2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

oğluşumla yanlızız bu gece babamız da yok.. kızlar yokmu ikicik laflıcak ya.. topikte akşamları çok boş oluyo

Son düzenleme:

primadan gele gele 4 adet bez ve kapaklı bir kutu geliyor. herhalde emzik için koymuşlar.

canım benım benim bildiğim kapaklı kutu mama saklama kabı.emzik için mi bilemedim.bide bende venice den çıtcıtlı kolsuz bacaksız badi çıktı.bazı arkadaşlar çok küçük diye yazmışlardı ama yanılmıyorsam 50cm yazıyor etikette.yanı bızımkıde sığar heralde:)bizdeki şansımıza pembe çıktı kutu rengi:)

kızlar gunaydın nasılsınız? benım bebıs uc gundur hıc kıpırdamıyo ya cok kafamtakılıyo moralım bozuk tatlı yıyıp bı oraya bı buraya yatıyorum sureklı dokunuyorum acaba benmı hıssetmıyorum dıye tık yok ya

bence kafana takman için çok erken.bak ben hiç hıssetmiyorum aslında anlamıyorum bence.çünku cok erken hıssetmemiz icin.cok endişeleniyorsan sağlık ocağına her an gıdebilirsın kalp atışını duymak için orada da dınlleyebiliyorlar.

kızlarrrr günaydın hepinize...:)

bu arada ben daha hiç bişey hissetmiyorum kızlar ya:)

Günaydııınnnnnnnnnnnn hanımlar
Biz oğluşumla karnımızı doyurduk :) Bugün tocamla biraz Yağızımız için bişiler bakacağız....Aslında erkenden alışverişe başlama taraftarı değildim ama Allah yazdıysa olacak olan son aydadaoluyor değil mi Allah korusun Hem düşündümde o kadar çok şey varki alınacak...Bebekler için daha pahalı alışveriş yapmak...Allahın izniyle doğduktan sonra başka şeyler çıkacak beziydi mamasıyd doktor kontrolüydüüü vs...Biz ağır ağır başlayalım :))
Bu ara bende geçen haftalarda baya hissediyordum ama 3-4 gündür pek hissedemiyorum yaa bu arada 4.ay doldu benim göbişş pek fırlamadııııııııııııı ne zaman tam belli olacakk...İş yerinde benden 3 hafta önde bir arkadaş var bebek ben burdayım diyooo valla görünce kıskanmaya başladımmmm

Günaydın kızlar...
Herkese hayırlı pazarlar diliyorum.

Oğluşumla ve aşkımla güzeeel bir pazar kahvaltısı yaptık.
Öğleden sonrada şöyle bi hava almaya çıkacağız.

Bu arada bebek hareketlerinin bu haftalarda istikrarlı olması beklenmemeliymiş.
O yüzden kafanıza takıpta kendinizi boşuna üzmeyin.

herkese iyi pazarlar diliyorum.Oğluşum ve aşkitomla kahvaltı yaptık,sanırım çok yedim şu an patlıyorum.Göbüşüm şişti iyice:)19 haftalık olduk artık.Dün ayrıntılı ultrasona giridm.Her şey yolunda çok şükür.Dört gözle oğluşumu bekliyorum.Videosunu da doktor cd ye yazdı verdi.Biriisnde elini emiyor çok tatlı çıkmış.100kere izledim:)Artık hissedebiliyorum da .çok güzel bir duygu,rabbim herkese nasip etsin.Şimdi kalkıp evi süpürmem lazım,yoksa yine uyucam.

merhaba kızlar yaa ben dün geceden beri ölüyorum yaaa
bu diş ağrısı beni bitirdi yaa
hiç bişide yapamıyorum abim dişçide çalışıyo onu aradım
oda gebesin diye hiç bişi yapamayız dedi
bol bol gargara yap ve dişini fırçala dedi ama mahf oldum yaaa

herkeze hayırlı paarlar benimde yirmilik dişimin yarısından coğu kırılmış ağrı yapıyor bütün dişlerime ben kendi doktorumasordum dişimi cektirmemde bir sakınca var mı diye 3.ayla 6.ay arası cektirmende bir sorun yok demişti bende yarın gidip cektirecem inş bişe olmaz.....

diş agrısı kabır azabı yanı cok fena bısey Allah'ım sıfanızı versın
bebek hareketlerı evet ıstıkrarlı olmuyor turuncum ama hıssedıyordum ben 16 haftadan berı ama sımdı uc gundur resmen duruyor sıpa o yana donuyorum yok bu yana donuyorum yok ıyıdır ınsallah sankı ıyıyım dercesıne bır belırtı onun hareketlerı bıze

yaa öldüm yaa bi türlü geçmek bilmediki
hafta içi kontrolüm var bi sorayım ne diyecek çook kötüü yaa
hala ağrıyo dayanamadm bi parol attım şimdi:26::26::26::26:

sağol canımm yaaa inşallaah
bu arada bende iki günde bi hissediyom çok hareketli değil daha
arada bi güzel vuruyo ama vurduktan sonra ikigüne kadar tık yok

iyi pazarlar kizlar ,ben bugun cok kotuyum iki seferdir ne yediysem cikariyorum midem cok fena halbuki bir suredir kusmuyordum neden boyle oldu ki simdi,ayrica bugun cok guzel kar yagdi her yer bembeyaz esimle evde keyif yapicaz tabiki iyi olabilirsem,benim bebisim hem aksamlari yatmadan once hemde sabahlari masallah cok guzel tekme atiyor hatta babasi o kadar net hissediyor ki deli oluyor bebis kimildayinca bizden haberler boyle simdilik ,sizlerede bebisinizle bol tekmeli bir pazar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…