teşekkür ederim canımolmuş canım pekte güzelll :)
beni de sıkıntı basıyo bide çok sinirliyim her şeye herkese sinir oluyorum...biri bişey dese hemen ağlıyorumm...
Hoşgeldin canım
Çok geçmiş olsun canım ya,allah korumuş.Benim de sürekli yürürken gözümün önüne kayıp düştüğümün görüntüsü geliyor,çok garip bişey
Kızlar 2 gün önce dışarda bi işimiz vardı.
Eşim iş çıkışı aradı,ben çağrı bırakınca aşağıya in soğukta bekleme dedi.
Bende tamam dedim ama evde bütün gün çok canım sıkıldığı için 5 dk erken ineyim aşağıya,caddeye doğru yürürüm diye düşündüm.
Dışarı çıktığımda yerler hep buz tutmuş ve çok kaygandı.Bende minik minik adımlarla yürümeye başladım düşmemek için ama olacağı varmış veee küüüüüt yere düştüm.
Allahtan ağırlığı sağ kolumun ve kalçamın üzerine verdim de göbişe bişey olmadı.Çok şükür hiç biryerime bişey olmadı ama o kadar korktum ki geceye kadar mide ağrısı çektim.Tabi eşimde "niye söz dinlemiyorsun "diye çok kızdı.
Diyeceğim o ki kızlar,dışarı çıktığınızda çoooook ama çok dikkat edin emi.
Valla Allah korudu bizi diyorum.
cnm herkeze sinir olma benim adet dönemime dogruda oluyordu herkezden nefret ediyorum heleki kendini övenlere ben böleyim ben söleyim benim ailem böle beceriklidir falan simdi hergün böleyim dilimide tutamıyorum kırıyorumdur ama sevmem ben kendini öveni bende yapabiliyorum Allah ıma sükür herseyimi ama kendimi öve öve anlatmıyorum offf yine sinirlendim püf
uuffffffff aynı dert bende de var doğurunca geçermiş...benim kaynana da yanımda onu gördükçe sinir basıyo beni..hele bide konuşmaya başladı mı üstüne atlayasım geliyoo...[/QUOT
kaynana da çekilmez kıı hamılelıkte vallaa ben telefonda bes dakıka konusmaya tahammul edemıomm
uuffffffff aynı dert bende de var doğurunca geçermiş...benim kaynana da yanımda onu gördükçe sinir basıyo beni..hele bide konuşmaya başladı mı üstüne atlayasım geliyoo...
Mutluyum çizelge için teşekkürler ben de hep nasıl yapıldığını merak ediyordum:)
teşekkür ederim canım
canım ben her türlü ağır kokudan tiksiniyorum.özellikle yağda omlet,yumurta bide tost yapılırken o kokudan midem kalkıyor hala
Soğanlı sarımsaklı yemekleri yapabiliyorum,ilk günü bi porsiyon yiyorum ama yemek sonrası evde kalan o kokudan sonra ertesigüne kalan yemeği yiyemiyorum.
özellikle dışarda her türlü kebab ve et ürünleri kokusunu alınca midem ayaklanıyor yine.
Velhasılı kelam daha koku hassasiyetim geçmiş değil yani.
rica ederim efendim ne demekkk
canım ben de kağan kocatepenin sitesinde bu haftalarda böyle şeylerle karşılaşabileceğimizi ama şimdiden korkmamamız gerektiğini okudum.yavaş yavaş yukarı çıkıyormuş zaten.
Yinede doktora gittiğimizde sorup iyice bilgilenelim tabi
çok teşekkür ederim canım.hamileyken insanın iki kat daha fazla dikkat etmesi gerekiyor gerçektende.
bende bu değişken ruh hali bir tek bende mi var diye düşünüyordum.
Valla canım bazen eften püften sebeblerle kendimi o kadar geriyorum ki anlatamam.geriye dönüp baktığımda kendi halime gülüyorum tabi.
örnek vereyimmm.eşim yeni bir kuş getirdi bikaç hafta önce.fakat kuş o kadar bağırıyor ki çıldırtıyor resmen beni.
önceki gün artık o kuşun sesi o kadar gerdi ki beni bende ona bağırmaya başladım ve aldım en köşedeki odaya koydum yalnız kalsın biraz diye.itiraf ediyorum ki o an ki sinirle hayvancağızı gırtlaklayasım geldi
Ha bide elektrik süpürgesinin başı kırılmış.süpürürken sürekli çıkıyor ve yerine takman gerekiyor.bende iyice gıcık oldum ve patır katır vurarak iyice kırdım.tabi sonrasında gerginliğim geçmiş oldu.
Bazen insanlıktan çıktığımı hissediyorum
Ben de bugün itibariyle 16+1 im güzelim ben de hiç kilo almadım. Üstelik yiyorum da (ama sağlıklı şeyler yiyorum) Doktorum daha iyi dedi. Demekki normal bir durum. Bakalım 9 ay sonunda kaç kilo alacaz Hayırlısı.günaydın kızlarr nasılız bügün...
valla bişy sorucam size. 16 haftalık olduk biz artık bebişimizle. ama ben hiç kilo almadım gerçi dokturum iyi diyo ama
bide hani dikkat ediyomuyum hayırryanlız bunların acısı sonra birden çıkıcaksa bilemiyorum artık varmı benim
gibi olanlar
ben de çizelge yaptım acaba oldu mu?:44:
günaydın kızlarr nasılız bügün...
valla bişy sorucam size. 16 haftalık olduk biz artık bebişimizle. ama ben hiç kilo almadım gerçi dokturum iyi diyo ama
bide hani dikkat ediyomuyum hayırryanlız bunların acısı sonra birden çıkıcaksa bilemiyorum artık varmı benim
gibi olanlar
Geçmiş olsun güzelim aman dikkat et kendine öle buzlu havalarda yürüyüş yapma birdaha. Allah korumuş. İnşallah böyle bir durum hiçbirimizin başına gelmez.Kızlar 2 gün önce dışarda bi işimiz vardı.
Bende tamam dedim ama evde bütün gün çok canım sıkıldığı için 5 dk erken ineyim aşağıya,caddeye doğru yürürüm diye düşündüm.
Dışarı çıktığımda yerler hep buz tutmuş ve çok kaygandı.Bende minik minik adımlarla yürümeye başladım düşmemek için ama olacağı varmış veee küüüüüt yere düştüm.
Allahtan ağırlığı sağ kolumun ve kalçamın üzerine verdim de göbişe bişey olmadı.Çok şükür hiç biryerime bişey olmadı ama o kadar korktum ki geceye kadar mide ağrısı çektim.Tabi eşimde "niye söz dinlemiyorsun "diye çok kızdı.
malesef zaman cabuk gecmiyor ama 7,5 aylık bir arkadasım var bana bugunlerin keyfini çıkar hareket etemye bir başlasın uyuyamayacaksın bile diyor ilk başta cok ttalı geliyor ama sonra canını bile cok acıktıtığı zamn oluyor dedi. Bana ben yinede merak ediom hareket etmesiden cok cinsiyetini merak ediyorum malsef öğremedik sen bilyormusun 2 hafta sonra insşaah öğrenirim. Benimde son kontrolümde kafası 1 hafta küçüktü güzel beslenmmişim öle dedi doktorum.
Diyeceğim o ki kızlar,dışarı çıktığınızda çoooook ama çok dikkat edin emi.Valla Allah korudu bizi diyorum.
iyi günler anneler.bende mayıs 2012 annelerinden olacağım inş 18 haftalık hamileyim bi oğlum olacak ilk bebeğim hemde.çok heyecanlıyım :)
size bi soru soracaktım bugüne kadar kaç kilo aldınız ve çatlak oluşmasın diye bişey kullandınız mı?ben 2 kilo aldım çatlağım yok şu anda ama 3.aydan beri bebek yağı kullanıyorum.bir haftadır da tatlı badem yağı sürüyorum.çatlağım yok ama olur dşye çok korkuyorum.sizlerin tecrübeleri ve yaptığınız şeyler neler???[/QUOT
hoşgeldin canım maşallah oğluşuna,valla 2 kilo aldım çatlak için henüz bir şey kullanmadım burda başlayan arkadaşlar var bilgi verirler,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?