme gelıooo baskalarıylada kıyaslamak anlamsız aslında her bebegın karnımızda durusu seklı başka sonuçtaa ınsallah pıt pıtlarla uyancagımız günler yakındırr...
sanada günaydınnnn minik oğluşunada koccaman aferinnn benden , bende artık yoğun bi şekilde hissediyorum hele dün sanki yüzüyodu içimde ayyyy nasıl içim geçti anlatamam her hareketinde babamızı arıyor sevincimizi paylaşıyoruz :124: :124: görende görmemişin bebişi olmuşda tekmelio dicekksen nasılsın nerelerdeydin?
Canım ben detaylı ultrasona girdiğimde bana da doktor demişti bebek çok aşağıda diye.
Normalde 7.aydan itibaren böyle aşağıda olması beklenirken benimki şimdiden aşağıdaymış.Zaten hareketlerinide baya aşağıalrda hissediyorum.Benim kendi doktorumdaki kontrolum ayın 22.de olduğu için beklemek zorundayım.
Bilmiyorum çok önemli bir durum olsaydı belki ayrıntılıyı yapan prof.beni uyarırdı sürekli yatmaya çalış falan gibi.
Ki zaten ben ev hanımı olduğum için genelde evde ayaklarımı uzatarak oturuyorum ama bilmiyorum.
Sen doktortan gelince banada anlatırsın neler söylediğini.
Ben çok ayakta durursam belim çok ağrıyor ama onun haricinde rahatım çok şükür.
Uyurkende sol tarafıma yatmaya çalışıyorum ama çoğu zaman kendimi sırt üstü eya sağ tarafa yatarken buluyorum.
Gerçi sırt üstü yatarken artık karnım çok gerildiği için rahatsız oluyorum.Zaten bebekte sırtüstü yatınca tepki veriyor hemen.
Günaydın erkek annesiiii.
Hatırlarsan senle yaptığımız tüm testler kız bebeğe işaret ediyordu ama ikimizinde oğluşu olacak.
Rabbim sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip eylesin inşaallah.
Canım ben ilk pıtımı 17+6 iken hissetmiştim.Annemlerdeydim ve tam yatmak üzereyken pıtt diye hissedince uykumda kaçmıştı
Ama net olarak 2-3 gündür uyanık olduğu saatlerde hissediyorum.
merya bebişlerim aynı haftada sanırı sende henüz hissedemiom ben sadece son iki gündür karnımda sertlik hissediom bide sağıma yada soluma yapttığımda os sertlik hareket edio gibi geliyor
Teşekkür ederiz teyzesiii
Ben detaylı ultrason için annemlerin yanına gitmiştim.
Fırsattan istifade gitmişkende 1 hafta kalayım dedim.
O yüzden çok fazla aktif olamadım forumda.
Turuncum sen bayadır yoktun canım,sabah aklıma geldi hatta?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?