2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım kaç haftalık hamilesin ??

senin 2ci cocugunmu cnm cünkü ben hissedemiyorum ki babası hiç hissedemez bizim ilk bebegimiz Allah kısmet ederse ne diyim şanslısınız

canım sen kaç haftalıksın benimde ilk dr 2. çocukta erken hissedersin dedi. vitamin ve balık yağı hapı verdi siz kullanıyormusunuz?

ben 19+2 ama ultrasonda 19+5 cıkıyor evet 2. cocukta erken hissedilirmiş o yuzden sordum sen babası bile hissediyo diyince ben kendim hissedemedim tam anlamıyla. ben demir hapı elevit ve troid hapım var onu kullanıyorum balık yagı var ama hap zor yutuyorum onu içmek istemiyorum ama kullanmalıyız biliyorum elevit igrenç bişey ya sanki agzıma geliyor içtigim hap ıyyy

aynen ya bende vitamin hapını içemiyorum biraz büyük yutamıyorum bol bol portakal mandalina yiyorum ama balık hapını zar zor içiyorum benim sat 11 ağustos bende hissedemiyorum diğer arkadaş babası bile hissediyor deyince bende çok şaşırdım. ama büyük ihtimal 2. çocuğudur. bu aralar bende kasık ve bel ağrısı oluşmaya başladı aşırı değil ama ara ara oluyo sende öyle oluyormu ?

maşallah canım
darısı bizlerin başına eminimki harikaaa bi duygudur :26::26::26::26:

Allah yardımcın olsun.
Bildiğim kadarı ile 3-6 ay arası müdahele edilebiliyor.Bence mutlaka araştır bu konuyu.
Dün bi arkadaşımla konuştum.37 haftalık gebe ve 2 aydır diş ağrısından öldüm bittim diyor.5 tane dişi gitmiş.
Diş doktoru erken doğum tehlikesi yaratabilir diye müdahele edemiyormuş.O yüzden çekiyor yazık kızcağız.
İnşaallah müdahele edebilirler seninkine.
Tekrar geçmiş olsun.

Canım belki pozisyon değiştirmiştir.Endişelenip kendini üzme.
Bazen bebekler yüzlerini iç tarafa döndüklerinde hareketleri hissedilmezmiş pek.

bende 18+3 oldum ama his hissetmedim bebeğimi
senin 2ci cocugunmu cnm cünkü ben hissedemiyorum ki babası hiç hissedemez bizim ilk bebegimiz Allah kısmet ederse ne diyim şanslısınız

Kızlar benim ilk bebeğim ve ben 18.haftadan beri hissediyorum tekmeleri.
Herkes aynı dönem hissedemiyor o yüzden kafaya takılacak bi durum değil.Şimdi değilsede en geç 1-2 haftaya mutlaka hissedersiniz.

canım sen kaç haftalıksın benimde ilk dr 2. çocukta erken hissedersin dedi. vitamin ve balık yağı hapı verdi siz kullanıyormusunuz?

Ben sadece demir hapı kullanıyorum.Onun dışında doktorum bişeyi gerek görmedi.
Balığı zaten kesin haftada 1 tüketiyorum.

Son düzenleme:

kızlar antibiyotik hangi haptı yaa
bir yerde okudum 8 aylık bi gebe antibiyotik kullanmış
ve hemen acile kaldırılmış bebeği karnında ölmüş diye okudum bi topikte
tüylerim diken diken oldu yaaa

cnm evt bir gün boyunca sag tarafımda kasıgımda agrı oldu gecti ertesi günü 11 ocak 2.düzey usg yapılcak hayırlısıyla

Selam annişler
bebegin tekmelemesi nasıl oluyor bi tarif edermısınız 20 haftalıgım bende ama daha bi sey hissetmıyorum ya da hıssediyorum da anlayamıyorum galıba

Merhaba hanımlar bugün herkes dinlenmede sanırımnm..Pek giren yok.
Eşimle bugün bebişimiz için birkaç bişi aldık...Bebek odasına baktıkk çok güzellerdi valla

Benimde bugün aynı konudan canım sıkıldı ben de yaklaşık 16.haftanın başından beri hissediyordum bebeklerimi ,biri sağdan vuruyordu ,diğeri sol alttan.ama iki gündür bişey hissedemiyorum canım sıkılıyor.heralde pozisyonları değişti o yüzden hissedemiyorum.ben de araştırdım nette ,28. Haftaya kadar sürekli hissedilmeyebilirmiş,normalmiş.Ben hala alışverişe başlayamadım ,hep içimde bir korku var ya bişey olursa diye. İnşallah iyilerdir...

iyi geceler herkes uyuyyor heralde kızlar kafama bişey takıldı mikrodalga kullanan varmı ben bu hafta çok kullandım pişmanım netten baktım bişey yazmıyo ama mutfagım küçük oldugundan illaki önünden geçiyorum çalışırken

selam kızlar... dün akşam boğazlarım ağrımaya başlamıştı bugün akşama kadar ağrı çektim eklem yerlerim başım boğazım dayanamadım hastaneye gittim
meğerse ateşim varmış biz bunu hiç akıl edemedik evde klimayı açtık yorgana sarıldım yattım neyse şimdi biraz daha iyiyim serum falan taktılar ateşimin düşmesi için soğuk bezler koydular
bide antibiyotik verdi.. bakalım inş birşeyim kalmaz yarına bebeğede baktılar oda çok iyi dedi doktorum suyu, boyutu kilosu

bu arada sırtüstü uzandım yatıyodum elimde göbeğimdeydi yanlardan parmaklarımla tık tık yaptım
veee büyük şok 3 kere pıt pıt pıt %100 eminim bebeğimin pıtptılarıydı sonunda annesine hissettirdi kendini minik oğlum

hiç halim yoktu başımı kaldırmaya ama pıt pıtları duyunca hemen sizinle paylaşmak istedim

ALLAHIMA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…