günaydın güzel anneler oğluşumlaaaa güzelll bı hafta diliyorum herkese... bende hissetmek istiyorum yavrumun pıt pıtlarını artıkk
günaydın güzel anneler oğluşumlaaaa güzelll bı hafta diliyorum herkese... bende hissetmek istiyorum yavrumun pıt pıtlarını artıkk
günaydın kızlarhayırlı haftalar ben artık hergün hissediyorum bebişimi sağdan sağdan vuruyo ben burdayımm diyo bana
yarın dört boyutlu ultrasona gidicem cinsiyetini de öğrenebilirsem çok mutlu olucam :))
Kızlar gece rüyamda kızım doğmuş. ( Ama benim oğlum olacak ) önce alıp geliyorlar kocaman bi kız çocuğu yürüyo resmen sonra uyanıo tekrar uyuduğumda yine bir kız çocuğu getirdiler bu sefer küçük. bana öyle bi sarıldı ki sonra ben onu emzirmeye başladım. bir keresinde göğüs ucumu öyle bir çektirdi ki koptu zannettim. sonra emmeye başladı süt göğüsümde taşıyodu. sonra aralarda bişeyler oldu. ben birine diyorum ki gel sana kızımı göstereyim. gidiyoruz karşımda mavi bi muhabbet kuşu ama tüm gün kafesine koymayı unutmuşuz. Diolar ki bana sen nasıl unutursun bak aç susuz kalmış...
Sonra başka başka rüyalar...
Dün gece biraz sıkıntılı uyudum ama kızımı emzirdiğimi ve gelen sütü çok net hatırlıyorum. Sizce bu ne demek???
Allah hayra çıkarsın meyra..biz bunu hemen hayra yoralım ki hayır olsun..bence çoçuğunu çok güzel emzireceksin vede sütün bolo olacak allahın izniyle :)
Kızlar gece rüyamda kızım doğmuş. ( Ama benim oğlum olacak ) önce alıp geliyorlar kocaman bi kız çocuğu yürüyo resmen sonra uyanıo tekrar uyuduğumda yine bir kız çocuğu getirdiler bu sefer küçük. bana öyle bi sarıldı ki sonra ben onu emzirmeye başladım. bir keresinde göğüs ucumu öyle bir çektirdi ki koptu zannettim. sonra emmeye başladı süt göğüsümde taşıyodu. sonra aralarda bişeyler oldu. ben birine diyorum ki gel sana kızımı göstereyim. gidiyoruz karşımda mavi bi muhabbet kuşu ama tüm gün kafesine koymayı unutmuşuz. Diolar ki bana sen nasıl unutursun bak aç susuz kalmış...
Sonra başka başka rüyalar...
Dün gece biraz sıkıntılı uyudum ama kızımı emzirdiğimi ve gelen sütü çok net hatırlıyorum. Sizce bu ne demek???
ya hafta sonu alısverıse gıttım lcwye hıc bısı yok ınternette görünen hıcbısı yok nettekilerın de bedenı kalmamısss sınır oldum vallaa kıyafet konusunda cok sıkıntı yasıomm ne alcagımı sasırıomm cok cıcılı bıcılı seyler varrr uzun kazaklar fln ama esım tayt giymeme izin vermiyo deli ediyo beniiiiiiiiii
HERKESE İYİ HAFTALARRRRRRRRRRRR
Momyler..:) Selam.. biz gebeler haftamızı, doğum zamanımızı ,aslında bilmemiz gerekenleri biliyoruzda, birisi gelip 'kaç aylık dedi mi kafamız karışıyor ya hani? :) ' ıı şey 19 hafta:)) İşte ay hesaplamalarımız.. Buyrunnn..
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
BİR ARKADAŞ FACE GRUBUNDA YAZMIŞTI,PAYLAŞAYIM DEDİM.
SEVGİİİİİİİİİ TAYT EN BÜYÜK KURTARICI UZUN HIRKA VE TUNİKLERLE,BENCE EŞİNE BİRAZ BASKI YAP,OLMADI MECBUREN BİR PANTOLON AL BELLERİ AÇIK LASTİK GİBİ OLANDAN LCW DE MUTLAKA HİÇDEĞİLSE O VARDIR.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?