2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Tosti canım beninde karnım pıt pıt atıyor ama bazen diyorumki kalbimi acaba?Canım bu arada ben geçtiğimiz cmr gittim plasentem hala rahmi kapatıyor...İnş. benimde bir sonraki kontrolümde yukarı çıkar...Çok endişeliyimm (

Ooo yavaş yavaş pıtpıtları hissetmeye başladık artık.
Rabbim bu duyguyu tüm isteyenlere nasip eylesin.

:)))cnm bnm kıyamam sana inş düzelirde senide üzmez sende anne adayısın suan yaaa

canım bende nivea nın badem yağı özlü bebe yağını aldım ama daha kullanmadım siz bu yağları nasıl kullanıyorsunuz
Avucumun içine döküp dairesel hareketlerle karnıma, göğüslere ve basen bölgesine sürüyorum o kadar. Masaj yapar gibi. Bakalım inşallah çatlamayız.

Ben henüz hiç kilo almadım güzelim. Göbüşüm azıcık çıktı ama.

selamlar ben yeniyim,bi türlü yetişemiyorum annelerin çoğu burdayken :) allah kısmet ederse mayıs ayında kızımı kucağıma alıcam.herkese hayırlı doğumlar...

selamlar ben yeniyim,bi türlü yetişemiyorum annelerin çoğu burdayken :) allah kısmet ederse mayıs ayında kızımı kucağıma alıcam.herkese hayırlı doğumlar...
hoşgeldin cnm aramıza.. herkes aynı anda giremiyor siteye. iş,güç.. sen de müsait oldukça gir aklına takılanları sor, durumunu yaz. geçmiş sayfaları hep takip ediyoruz zaten.. bu arada prensesin olacakmış hayırlı olsun :) benim de oğluşum olacak Allah izin verirse

günaydın mayıs anneleriiiii.. umarım bugün güzel bi gün olur:)

bu sabah uyandığımdan beri kasıklarımda bi doluluk hissi var ya..

Günaydın kızlar...
Paşamla herkese hayırlı ve güzel bir gün diliyoruz.

Gece sağa sola dönerken bazen kasıklarımda çok sancım olduğunu hissediyorum.
Acaba bebeğin pozisyonundan mı kaynaklanıyor ki ?

Zaten bu aralar gündüzleride değişik ağrılarım oluyor kasıklarda.
Herhalde bebek artık büyüdüğü için rahim genişliyor diye düşünüyorum ben.

Günayddııııınnnnnnnnn en tatlı mayısın en tatlı hamişleri.....ve onların pıtışlarııııı.......

hoşgeldin canım sağlıklı bir hamilelik diliyorum, inşallah hayırlısıyla kavuşursun miniğine...

merhaba turuncu seninle aynı gündeyiz..gece benimde dönerken sağda solda ağrı oluyor bebek büyüyor dolayısı ile rahimde büyüyor diye düşünüyorum bende...:)

günaydın güzel mayıs anneleri !!

dün tetanoz aşımızı vurdurduk aşı olurken hiçbir sorun yotku ama birkaç saat içinde kolumda ağrı başladı şimdi de kütük gibi oldu
öyle dayanılmaz bir ağrı değil ama işe gel çalış koştur koştur aşı ol bi daha çalış çalış çalış daraldım
4 hafta sonra tekrar aşı olacakmışım aşının işe yaraması için :S

aile hekimliği yemek arasındayken boş boş beklemeyeyim dedim gittim oğluma ve kocişime örgü örmek için yün ip aldım satıcı ve komşuların hepsi cilveli selanik diye bir model yakışır erkek atkısına dedi akşam başladım nasıl hafifledim sormayın

kol olmuş kütük altına destek fln koyarak bi eşimin atkısını örüyorum bi oğlumun süveterini görmeliydiniz
bi tarafıma trafo bağlasalar evin elektriği bedavaya gelcekti kollar hiç durmuyo dürt babam dürt bi de huyluyumdur 3 kere şiş değiştirdim seyrekliğini beğenmeyip

tabi kollar oldu mu sana felçli gibi tövbe ya Rabbim ne zor işmiş eşim bu akşam örmiceksin diye yasak koydu zaten kol tutumuyo öremem ama sadece destek olarak kullanabilirim öremezsem çatlarımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…