- 13 Ocak 2009
- 4.913
- 401
- 698
bizimde dün geldi primadan hediyemiz içinden 4 adet bez,annelik rehberi,cd,vodafoneden kontör,iki adettanıtım amaçlı şampuantek kullanımlık,mama saklama kabı bide ariel leke çıkarıcı yollamışlar bazılarında body varmış ama benden çıkmadı zaten çok küçük kullanımaz diyorlar işte bunlar ya zaten maksat tanıtım ama hoş düşünmeleri bilemerhaba canım bende istedim benimde pazartesi gelicekmiş merak ettim neler var acaba içinde.
oy oy oy... hamileliğin en duygusal anlarında biri daha. canım benim neden konuşmayalım??? öyle tayttır çoraptır daldık işte sen sakın düşünme öle...
neeee tatanoozz aşısımı :18::18::18::18::18:
ne zaman yapılıyo kızlarr ben çoook tırsıyoruuumm amaa:18::18::18:
canım soğuk süt iç keser
Sorma canım ya aynıyım ben de,hiç midemden şikayetim olmamıştı şimdiye kadar,soda içince de geçiyor biraz,bu arada soda zararlı mı yaw?
soda karbondioksitli su o zararlı..ama eğer içtiğin maden suyuysa onun faydası bile var...
hayır bi zararı yok ben midem yandığında hep soda içiyorum...doktorumda biliyor zatenn...
arkadaslar babystardan 2 adet bez geldi sadece 2 adet cimriler yaaa sinirimden gülüyorum küçük bir paket gelcek sandım yok
bende dün oldun tatanoz aşısı kolum hala ağrıyo çok kötü yaa...
:60.ya bak şimdi bende güldüm he ay ne çok göndermişler ya arayıp bunun biri fazla geri alın deseydin hey Allahım ya kargo ücreti ödemeseydin bari ödedinmi yoksa
Selam hanımlar nasılsınız?? Şuan çatlak kremi arayışı içerisindeyim....Bitgisel yaplar mı kullansam kremmi alsam kararsızım..
Öneriniz var mı?? Başlamalıyım artıkk...
ya kızlar herkes aşıdan sonra kolum çok ağrıdı diyor, ben de korkmaya başladımm...
herkeste sonuç aynı mı oluyor yoksa kişiye göre değişiyor mu bu? yaptırmasak mı acaba:44::44:...
canım ben lierac aldım dermomarketin sitesinden ama iyi mi kötümü bilemicem yeni kullanmaya başladım çünkü şuanda çatlak yok tabi bebe yağıda kullanıyorum bunun yanısıra..
bu arada gittigidiyor da 3 adet 99 tl. almak isteyenlere dipnot :)
mustela ve lierac en çok önerilenler artık tercih sana kalmış...
:60.ya bak şimdi bende güldüm he ay ne çok göndermişler ya arayıp bunun biri fazla geri alın deseydin hey Allahım ya kargo ücreti ödemeseydin bari ödedinmi yoksa
o kadar zahmet çekip gönderiyorsunuz bari işe yarasın biraz çok gönderin, yanına güzel bişeylerde koyun dimi yani[/QUOT
evt cnm koymayı bırak kücük bir paket gönderselerdi 10 tane yada 5 taneye bile razıyım ama 2tane minik bez bedava die yani aldım elime sanki zarf tutusturdular dogum yapan teyzemede istedim onada aynı getirdiler ama ben onlara 1 pakettir dedim eline iki taneyi alınca bana dediki isteseydin ben 2 tane verirdim kötü oldum nese cnm ya canları sagolsun((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?