Merhaba canım...
Demek sende de aynı ağrılar oluyor.
Bende korkuyordum acaba bebeğimi sıkıştırıyorum uyurken diye ama normalmiş
ne güzel canım sana da değişiklik olacak. el üstünde tutarlar şimdi seni. sen yine de fazla yorma kendini iyiyim diye herşeyi yapmaya çalışma dikkat et kuzumgünaydın kızlarrrrrr
yarın kayınvalidemler geliyorlar hacdan geldiler ben yola gitmiyim diye siz gelmeyın biz gelecegiz demişlerdi yarın geliyorlar bende bu günden corba mı ve lahana sarmamı yapıcam yarında lahmacun yaptırıcam hepsini yarına bırakmıyım dedim yarın ortalıgıda bir toplarım yine hamile kaldıgımdan beridir ilk kez görcekler beni 6 kilo almış koca göbeğimi
çoook beğendim. biri alsa süper olur :))Chicco Chicco Polly Swing Salıncak Sea Dreams | bebekmagazasi.com | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Bebek Arabası, Britax Römer, Avent, Kraft, Chicco ve diğer markalara ait ürünler
Kızlar bu ev tipi anakucağını çook beğendim ya sizce nasıl ???
ne bilim canım ya pek hissetmiyorum,hele tatlıya hiç tepki verdiğini sanmıyorum, birde sanırım sen benden 1 hafta öndesin ondanda olabilir seninki...
Alın kızlar benden de o kadar, bende 67 iydim 72,5 olmuşum,sadece göbekten alıyorum gibi geliyor bana bu arada benim boy 1.78evet canım yakınmısız boy kaç senin boyda cok önemli
Kıskandım ya banane banane bananeBebektir o bebek... Benimkide aksamlari cosuyo... Hissetmeye baslayinca aciyorum gobegimi izliyorum, ama araliksiz uzun sure bakmak gerekiyo... Hatta dun aksam cok guzeldi babasinin baktigi an bi pit etti cok guzel yaaa
canım yaaaaaaaaa bu sabah işe gelirken fırının önünde simit almak için durmuştuk,arabada eşimi beklerken yine bi pıt oldu, ama bu sefer baya sağdaydı...omudur bilmiyorum yaa emin olamıyorum işte, bide açken pıtlarmı ki???:44::44:,, belkide taze simitlerin kokusuna dayanamdı bizim fındıkEsracım naber,var mı pıtırtı dünden sonra,bende hiçbişey yok ya dünden beri bişey hissedemedim.Niye hissetmiyorum yawwwwwwwwwww
canım ben 163 olması lazım senin? yani dobişcan sayılırım...evet canım yakınmısız boy kaç senin boyda cok önemli
canım yaaaaaaaaa bu sabah işe gelirken fırının önünde simit almak için durmuştuk,arabada eşimi beklerken yine bi pıt oldu, ama bu sefer baya sağdaydı...omudur bilmiyorum yaa emin olamıyorum işte, bide açken pıtlarmı ki???:44::44:,, belkide taze simitlerin kokusuna dayanamdı bizim fındık
canım ben 163 olması lazım senin? yani dobişcan sayılırım...
ayy çok güzel yaa tam anlasak daha güzel olcakkNe bileyim canım ya ben de anlayamıyorum belkide tepikliyodur kızım, ultrasonlarda filan çok hareketli yerinde durmuyor,hissetmek için sabırsızlanıyorum.
yaa yavrum benmm..Bebektir o bebek... Benimkide aksamlari cosuyo... Hissetmeye baslayinca aciyorum gobegimi izliyorum, ama araliksiz uzun sure bakmak gerekiyo... Hatta dun aksam cok guzeldi babasinin baktigi an bi pit etti cok guzel yaaa
benimde 1,68 canım
mutluyum sen kilo almaktan korkma şekerim 100 kiloda olsan senin boyum 1,78 kilolu durmazsın
canım yaaaaaaaaa bu sabah işe gelirken fırının önünde simit almak için durmuştuk,arabada eşimi beklerken yine bi pıt oldu, ama bu sefer baya sağdaydı...omudur bilmiyorum yaa emin olamıyorum işte, bide açken pıtlarmı ki???:44::44:,, belkide taze simitlerin kokusuna dayanamdı bizim fındık
canım ben 163 olması lazım senin? yani dobişcan sayılırım...
benimde 1,68 canım
mutluyum sen kilo almaktan korkma şekerim 100 kiloda olsan senin boyum 1,78 kilolu durmazsın
Çekirdek çıtlar gibi,pıtlar filan diyoruz ya güleceğim geldi canım ya
Belki de simit çekmiştir canı ufaklığın doğru diyosun canım,taze simitte ne güzel kokar ya mis gibi
Biz heralde biraz daha bekleyeceğiz canım duymak için,belki plesanta öndedir,kimilerinde önde oluyormuş ya.
selamlar ben yeniyim,bi türlü yetişemiyorum annelerin çoğu burdayken :) allah kısmet ederse mayıs ayında kızımı kucağıma alıcam.herkese hayırlı doğumlar...
ya kızlar zorla bana yazıracaksınız. Bide bana rakip gibi konuşuyosunuz... ya ben 168 boyundayım. 59 ile hamile kaldım. 65tim en son ama sabah sağlık ocağından 67 çıktım :44: sanırım sağlık ocağının tartısı yanlıştı yada ben öle umuyorum...
ayrıca canım acaip simit çekti sizin yüzünüzden...(((
ya kızlar zorla bana yazıracaksınız. Bide bana rakip gibi konuşuyosunuz... ya ben 168 boyundayım. 59 ile hamile kaldım. 65tim en son ama sabah sağlık ocağından 67 çıktım :44: sanırım sağlık ocağının tartısı yanlıştı yada ben öle umuyorum...
ayrıca canım acaip simit çekti sizin yüzünüzden...(((
hehheeeh evet çıt pıtevet bencede biraz daha beklicez ben 20. haftadan umutluyum ya...bi girsem 20 ye hayırlısıyla... doktorum 5. aydan önce hissedemezsin demişti..
plesentanın önde olması nemek kötü bi durummu???
ay çok özür dilerim yaaaaa ben kendi canım bişeye özenmiyo diye,,, lambur lumbur konuşuyorum canım ya kusura bakma valla...patavatsızlık ettim...
kilonada maşallaaaahdiyorum bu arada bencede sağlık ocağı yanlıştır
tartı bozuktur tartııı sıkma canını :) walla benimde canım simit çektii hemde lise yıllarımda gittiğim dershanenin ordaki fırının simidini çekti canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?