2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Çok üzüldüm canım , Allah bebeğini sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inş , o zaman sen hiççç kendini yorma bence eşin bi süpürge açsın yeter :)

sagol canım 4 ayıma kadar hep yattım zaten bu kilolar az bile benim için 4 ay hiç iş yapmadan yattım
son bir aydır yavaş yavaş yapıyorum evim temiz bir süpürge tutulacak dediğin gibi onlar gittikten sonra artık koçişle temizleriz yine

bende devlete gıdııyorum ıkılı ve üçlü test yaptırdım bı sorun cıkmadı 4lu istemedı doktorum ztn 3lüyü yaptırmayanlar 4lü yaptırıyorrr
saol tatlımm o zaman bende yaptırmayayım..
sonuçları alana kadar stres oluyorum değmez o stresi yaşamaya şükür herşey yolunda

tatlım aman yat dinlen işi boşver bak şükürler olsun bu güne kadar gelmişsiniz..
inş Rabbim sağlıkla tamamına erdirir

fiyat olarak pahalı biraz ama farklı markaların daha ucuza olanlarıda var doğumdan itibaren kullanılıyomuş bide düşünsenize siz yemek yaparken onu koyuyosunuz içine kendi kendine sallanıyo yani hangi odadaysanız oraya alabilirsiniz yanına iş yaparken filanda baya yardımcı olur bence , bende mi ankaradan alsam ne yapsam :)))

sonuçları alana kadar stres oluyorum değmez o stresi yaşamaya şükür herşey yolunda

Canım ben sadece ikili yaptırdım sonucu çok iyi çıktı , 3 ve 4 lü test yaptırmayıda düşünmüyorumm . En mühim olan 2 li test diyolar..

evet cnm gerek yok ztn ben haftaya ayrıntılı ultrasona gitcem onda bebegın herseyı ıncelenecek sonra derın bı oh cekerızzz oğluşumla inşallah:)

Canım ben sadece ikili yaptırdım sonucu çok iyi çıktı , 3 ve 4 lü test yaptırmayıda düşünmüyorumm . En mühim olan 2 li test diyolar..
saol canmm
evet cnm gerek yok ztn ben haftaya ayrıntılı ultrasona gitcem onda bebegın herseyı ıncelenecek sonra derın bı oh cekerızzz oğluşumla inşallah:)

inşallah canmm
bende ocağın ilk haftası gidicem ayrıntılı ultrasona

casper sevimli hayalet
sagol canım cok şükür bu günümüze kadar geldik
canımcım bende devlete gidiyorum banada 2 li ve 3 lü yapıldı sonuçlar iyi cıktı 4 lüyü istemedi benım doktorda

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN CANLARIMMMMMMMMMMMM

Yaptırma canım ya,2 li test önemli gerisi faso fiso zaten kesinlik içermiyor,benden 3 lü istemedi,4 lü yaptı.Sen 2 li de 3lü de yaptırmışsın gerek yok bence.
Canım sadece kan alıyorlar aç tok farketmiyor ben akşam yaptırmıştım.

cnm bencedee topluca gıdelım alışverişee adamları deli edelim hehe:)))))

hoşgeldiinn..
saol canmm yaptırmıcam kesin karar verdimm
Esracım naber,var mı pıtırtı dünden sonra,bende hiçbişey yok ya dünden beri bişey hissedemedim.Niye hissetmiyorum yawwwwwwwwwww
mutluyumm bende daha hissetmiyorum bebeği ya arada bişi hissediyo gibi oluyorum ama bebek mi ayırt edemiyorum

GÜNAYDIIIINNNNNNNNNNNNNN...

Oğlumla bizde anca gelebildik çünkü sabah tetanoz aşımızı yaptırdık. Kolum biraz ağırlaştı ve ağrıyor ve sanırım zaman ilerledikçe daha çok ağrayacak. Dün 3'lü testimizin sonucunda da bi sıkıntı çıkmaıd. Bide benim küçük afacan bi tepikleyiverse benii değmeyin keyfime... Geçmişi tam okuyamadım ama keyifsiz bi durum yok sanırım....

hemen hemen canım 68 le kaldım 73,5 oldum 5,5 kilo aldım
BİZİM KİLOLAR YAKIN CANIM BENDE 68.5 LE KALDIM... SUAN 72 YİM
canım 3 lü temiz çıktıysa bence gerek yok burda bazı arkadaşlar ilki temiz cıkınca 2. yi yaptırmadı....
dualarımız seninle canım hayırlı haberle gelirsin inşallah...

hoşgeldiinn..

mutluyumm bende daha hissetmiyorum bebeği ya arada bişi hissediyo gibi oluyorum ama bebek mi ayırt edemiyorum

Ne bileyim canım ya ben de anlayamıyorum belkide tepikliyodur kızım, ultrasonlarda filan çok hareketli yerinde durmuyor,hissetmek için sabırsızlanıyorum.

evet canım yakınmısız boy kaç senin boyda cok önemli

hoşgeldiinn..

Bebektir o bebek... Benimkide aksamlari cosuyo... Hissetmeye baslayinca aciyorum gobegimi izliyorum, ama araliksiz uzun sure bakmak gerekiyo... Hatta dun aksam cok guzeldi babasinin baktigi an bi pit etti cok guzel yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…