2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

yanında da üçgen peynir oalcaktı bide portakal suyu neyse böylece akşam yemeğimiz belli oldu süper besleyici simit peynir :)))

canımmm yaa ben üçgen peynir daha doğrusu krem peynir sevmiyorum onun yerine şöyle az yağlı beyaz peynir domates bide açık bi çay olucakkk :))) meyve suyuda içemiyorumda ayranda olabilir bak

Benim spor yapmaya takatim kalmıyo canım ya sen çalışıyomusun bu arada ?

Benim yapabildiğim en iyi spor ev işleriiiiiiiiii

çalışıyorum canım hemde öle yoğun ki sabah 6da kalkıyorum akşam 7 de evde oluyorum yemek mi yapayım spor mu hiç dermanım kalmıyo ama bi şekilde başlamam lazım

turuncucum :) sen badem yağı veya bebe yağı kullanmaya başladın mı ?

Canım ben yaklaşık 1 aydır kullanıyorum bebek yağını ama benim vucudum çok kuru,pul pul dökülüyor.O yüzden nurtopu gibi çatlaklarım var şuanda.Umarım dahada artmaz bu çatlaklar

Benim yiğenimin vardı bundan.Anneler için gerçekten çok kullanışlı bişey.Ama sorun şu ki en fazla 1 yaşına kadar kullanılabiliyor.Gerçi benim yiğenim biraz tombiş olduğu için 7 aylıkken salıncağı zor çekiyordu yavrumu
Yani en geç 1 yaşından sonra bu salıncağı koyacak bir depo bulmak lazım evde.

Ben üçlüyü yaptırdığıma çooook pişman oldum.Zehir oldu geçen bikaç günüm bana.
Madem ayrıntılıda yaptıracaksın,o zaman hiiiç uğraşma canım bu istatistiksel testlerle

Canım aç tok farketmiyor.Sadece kan vereceksin zaten.
Yalnız şunu söyleyeyim,bu tür testler sadece istatiksel verileri gösteriyor.O yüzden sonucu bazen anne adayını çok yıpratabiliyor.Kendimde yaşadığım için söylüyorum.Yerinde olsam 4lü yaptırmak yerine ayrıntılı ultrasonu tercih ederdim.

çalışıyorum canım hemde öle yoğun ki sabah 6da kalkıyorum akşam 7 de evde oluyorum yemek mi yapayım spor mu hiç dermanım kalmıyo ama bi şekilde başlamam lazım

aynıııı bende öyle 6 da kalkıyorum 7 de evdeyimm yemek ye mutfağı topla 8,30 biraz evin içinde dolanıyorum ortalığı topluyorum banyoyu temizliyorum her akşam öyle bi takıntım var ciflemezsem uykum kaçıyo :)) saat 9 u geçiyooo ben tv nin karşısına kocişim yanına seriliyorum sonra :) kim yapıcak spor yaniii

kızlar ben napımm haa en bucur benım aranızda boy 162 kılo 55tım hamılelgıe basladıgmda sımdı 60ımmm uuuuuuu spora vakıt de yok valla sadece ıse gıdıp gelırken yuruyom 20 dakıka kadar ama tombiş bı hatun olcam esıme göre hıc kılo almadım arkadasının esı 10 kılo almıs senle aynı haftalarda dıooo heheh allam ya 70 kıloyu gecmeyımde

Turuncuu bi yaşından sonra ayaklanıcak yaramazlar ondan sonra onları kimse tutamıcak ne salıncak ne biz :))) artık bi ihtiyacı olana veririz bizde

:)))) eşinin gözünde hala zayıfsan problem yok bence :)))

hoşgeldinnnnn ,,,
ne güzel canım maşallah maşallah darısı başımıza
Benim spor yapmaya takatim kalmıyo canım ya sen çalışıyomusun bu arada ?

Benim yapabildiğim en iyi spor ev işleriiiiiiiiii

:))) öyle yazınca daha b okuyasım geldi :))))

doğru söylüyosun canım ya.valla bak gülesim geldi...
yürüyememekten korkuyorum 4 kilo aldım hamile kaldığımdan beri..

kızlarrrr bu hamilelik egzersizleri varmış ben 1 ay sonra işten çıkınca başlıcam inşallah, bence normal doğum için çok faydalı olabilir....
birde, ben bu simit cay kahvaltı olayından vicdan azabı duyuyorumya, aklıma şey geldi,,, daha doğrusu kağan kocatepenin biyazısında okudum bi hamile için en güzel kahvaltı tahıllı kornflakes, süt yada meyvesuyuyla birlikte yenebilir yazıyodu,,,ben hamile kalmdan önce sabah ve öğlen yiyerek 3-4 kilo verdim 1 ayda... hamile kalıncada doktoruma, ben kahvaltı yapamıyorum sabahları, buna devam etsemmi hani vitamin içeriği açısından çok faydalı dedim...oda ye ama içinde katkı maddesi olmadığını nerden bileceksin dedi...bende yemedim ama şuan düşünüyorum tekrar baksana adam faydalı diyo,, bilemedim bi akıl versenize....

Anlaşılan bu aldığımız kilolar şimdiden takıntı olmaya başlamış.
Valla yalan yok kızlar ,bende sizdenim.
O kadar korkuyorum ki çok kilo almaktan.Zaten boyum güdük gibi,üstüne bide kilo aldıkca doğuma toğ gibi yuvarlana yuvarlana giderim artık.

Geçen gün eltim beni soruyor eşime facebookta "turuncu kaç kilo aldı"diye.
Eşimde şimdiye kadar 1 kilo aldı sadece dedi.
Elti hanımda arkasından "o 1in yanında 0 olmasın yoksaaa " diyince sinirlerim zıpladı resmen.
Kendisi 20 kilo alarak doğuma girince herkesi aynı zannediyor.:111:

Yaw bu hamile kadınların aldığı kilolar niye hep başkalarını ilgilendiriyor ki.
Valla o olaydan sonra sırf ağzına laf vermemek için yediklerime daha bi dikkat etmeye başladım.

Turuncuu bi yaşından sonra ayaklanıcak yaramazlar ondan sonra onları kimse tutamıcak ne salıncak ne biz :))) artık bi ihtiyacı olana veririz bizde

Kısss 300 tl para verip sonrada onu başkasına vermek olurmu heççç
Valla ben alacak olsam paketler saklarım ikinci bebeme .

Amaan canım içinde ne olacak ki yaa.
Alt tarafı mısır gevreği işte.Valla ben detaylı kahaltı yapmak istemediğimde bi kaseye hazırlıyorum sütlü gereği.İçerisine yarım muz doğruyorum,2 ceviz kırıyorum sonrada miss gibi yiyorum.
Bazen içerisine kuru üzüm veya kuru kayısı doğruyorum.Yani o an canım ne çekiyorsa onu ekliyorum.
Bi sakıncası olduğunuda düşünmüyorum

benimde 1,68 canım
mutluyum sen kilo almaktan korkma şekerim 100 kiloda olsan senin boyum 1,78 kilolu durmazsın
Öyle demeyin kızlar ya,ben çok kilo alsam var ya at gibi olurum,boy uzun bir de hayvan gibi kilo aslam düşünsenize çok dikkat çekerim.
Benim bi rarkadaş vardı boyu benimkine yakın ,sıkı durun kaç kilo aldı biliyor musunuz ,tam 33 kilo,çok kötü duruyor.1 ay önce doğurdu ve sadece 13 kilo verebildi.

Mutluyumm bende sana az yakınımmm 1,73 :) ama 66 ile hamile kaldım şuan ki güncel kilomu açıklıyorummmmmmmm 71,5 :)
5,5 kilo almışız canım aynıyız demekki.
doğru söylüyorsun tosticim,,,bende de o boy olsa bende babet giyerim mutluyummmcuğum
Aynen topuklu giyemiyorum zaten boy uzun ama ayaklarım 37,dengemi sağlayamıyorum yürüyemiyorum,geçen Çağla Şikel diyordu bi programda ,bu boyuma göre ayaklarım küçük ondan her yere çarpa çarğa yürürüm diye,ben de aynıyım düz yolda düşerim
Benim de valla hep Esranın yüzünden

yok canım kötü bişey değil... benimkide bebeğin önüne denk geliyomuş o yüzden hareketleri zor hissedersin dedi doktorumuz... ama o gün cinsiyet görmek için baya uğraştı herhalde diyorum yerini değiştirdi... o günden beri daha fazla hissediyorum

ay ztnn böyle insanlara fitil oluyorum her gören yüzün şişmiş kalçan soyle karnın böyleeee sımdıden bes kılo aldıysann vah vah halineee hepsınıde vercem 20 kıloda alsam verecem azkılo alsan bebekte sorun mu var cok alsan nasıl dogurcan bu kılolarlaa yanıı hamılelerı cekemıolarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…