2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba canım...
Demek sende de aynı ağrılar oluyor.
Bende korkuyordum acaba bebeğimi sıkıştırıyorum uyurken diye ama normalmiş

canım geceleri sağa sola dönerken bende de ağrı oluyor gün içinde de oluyor hatta korkudan doktora bile gittim bi ara sırf bu meseleden. ağrının nedenlerinden biri gazmış diğeri de rahmin giderek büyümesi.. kormayalım yani bebişler büyüyooorrr :))

ne güzel canım sana da değişiklik olacak. el üstünde tutarlar şimdi seni. sen yine de fazla yorma kendini iyiyim diye herşeyi yapmaya çalışma dikkat et kuzum

çoook beğendim. biri alsa süper olur :))

ne bilim canım ya pek hissetmiyorum,hele tatlıya hiç tepki verdiğini sanmıyorum, birde sanırım sen benden 1 hafta öndesin ondanda olabilir seninki...

ben 20. haftamdayım ben çikolata yediğim zaman tepki veriyo içerden..
normalde de ben çok hissediyorum kıpırdadığını...doktorumda diyo zaten çok hareketli diye..

evet canım yakınmısız boy kaç senin boyda cok önemli
Alın kızlar benden de o kadar, bende 67 iydim 72,5 olmuşum,sadece göbekten alıyorum gibi geliyor bana bu arada benim boy 1.78
Bebektir o bebek... Benimkide aksamlari cosuyo... Hissetmeye baslayinca aciyorum gobegimi izliyorum, ama araliksiz uzun sure bakmak gerekiyo... Hatta dun aksam cok guzeldi babasinin baktigi an bi pit etti cok guzel yaaa
Kıskandım ya banane banane banane

Esracım naber,var mı pıtırtı dünden sonra,bende hiçbişey yok ya dünden beri bişey hissedemedim.Niye hissetmiyorum yawwwwwwwwwww
canım yaaaaaaaaa bu sabah işe gelirken fırının önünde simit almak için durmuştuk,arabada eşimi beklerken yine bi pıt oldu, ama bu sefer baya sağdaydı...omudur bilmiyorum yaa emin olamıyorum işte, bide açken pıtlarmı ki???:44::44:,, belkide taze simitlerin kokusuna dayanamdı bizim fındık
evet canım yakınmısız boy kaç senin boyda cok önemli
canım ben 163 olması lazım senin? yani dobişcan sayılırım...

benimde 1,68 canım
mutluyum sen kilo almaktan korkma şekerim 100 kiloda olsan senin boyum 1,78 kilolu durmazsın

Ne bileyim canım ya ben de anlayamıyorum belkide tepikliyodur kızım, ultrasonlarda filan çok hareketli yerinde durmuyor,hissetmek için sabırsızlanıyorum.
ayy çok güzel yaa tam anlasak daha güzel olcakk
Bebektir o bebek... Benimkide aksamlari cosuyo... Hissetmeye baslayinca aciyorum gobegimi izliyorum, ama araliksiz uzun sure bakmak gerekiyo... Hatta dun aksam cok guzeldi babasinin baktigi an bi pit etti cok guzel yaaa
yaa yavrum benmm..
bilmiyorum ki ya bu haftada geçsin bakalım haftaya daha da belli olur inş

benimde 1,68 canım
mutluyum sen kilo almaktan korkma şekerim 100 kiloda olsan senin boyum 1,78 kilolu durmazsın

Mutluyumm bende sana az yakınımmm 1,73 :) ama 66 ile hamile kaldım şuan ki güncel kilomu açıklıyorummmmmmmm 71,5 :)

Çekirdek çıtlar gibi,pıtlar filan diyoruz ya güleceğim geldi canım ya
Belki de simit çekmiştir canı ufaklığın doğru diyosun canım,taze simitte ne güzel kokar ya mis gibi
Biz heralde biraz daha bekleyeceğiz canım duymak için,belki plesanta öndedir,kimilerinde önde oluyormuş ya.

ya kızlar zorla bana yazıracaksınız. Bide bana rakip gibi konuşuyosunuz... ya ben 168 boyundayım. 59 ile hamile kaldım. 65tim en son ama sabah sağlık ocağından 67 çıktım :44: sanırım sağlık ocağının tartısı yanlıştı yada ben öle umuyorum...

ayrıca canım acaip simit çekti sizin yüzünüzden... (((

hehheeeh evet çıt pıt evet bencede biraz daha beklicez ben 20. haftadan umutluyum ya...bi girsem 20 ye hayırlısıyla... doktorum 5. aydan önce hissedemezsin demişti..
plesentanın önde olması nemek kötü bi durummu???

ay çok özür dilerim yaaaaa ben kendi canım bişeye özenmiyo diye,,, lambur lumbur konuşuyorum canım ya kusura bakma valla...patavatsızlık ettim...
kilonada maşallaaaah diyorum bu arada bencede sağlık ocağı yanlıştır

tartı bozuktur tartııı sıkma canını :) walla benimde canım simit çektii hemde lise yıllarımda gittiğim dershanenin ordaki fırının simidini çekti canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bizde geldik kizlar bebisimle,miniklerin hareketlerini hissetmekten bahsedilmis ben bir haftadir hissediyorum hatta daha onceleride hissettigim olmustu dun aksamda babasi hissetti ,cok guzel bi duygu simdi bile kipir kipir masallah,hissetmeyenler merak etmeyin sizde en kisa zamanda hissedeceksiniz

ben 20.haftamdayım..5.ay gerçekten çok güzel yaaaa....kıpırdayıp duruyo benim kızım çok hareketli....bide mide bulantılarım geçse daha iyi olacak...sizlerde varmı hala mide bulantıları....

yok bea canım özürlük ne var öğleden sonra eve giderken alırım. Ama siz yinede yemek isimleri yazarken başına MERVE SEN OKUMAAA :))) ben köydeyim ya canım ama eve giderken alıcam merak etme. Canım cidden bencede yanlış geçen hafta doktorda 65tim. 6 günde 2 kilo almak mümkün olmaz sanırım...

tartı bozuktur tartııı sıkma canını :) walla benimde canım simit çektii hemde lise yıllarımda gittiğim dershanenin ordaki fırının simidini çekti canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

yanında da üçgen peynir oalcaktı bide portakal suyu neyse böylece akşam yemeğimiz belli oldu süper besleyici simit peynir :)))

en kısa boylu ben varım galiba içinizde...kilomda 58 olmuş yakında top gibi olcamm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…