2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

yaaa cok tesekkur ederim cnmmm ,insallah hayirlisiyla gelir,ama insna yinede cok merak ediyor.bende hep erkek hissediyorum.

erkek çıkıyor tatlım 25 ağustosa bakacaksın çin takviminde.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

cok tesekkurlerrrinsallah hepimiz kucagimiza aliriz bu seker minikleri

slm güzel hamişler biz geldik
cinsiyete bakmalar başlamış bizimde erkek çıkıyor arzumun paylaştıgındanda baktım erkek ama 86lıların hepsi erkek:) bana kalırsada erkek çünkü kızhamileliğinde daha rahattım çikolatalı hiç bişey yiyemezdim sırf çorbacıydım şimdi tam tersi bide bukadar uykucu değildim geçi parça parça uyuyorum rahat uyuyamıyorum doktora sölesem güler bana ne alaka diye

selam kızlar bende 27 eylül'ü bekliyorum....kalp atışları için ama gerçekten çok heyecanlı bir süreç bu arada çin takvimini yaptım erkek çıktı ben kendim o otomatik hesaplayıcı olmadan bakmıştım kız çıkmıştı anlamadım hangisi tutacak....

bende 86lıyım bnmde erkek çıkıyo hayırlısı bakalım.

slm canım inş. 27sinde pıt pıtları duyarsın 16.haftada falan ögreniliyo doktorun gerçegi söler gerçi benim arkadaşım 12.haftada ögrenmişti dogruda çıktı bakalım çin takvimi tutanda var tutmayanda ama güzel oluyo öle şeylere bakmak
bende 86lıyım bnmde erkek çıkıyo hayırlısı bakalım.
hayırlısı canım sağlıklı olsunlarda

Rus cinsiyet takvimi

Google Google Translate

kızlar bu takvim , erkeğin ve kadının kan yenilenmesi üzerine kurulmuş. kendinizin ve eşinizin doğum tarihini ve son satınızı yazıyorsunuz...pe ile başlayan yere tıklıyosunuz..o size doğacak bebeğinizin cinsiyetini söylüyor...(tabii bunu Allah dan başka kimse bilemez ama bizimkisi can sıkıntısı işte.....) bu arada aboyka kız, manynk erkek demek...

arzum sağol hemen yaptım ben Ömerimiz geliyo galiba yine erkek çıktı bakalım hayırlısı

rusa göre de aboykam olcakmış

rus takvimi de erkek çıktı hadi hayırlısı bakalım reel de ne olacak

MERHABA kızlar..ohh herkes duymuş bebişlerinin pıt pıtlarını ..ben de gördüm ama henüz duyamadım..allah herkese nasip eder inş..herkes eşlerini anlatmış ta benimkininde sabahları midesi bulanıyor..bide iştahsızlığı var..biyerde okmuştum eşlerde aynı sikayetleri yaşarmışş..kim kime naz yapıcak bilmiyorum artık..

erkek çıktı canım benim...bakalım....neler olacak....

ayyy evet yaa naz yaptırmıyolar valla:))

Kızlar selam,
ben sat taririhine göre 7 haftalık hesaplıyorum ama ilk ultrason 5 eylülde yapıldı doktor 4veya 5 haftalık olabilir tam zamanını göstermiyor dedi.
Kese büyüklüğü 0,54cm kan değeride 1792 çıktı.
doktorun söylediğine göre 4,5 haftalık dedi. bu haftaya göre kan değeri çok yüksek ikiz olma ihtimali nedir sizce?
Bu akşam randevum var... çok merak ediyorum..

tatlım gözün aydınAllah sağsalim kucağına almayı nasip etsin.Benim kan değerim 2076 banada kızlar burda ikiz diyor bakalım senin değerinde yüksek gibi kontrolleri beklicez:))

kizlar ben cin takvimine gore ve rus takvimine gore onceki hamilelegime baktim ikisinde de erkek cikiyor ve oglum oldu zaten
simdiki hamileleigim icin bakiyorum rus takvimi kiz cin takvimi erkek diyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…