kizlar ben cin takvimine gore ve rus takvimine gore onceki hamilelegime baktim ikisinde de erkek cikiyor ve oglum oldu zaten
simdiki hamileleigim icin bakiyorum iki takvim de kiz diyorbakalim tutucak mi?
tatlım gözün aydınAllah sağsalim kucağına almayı nasip etsin.Benim kan değerim 2076 banada kızlar burda ikiz diyor bakalım senin değerinde yüksek gibi kontrolleri beklicez:))
tatlım gözün aydınAllah sağsalim kucağına almayı nasip etsin.Benim kan değerim 2076 banada kızlar burda ikiz diyor bakalım senin değerinde yüksek gibi kontrolleri beklicez:))
5 eylülde yapılan ultrason fotosu var ama o kadar küçük ki orda ben 2 tane görmek istediğim için mi bilmiyorum valla. henüz kalp atışlarını duymadık yani ikiz olma ihtimalim dahada yüksek.
18:45'te doktor randevum. yarın haberini veririmz size.
Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almaya nasip etsin inşallah..
bende birinde erkek birinde kız çıktı ikiz mi geliyor:))
ya ben ilk memsajimda yanlsi yamzisim,birinde kiz birinde erkek diyor.
kizlar ben 83 aralik dogumluyum suan 28 yasinda oluyorum dimi?
çin takviminde gerçek yaşını bir yaş büyük gösteriyor.ben 26 yaşındayım çin takviminde 27 gösteriyor ona göre hesaplayınca erkek çıkıyor gerçek yaşında baktığında kız çıkıyor:)))
ben 83 aralik dogumluyum peki simdi cin takviminde bu yilki yasim olarak nereye bakicam
of bende mecburi sezeryan oldum
2012 nisan annesi olucam şimdi Allah nasip ederse normal olsun çok isterim hayırlısı hakkımızda
cevabın için teşekkur ederim
selam kızlar ben de sizinle takılcam galiba
yani şöyle sata göre 8+6 ama usg'ye göre 7+4üz bu da nisanın son haftasından mayısın ilk haftasına doğru kaymak demek oluyor
kalp atışımız filan herşey normaldi
Yahoo gruplarından ssvd (sezaryen sonrası vajinal doğum) grubuna katılırsan, çok şey öğrenirsin :)
Gerçkten de Türkiye sezaryende uçmuş durumda, ilki sezaryense sonrakiler sezaryen olmalı mantığı aslında bütün doğum anlayışımızı ortaya seriyor maalesef.
ben de ilk hamileleigim 1 bucik yil once 40 arti 3 uncu gungunde sezeryanla bitmek zorunda kaldi
simdi normal yapmak istiyorum, ilkinde benim rahimde acilma olmamaisti bu sefer doguma bir hafta kala kullanilan bise varmis rahim acilsin diye onu kullanmayi dusunuyorum ins. bu sefer normal olur
bu arada ben de yurtdisindayim, gercekte sezeryan nedenlerinden cati darligi cok nadir gorulmesine ragmen turkiyede doktorlar sik rastliyor nedense !!!
bi de sezeryan sonrasi tekrar sezeryan olmanin normal dogum olmak kadar tehlikesi var..... ama bizimkiler sadece normal dogumdan gozumuzu korkutuyorlar
slm güzel hamişlerbiz geldik
cinsiyete bakmalar başlamış bizimde erkek çıkıyor arzumun paylaştıgındanda baktım erkek ama 86lıların hepsi erkek:) bana kalırsada erkek çünkü kızhamileliğinde daha rahattım çikolatalı hiç bişey yiyemezdim sırf çorbacıydım şimdi tam tersi bide bukadar uykucu değildim geçi parça parça uyuyorum rahat uyuyamıyorum doktora sölesem güler bana ne alaka diye
Bnm görümceme ultrasonda bakıp kızınız olucak demişlerdi ama kendisi hala ben erkek hissediyorum amaa deyip duruyodu:)) bende gülüyodum kutusunda büyük hissediyomuş die. Cinsiyeti nasıl hissediyolar anlamıyorum. Sonuçta da kızı oldu yani, kutusunda da büyük hissetti ama
Yahoo gruplarından ssvd (sezaryen sonrası vajinal doğum) grubuna katılırsan, çok şey öğrenirsin :)
Gerçkten de Türkiye sezaryende uçmuş durumda, ilki sezaryense sonrakiler sezaryen olmalı mantığı aslında bütün doğum anlayışımızı ortaya seriyor maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?