merhaba turuncu seninle aynı gündeyiz..gece benimde dönerken sağda solda ağrı oluyor bebek büyüyor dolayısı ile rahimde büyüyor diye düşünüyorum bende...:)
Günayddııııınnnnnnnnn en tatlı mayısın en tatlı hamişleri.....ve onların pıtışlarııııı.......
günaydınnn canım
Merhaba canım...
Demek sende de aynı ağrılar oluyor.
Bende korkuyordum acaba bebeğimi sıkıştırıyorum uyurken diye ama normalmiş
günaydın kızlarrrrrr
yarın kayınvalidemler geliyorlar hacdan geldiler ben yola gitmiyim diye siz gelmeyın biz gelecegiz demişlerdi yarın geliyorlar bende bu günden corba mı ve lahana sarmamı yapıcam yarında lahmacun yaptırıcam hepsini yarına bırakmıyım dedim yarın ortalıgıda bir toplarım yine hamile kaldıgımdan beridir ilk kez görcekler beni 6 kilo almış koca göbeğimi
Günaydınnnnnnnnnnnn herkese...
Kıslar sabah sabah yumurtalı sandeviç yedim şuanda içim dışıma çıkmak üzereeeeeeee
günaydın güzel mayıs anneleri !!
dün tetanoz aşımızı vurdurduk aşı olurken hiçbir sorun yotku ama birkaç saat içinde kolumda ağrı başladı şimdi de kütük gibi oldu
öyle dayanılmaz bir ağrı değil ama işe gel çalış koştur koştur aşı ol bi daha çalış çalış çalış daraldım
4 hafta sonra tekrar aşı olacakmışım aşının işe yaraması için :S
aile hekimliği yemek arasındayken boş boş beklemeyeyim dedim gittim oğluma ve kocişime örgü örmek için yün ip aldım satıcı ve komşuların hepsi cilveli selanik diye bir model yakışır erkek atkısına dedi akşam başladım nasıl hafifledim sormayın
kol olmuş kütük altına destek fln koyarak bi eşimin atkısını örüyorum bi oğlumun süveterini görmeliydiniz
bi tarafıma trafo bağlasalar evin elektriği bedavaya gelcekti kollar hiç durmuyo dürt babam dürt bi de huyluyumdur 3 kere şiş değiştirdim seyrekliğini beğenmeyip
tabi kollar oldu mu sana felçli gibi tövbe ya Rabbim ne zor işmiş eşim bu akşam örmiceksin diye yasak koydu zaten kol tutumuyo öremem ama sadece destek olarak kullanabilirim öremezsem çatlarımmm
günaydın kızlarrrrrr
yarın kayınvalidemler geliyorlar hacdan geldiler ben yola gitmiyim diye siz gelmeyın biz gelecegiz demişlerdi yarın geliyorlar bende bu günden corba mı ve lahana sarmamı yapıcam yarında lahmacun yaptırıcam hepsini yarına bırakmıyım dedim yarın ortalıgıda bir toplarım yine hamile kaldıgımdan beridir ilk kez görcekler beni 6 kilo almış koca göbeğimi
tosti kolay gelsin canım :) 6 kilo mu aldın hamilelkten bu yana?
Günaydın canımm , yemek planları hazır desene afiyet olsun şimdiden :) Ayrıca ne kadar düşünceliler bravo doğrusu huysuz birileri olsa umursamaz illa siz gelip el öpüceksiniz der..
yokcanım allah razı olsun iyiler ama bu benim 3. bebeğim 2 kaybım oldu onlarda korkuyorlar haliyle bu sene evden dışarı cıkmak yok bana
günaydın kızlarrrrrr
gunaydın cnmm çok hamaratsın sen valla masallahh ben çoğu zaman pratik yemekler hazırlıyorum eve gıdınce anca hafta sonuu güzel seyler yapabılıyorum ztn hamılelıkten sonra sogudum yemek yapmaktan anneme kacıoz arada önüme gelenı süpürüyom bende
bende begenıyorum bu ana kucagınııı 300 lıra pahalı geldı bana ama ıkı tane amca ıkı tane hala ıkı tane teyzemız var bırınden ıstıcemmm:)))))))Chicco Chicco Polly Swing Salıncak Sea Dreams | bebekmagazasi.com | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Bebek Arabası, Britax Römer, Avent, Kraft, Chicco ve diğer markalara ait ürünler
Kızlar bu ev tipi anakucağını çook beğendim ya sizce nasıl ???
bende begenıyorum bu ana kucagınııı 300 lıra pahalı geldı bana ama ıkı tane amca ıkı tane hala ıkı tane teyzemız var bırınden ıstıcemmm:)))))))
gunaydın cnmm çok hamaratsın sen valla masallahh ben çoğu zaman pratik yemekler hazırlıyorum eve gıdınce anca hafta sonuu güzel seyler yapabılıyorum ztn hamılelıkten sonra sogudum yemek yapmaktan anneme kacıoz arada önüme gelenı süpürüyom bende
günaydın güzeller..
minik melekler...
nasılsınızz
epeyidir yazamadım ya
3 lü taramamı da yaptırdım şükür herşey yolundaymış..
cinsiyeti göstermedi bebeğim bacaklarını kapatmıştı göremedik.. sağlıklı olsun da gerisi boş..
bişi sorcam size devlet hastanesine gidiyorum ben
dr.um 4 lü taramayı hastanede yapmıyoruz istersen özelde yaptır ama bence gerek yok çünkü 2 li ve 3 lü tarama sonuçların güzel çıktı dedi..
sizce napsam yaptırmama gerek var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?