yanında da üçgen peynir oalcaktı bide portakal suyu neyse böylece akşam yemeğimiz belli oldu süper besleyici simit peynir :)))
en kısa boylu ben varım galiba içinizde...kilomda 58 olmuş yakında top gibi olcamm...
kızçeler 1.68 boyum 70 kilo ile hamile kaldım 74 olmuşum şimdiden ama acil spora başlıyoruz...
canımmm yaa ben üçgen peynir daha doğrusu krem peynir sevmiyorum onun yerine şöyle az yağlı beyaz peynir domates bide açık bi çay olucakkk :))) meyve suyuda içemiyorumda ayranda olabilir bak
Benim spor yapmaya takatim kalmıyo canım ya sen çalışıyomusun bu arada ?
Benim yapabildiğim en iyi spor ev işleriiiiiiiiii
boşver canım yaa hepimiz top gibi olucaz beraber veririz kilolarıııı:)
turuncucum :) sen badem yağı veya bebe yağı kullanmaya başladın mı ?
Chicco Chicco Polly Swing Salıncak Sea Dreams | bebekmagazasi.com | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Bebek Arabası, Britax Römer, Avent, Kraft, Chicco ve diğer markalara ait ürünler
Kızlar bu ev tipi anakucağını çook beğendim ya sizce nasıl ???
günaydın güzeller..
minik melekler...
nasılsınızz
epeyidir yazamadım ya
3 lü taramamı da yaptırdım şükür herşey yolundaymış..
cinsiyeti göstermedi bebeğim bacaklarını kapatmıştı göremedik.. sağlıklı olsun da gerisi boş..
bişi sorcam size devlet hastanesine gidiyorum ben
dr.um 4 lü taramayı hastanede yapmıyoruz istersen özelde yaptır ama bence gerek yok çünkü 2 li ve 3 lü tarama sonuçların güzel çıktı dedi..
sizce napsam yaptırmama gerek var mı
Kızlar yarın sabah 4'lü test yaptırmaya gidicem.
Önce ultrason sonrasında da kan verme işlemi var. Acaba aç mı gitmek gerekiyor yaptıranlar bilgi verebilirmi? :44: Bitek bunu sormak için doktoru aramak istemiyorum.
Bu arada dualarınızı eksik etmeyin nasıl olucak bilmiyorum içimden bir his herşey yolunda diyor ama ya değilse...:18:
çalışıyorum canım hemde öle yoğun ki sabah 6da kalkıyorum akşam 7 de evde oluyorum yemek mi yapayım spor mu hiç dermanım kalmıyo ama bi şekilde başlamam lazım
kızlar ben napımm haa en bucur benım aranızda boy 162 kılo 55tım hamılelgıe basladıgmda sımdı 60ımmm uuuuuuu spora vakıt de yok valla sadece ıse gıdıp gelırken yuruyom 20 dakıka kadar ama tombiş bı hatun olcam esıme göre hıc kılo almadım arkadasının esı 10 kılo almıs senle aynı haftalarda dıooo heheh allam ya 70 kıloyu gecmeyımde
hoşgeldinnnnn ,,,bizde geldik kizlar bebisimle,miniklerin hareketlerini hissetmekten bahsedilmis ben bir haftadir hissediyorum hatta daha onceleride hissettigim olmustu dun aksamda babasi hissetti ,cok guzel bi duygu simdi bile kipir kipir masallah ,hissetmeyenler merak etmeyin sizde en kisa zamanda hissedeceksiniz
Benim spor yapmaya takatim kalmıyo canım ya sen çalışıyomusun bu arada ?
Benim yapabildiğim en iyi spor ev işleriiiiiiiiii
:))) öyle yazınca daha b okuyasım geldi :))))
çalışıyorum canım hemde öle yoğun ki sabah 6da kalkıyorum akşam 7 de evde oluyorum yemek mi yapayım spor mu hiç dermanım kalmıyo ama bi şekilde başlamam lazım
doğru söylüyosun canım ya.valla bak gülesim geldi...
yürüyememekten korkuyorum 4 kilo aldım hamile kaldığımdan beri..
:)))) eşinin gözünde hala zayıfsan problem yok bence :)))
Turuncuu bi yaşından sonra ayaklanıcak yaramazlar ondan sonra onları kimse tutamıcak ne salıncak ne biz :))) artık bi ihtiyacı olana veririz bizde
kızlarrrr bu hamilelik egzersizleri varmış ben 1 ay sonra işten çıkınca başlıcam inşallah, bence normal doğum için çok faydalı olabilir....
birde, ben bu simit cay kahvaltı olayından vicdan azabı duyuyorumya, aklıma şey geldi,,, daha doğrusu kağan kocatepenin biyazısında okudum bi hamile için en güzel kahvaltı tahıllı kornflakes, süt yada meyvesuyuyla birlikte yenebilir yazıyodu,,,ben hamile kalmdan önce sabah ve öğlen yiyerek 3-4 kilo verdim 1 ayda... hamile kalıncada doktoruma, ben kahvaltı yapamıyorum sabahları, buna devam etsemmi hani vitamin içeriği açısından çok faydalı dedim...oda ye ama içinde katkı maddesi olmadığını nerden bileceksin dedi...bende yemedim ama şuan düşünüyorum tekrar baksana adam faydalı diyo,, bilemedim bi akıl versenize....
Öyle demeyin kızlar ya,ben çok kilo alsam var ya at gibi olurum,boy uzun bir de hayvan gibi kilo aslam düşünsenize çok dikkat çekerim.benimde 1,68 canım
mutluyum sen kilo almaktan korkma şekerim 100 kiloda olsan senin boyum 1,78 kilolu durmazsın
5,5 kilo almışız canım aynıyız demekki.Mutluyumm bende sana az yakınımmm 1,73 :) ama 66 ile hamile kaldım şuan ki güncel kilomu açıklıyorummmmmmmm 71,5 :)
Aynen topuklu giyemiyorum zaten boy uzun ama ayaklarım 37,dengemi sağlayamıyorum yürüyemiyorum,geçen Çağla Şikel diyordu bi programda ,bu boyuma göre ayaklarım küçük ondan her yere çarpa çarğa yürürüm diye,ben de aynıyım düz yolda düşerimdoğru söylüyorsun tosticim,,,bende de o boy olsa bende babet giyerim mutluyummmcuğum
Benim de valla hep Esranın yüzündenya kızlar zorla bana yazıracaksınız. Bide bana rakip gibi konuşuyosunuz... ya ben 168 boyundayım. 59 ile hamile kaldım. 65tim en son ama sabah sağlık ocağından 67 çıktım :44: sanırım sağlık ocağının tartısı yanlıştı yada ben öle umuyorum...
ayrıca canım acaip simit çekti sizin yüzünüzden...(((
hehheeeh evet çıt pıtevet bencede biraz daha beklicez ben 20. haftadan umutluyum ya...bi girsem 20 ye hayırlısıyla... doktorum 5. aydan önce hissedemezsin demişti..
plesentanın önde olması nemek kötü bi durummu???
cnm bencedee topluca gıdelım alışverişee adamları deli edelim hehe:)))))
Anlaşılan bu aldığımız kilolar şimdiden takıntı olmaya başlamış.
Valla yalan yok kızlar ,bende sizdenim.
O kadar korkuyorum ki çok kilo almaktan.Zaten boyum güdük gibi,üstüne bide kilo aldıkca doğuma toğ gibi yuvarlana yuvarlana giderim artık.
Geçen gün eltim beni soruyor eşime facebookta "turuncu kaç kilo aldı"diye.
Eşimde şimdiye kadar 1 kilo aldı sadece dedi.
Elti hanımda arkasından "o 1in yanında 0 olmasın yoksaaa " diyince sinirlerim zıpladı resmen.
Kendisi 20 kilo alarak doğuma girince herkesi aynı zannediyor.:111:
Yaw bu hamile kadınların aldığı kilolar niye hep başkalarını ilgilendiriyor ki.
Valla o olaydan sonra sırf ağzına laf vermemek için yediklerime daha bi dikkat etmeye başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?