2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Neslihan hadi gözün aydın bakalım:) Paşamıza bi kız kardeş geliyor sanırım:)

Mayıs annişleri hepinize günaydın... ya şu alt karnımda olan doluluk hissi çok rahatsız ediyor beni:18:

günaydın mayıs anneleri nasılsınız bebişler nasıl artık hareketlenmeye başladı mayıs bebekleri biz iki akşamdır oynuyoruz kızımla hareketli maşallah bide artık hissetmekle beraber karnımın dışından hareketlerini görebiliyoruz çok şükür rabbime mucize gibi bi şey bu ya rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah dün tetanos aşımızı olduk hemşiremiz gelmişken kan şeker idrar bakalım dedi kan ve şeker düşük çıktı şükür idrar temiz iltihap falan yokmuş hemşire biraz ağrın olur dedi şükür şuana kadar bişey yok inşallahda olmaz ayrıca 24 haftalık olunca şeker yüklemesi yapılacakmış bizden haberler bu kadar

merhaba canım bende istedim benimde pazartesi gelicekmiş merak ettim neler var acaba içinde.
bizimde dün geldi primadan hediyemiz içinden 4 adet bez,annelik rehberi,cd,vodafoneden kontör,iki adettanıtım amaçlı şampuantek kullanımlık,mama saklama kabı bide ariel leke çıkarıcı yollamışlar bazılarında body varmış ama benden çıkmadı zaten çok küçük kullanımaz diyorlar işte bunlar ya zaten maksat tanıtım ama hoş düşünmeleri bile
ayrıca milupadan ses yok onlar bebek 6aylık olunca gönderiyormuş sanırım

Selam hanımlar nasılsınız?? Şuan çatlak kremi arayışı içerisindeyim....Bitgisel yaplar mı kullansam kremmi alsam kararsızım..
Öneriniz var mı?? Başlamalıyım artıkk...

arkadaslar babystardan 2 adet bez geldi sadece 2 adet cimriler yaaa sinirimden gülüyorum küçük bir paket gelcek sandım yok

arkadaslar babystardan 2 adet bez geldi sadece 2 adet cimriler yaaa sinirimden gülüyorum küçük bir paket gelcek sandım yok
:60.ya bak şimdi bende güldüm he ay ne çok göndermişler ya arayıp bunun biri fazla geri alın deseydin hey Allahım ya kargo ücreti ödemeseydin bari ödedinmi yoksa

:60.ya bak şimdi bende güldüm he ay ne çok göndermişler ya arayıp bunun biri fazla geri alın deseydin hey Allahım ya kargo ücreti ödemeseydin bari ödedinmi yoksa

o kadar zahmet çekip gönderiyorsunuz bari işe yarasın biraz çok gönderin, yanına güzel bişeylerde koyun dimi yani

Selam hanımlar nasılsınız?? Şuan çatlak kremi arayışı içerisindeyim....Bitgisel yaplar mı kullansam kremmi alsam kararsızım..
Öneriniz var mı?? Başlamalıyım artıkk...

canım ben lierac aldım dermomarketin sitesinden ama iyi mi kötümü bilemicem yeni kullanmaya başladım çünkü şuanda çatlak yok tabi bebe yağıda kullanıyorum bunun yanısıra..
bu arada gittigidiyor da 3 adet 99 tl. almak isteyenlere dipnot :)
mustela ve lierac en çok önerilenler artık tercih sana kalmış...

ya kızlar herkes aşıdan sonra kolum çok ağrıdı diyor, ben de korkmaya başladımm...
herkeste sonuç aynı mı oluyor yoksa kişiye göre değişiyor mu bu? yaptırmasak mı acaba:44::44:...

genelde ağrı yaparmış zaten hemşire öle sölemişti...ama aşılarını tam yaptırman gerekiyo isteğe göre yaptırmama oluyo mu ki...

3 adet iyiymiş..Önerin için tşkler canım...Bende de henüz oluşmadı ama normalde kalçamda diz kapağımın arkasında belime var Birde karın olmasın

arkadaşlar önerileriniz için teşekkürler inanın diş ağrısı ölüm gibi birşey dün gece ağrıdan mıdır bilmem ayaktaydım koltuğa yığılı verdim
tansiyonum düştü galiba 1 saat kendime gelemedim ellerim ayaklarım titredi
çok şükür bugün dişimin ağrısı geçti.. karanfil biraz rahatlattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…