Teşekkür ederiz teyzesiii
Ben detaylı ultrason için annemlerin yanına gitmiştim.
Fırsattan istifade gitmişkende 1 hafta kalayım dedim.
O yüzden çok fazla aktif olamadım forumda.
evet canım beraber ilerliyoruz... Canım benim gelişimi de önde ama hissedemedim artık çok bekliyorum her dk aklım onda ya zaman hiç geçmiyo bakalım kısmet...
ççoook iyi etmişsin demek oğluş tanıştı ha annanenyleee dedeylee oyyy Allahım bi doğsalarda ellerini ayaklarını öpsek koklasak sarsak,ben hiç bu kadar sabırsızlanmamıştım yaaaa :18:
malesef zaman cabuk gecmiyor ama 7,5 aylık bir arkadasım var bana bugunlerin keyfini çıkar hareket etemye bir başlasın uyuyamayacaksın bile diyor ilk başta cok ttalı geliyor ama sonra canını bile cok acıktıtığı zamn oluyor dedi. Bana ben yinede merak ediom hareket etmesiden cok cinsiyetini merak ediyorum malsef öğremedik sen bilyormusun 2 hafta sonra insşaah öğrenirim. Benimde son kontrolümde kafası 1 hafta küçüktü güzel beslenmmişim öle dedi doktorum.
mutluyumm teşekkürler güzel bişeymiş bu.
Canım bişey değil ama yanlış yazdın heralde tarihleri 4 haftalık gözüküyorsun şu an.Tarihleri tekrar kontrol et,üste beklenen doğum tarihini yazıyorsun,alta da son adet tarihini
Bişey değil canım,aynıyız bu arada 19+1 erkek di mi canım?
evet canım erkek bizimkisi :)
herkes çizelgelendi bugünnn
Evet canım daha iyi oldu,cinsiyetler de anlaşılıyor hem,erkek olan genelde mavi,kız olan da genelde pembe fon seçiyor.
günaydın kızlarr nasılız bügün...
valla bişy sorucam size. 16 haftalık olduk biz artık bebişimizle. ama ben hiç kilo almadım gerçi dokturum iyi diyo ama
bide hani dikkat ediyomuyum hayırryanlız bunların acısı sonra birden çıkıcaksa bilemiyorum artık varmı benim
gibi olanlar
günaydın kızlarr nasılız bügün...
valla bişy sorucam size. 16 haftalık olduk biz artık bebişimizle. ama ben hiç kilo almadım gerçi dokturum iyi diyo ama
bide hani dikkat ediyomuyum hayırryanlız bunların acısı sonra birden çıkıcaksa bilemiyorum artık varmı benim
gibi olanlar
ben 16.haftaya kadar sadece 1 kilo aldım.
16.haftadan sonra ise birden 2 kilo aldım.
Sonumuz hayır ola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?