2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlaaaaaaar ben bugün anca girebildim...Baktım bugün herkes takvimlenmiş ne güzell olmuş, artık herkes birbirine tekrar tekrar kaç haftalıksın kızmı erkekmi diye sormak zorunda kalmıcak....Böylelikle birbirimizi daha kolay ezberleriz....

canımcım hoşgeldin bayadır yoktun, düştüğünü duyunca aklım çıktı, çok geçmiş olsun,çok dikkat et canım.,,Allah korusun en korktuğum şeylerden biri, inşallah başıma gelmez, merdivenlerde düşmekten, birde banyoda kaymaktan çok korkuyorum,,,umarım hayırlısıyla geçiririz hamileliklerimizi....

ahhh yazık kuşaaa yaaa ama hak veriyorum size ben zaten psikoloğa bile gitmeyi düşündüm ama kendi kendimi tedavi etme kararı aldım çünkü biz gerildikçe stres hormonları salgılandıkça plesantadaki damarlar daralıyormuş ve bebişlerimiz beslenemiyormuş o kadar korktum ki yavruma zarar vercem die en son üzüldüğümde tam 2 gün hiç hareket etmedi bebeğim çok korktum sanırım küstürmüştüm oğlumu şimdi daha sakin olmaya çalışıyorum.

Öncelikle hoşgeldin güzelim aramıza. Ben 16 haftalığım NİVEA'NIN bebe yağını kullanıyorum(doğal badem özlü olandan). Ben çok memnunum çok güzel nemlendiriyor. Benim doktorum öyle pahalı kremlerden kullanmaya gerek olmadığını söyledi. Bir de birdenbire kilo alırsan mutlaka çatlak olur. Yavaş yavaş alırsan hiçbir şey kullanmasan da çatlağın olmaz dedi. Tıpkı bir balonu düşün bir anda şişerse patlar ama yavaş yavaş şişerse hiçbir şey olmaz dedi. Tabi ben yine de önlem amaçlı kullanıyorum. İlerde keşke kullansaydım dememek için.

turuncu geçmiş olsun canım dikkat etmek lazım allah korumuş bende banyoda kaydım 2 kere allahtan dengemi sağladım düşmedim

Kızlar balık hapını açmı alayım tokmu? Yada hangi zamanlarda içmek daha iyi.. bulantı filan yapmasındaaa

Esracım hoşgeldin özlettin kendini

canım bende nivea nın badem yağı özlü bebe yağını aldım ama daha kullanmadım siz bu yağları nasıl kullanıyorsunuz

Esracım hoşgeldin özlettin kendini

sorma canım ya anca gelebildim bende sizi özledim valla buraya gelmeyince acayip bi eksiklik hissediyorum artık...çünkü deneyimlerimizi paylaşmamızın hepimiz için çok faydalı olduğunu düşünüyorum...herkes birbirinden bişeyler öğreniyo, ayrıca hepimizin aynı anda aynı duyguları paylaşmasıda çok güzel dimi...
canımcım ben dün akşam yemeğinden sonra iki pıt hissettim göbek deliğinin hemen sol altında .. acayip bişeydi çok heyecanlandım ama emin olamıyorum,şimdi denemelere başladım, ne yisem tekmeler acaba diye, akşam çok acı yemiştim mesela...
bu arada takvimler için emeğine sağlık....

hoşbulduk teşekkürler.ben 4,5 ayda 2 kilo aldım karnımda çok çıkmış değil ama bazıları elastik olan cilt çatlamaz diyor öyle okudum benim cildimde kuru ve sıkı ondan korkuyorum sen kaç kilo aldın? inş çatlak olmadan gelir bebeklerimiz :)

canım bende nivea nın badem yağı özlü bebe yağını aldım ama daha kullanmadım siz bu yağları nasıl kullanıyorsunuz

göbek basen karın kalça ve göğüslere hergün sürüyorum ben.kullanımı böyle yani bende dalinin bebek yağını kullanıyorum ama nivea yı alacağım bende.bide normal yağlardan bi karışım yapmayı düşünüyorum.badem yağı, kayısı yağı, kakao yağı, ve gül yağı.

Canım var ya bu kadar olur,ben de hissettim akşam uzanırken aynen böyle bebişim sanki dönerken kenarlara hafiften çarpıyormuş gibi,ama ben de aynen tam emin olamıyorum , ara ara deniyorum ama hissedemiyorum.
Takvim için de ne demek canım,herkesin olsun istedim olmuşken.

peki yağı gece mi sürmeliyim sonra ne sarmalıyım canm

Selam kızlar;
Bayağıdır foruma giremiyordum. İşler çok yoğun bu günlerde, bir de üstüne idrar yolları iltihabı eklendi, hepten forumdan koptum. Umarım herkes sağlıklı, bebişler iyidir; herkesin keyfi yerindedir?

Biz iyiyiz canım sen nasılsın,evet baya oldu sen girmeyeli.Bu arada geçmiş olsun canım ayakları üşütmemek lazım.

canım geçmiş olsun, bu aralar bir çok yerde duyduğum konu, idrar yolları gebeliktenmi kaynaklanıyo,zayıfmı düşüyoruz mikroplara karşı anlamadım

sen ne yemiştinacı tatlı tuzlu???
kızlar bu isimlerden hangisi daha güzel buğlem.büşra.berfin.betül.belinay.ceylin...
berfin ve ceylin güzel canım ama betül de biraz eski olmasına rağmen anlamı çok güzel....

hoşgeldin canım,,,geçmiş olsun bencede ayakları sıcak tut ve çok su içmeye çalış,,,o merete en iyi gelen şey su...
bizim bebişler iyi seninki nasıl???

canım geçmiş olsun, bu aralar bir çok yerde duyduğum konu, idrar yolları gebeliktenmi kaynaklanıyo,zayıfmı düşüyoruz mikroplara karşı anlamadım

bende de bı haftadır yogun beyaz bı akıntım var kaşıntı yanma fln olmuo hıccc ama gunde ıkı kez çamaşır değiştiriyorumm ama dun eşimle ılıskı sırasında cok yanma oldu bende acıo yanıoo bı tuhaf anlamadım :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…