oğluşumla yanlızız bu gece babamız da yok.. kızlar yokmu ikicik laflıcak ya.. topikte akşamları çok boş oluyo[/QUOTE
canım nbr facebookta prima dünyası ilk hediyem formu var onu doldurdum şimdi bi bak istersen zaman geçer
oğluşumla yanlızız bu gece babamız da yok.. kızlar yokmu ikicik laflıcak ya.. topikte akşamları çok boş oluyo[/QUOTE
canım nbr facebookta prima dünyası ilk hediyem formu var onu doldurdum şimdi bi bak istersen zaman geçer
doldurdum bende canım bakalım ne zaman gelecek
kızlar ben 16. haftamda diş doktoruna gittim röntgen çekemem dişini çekemem uyuşturmak için iğne yapamam dolgu yapamam çekeceksin dedi. ağrı kesici bişey yazın bari dedim antibiyotik dışında sana iyi gelecek hiçbirşey yok, yüksek dozaj almadıktan sonra oda işe yaramaz dedi
bir bardak soğuk su al ağzının içine ağrıları
Cnm gezerkeen yazını gördüm dişçinin neden öyle söylediğini ben anlamadım .
Diş tedavileri için 2.trimester en uygun zaman boşu boşuna ağrı çekme ve başka iyi bir doktora git çünkü diş ağrısı hem sana hem bebeğe zararlı boşu boşuna kendine sinir stres yapıp bunu istemeden bebeğe yansıtıyorsun .
Diş ağrısının ne demek olduğunu ben iyi biliyorum(
primadan gele gele 4 adet bez ve kapaklı bir kutu geliyor. herhalde emzik için koymuşlar.
kızlar ben 16. haftamda diş doktoruna gittim röntgen çekemem dişini çekemem uyuşturmak için iğne yapamam dolgu yapamam çekeceksin dedi. ağrı kesici bişey yazın bari dedim antibiyotik dışında sana iyi gelecek hiçbirşey yok, yüksek dozaj almadıktan sonra oda işe yaramaz dedi
bir bardak soğuk su al ağzının içine ağrıları
Cnm gezerkeen yazını gördüm dişçinin neden öyle söylediğini ben anlamadım .
Diş tedavileri için 2.trimester en uygun zaman boşu boşuna ağrı çekme ve başka iyi bir doktora git çünkü diş ağrısı hem sana hem bebeğe zararlı boşu boşuna kendine sinir stres yapıp bunu istemeden bebeğe yansıtıyorsun .
Diş ağrısının ne demek olduğunu ben iyi biliyorum(
valla ben dr çok şaşırdım.ben özrl bir hastanede diş bölm.çalışııyorum bemce tedavini yaptırabilirsin.asıl dr müdahale edemedıklerı zaman 1 ci ve 3 trmestr..ağrı kesicide parol alabilirsin zaten tüm dr öneriri.anlamadım ben bu işi...
tamam büyük flim çekmesin ama küçük sadece 2,3 dişi görebilecek bir flim var onu çeksın kursun yelek giydirsin.zaaten anezteziiy hamileler için jetocain yaparlar.kullandıkları normalde ultracain dir.en azında uyuşturmadan bir temizleyip baksaydı dolgumu kanalmı yapılmalı.belki dayanabilirsin uyuşturmadan..hadi en kötü başlar dayanamadığın yerde uyuşturur..
bencede başka dr git lütfen
kızlar gunaydın nasılsınız? benım bebıs uc gundur hıc kıpırdamıyo ya cok kafamtakılıyo moralım bozuk tatlı yıyıp bı oraya bı buraya yatıyorum sureklı dokunuyorum acaba benmı hıssetmıyorum dıye tık yok ya
yaa öldüm yaa bi türlü geçmek bilmedikiherkeze hayırlı paarlar benimde yirmilik dişimin yarısından coğu kırılmış ağrı yapıyor bütün dişlerime ben kendi doktorumasordum dişimi cektirmemde bir sakınca var mı diye 3.ayla 6.ay arası cektirmende bir sorun yok demişti bende yarın gidip cektirecem inş bişe olmaz.....
diş agrısı kabır azabı yanı cok fena bısey Allah'ım sıfanızı versın
bebek hareketlerı evet ıstıkrarlı olmuyor turuncum ama hıssedıyordum ben 16 haftadan berı ama sımdı uc gundur resmen duruyor sıpa o yana donuyorum yok bu yana donuyorum yok ıyıdır ınsallah sankı ıyıyım dercesıne bır belırtı onun hareketlerı bıze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?