bende de bı haftadır yogun beyaz bı akıntım var kaşıntı yanma fln olmuo hıccc ama gunde ıkı kez çamaşır değiştiriyorumm ama dun eşimle ılıskı sırasında cok yanma oldu bende acıo yanıoo bı tuhaf anlamadım :18::18:
Canım ben hamur işi yemiştim saat 8 gibi annemde çok az atıştırdım,yemez olaydım midem fena yandı,eve gelince de midem rahatsız olunca peynir ekmek filan geçiştirdim öyle hafif olsun diye,sen ne yemiştinacı tatlı tuzlu???
berfin ve ceylin güzel canım ama betül de biraz eski olmasına rağmen anlamı çok güzel....
hoşgeldin canım,,,geçmiş olsun bencede ayakları sıcak tut ve çok su içmeye çalış,,,o merete en iyi gelen şey su...
bizim bebişler iyi seninki nasıl???
sorma canım ya anca gelebildim bende sizi özledim valla buraya gelmeyince acayip bi eksiklik hissediyorum artık...çünkü deneyimlerimizi paylaşmamızın hepimiz için çok faydalı olduğunu düşünüyorum...herkes birbirinden bişeyler öğreniyo, ayrıca hepimizin aynı anda aynı duyguları paylaşmasıda çok güzel dimi...
canımcım ben dün akşam yemeğinden sonra iki pıt hissettim göbek deliğinin hemen sol altında .. acayip bişeydi çok heyecanlandım ama emin olamıyorum,şimdi denemelere başladım, ne yisem tekmeler acaba diye, akşam çok acı yemiştim mesela...
bu arada takvimler için emeğine sağlık....
kızlarrrrrrrrrr
bende çizelgemi yaptım nasıl olmuş...
canım gözün aydın pıtlar başlamış, bende aynı yerde ilk hissetmeye başladım geneldede orda oluyor biraz ser vursun gör bakalım maşallah bebişlerimize
uuffffffff aynı dert bende de var doğurunca geçermiş...benim kaynana da yanımda onu gördükçe sinir basıyo beni..hele bide konuşmaya başladı mı üstüne atlayasım geliyoo...[/QUOT
kaynana da çekilmez kıı hamılelıkte vallaa ben telefonda bes dakıka konusmaya tahammul edemıomm
ahh ahh sorma delirmek üzereyim...çok sinir ediyo beni herşeye burnunu sokuyo...
çok tatlııııı olmuskızlarrrrrrrrrr
bende çizelgemi yaptım nasıl olmuş...
sağol canım ama diyorumya emin olamıyorum akşamdan beri dinliyorum kendimi tekrar olurmu diye ama daha bişi yok...canım gözün aydın pıtlar başlamış, bende aynı yerde ilk hissetmeye başladım geneldede orda oluyor biraz ser vursun gör bakalım maşallah bebişlerimize
bende akşam kayınvalidemdeydim, genel yediklerim sıradandı sölemiyim şimdi,,, ama bitek farklı yoğurtlu biber vardı sadece bir tabaktı ortada salata gibi,herkes ucundan alabildi,çünkü aşırı acıydı, ama ben yana yana yedim hemde baya, belki zararlı ama napiim, sofradan kalktığımda hala deli gibi yanıyodum...Canım ben hamur işi yemiştim saat 8 gibi annemde çok az atıştırdım,yemez olaydım midem fena yandı,eve gelince de midem rahatsız olunca peynir ekmek filan geçiştirdim öyle hafif olsun diye,
tuzludan mı acabasen ne yedin canım?
cnm hiç insanlar anlamaya calısmıyor hele gecenlerde biri yazmstı adını unuttum kaynanası canım oglum yapıyomus eşine yardım ediyor die sen otur ben yaparım diomus aferin kız incileri dökülmez demişsin yorum yazmamak için kendimi zor tuttum kaynanaysa büyükse büyüklügünü bilsin kız anneleri gelip yapsa bunu oglusuna laf etse napar kendini bişey sanıyolar sen gelin olmadınmı ya zaten böle davrananlara sor bizim kayınvalidemiz hiç ilgilenmedi sorumsuzdu derler kendileri öle olmamalıyım ben cektim gelinim cekmesin demeleri gerekirken artistlik yaparlar ama kendi ailesinden birine bişey olsun yada hamile kalsın oooo istedigini yapalım canı ceker bebek ister ben kendi annemede sölüyorum katiyen erkek kardesim var gelin gelirse hep ilgilenilecek cnkü o bize verildi kardeşimizin bir parcası olcak nese bütün düsünceli kaynanaların ellerinden ayaklarından öpüyorum dierlerine hiç bişey yok hıhhhhh
çok tatlııııı olmus
sağol canım ama diyorumya emin olamıyorum akşamdan beri dinliyorum kendimi tekrar olurmu diye ama daha bişi yok...
bende akşam kayınvalidemdeydim, genel yediklerim sıradandı sölemiyim şimdi,,, ama bitek farklı yoğurtlu biber vardı sadece bir tabaktı ortada salata gibi,herkes ucundan alabildi,çünkü aşırı acıydı, ama ben yana yana yedim hemde baya, belki zararlı ama napiim, sofradan kalktığımda hala deli gibi yanıyodum...ben ona yoruyorum...bugün mesela iş yerinde pasta yedim,diyolarya tatlı yiyince kıpırdıyo diye,ama hiçbişi olmadı
belki sen hissetmiyosundur ne kadarlık hamilesin..ben tatlı veya çikolata yediğim zaman kızım hemen hareketleniyoo...normalde de bayağı hareketli...
kızlar bu isimlerden hangisi daha güzel buğlem.büşra.berfin.betül.belinay.ceylin...
kızlar canım çok sıkılıyo birkaç gündür. hiçbirşeye adapte olamıyorum. herşey çok sıkıcı.... günlerdir yazdıklarınızı okuyorum ama bişey yazamıyorum.
iyi günler anneler.bende mayıs 2012 annelerinden olacağım inş 18 haftalık hamileyim bi oğlum olacak ilk bebeğim hemde.çok heyecanlıyım :)
size bi soru soracaktım bugüne kadar kaç kilo aldınız ve çatlak oluşmasın diye bişey kullandınız mı?ben 2 kilo aldım çatlağım yok şu anda ama 3.aydan beri bebek yağı kullanıyorum.bir haftadır da tatlı badem yağı sürüyorum.çatlağım yok ama olur dşye çok korkuyorum.sizlerin tecrübeleri ve yaptığınız şeyler neler???
Selam bayanlar,
Uzun zamandır foruma sadece yazılanları okuyacak kadar zaman ayırabiliyordum işler yüzünden birşey yazacak zaman bile bulamıyorum. :84::126:
Zaten bütün gün bu tempoda çalıştıktan sonra bide eve gidip toparla, yemek yap, bulaşık vs derken bayılıp kalıyorum.
Hamilelikle ilgili tek farkında olduğum zamanlar doktordaki ultrason zamanları
Biran önce hareketlerini hissetmeye başlarsam sanırım olaya biraz daha inandıracağım kendimi.
Uzak kaldığım dönemde neler oldu biraz onlardan bahsediyim;
Daha önce bahsettiğim burun kemiği küçüklüğü geri döndü ve Cuma günü başka bir doktora 4'lü teste gidiyorum. Benim için dua edin sonuçlarım iyi çıkar umarım.
Başka bir yakınımız olan doktorla konuştuğumda burun kemiği hiç oluşmamışsa sorun olabilir ama o bile senin yaşında dert değil geriden gelebilir, ki senin durumunda kemik var ve gün geçtikçe büyüyor seni biraz korkutmuşlar için rahat olsun dedi... (Demesi kolay olmuyor işte neyse...)
Bebeğimizle ilgili ilk alışverişimizi de yaptık. Bebeğime kıyafet bile almadan kocamla çok gezip dolaştığımızdan pusetimizi aldık.Daha önce güvenlik nedenlerinden dolayı anakucağını kesinlikle Maxi-cosi alacağımı söylemiştim, ona ve bizim gezi mekanlarımıza uygun olarak Neo Concord aldık. Bence süper oldu... Akşam imkan bulursam bir fotosunu çeker koyarım.
Bu arada göbeğimde artık baya belli olmaya başladı artık insanlar hamilemisin demeye başladı.Zaten düğmesi kapanmayan pantolonlarımdan da bunu kolayca anlayabiliyorum...
Hepinizi iyi haberleri için tebrik ediyorum, sıkıntısı olanlarda umarım en kısa zamanda kurtulur ve güzel güzel hamiş günlerinin tadını çıkarır
kızlar bu isimlerden hangisi daha güzel buğlem.büşra.berfin.betül.belinay.ceylin...
herkese iyiakşamlar kızlaaaaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?