bende baktım şimdi çin takvimine erkek görünüyor bakalım tutacak mı
http://www.est-direct.com/china/cncaps.php canım buradan yaşını
daha sonra da
Cinsiyet Hesapla | gebelik doğum hamilelik yumurtlama günü
buradan da cinsiyeti öğreniyosun.....
Bu arada ben senin yaşına baktım çin takvimine göre 26
Cinsiyet iseeeeeeeeeeee ERKEK
erkek çıkıyor tatlım25 ağustosa bakacaksın çin takviminde.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
benimde kız çıkıyo...
rus takviminde de kız çıkıyo...
slm güzel hamişlerbiz geldik
cinsiyete bakmalar başlamış bizimde erkek çıkıyor arzumun paylaştıgındanda baktım erkek ama 86lıların hepsi erkek:) bana kalırsada erkek çünkü kızhamileliğinde daha rahattım çikolatalı hiç bişey yiyemezdim sırf çorbacıydım şimdi tam tersi bide bukadar uykucu değildim geçi parça parça uyuyorum rahat uyuyamıyorum doktora sölesem güler bana ne alaka diye
slm canım inş. 27sinde pıt pıtları duyarsın 16.haftada falan ögreniliyo doktorun gerçegi söler gerçi benim arkadaşım 12.haftada ögrenmişti dogruda çıktı bakalım çin takvimi tutanda var tutmayanda ama güzel oluyo öle şeylere bakmakselam kızlar bende 27 eylül'ü bekliyorum....kalp atışları için ama gerçekten çok heyecanlı bir süreç bu arada çin takvimini yaptım erkek çıktı ben kendim o otomatik hesaplayıcı olmadan bakmıştım kız çıkmıştı anlamadım hangisi tutacak....
hayırlısı canım sağlıklı olsunlardabende 86lıyım bnmde erkek çıkıyo hayırlısı bakalım.
Benmkide erkek çıktı
arzum sağol hemen yaptım ben Ömerimiz geliyo galiba yine erkek çıktıRus cinsiyet takvimi
Google Google Translate
kızlar bu takvim , erkeğin ve kadının kan yenilenmesi üzerine kurulmuş. kendinizin ve eşinizin doğum tarihini ve son satınızı yazıyorsunuz...pe ile başlayan yere tıklıyosunuz..o size doğacak bebeğinizin cinsiyetini söylüyor...(tabii bunu Allah dan başka kimse bilemez ama bizimkisi can sıkıntısı işte.....) bu arada aboyka kız, manynk erkek demek...
Rus cinsiyet takvimi
Google Google Translate
kızlar bu takvim , erkeğin ve kadının kan yenilenmesi üzerine kurulmuş. kendinizin ve eşinizin doğum tarihini ve son satınızı yazıyorsunuz...pe ile başlayan yere tıklıyosunuz..o size doğacak bebeğinizin cinsiyetini söylüyor...(tabii bunu Allah dan başka kimse bilemez ama bizimkisi can sıkıntısı işte.....) bu arada aboyka kız, manynk erkek demek...
Rus cinsiyet takvimi
Google Google Translate
Rus cinsiyet takvimi
Google Google Translate
MERHABA kızlar..ohh herkes duymuş bebişlerinin pıt pıtlarını ..ben de gördüm ama henüz duyamadım..allah herkese nasip eder inş..herkes eşlerini anlatmış ta benimkininde sabahları midesi bulanıyor..bide iştahsızlığı var..biyerde okmuştum eşlerde aynı sikayetleri yaşarmışş..kim kime naz yapıcak bilmiyorum artık..
Kızlar selam,
ben sat taririhine göre 7 haftalık hesaplıyorum ama ilk ultrason 5 eylülde yapıldı doktor 4veya 5 haftalık olabilir tam zamanını göstermiyor dedi.
Kese büyüklüğü 0,54cm kan değeride 1792 çıktı.
doktorun söylediğine göre 4,5 haftalık dedi. bu haftaya göre kan değeri çok yüksek ikiz olma ihtimali nedir sizce?
Bu akşam randevum var... çok merak ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?