2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kızlar dün geceden beri hiç uyumadım bütün dişlerim ağrıyo çenem zonkluyo resmen ne yapsam bilemedim ağrı kesici de alamıyorum yokmu bi fikri olan

Amin...
Ediyorum canım beyaz ekmek hiç kullanmıyorum tam buğday ve çavdarı dönüşümlü kullanıyorum. Allah'dan bu hamileliğimde canım hiç tatlı istemiyor diğeri yaza geldiği için biraz fazla dondurma tüketiyordum. Havuç, portakal ve patatesi fazla tüketmememeye çalışıyorum. Hamur işlerindende uzak durmaya çalışıyorum işte böyle

Sizin kız galiba, Rabbim iyi günlerde kullanmayı nasip eder inşallah....

kızlar dün geceden beri hiç uyumadım bütün dişlerim ağrıyo çenem zonkluyo resmen ne yapsam bilemedim ağrı kesici de alamıyorum yokmu bi fikri olan

canım benimde öyle dün akşamdan beri ağırıyor akşam karanfil koydum birazcık kesti ama sonra yine başladı dişciye gittiğimde doktoruma sordum 3ile 6.cı ayda cekilelebilr dedi cekilmesi lazımsa dedi bende anca pazartesiye randevu buldum ozaman gidip cektirecem karanfil yada zeytin koy dişine belki keser seninkini....

canım gecen yengem söylemişti, diş ve diş etleri için nar suyu çok iyiymiş, yani ağrı kesmez belki ama kuvvetlendirir...birde ben sütü bırakınca dişlrim ağrıyo, onuda ihmal etme

evet canım kız ondan olsa gerek benimde canım hiç tatlı istemiyor ki normalde çok severim...Allah hepimizin yardımcısı olsunda hayırlısıyla kavuşalım meleklerimize...

Geçmiş olsun...
Söz konusu hamilelikde ağrı olunca pek birşey önerilemiyor. Acaba 20'lik dişiniz falan mı çıkıyor, onun ağrısına benziyor anlattığınız. Ama bence bir diş dr. görünmenizde fayda var. Birde kalsiyum eksikliğinden falan da olabileceğini okumuştum birkaç yerde böyle ağrıların

merhaba canım bende istedim benimde pazartesi gelicekmiş merak ettim neler var acaba içinde.

BENİM ÖRGÜĞÜM bu modele benziyor çok düz model pembe başladım. 3'er sıra renkli örsem nasıl olur çok mu basit durur

Eklentiler

• $Pembe-Bebek-Battaniyesi2.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 36
BENİM ÖRGÜĞÜM bu modele benziyor çok düz model pembe başladım. 3'er sıra renkli örsem nasıl olur çok mu basit durur

bence renkleri sıralama,oyle basit olabilir , istersen dışına oya yapmışya orayı ayrı bir renk yapabilirsin, yada her motifin üstüne ayrı bir renkten işleme koyabilirsin

bence renkleri sıralama,oyle basit olabilir , istersen dışına oya yapmışya orayı ayrı bir renk yapabilirsin, yada her motifin üstüne ayrı bir renkten işleme koyabilirsin

dün mothercare de düz pembe ve düz mavi battaniyeler vardı örgü çok şıktı bence...düz renk asil durur...

kızlar ben birazdan çıkıcam herkese şimdiden iyitatiller ve iyi akşamlar...bebişlere iyi bakın haaa

O kadar da çok etkilemiyor canım kolu merak etme zaten.

kızlar ben 16. haftamda diş doktoruna gittim röntgen çekemem dişini çekemem uyuşturmak için iğne yapamam dolgu yapamam çekeceksin dedi. ağrı kesici bişey yazın bari dedim antibiyotik dışında sana iyi gelecek hiçbirşey yok, yüksek dozaj almadıktan sonra oda işe yaramaz dedi
bir bardak soğuk su al ağzının içine ağrılarını biraz dindirir beklet ağzında.. akşamlarıda yuksek yastıkta yat.. önerebileceğim tek şey bunlar dedi..

merhaba canım ben 2011 mayıs annesiyim...şöyle bir bakınıyordum topiğinize... eğer ağrıların devam ediyorsa parol de içebilirsin belkide biliyorsunuzdur ama ben hatırlatmak istedim yazını görünce diğer dişi ağrıyan arkadaşınada sölersin hem bebeğe zararı yok en azından birazda olsa faydası olur...

fıstık annişler nasılsınız bakalım pek fırsat bulup da giremiyorum buraya ya benim son 1 haftadır feci bi başağrım var bi uyanınca bi de uyku arasında minoset içiyorum banamısın demiyo migrenim vardı iyice azıttı galiba yatsam dinlensem diyorum oğlum pek müsade etmiyo yatıncada midem bulanıyo zaten napıcam şaşırdım artık valla inş biter bu ağrılarım
bu arada 17.haftamdayım ama cinsiyetimiz hala meçhul bugün tekrar gittim kesin olmamakla beraber yüksek ihtimalle kızmış haftaya cuma tekrar gidicem inş kesinleşir o zaman en önemlisi sağlıklı hayırlı evlat olması ama insan yine de merake diyo işteee bi prensim vardı bi de prenses geliyo galiba yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…