2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

tansiyonunu ölçtürsene bi,,, sonuca göre düşmüşse tatlı tuzlu bişeyler yersin,,,ani tansiyon hareketleri, baş ağrısı yapabilir çünkü...

Takmamaya çalışıyorum esracım ama takılıyor kafama,bu halimle bi de iş değiştireceğim içerde de baya alacağım var,düşünmemeye çalışıyorum artık herşey olacağına varıyor.
Uyku konusunda da doğru diyosun canım yorgunluktan de olabilir ben de kesik kesik uyudum ama yataktaydım hep,eşim de işe gitmişti ,uyumasam da çıkmadım yataktan,kızımla yattık beraber ,hep onu hissetmeye çalıştım,dediğin gibi ben de emin olamıyorum niye böyleyiz ya inanamıyoruz heralde

evettttttttttttt 5.ayımıza girdik bile :)))))))))))))))) benim tam 6.ayıma girdiğimde oğluşumla ayrıntılı ultrason randevum varç

valla EKİNS benim eşimde tayta sinir oluyor,hatta kavgasını bile yaptık,seksi oluyormuş :))))))))))))) bende dedimki hayatım allahaşkına olmuşum 64 kilo göbek kocama benim seksiliğimmi kalmışşş :))))))))))) birazda sızlandım uzun hırka ve bluzlarla okeyi aldım.diğer türlü altta pantolon bol bluz mecburen bol tombalak gibi oluyorum ya :))))))))))))))))

bosver cnmm yaa malesef ınsanlar böyleee ben artık hıc takmıorum yorumları bende hızlı kılo alıyorumm bu durum benım moralımı bozuoo ama napım

bu tablo süper olmuşş walla yani 5. ayımızdayız yuppiii :)

tünaydın kızlarr sıkıntılı bir cumartesinin ardından pazar günü dinlenebildiğim kadarıyla bugün ayılamadım ve işe gidemedim :s

ekins senin tabloya göre cuma günü 6.ayımıza giricez =) bu bile yüzümü kocamann güldürmeye yetti =)

günaydın canım ya ben de haftasonu biraz limoniydim ama cumartesi akşamı eşimle azcık deniz havası alınca iyi geldi
koca günü bomboş geçirdik benim baş ağrım yüzünden canımızı sıkıyoruz da noluyor ki bebişlerimizle güzel güel vakit geçireceğimiz yerde ona buna takıp vakit kaybediyoruz
bundan sonra yatağa gömülmücem diye söz verdim oğluma, canım sıkılınca alıcam onu da parka çıkıcaz yürüyüş yapıcaz

benim de ağrıyordu cnm defalarca soğuk suyla yıkadım yüzümü işe de gidemedim ama evdeyken daha çok sıkılıyorum napıcamı bilemedim

hehe demı ama seksılık mı kaldı valla kendımı bos bol seylerın ıcınde rahat hıssedemıom vallaa bol tunıkler guzelll taytla super oluoo ama altına normal pantolon gıyınce hıc bı özellıgı kalmıo en ıyısı ondan gızlııı gıyıp karsısına cıkmakk hosuna gıder emınımmm:))))))))

ay evet yaa hamile hamile ben rahatlığımı düşünüyorum yani tabiki şıklığımdanda ödün vermeyeye çalışıyorum

sevgi takmamaya çalışıyorum ama napiyim ya sanki ben körüm görmüyorum kilo aldığımı sen ne diye sölüyosun ki uuuf (

zeynep oh oh maşallah canımm :))

Aynen canım dediğin gibi yapmak lazım,zaten içim sıkılınca dikkat ediyorum sürekli baş ağrısı yapıyor,ara ara ağladım hep ,gariptim bu hafta ya bi daha böyle olmama izin vermeyeceğim,dediğin gibi dışarı çıkıp hava alacağım yatağa gömülmek yerine.

Dün akşam duşa girmeden önce farkettim göğüslerimden süt gelmiş. Görünce şok oldum başta ama araştırdım bazı annelerde 4. aydan itibaren olurmuş. Başına gelen var mı ?

şu can sıkıntısı benimde başımı ağrıtıyo (( dün akşam üzeri eve geldim arkadaşlarımla beraberdim eşimde işten yeni gelmişti hadi dışarı çıkalım dedi ama hiiççç canım istemedi tv karşısında battaniye altında yattım sonrada uyumuşum zaten , yanlış yapıyoruz aslında çıkıp dolaşmak kafa dağıtmak en güzelii

dişciden geldim kızlar 20lik dişimi cektirdim doktor hamileliğinde bir sıkıntı yoksa diş cekmimizde bir sakınca yok dedi gebeler için aneztesi farklı uyguluyoruz dedi cekildi inş bebişime bişe olmaz allahım....

Biraz da hormonlardan oluyor canım heralde,hepimizde var sanırım bu sıkıntı bu aralar,içim çoşuyo sanki,dün montumu giyip balkonda oturdum bi süre yine de geçmedi başım,değişik bişeyler yapmak lazım kafa dağıtıcı dediğin gibi

hayırdır neden değiştiriyosunki işini canım???

ya kızlar noluoo herkesee herkes kötüüü bı haft asonu gecırmıs anlasılannn üzmeyın bebıslerıı yaa cıkın gezın dolasın enerjı toplayınnn takmayın işi gücü boşverinn

kızlar taytlarınızı nereden aldınız ben bulamıyorum. biraz kalın istiyorum çorap gibi durunca benimde kocam izin vermiyo.

Bende çektirdim 3 ay bitene kadar zor sabretmiştim. Hiçbir problem olmuyor, kurtulmuşsun ya buna sevin. Diş çekimindeki tek risk antibiyotik kullanımı, yoksa anestezinin zararı yok diyor dt.ler.

cektirdiysen ne mutlu sana canım geçmiş olsun bende ağrısına dayanamayıp gittim ama benimkini ameliyatla aldılar gecen sene, ve ozamandan beri, ameliyat olduğum yer ve dilimin yarısı uyuşuk kaldı,,,1 ay önce hamilelikten dolayı dişleim çok hassaslaştı ve çok ağrıyodu,,kontrol ettirmek için gittiğimde öğrendimki artık geçmezmiş..doktor ucuz kurtulmuşsun çenemin sol tarafı komple felc olabilirmiş....sen çektirmekle ucuz atlatmışsın...

Bende çektirdim 3 ay bitene kadar zor sabretmiştim. Hiçbir problem olmuyor, kurtulmuşsun ya buna sevin. Diş çekimindeki tek risk antibiyotik kullanımı, yoksa anestezinin zararı yok diyor dt.ler.

sağolun kızlar 2kere aneztezi yaptı gözüm uyuştu görmesi bulanıklaştı cok korktum öyle kalacak diye ama şimdi epeyi düzeldi hafif var oda gecer dedi doktor kanmam cok oldu demir ilacı kullanmandan kaynaklanır dedi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…