Kızlar 2 gün önce dışarda bi işimiz vardı.
Eşim iş çıkışı aradı,ben çağrı bırakınca aşağıya in soğukta bekleme dedi.
Bende tamam dedim ama evde bütün gün çok canım sıkıldığı için 5 dk erken ineyim aşağıya,caddeye doğru yürürüm diye düşündüm.
Dışarı çıktığımda yerler hep buz tutmuş ve çok kaygandı.Bende minik minik adımlarla yürümeye başladım düşmemek için ama olacağı varmış veee küüüüüt yere düştüm.
Allahtan ağırlığı sağ kolumun ve kalçamın üzerine verdim de göbişe bişey olmadı.Çok şükür hiç biryerime bişey olmadı ama o kadar korktum ki geceye kadar mide ağrısı çektim.Tabi eşimde "niye söz dinlemiyorsun "diye çok kızdı.
Diyeceğim o ki kızlar,dışarı çıktığınızda çoooook ama çok dikkat edin emi.
Valla Allah korudu bizi diyorum.
Canım ben her türlü ağır kokudan tiksiniyorum.Özellikle yağda omlet,yumurta bide tost yapılırken o kokudan midem kalkıyor hala
soğanlı sarımsaklı yemekleri yapabiliyorum,ilk günü bi porsiyon yiyorum ama yemek sonrası evde kalan o kokudan sonra ertesigüne kalan yemeği yiyemiyorum.
Özellikle dışarda her türlü kebab ve et ürünleri kokusunu alınca midem ayaklanıyor yine.
Velhasılı kelam daha koku hassasiyetim geçmiş değil yani.
Rica ederim efendim ne demekkk
Canım ben de kağan kocatepenin sitesinde bu haftalarda böyle şeylerle karşılaşabileceğimizi ama şimdiden korkmamamız gerektiğini okudum.Yavaş yavaş yukarı çıkıyormuş zaten.
Yinede doktora gittiğimizde sorup iyice bilgilenelim tabi
Çok teşekkür ederim canım.Hamileyken insanın iki kat daha fazla dikkat etmesi gerekiyor gerçektende.
Bende bu değişken ruh hali bir tek bende mi var diye düşünüyordum.
Valla canım bazen eften püften sebeblerle kendimi o kadar geriyorum ki anlatamam.Geriye dönüp baktığımda kendi halime gülüyorum tabi.
Örnek vereyimmm.Eşim yeni bir kuş getirdi bikaç hafta önce.Fakat kuş o kadar bağırıyor ki çıldırtıyor resmen beni.
Önceki gün artık o kuşun sesi o kadar gerdi ki beni bende ona bağırmaya başladım ve aldım en köşedeki odaya koydum yalnız kalsın biraz diye.İtiraf ediyorum ki o an ki sinirle hayvancağızı gırtlaklayasım geldi
Ha bide elektrik süpürgesinin başı kırılmış.Süpürürken sürekli çıkıyor ve yerine takman gerekiyor.Bende iyice gıcık oldum ve patır katır vurarak iyice kırdım.Tabi sonrasında gerginliğim geçmiş oldu.
Bazen insanlıktan çıktığımı hissediyorum
iyi günler anneler.bende mayıs 2012 annelerinden olacağım inş 18 haftalık hamileyim bi oğlum olacak ilk bebeğim hemde.çok heyecanlıyım :)
size bi soru soracaktım bugüne kadar kaç kilo aldınız ve çatlak oluşmasın diye bişey kullandınız mı?ben 2 kilo aldım çatlağım yok şu anda ama 3.aydan beri bebek yağı kullanıyorum.bir haftadır da tatlı badem yağı sürüyorum.çatlağım yok ama olur dşye çok korkuyorum.sizlerin tecrübeleri ve yaptığınız şeyler neler???
Merhaba kızlaaaaaaar ben bugün anca girebildim...Baktım bugün herkes takvimlenmiş ne güzell olmuş, artık herkes birbirine tekrar tekrar kaç haftalıksın kızmı erkekmi diye sormak zorunda kalmıcak....Böylelikle birbirimizi daha kolay ezberleriz....
canımcım hoşgeldin bayadır yoktun, düştüğünü duyunca aklım çıktı, çok geçmiş olsun,çok dikkat et canım.,,Allah korusun en korktuğum şeylerden biri, inşallah başıma gelmez, merdivenlerde düşmekten, birde banyoda kaymaktan çok korkuyorum,,,umarım hayırlısıyla geçiririz hamileliklerimizi....
Öncelikle hoşgeldin güzelim aramıza. Ben 16 haftalığım NİVEA'NIN bebe yağını kullanıyorum(doğal badem özlü olandan). Ben çok memnunum çok güzel nemlendiriyor. Benim doktorum öyle pahalı kremlerden kullanmaya gerek olmadığını söyledi. Bir de birdenbire kilo alırsan mutlaka çatlak olur. Yavaş yavaş alırsan hiçbir şey kullanmasan da çatlağın olmaz dedi. Tıpkı bir balonu düşün bir anda şişerse patlar ama yavaş yavaş şişerse hiçbir şey olmaz dedi. Tabi ben yine de önlem amaçlı kullanıyorum. İlerde keşke kullansaydım dememek için.
Esracım hoşgeldin özlettin kendini
Öncelikle hoşgeldin güzelim aramıza. Ben 16 haftalığım NİVEA'NIN bebe yağını kullanıyorum(doğal badem özlü olandan). Ben çok memnunum çok güzel nemlendiriyor. Benim doktorum öyle pahalı kremlerden kullanmaya gerek olmadığını söyledi. Bir de birdenbire kilo alırsan mutlaka çatlak olur. Yavaş yavaş alırsan hiçbir şey kullanmasan da çatlağın olmaz dedi. Tıpkı bir balonu düşün bir anda şişerse patlar ama yavaş yavaş şişerse hiçbir şey olmaz dedi. Tabi ben yine de önlem amaçlı kullanıyorum. İlerde keşke kullansaydım dememek için.
Kızlar balık hapını açmı alayım tokmu? Yada hangi zamanlarda içmek daha iyi.. bulantı filan yapmasındaaa
canım bende nivea nın badem yağı özlü bebe yağını aldım ama daha kullanmadım siz bu yağları nasıl kullanıyorsunuz
sorma canım ya anca gelebildim bende sizi özledim valla buraya gelmeyince acayip bi eksiklik hissediyorum artık...çünkü deneyimlerimizi paylaşmamızın hepimiz için çok faydalı olduğunu düşünüyorum...herkes birbirinden bişeyler öğreniyo, ayrıca hepimizin aynı anda aynı duyguları paylaşmasıda çok güzel dimi...
canımcım ben dün akşam yemeğinden sonra iki pıt hissettim göbek deliğinin hemen sol altında .. acayip bişeydi çok heyecanlandım ama emin olamıyorum,şimdi denemelere başladım, ne yisem tekmeler acaba diye, akşam çok acı yemiştim mesela...
bu arada takvimler için emeğine sağlık....
göbek basen karın kalça ve göğüslere hergün sürüyorum ben.kullanımı böyle yani bende dalinin bebek yağını kullanıyorum ama nivea yı alacağım bende.bide normal yağlardan bi karışım yapmayı düşünüyorum.badem yağı, kayısı yağı, kakao yağı, ve gül yağı.
Selam kızlar;
Bayağıdır foruma giremiyordum. İşler çok yoğun bu günlerde, bir de üstüne idrar yolları iltihabı eklendi, hepten forumdan koptum. Umarım herkes sağlıklı, bebişler iyidir; herkesin keyfi yerindedir?
kızlar bu isimlerden hangisi daha güzel buğlem.büşra.berfin.betül.belinay.ceylin...
Selam kızlar;
Bayağıdır foruma giremiyordum. İşler çok yoğun bu günlerde, bir de üstüne idrar yolları iltihabı eklendi, hepten forumdan koptum. Umarım herkes sağlıklı, bebişler iyidir; herkesin keyfi yerindedir?
sen ne yemiştinCanım var ya bu kadar olur,ben de hissettim akşam uzanırken aynen böyle bebişim sanki dönerken kenarlara hafiften çarpıyormuş gibi,ama ben de aynen tam emin olamıyorum , ara ara deniyorum ama hissedemiyorum.
Takvim için de ne demek canım,herkesin olsun istedim olmuşken.
berfin ve ceylin güzel canım ama betül de biraz eski olmasına rağmen anlamı çok güzel....kızlar bu isimlerden hangisi daha güzel buğlem.büşra.berfin.betül.belinay.ceylin...
Selam kızlar;
canım geçmiş olsun, bu aralar bir çok yerde duyduğum konu, idrar yolları gebeliktenmi kaynaklanıyo,zayıfmı düşüyoruz mikroplara karşı anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?