2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

tatlım gözün aydınAllah sağsalim kucağına almayı nasip etsin.Benim kan değerim 2076 banada kızlar burda ikiz diyor bakalım senin değerinde yüksek gibi kontrolleri beklicez:))

5 eylülde yapılan ultrason fotosu var ama o kadar küçük ki orda ben 2 tane görmek istediğim için mi bilmiyorum valla. henüz kalp atışlarını duymadık yani ikiz olma ihtimalim dahada yüksek.
18:45'te doktor randevum. yarın haberini veririmz size.

Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almaya nasip etsin inşallah..

tatlım gözün aydınAllah sağsalim kucağına almayı nasip etsin.Benim kan değerim 2076 banada kızlar burda ikiz diyor bakalım senin değerinde yüksek gibi kontrolleri beklicez:))

5 eylülde yapılan ultrason fotosu var ama o kadar küçük ki orda ben 2 tane görmek istediğim için mi bilmiyorum valla. henüz kalp atışlarını duymadık yani ikiz olma ihtimalim dahada yüksek.
18:45'te doktor randevum. yarın haberini veririmz size.

Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almaya nasip etsin inşallah..

Amin tatlım..bekliyorum canım sabırsızlıkla haberlerini.

Bnm görümceme ultrasonda bakıp kızınız olucak demişlerdi ama kendisi hala ben erkek hissediyorum amaa deyip duruyodu:)) bende gülüyodum kutusunda büyük hissediyomuş die. Cinsiyeti nasıl hissediyolar anlamıyorum. Sonuçta da kızı oldu yani, kutusunda da büyük hissetti ama

ya ben ilk memsajimda yanlsi yamzisim,birinde kiz birinde erkek diyor.

kizlar ben 83 aralik dogumluyum suan 28 yasinda oluyorum dimi?

çin takviminde gerçek yaşını bir yaş büyük gösteriyor.ben 26 yaşındayım çin takviminde 27 gösteriyor ona göre hesaplayınca erkek çıkıyor gerçek yaşında baktığında kız çıkıyor:)))

ben 83 aralik dogumluyum peki simdi cin takviminde bu yilki yasim olarak nereye bakicam

selam kızlar ben de sizinle takılcam galiba
yani şöyle sata göre 8+6 ama usg'ye göre 7+4üz bu da nisanın son haftasından mayısın ilk haftasına doğru kaymak demek oluyor
kalp atışımız filan herşey normaldi

of bende mecburi sezeryan oldum
2012 nisan annesi olucam şimdi Allah nasip ederse normal olsun çok isterim hayırlısı hakkımızda
cevabın için teşekkur ederim

Yahoo gruplarından ssvd (sezaryen sonrası vajinal doğum) grubuna katılırsan, çok şey öğrenirsin :)
Gerçkten de Türkiye sezaryende uçmuş durumda, ilki sezaryense sonrakiler sezaryen olmalı mantığı aslında bütün doğum anlayışımızı ortaya seriyor maalesef.

çok şükür canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

kizlar 83 aralik dogumluyum nette yas hesaplamadan baktim 27 yasindaymisim ben daha, su gun alma isi hep kafami karistiriyor.

bu hesaba gore iki takvimde de kiz cikiyor

ben de ilk hamileleigim 1 bucik yil once 40 arti 3 uncu gungunde sezeryanla bitmek zorunda kaldi
simdi normal yapmak istiyorum, ilkinde benim rahimde acilma olmamaisti bu sefer doguma bir hafta kala kullanilan bise varmis rahim acilsin diye onu kullanmayi dusunuyorum ins. bu sefer normal olur

bu arada ben de yurtdisindayim, gercekte sezeryan nedenlerinden cati darligi cok nadir gorulmesine ragmen turkiyede doktorlar sik rastliyor nedense !!!
bi de sezeryan sonrasi tekrar sezeryan olmanin normal dogum olmak kadar tehlikesi var..... ama bizimkiler sadece normal dogumdan gozumuzu korkutuyorlar

merhaba güzel anneler. işe geldim bi halsizlik var üzerimde. eşime dedim ben çalışmak istemiyorum evde oturmak istiyorum bakalım değerlendirmeye alacakmış
çin takviminde kız çıkıyordu ama rus takviminde erkek çıktı az önce. ama herkesin içine kız diye doğuyor. bende kız gibi hissediyorum. İnşallak ikizim olur çok istiyorummmm

selam kızlar....
ben 2011 mayıs annelerındenım arkadaslarımın ıcınde en zor hamılelık donemını ben gecırdım 9 ay yatarak gectı hatta 21 haftada hastanede gecırdım...
sımdı rabbıme coooooook sukur dunyalar tatlısı bır melegımız var...
bazılarınızın ılk heyecanı bazılarınızın ıkıncı...lutfen sunu hıcccc unutmayın hamılelık rabbımın kadına verdıgı en buyuk lutuf ıhsan....ve guzel allahım hepınıze saglıkla huzurla mutlulukla bebeklerınızı kucagınıza almayı ve butun mutluluklarını doya doya yasamayı nasıp etsın ıns....
hepınıze sevgıler.....

İnşaallah en doğal şekilde bir doğum olur bu seferki :) Aslında rahmin açlıması için doğuma 2 hafta kala gibi bir zamanda, hakiki zeytinyağı ile vajinal kaslara masajla kasların yumuşaması sağlanıyor diye biliyorum. Bir de hani suni sancıda oksitosin hormonu veriyorlar ya, onun en doğal hali hurmada var, özellikle acve hurması... Doğuma 1 ay kala da bol bol hurma yemek hem doğumu kolaylaştırıyor, hem de doğumun başlamasına yardımcı oluyormuş.

Evet bu çatı darlığı nedense Türkiye'de çok fazla, hem de Türk kadınlarından bahsediyoruz, hayret yani :)))))

Sezaryen sonrası normal doğumda dikişlerin açılma ihtimali 1/1000 miş. Bahsettiğim grupta ssvd yapan bir sürü arkadaş var, doktorlar da cevap yazıyorlar, kesinlikle takip edin.

kızlar bugun aklıma geldi baktım hemen.gunde 135 2 lt su içmemiz gerekiyor..içtiğimiz suların ph değeri kaç..hiç merak edip baktınızmı...pH 6.5-8.5 tavsiye edilen değermiş..

canim bencede senin ki erkek olacak.cunku annemde ve kayinvalidem de aynisi olmus.digerinin zitti seyler istiyorsan ve hissediyorsan zit cinsiyet oluryormus.hadi hayirlisi

yaa cok guldurdun beni allahta seni guldursunkutusunda buyuk hissetti ama olmadi

canim burda da doktorlarin hepsi son ana kadar zorluyorlar normal dogum icin turkiyeye ozgu birsey bu sanirim.hatta kanadali bi arkadasim var orda normal dogum olmasin icin 8-9 saat bile bekledikleri oluyormus.cunku hem anne hemde bebek icin en sagliklisi normal dogummus.sezeryani cok onermiyorlar hatta bi arkadasim burda bi doktora gitti sezeryan istedgini soyeldigi icin firca yedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…