2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bugün ara ara karnıma bıçak saplanmaları oluyor. Şimdi yine oldu. Acıyorda yaa : ( aniden irkiliyorum oturduğum yerden..

beni de sıkıntı basıyo bide çok sinirliyim her şeye herkese sinir oluyorum...biri bişey dese hemen ağlıyorumm...

cnm herkeze sinir olma benim adet dönemime dogruda oluyordu herkezden nefret ediyorum heleki kendini övenlere ben böleyim ben söleyim benim ailem böle beceriklidir falan simdi hergün böleyim dilimide tutamıyorum kırıyorumdur ama sevmem ben kendini öveni bende yapabiliyorum Allah ıma sükür herseyimi ama kendimi öve öve anlatmıyorum offf yine sinirlendim püf

Hoşgeldin canım

Çok geçmiş olsun canım ya,allah korumuş.Benim de sürekli yürürken gözümün önüne kayıp düştüğümün görüntüsü geliyor,çok garip bişey

turuncu bende düşmeden şu kışı atlatsak diye bekliom vallaa kar başlar yakında sırf korkumdan kendıme düz bot aldım topuklu giymiyorum aartıkk... senıde allah korumus canım çok çok dikkat et kendıne bebısedee

geçmiş olsun tatlım aman dikkat et kendine, bebişin aşağıda olmasınıda çok takma ben çevremde çok duydum hatta banada söylüyolar aşağıda taşıyosun sen bebeişi diye yavaş hareket ettikten sonra gerisi Allaha kalmış

uuffffffff aynı dert bende de var doğurunca geçermiş...benim kaynana da yanımda onu gördükçe sinir basıyo beni..hele bide konuşmaya başladı mı üstüne atlayasım geliyoo...

uuffffffff aynı dert bende de var doğurunca geçermiş...benim kaynana da yanımda onu gördükçe sinir basıyo beni..hele bide konuşmaya başladı mı üstüne atlayasım geliyoo...

cnm hiç insanlar anlamaya calısmıyor hele gecenlerde biri yazmstı adını unuttum kaynanası canım oglum yapıyomus eşine yardım ediyor die sen otur ben yaparım diomus aferin kız incileri dökülmez demişsin yorum yazmamak için kendimi zor tuttum kaynanaysa büyükse büyüklügünü bilsin kız anneleri gelip yapsa bunu oglusuna laf etse napar kendini bişey sanıyolar sen gelin olmadınmı ya zaten böle davrananlara sor bizim kayınvalidemiz hiç ilgilenmedi sorumsuzdu derler kendileri öle olmamalıyım ben cektim gelinim cekmesin demeleri gerekirken artistlik yaparlar ama kendi ailesinden birine bişey olsun yada hamile kalsın oooo istedigini yapalım canı ceker bebek ister ben kendi annemede sölüyorum katiyen erkek kardesim var gelin gelirse hep ilgilenilecek cnkü o bize verildi kardeşimizin bir parcası olcak nese bütün düsünceli kaynanaların ellerinden ayaklarından öpüyorum dierlerine hiç bişey yok hıhhhhh

ya bide onlara göre hamile kalmak bişey degilki herkez kalıyor bizde kaldık baktık biz ne zor sartlarda baktık sizin herseyiniz var cok sıkıntı cektik cokkk sımdi olsa on tane dogururum peh dogurda göreyim on taneyi atarsın birini bi tarafa birini bi tarafa öle bende bakarım

demkki herkese arada geliyorlar bende sırf canım kavga etmek istediği için bile ckilmez hareketler yapıyorum cok farklıyım son birkaç haftadır ben uyumuosam esim uyuysam sinir oluom onu uyandırmak için çalısıom olmazsada kalkıom tv izlemeye ... Ay bende değişen tek bir sey oldu yemek yapmayı cok seven ben beni dinelndiren sey dediğim seyi şimdi çin işkencesi gibi gelio söle işten cıktığım sofra hazırlanmıs beni bekleyen birileri olsa ne güzel olur dimi.... Ben gecen gece sürekli ağladım eşim uyuyo tabii... Sabah ona anlatıyorumm verdiği cevap suu....' bende ne zaman haileşik psikolojine girip saçmalıcaksın die düşünüyodum geç bile kaldım

kızlar canım çok sıkılıyo birkaç gündür. hiçbirşeye adapte olamıyorum. herşey çok sıkıcı.... günlerdir yazdıklarınızı okuyorum ama bişey yazamıyorum.

iyi günler anneler.bende mayıs 2012 annelerinden olacağım inş 18 haftalık hamileyim bi oğlum olacak ilk bebeğim hemde.çok heyecanlıyım :)
size bi soru soracaktım bugüne kadar kaç kilo aldınız ve çatlak oluşmasın diye bişey kullandınız mı?ben 2 kilo aldım çatlağım yok şu anda ama 3.aydan beri bebek yağı kullanıyorum.bir haftadır da tatlı badem yağı sürüyorum.çatlağım yok ama olur dşye çok korkuyorum.sizlerin tecrübeleri ve yaptığınız şeyler neler???

Ben de bugün itibariyle 16+1 im güzelim ben de hiç kilo almadım. Üstelik yiyorum da (ama sağlıklı şeyler yiyorum) Doktorum daha iyi dedi. Demekki normal bir durum. Bakalım 9 ay sonunda kaç kilo alacaz Hayırlısı.

canım bende 16+6 yım ama hiç kilo almadım ayrıca 52 ile hamiş kaldım şuan 50 yim yani verdiğim 2 kiloyu bile almadım göbüşümde çok çok az ama oğlumun kilosu iyi yinede dr.um kilo almalısın dedi kızların geneli en az 4-5 kilo almışlar bende acaba bende mi sorun var diyorum :18:

Geçmiş olsun güzelim aman dikkat et kendine öle buzlu havalarda yürüyüş yapma birdaha. Allah korumuş. İnşallah böyle bir durum hiçbirimizin başına gelmez.

geçmiş olsun tatlımm aman dikkat nolur kış hamileliği bu yüzden zor düşme riski artıyo grip oluyo bulaşıcı hastalıklar oluyo çok dikkat etmeliyiz.Allah korumuş sizi.

merhabalar mayıs annişleri

[
canım çok güzel bir duygu ilk tekmelerde hem koktum hem sıçradım yirim onu ben:)) bundan daha kuvvetli tekmeler nasıl olacak bilmiyorum darısı henüz hissetmeyenlere.

canım gelmişsin hoşgeldin,geçmiş olsun aman dikkat şükür bir şeyin yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…