maşallah sayfalar almış başını gitmiş
kızlar 10 gündür bende hissediyorum artık hareketlerini yarınca karnım dalgalanıyor otururken tepikliyor
akşam eşime dedim kulagını daya bakalım kalp sesi geliyor mu diye 20. haftada duyulurmuş eşim bir kalp sesi var dedi ama senın mi bebeğim mi çözemedim dedi kulagı karnımdayken bebeğim güzel bir tepikte babasına attı eşim ilk kez o kadar net hisssetti cok sevindiallah isteyen herkeslere yaşatsın
kızlar 16. haftamda benimde plasenta aşagıdaydı bu gidişime 19. haftada sağdaydı aşagaıda olmaması yeterli plasentanın
yaaaa benim kaynana da öle oğluşum deyip duruyo eşime seviyo onu salak salak hareketler yapıyo aklıma geldikçe sinir oluyorum...ben hamileyim mide bulantılarım geçmedi daha kendi yicem yemeği bile yapamıyorum benden yemek bekliyo hanımefendii...
ne bilim canım ya pek hissetmiyorum,hele tatlıya hiç tepki verdiğini sanmıyorum, birde sanırım sen benden 1 hafta öndesin ondanda olabilir seninki...
Avucumun içine döküp dairesel hareketlerle karnıma, göğüslere ve basen bölgesine sürüyorum o kadar. Masaj yapar gibi. Bakalım inşallah çatlamayız.canım bende nivea nın badem yağı özlü bebe yağını aldım ama daha kullanmadım siz bu yağları nasıl kullanıyorsunuz
hoşbulduk teşekkürler.ben 4,5 ayda 2 kilo aldım karnımda çok çıkmış değil ama bazıları elastik olan cilt çatlamaz diyor öyle okudum benim cildimde kuru ve sıkı ondan korkuyorumsen kaç kilo aldın? inş çatlak olmadan gelir bebeklerimiz :)
hoşgeldin cnm aramıza.. herkes aynı anda giremiyor siteye. iş,güç.. sen de müsait oldukça gir aklına takılanları sor, durumunu yaz. geçmiş sayfaları hep takip ediyoruz zaten.. bu arada prensesin olacakmış hayırlı olsun :) benim de oğluşum olacak Allah izin verirseselamlar ben yeniyim,bi türlü yetişemiyorum annelerin çoğu burdayken :) allah kısmet ederse mayıs ayında kızımı kucağıma alıcam.herkese hayırlı doğumlar...
gene uyku yok benim ,gunduz uyyunca aksam boyle cin gibi oluyorum
günaydın mayıs anneleriiiii.. umarım bugün güzel bi gün olur:)
bu sabah uyandığımdan beri kasıklarımda bi doluluk hissi var ya..
hoşgeldin canım sağlıklı bir hamilelik diliyorum, inşallah hayırlısıyla kavuşursun miniğine...selamlar ben yeniyim,bi türlü yetişemiyorum annelerin çoğu burdayken :) allah kısmet ederse mayıs ayında kızımı kucağıma alıcam.herkese hayırlı doğumlar...
Günaydın kızlar...
Paşamla herkese hayırlı ve güzel bir gün diliyoruz.
Gece sağa sola dönerken bazen kasıklarımda çok sancım olduğunu hissediyorum.
Acaba bebeğin pozisyonundan mı kaynaklanıyor ki ?
Zaten bu aralar gündüzleride değişik ağrılarım oluyor kasıklarda.
Herhalde bebek artık büyüdüğü için rahim genişliyor diye düşünüyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?