iyi pazarlar kizlar ,ben bugun cok kotuyum iki seferdir ne yediysem cikariyorum midem cok fena halbuki bir suredir kusmuyordum neden boyle oldu ki simdi,ayrica bugun cok guzel kar yagdi her yer bembeyaz esimle evde keyif yapicaz tabiki iyi olabilirsem ,benim bebisim hem aksamlari yatmadan once hemde sabahlari masallah cok guzel tekme atiyor hatta babasi o kadar net hissediyor ki deli oluyor bebis kimildayinca bizden haberler boyle simdilik ,sizlerede bebisinizle bol tekmeli bir pazar diliyorum
canım kaç haftalık hamilesin ??
18+5 oldum bugun itibariyle canim ,ya sen
iyi pazarlar kizlar ,ben bugun cok kotuyum iki seferdir ne yediysem cikariyorum midem cok fena halbuki bir suredir kusmuyordum neden boyle oldu ki simdi,ayrica bugun cok guzel kar yagdi her yer bembeyaz esimle evde keyif yapicaz tabiki iyi olabilirsem ,benim bebisim hem aksamlari yatmadan once hemde sabahlari masallah cok guzel tekme atiyor hatta babasi o kadar net hissediyor ki deli oluyor bebis kimildayinca bizden haberler boyle simdilik ,sizlerede bebisinizle bol tekmeli bir pazar diliyorum
senin 2ci cocugunmu cnm cünkü ben hissedemiyorum ki babası hiç hissedemez bizim ilk bebegimiz Allah kısmet ederse ne diyim şanslısınız
canım sen kaç haftalıksın benimde ilk dr 2. çocukta erken hissedersin dedi. vitamin ve balık yağı hapı verdi siz kullanıyormusunuz?
ben 19+2 ama ultrasonda 19+5 cıkıyor evet 2. cocukta erken hissedilirmiş o yuzden sordum sen babası bile hissediyo diyince ben kendim hissedemedim tam anlamıyla. ben demir hapı elevit ve troid hapım var onu kullanıyorum balık yagı var ama hap zor yutuyorum onu içmek istemiyorum ama kullanmalıyız biliyorum elevit igrenç bişey ya sanki agzıma geliyor içtigim hap ıyyy
merhaba kızlar yaa ben dün geceden beri ölüyorum yaaa
bu diş ağrısı beni bitirdi yaa
hiç bişide yapamıyorum abim dişçide çalışıyo onu aradım
oda gebesin diye hiç bişi yapamayız dedi
bol bol gargara yap ve dişini fırçala dedi ama mahf oldum yaaa
diş agrısı kabır azabı yanı cok fena bısey Allah'ım sıfanızı versın
bebek hareketlerı evet ıstıkrarlı olmuyor turuncum ama hıssedıyordum ben 16 haftadan berı ama sımdı uc gundur resmen duruyor sıpa o yana donuyorum yok bu yana donuyorum yok ıyıdır ınsallah sankı ıyıyım dercesıne bır belırtı onun hareketlerı bıze
bende 18+3 oldum ama his hissetmedim bebeğimi
senin 2ci cocugunmu cnm cünkü ben hissedemiyorum ki babası hiç hissedemez bizim ilk bebegimiz Allah kısmet ederse ne diyim şanslısınız
canım sen kaç haftalıksın benimde ilk dr 2. çocukta erken hissedersin dedi. vitamin ve balık yağı hapı verdi siz kullanıyormusunuz?
bende 18+3 oldum ama his hissetmedim bebeğimi[/QUO
canim sirtustu yat elini karnina koy bi sure mutlaka hissedeceksin ,belki bebisin hareketlerini gaz falan saniyorsundur dikkatli dinle
benim 3. cocugum canimkucuk oglum 6 yasinda ilk gibi hatta daha heyecanli bi bekleyis benim icin cunku ilkimde cok kucuktum ama yine erkenden hissetmistim dedigim gibi sirtustu yatip elini koyunca bence tepki verecektir bebikin
maşallah canım
darısı bizlerin başına eminimki harikaaa bi duygudur :26::26::26::26:
amin canim insallah en kisazamanda sizde hissedersiniz ve tabiki babaciklarda unku onlar icinde somutluk oluyor bebegin hareketleri
Allah yardımcın olsun.
Bildiğim kadarı ile 3-6 ay arası müdahele edilebiliyor.Bence mutlaka araştır bu konuyu.
Dün bi arkadaşımla konuştum.37 haftalık gebe ve 2 aydır diş ağrısından öldüm bittim diyor.5 tane dişi gitmiş.
Diş doktoru erken doğum tehlikesi yaratabilir diye müdahele edemiyormuş.O yüzden çekiyor yazık kızcağız.
İnşaallah müdahele edebilirler seninkine.
Tekrar geçmiş olsun.
haklısın hafta içi kontrole gidince doktoruma sorarım bi
sağol canım çok tşk ederim
Canım belki pozisyon değiştirmiştir.Endişelenip kendini üzme.
Bazen bebekler yüzlerini iç tarafa döndüklerinde hareketleri hissedilmezmiş pek.
amiinn inşallah canıımm
kızlar antibiyotik hangi haptı yaa
bir yerde okudum 8 aylık bi gebe antibiyotik kullanmış
ve hemen acile kaldırılmış bebeği karnında ölmüş diye okudum bi topikte
tüylerim diken diken oldu yaaa
Kızlar benim ilk bebeğim ve ben 18.haftadan beri hissediyorum tekmeleri.
Herkes aynı dönem hissedemiyor o yüzden kafaya takılacak bi durum değil.Şimdi değilsede en geç 1-2 haftaya mutlaka hissedersiniz.
Ben sadece demir hapı kullanıyorum.Onun dışında doktorum bişeyi gerek görmedi.
Balığı zaten kesin haftada 1 tüketiyorum.
canim sirtustu yat elini karnina koy bi sure mutlaka hissedeceksin ,belki bebisin hareketlerini gaz falan saniyorsundur dikkatli dinle
benim 3. cocugum canimkucuk oglum 6 yasinda ilk gibi hatta daha heyecanli bi bekleyis benim icin cunku ilkimde cok kucuktum ama yine erkenden hissetmistim dedigim gibi sirtustu yatip elini koyunca bence tepki verecektir bebikin
amin canim insallah en kisazamanda sizde hissedersiniz ve tabiki babaciklarda unku onlar icinde somutluk oluyor bebegin hareketleri
inşallah canııım amiinnn
aynen ya bende vitamin hapını içemiyorum biraz büyük yutamıyorum bol bol portakal mandalina yiyorum ama balık hapını zar zor içiyorum benim sat 11 ağustos bende hissedemiyorum diğer arkadaş babası bile hissediyor deyince bende çok şaşırdım. ama büyük ihtimal 2. çocuğudur. bu aralar bende kasık ve bel ağrısı oluşmaya başladı aşırı değil ama ara ara oluyo sende öyle oluyormu ?
oooo oyuzden hissediyosun bizim ilk bebegimiz oyuzden anlamıyo olabiliriz hayırlısıyla dogumuda nasip eder inş yüce rabbim
diş agrısı kabır azabı yanı cok fena bısey Allah'ım sıfanızı versın
bebek hareketlerı evet ıstıkrarlı olmuyor turuncum ama hıssedıyordum ben 16 haftadan berı ama sımdı uc gundur resmen duruyor sıpa o yana donuyorum yok bu yana donuyorum yok ıyıdır ınsallah sankı ıyıyım dercesıne bır belırtı onun hareketlerı bıze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?