2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Turuncu, canım benimde bebeğimin eşi aşağıda rahmi tam kapatmış.Oldukça riskli bir durum..Doktor çok fazla üstünde durmadı ama bende okuduğum kadarıyla çok dikkat etmem gerekiyormuş..22-24. haftaya kadar yukarı çıkabilirmiş belkide o yüzden doktorum pek bişi söylemedi..Çok endişeliyimm Allah yardımcımız olsun inş. bir sonraki kontrollerde yukarı çıkmış olur dua edeceğim canım...

artık başlarsın kilo almaaya bunlar iyi günlerin :)

kızlar nick imizin altında yazılar var ya.. hatta bende yazmıştım.. ama şimdi o yazıyı değiştiricem yapamıyorum .. nerden di ya_

ne guzel cnm bebegınde ıyı gelısıosaa kılo almaman cok guzel bence ben bes kılo aldım kendımıze kalcak bu kılolar malesefff her bunye farklı demekkııı

kızlar nick imizin altında yazılar var ya.. hatta bende yazmıştım.. ama şimdi o yazıyı değiştiricem yapamıyorum .. nerden di ya_

canım kontrol panelinden profilimi düzenle yazan yere girersen orda görürsün zaten.
Kişisel rütbe yazıyor orda.

Kızlar hamile kaldığınızdan bu yana ruh haliniz nasıl değişiklikler oldumu mesela bende cok fazla olmadı ama son zamnlarda böyle aniden bir sıkıntı basıo sanki ateşim cıkıo birde bugün herkesin yaptığı batar oldu.benmi anormalim bugünlerde

bu arada kizlar herne kadar 4. ay bitmek uzerede olsa benim kokulara karsi hassasiyetim devam ediyo ,ayrica hamileligimin basindan beri yiyemedigim seyler var hala soganli,sarimsakli hersey inanilmaz bulandiriyo,galiba dogum yapana kadar da yiyemem,sizdede var mi buna benzer tiksintiler:44:

canım ben de adana kebaptan aşırı tiksindim ve de çiğköfte çalışıyorum ve yemekhaneye gittiğimde opo kokular midemi bulandırıyo ama evde öle değilim çok şükür

canım bendede oldu ama gecen gün eve dönerken arabadan birden inmek istedim öyle bişey oldu ki duramadım yolda resmen ya ruhum daraldı camı felan açtım anlamadım niye öyle oldu bi daha olmadı ama

Canım ben her türlü ağır kokudan tiksiniyorum.Özellikle yağda omlet,yumurta bide tost yapılırken o kokudan midem kalkıyor hala
soğanlı sarımsaklı yemekleri yapabiliyorum,ilk günü bi porsiyon yiyorum ama yemek sonrası evde kalan o kokudan sonra ertesigüne kalan yemeği yiyemiyorum.
Özellikle dışarda her türlü kebab ve et ürünleri kokusunu alınca midem ayaklanıyor yine.
Velhasılı kelam daha koku hassasiyetim geçmiş değil yani.

Çok teşekkürler TURUNCU... :)

Rica ederim efendim ne demekkk

Canım ben de kağan kocatepenin sitesinde bu haftalarda böyle şeylerle karşılaşabileceğimizi ama şimdiden korkmamamız gerektiğini okudum.Yavaş yavaş yukarı çıkıyormuş zaten.
Yinede doktora gittiğimizde sorup iyice bilgilenelim tabi

Çok teşekkür ederim canım.Hamileyken insanın iki kat daha fazla dikkat etmesi gerekiyor gerçektende.

Bende bu değişken ruh hali bir tek bende mi var diye düşünüyordum.
Valla canım bazen eften püften sebeblerle kendimi o kadar geriyorum ki anlatamam.Geriye dönüp baktığımda kendi halime gülüyorum tabi.
Örnek vereyimmm.Eşim yeni bir kuş getirdi bikaç hafta önce.Fakat kuş o kadar bağırıyor ki çıldırtıyor resmen beni.
Önceki gün artık o kuşun sesi o kadar gerdi ki beni bende ona bağırmaya başladım ve aldım en köşedeki odaya koydum yalnız kalsın biraz diye.İtiraf ediyorum ki o an ki sinirle hayvancağızı gırtlaklayasım geldi
Ha bide elektrik süpürgesinin başı kırılmış.Süpürürken sürekli çıkıyor ve yerine takman gerekiyor.Bende iyice gıcık oldum ve patır katır vurarak iyice kırdım.Tabi sonrasında gerginliğim geçmiş oldu.
Bazen insanlıktan çıktığımı hissediyorum

beni de sıkıntı basıyo bide çok sinirliyim her şeye herkese sinir oluyorum...biri bişey dese hemen ağlıyorumm...

bende 5. aya girdim ama hala mide bulantılarım geçmedi herşeyden tiksiniyorum....kokulara dayanamıyorum hamileliğin başından beri geçmedi...suyu bile zor içiyorum...doğru düzgün yemek yiyemiyorum aç geziyorum resmen..

slm kızlar bizde geldik aranıza:)
Hoşgeldin canım

Çok geçmiş olsun canım ya,allah korumuş.Benim de sürekli yürürken gözümün önüne kayıp düştüğümün görüntüsü geliyor,çok garip bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…