2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederiz teyzesiii
Ben detaylı ultrason için annemlerin yanına gitmiştim.
Fırsattan istifade gitmişkende 1 hafta kalayım dedim.
O yüzden çok fazla aktif olamadım forumda.

ççoook iyi etmişsin demek oğluş tanıştı ha annanenyleee dedeylee oyyy Allahım bi doğsalarda ellerini ayaklarını öpsek koklasak sarsak,ben hiç bu kadar sabırsızlanmamıştım yaaaa :18:

evet canım beraber ilerliyoruz... Canım benim gelişimi de önde ama hissedemedim artık çok bekliyorum her dk aklım onda ya zaman hiç geçmiyo bakalım kısmet...

malesef zaman cabuk gecmiyor ama 7,5 aylık bir arkadasım var bana bugunlerin keyfini çıkar hareket etemye bir başlasın uyuyamayacaksın bile diyor ilk başta cok ttalı geliyor ama sonra canını bile cok acıktıtığı zamn oluyor dedi. Bana ben yinede merak ediom hareket etmesiden cok cinsiyetini merak ediyorum malsef öğremedik sen bilyormusun 2 hafta sonra insşaah öğrenirim. Benimde son kontrolümde kafası 1 hafta küçüktü güzel beslenmmişim öle dedi doktorum.

ççoook iyi etmişsin demek oğluş tanıştı ha annanenyleee dedeylee oyyy Allahım bi doğsalarda ellerini ayaklarını öpsek koklasak sarsak,ben hiç bu kadar sabırsızlanmamıştım yaaaa :18:

Sorma canım ya ben de çok sabırsızlanıyorum kucağıma almak için koklamak için,ama yolu yarıladık sayılır öyle böyle geçiyor zaman,sağlıkla geçirelim de önemli olan bu,vakit geçer bir şekilde.

Benim oğlum olcak canım yaklaşık 3 haftadır biliorus ama gelişimde biraz önde gidiyoruz. ama bunların hiç önemi yok bi sürede geri olan da ileir olanda normale dönecek...

selam kızlar bnde tam 16dayım bgn. bu c.tesi cinsiyet öğrenicez ve hala hissetmiorum daha heycanla bekliorum

günaydın kızlarr nasılız bügün...

valla bişy sorucam size. 16 haftalık olduk biz artık bebişimizle. ama ben hiç kilo almadım gerçi dokturum iyi diyo ama
bide hani dikkat ediyomuyum hayırr yanlız bunların acısı sonra birden çıkıcaksa bilemiyorum artık varmı benim
gibi olanlar

buarada 63 ile hamile kaldım hala da öyleyim arada gram oynuyor okadar

Kızlar 2 gün önce dışarda bi işimiz vardı.
Eşim iş çıkışı aradı,ben çağrı bırakınca aşağıya in soğukta bekleme dedi.
Bende tamam dedim ama evde bütün gün çok canım sıkıldığı için 5 dk erken ineyim aşağıya,caddeye doğru yürürüm diye düşündüm.
Dışarı çıktığımda yerler hep buz tutmuş ve çok kaygandı.Bende minik minik adımlarla yürümeye başladım düşmemek için ama olacağı varmış veee küüüüüt yere düştüm.
Allahtan ağırlığı sağ kolumun ve kalçamın üzerine verdim de göbişe bişey olmadı.Çok şükür hiç biryerime bişey olmadı ama o kadar korktum ki geceye kadar mide ağrısı çektim.Tabi eşimde "niye söz dinlemiyorsun "diye çok kızdı.
Diyeceğim o ki kızlar,dışarı çıktığınızda çoooook ama çok dikkat edin emi.
Valla Allah korudu bizi diyorum.

ben 16.haftaya kadar sadece 1 kilo aldım.
16.haftadan sonra ise birden 2 kilo aldım.
Sonumuz hayır ola

ben 16.haftaya kadar sadece 1 kilo aldım.
16.haftadan sonra ise birden 2 kilo aldım.
Sonumuz hayır ola

geçmiş olsun sana da canım aman dikkat etmemiz lazım evet haklısın
valla ilk aylarda her gece yediğimizi çıkarıyodum hani bende ancak aldıysam 1 kılo ya aldım ya almadım
valla bakalım ilerleyen aylarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…