aman canım Allah korusun,,, sende dikkat et yediklerine, şeker pek iyi değil, bende hamile kalmadan önce şeker yüklemesi yaptırmıştım, doktorumun isteği üzerine, sınırda çıkmıştı, banada sana sölediklerini sölemişti doktorum... bide ben glucophane kullanıyorum...
benimde kardeşim beyaz ve griden ördü, şimdi pembeyle çiçekli süslemeler yapacak, bence sende pembenin yanına beyaz ve gri kullanabilirsin canım...
kızlar dün geceden beri hiç uyumadım bütün dişlerim ağrıyo çenem zonkluyo resmen ne yapsam bilemedim ağrı kesici de alamıyorum yokmu bi fikri olan
kızlar dün geceden beri hiç uyumadım bütün dişlerim ağrıyo çenem zonkluyo resmen ne yapsam bilemedim ağrı kesici de alamıyorum yokmu bi fikri olan
Amin...
Ediyorum canım beyaz ekmek hiç kullanmıyorum tam buğday ve çavdarı dönüşümlü kullanıyorum. Allah'dan bu hamileliğimde canım hiç tatlı istemiyor diğeri yaza geldiği için biraz fazla dondurma tüketiyordum. Havuç, portakal ve patatesi fazla tüketmememeye çalışıyorum. Hamur işlerindende uzak durmaya çalışıyorum işte böyle
Sizin kız galiba, Rabbim iyi günlerde kullanmayı nasip eder inşallah....
canım ben primanın facebook sayfasından ilk hediyem bölümüne form doldurdum, birkaç gün sonra aradılar adres teyidi için...ve 1 haftaya falan geldi...4,72 kargo ücreti aldılar sadece ama çok güzel bişi... bebişimin ilk hediyeleri...
aman canım Allah korusun,,, sende dikkat et yediklerine, şeker pek iyi değil, bende hamile kalmadan önce şeker yüklemesi yaptırmıştım, doktorumun isteği üzerine, sınırda çıkmıştı, banada sana sölediklerini sölemişti doktorum... bide ben glucophane kullanıyorum...
benimde kardeşim beyaz ve griden ördü, şimdi pembeyle çiçekli süslemeler yapacak, bence sende pembenin yanına beyaz ve gri kullanabilirsin canım...
BENİM ÖRGÜĞÜM bu modele benziyor çok düz model pembe başladım. 3'er sıra renkli örsem nasıl olur çok mu basit durur
bence renkleri sıralama,oyle basit olabilir , istersen dışına oya yapmışya orayı ayrı bir renk yapabilirsin, yada her motifin üstüne ayrı bir renkten işleme koyabilirsin
kızlar ben birazdan çıkıcam herkese şimdiden iyitatiller ve iyi akşamlar...bebişlere iyi bakın haaa
kızlar şimdi şu anda prima hediye kutum geldi.....yaşasın....
kızlar ben birazdan çıkıcam herkese şimdiden iyitatiller ve iyi akşamlar...bebişlere iyi bakın haaa
bende çıkıyorum herkeslere iyi akşamlar :)
ben bilgisayarda çalıştığım için kalem kullanmam şart, çizim yaparken, yani eğer sağ olmak zorundaysa mıçtık dicektim...iyi bare sola yaptırırız...aslında sağa yaptırıp işyerinden rapor almakta güzel olurdu ama neyse
Maden suyu içiyorum canım.Sorma canım ya aynıyım ben de,hiç midemden şikayetim olmamıştı şimdiye kadar,soda içince de geçiyor biraz,bu arada soda zararlı mı yaw?
soda karbondioksitli su o zararlı..ama eğer içtiğin maden suyuysa onun faydası bile var...
Canım özü karanfilden yapılan dişinol diye bir ilaç var,ağzında ağrayan yere pamukla koyuyorsun,uyuşturuyor,onu bi sorsan eczaneye filan,yutmadıktan sonra sakıncası yoktur bence.Çok iyi geliyor uyuşturuyor anındakızlar dün geceden beri hiç uyumadım bütün dişlerim ağrıyo çenem zonkluyo resmen ne yapsam bilemedim ağrı kesici de alamıyorum yokmu bi fikri olan
kızlar ben 16. haftamda diş doktoruna gittim röntgen çekemem dişini çekemem uyuşturmak için iğne yapamam dolgu yapamam çekeceksin dedi. ağrı kesici bişey yazın bari dedim antibiyotik dışında sana iyi gelecek hiçbirşey yok, yüksek dozaj almadıktan sonra oda işe yaramaz dedi
bir bardak soğuk su al ağzının içine ağrılarını biraz dindirir beklet ağzında.. akşamlarıda yuksek yastıkta yat.. önerebileceğim tek şey bunlar dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?