Canım ben detaylı ultrasona girdiğimde bana da doktor demişti bebek çok aşağıda diye.
Normalde 7.aydan itibaren böyle aşağıda olması beklenirken benimki şimdiden aşağıdaymış.Zaten hareketlerinide baya aşağıalrda hissediyorum.Benim kendi doktorumdaki kontrolum ayın 22.de olduğu için beklemek zorundayım..
günaydın kızlarr nasılız bügün...
valla bişy sorucam size. 16 haftalık olduk biz artık bebişimizle. ama ben hiç kilo almadım gerçi dokturum iyi diyo ama
bide hani dikkat ediyomuyum hayırryanlız bunların acısı sonra birden çıkıcaksa bilemiyorum artık varmı benim
gibi olanlar
geçmiş olsun sana da canım aman dikkat etmemiz lazım evet haklısın
valla ilk aylarda her gece yediğimizi çıkarıyodum hani bende ancak aldıysam 1 kılo ya aldım ya almadım
valla bakalım ilerleyen aylarda
artık başlarsın kilo almaaya bunlar iyi günlerin :)
kızlar nick imizin altında yazılar var ya.. hatta bende yazmıştım.. ama şimdi o yazıyı değiştiricem yapamıyorum .. nerden di ya_
evet şimdi kilo alamadım diye dertleniyorum sonrada aldım diye olucak kesin
aman olsun bebeklerimiz sağlıklı olsunda biz razıyız
biz geldikkkkkkkkkkk :))
bu arada kizlar herne kadar 4. ay bitmek uzerede olsa benim kokulara karsi hassasiyetim devam ediyo ,ayrica hamileligimin basindan beri yiyemedigim seyler var hala soganli,sarimsakli hersey inanilmaz bulandiriyo,galiba dogum yapana kadar da yiyemem,sizdede var mi buna benzer tiksintiler:44:
Kızlar hamile kaldığınızdan bu yana ruh haliniz nasıl değişiklikler oldumu mesela bende cok fazla olmadı ama son zamnlarda böyle aniden bir sıkıntı basıo sanki ateşim cıkıo birde bugün herkesin yaptığı batar oldu.benmi anormalim bugünlerde
bu arada kizlar herne kadar 4. ay bitmek uzerede olsa benim kokulara karsi hassasiyetim devam ediyo ,ayrica hamileligimin basindan beri yiyemedigim seyler var hala soganli,sarimsakli hersey inanilmaz bulandiriyo,galiba dogum yapana kadar da yiyemem,sizdede var mi buna benzer tiksintiler:44:
Çok teşekkürler TURUNCU... :)
Turuncu, canım benimde bebeğimin eşi aşağıda rahmi tam kapatmış.Oldukça riskli bir durum..Doktor çok fazla üstünde durmadı ama bende okuduğum kadarıyla çok dikkat etmem gerekiyormuş..22-24. haftaya kadar yukarı çıkabilirmiş belkide o yüzden doktorum pek bişi söylemedi..Çok endişeliyimm Allah yardımcımız olsun inş. bir sonraki kontrollerde yukarı çıkmış olur dua edeceğim canım...
geçmiş olsun sana da canım aman dikkat etmemiz lazım evet haklısın
valla ilk aylarda her gece yediğimizi çıkarıyodum hani bende ancak aldıysam 1 kılo ya aldım ya almadım
valla bakalım ilerleyen aylarda
Kızlar hamile kaldığınızdan bu yana ruh haliniz nasıl değişiklikler oldumu mesela bende cok fazla olmadı ama son zamnlarda böyle aniden bir sıkıntı basıo sanki ateşim cıkıo birde bugün herkesin yaptığı batar oldu.benmi anormalim bugünlerde
ben de çizelge yaptım acaba oldu mu?:44:
Hoşgeldin canımslm kızlar bizde geldik aranıza:)
Kızlar 2 gün önce dışarda bi işimiz vardı.
Eşim iş çıkışı aradı,ben çağrı bırakınca aşağıya in soğukta bekleme dedi.
Bende tamam dedim ama evde bütün gün çok canım sıkıldığı için 5 dk erken ineyim aşağıya,caddeye doğru yürürüm diye düşündüm.
Dışarı çıktığımda yerler hep buz tutmuş ve çok kaygandı.Bende minik minik adımlarla yürümeye başladım düşmemek için ama olacağı varmış veee küüüüüt yere düştüm.
Allahtan ağırlığı sağ kolumun ve kalçamın üzerine verdim de göbişe bişey olmadı.Çok şükür hiç biryerime bişey olmadı ama o kadar korktum ki geceye kadar mide ağrısı çektim.Tabi eşimde "niye söz dinlemiyorsun "diye çok kızdı.
Diyeceğim o ki kızlar,dışarı çıktığınızda çoooook ama çok dikkat edin emi.
Valla Allah korudu bizi diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?