2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

merhaba turuncu seninle aynı gündeyiz..gece benimde dönerken sağda solda ağrı oluyor bebek büyüyor dolayısı ile rahimde büyüyor diye düşünüyorum bende...:)

Merhaba canım...
Demek sende de aynı ağrılar oluyor.
Bende korkuyordum acaba bebeğimi sıkıştırıyorum uyurken diye ama normalmiş

günaydın kızlarrrrrr
yarın kayınvalidemler geliyorlar hacdan geldiler ben yola gitmiyim diye siz gelmeyın biz gelecegiz demişlerdi yarın geliyorlar bende bu günden corba mı ve lahana sarmamı yapıcam yarında lahmacun yaptırıcam hepsini yarına bırakmıyım dedim yarın ortalıgıda bir toplarım yine hamile kaldıgımdan beridir ilk kez görcekler beni 6 kilo almış koca göbeğimi

tosti kolay gelsin canım :) 6 kilo mu aldın hamilelkten bu yana?

Günaydınnnnnnnnnnnn herkese...
Kıslar sabah sabah yumurtalı sandeviç yedim şuanda içim dışıma çıkmak üzereeeeeeee

sabah sabah yumurta yemek çok midesini bulandırıyor. kokusu falan. ama ben hamile olduğumöu öğrendiğim günden beri her sabah haşlama yumurta yemeğe çalışıyorum.

bende sabah yedim. benim de boğazımda şuanda heran çıkabilir:)

Ohhh ne güzel yazmışsın ya şu an şiş ve örgü olsa başlarım hemen örmeye:) gerçi ben bi atkı örebiliyorum :)) arttırma azaltma bilemiyorum pek , özendim ama şimdi kolunu fazla yorma aşıdan sonra şişme yapabilir

Günaydın canımm , yemek planları hazır desene afiyet olsun şimdiden :) Ayrıca ne kadar düşünceliler bravo doğrusu huysuz birileri olsa umursamaz illa siz gelip el öpüceksiniz der..

Günaydın canımm , yemek planları hazır desene afiyet olsun şimdiden :) Ayrıca ne kadar düşünceliler bravo doğrusu huysuz birileri olsa umursamaz illa siz gelip el öpüceksiniz der..

yokcanım allah razı olsun iyiler ama bu benim 3. bebeğim 2 kaybım oldu onlarda korkuyorlar haliyle bu sene evden dışarı cıkmak yok bana

yokcanım allah razı olsun iyiler ama bu benim 3. bebeğim 2 kaybım oldu onlarda korkuyorlar haliyle bu sene evden dışarı cıkmak yok bana

Çok üzüldüm canım , Allah bebeğini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inş , o zaman sen hiççç kendini yorma bence eşin bi süpürge açsın yeter :)

gunaydın cnmm çok hamaratsın sen valla masallahh ben çoğu zaman pratik yemekler hazırlıyorum eve gıdınce anca hafta sonuu güzel seyler yapabılıyorum ztn hamılelıkten sonra sogudum yemek yapmaktan anneme kacıoz arada önüme gelenı süpürüyom bende

all benden de o kadarr dün akşam dışardan söledik hatta yapıcak halim dermanım kalmamıştı ve çok acıkmıştım , haftasonundan yapıyorum uzun süren yemekleri onlar bi iki gün idare ediyo zaten hafta sonlarına doğruda pratik şeyleryapıyorum

günaydın güzeller..
minik melekler...

nasılsınızz
epeyidir yazamadım ya
3 lü taramamı da yaptırdım şükür herşey yolundaymış..
cinsiyeti göstermedi bebeğim bacaklarını kapatmıştı göremedik.. sağlıklı olsun da gerisi boş..

bişi sorcam size devlet hastanesine gidiyorum ben
dr.um 4 lü taramayı hastanede yapmıyoruz istersen özelde yaptır ama bence gerek yok çünkü 2 li ve 3 lü tarama sonuçların güzel çıktı dedi..

sizce napsam yaptırmama gerek var mı

Kızlar yarın sabah 4'lü test yaptırmaya gidicem.
Önce ultrason sonrasında da kan verme işlemi var. Acaba aç mı gitmek gerekiyor yaptıranlar bilgi verebilirmi? :44: Bitek bunu sormak için doktoru aramak istemiyorum.
Bu arada dualarınızı eksik etmeyin nasıl olucak bilmiyorum içimden bir his herşey yolunda diyor ama ya değilse...:18:

bende begenıyorum bu ana kucagınııı 300 lıra pahalı geldı bana ama ıkı tane amca ıkı tane hala ıkı tane teyzemız var bırınden ıstıcemmm:)))))))

ben cede biraz pahalı,ama arkadaşımın var evde kullanıyor,oğlununda çok hoşuna gidiyor açıkçası.bende istiyorum ama biraz pahalı...birde 2 aylıktan önce kullanmamışlardı,daha erkekn galiba...
gerçi biz ankaralı hamile anneler alışverişi toplu biryerden yapsak bize epey indirim olur herhalde... :))))))))))))))))

mecburen yapıyorum sebgicim benim annem bana 18 saat uzakta
ama ben yemek yapmayı cok seviyorum misafir agırlamayıda zevkle yapıyorum iyi oldukça

bende devlete gıdııyorum ıkılı ve üçlü test yaptırdım bı sorun cıkmadı 4lu istemedı doktorum ztn 3lüyü yaptırmayanlar 4lü yaptırıyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…