kızlar yardımcı olun bana.
1 saattir başım çok fena ağrıyor. gözlerim kararıyor. ayağa kalkınca başım dönüyor. sabah kalktığımda bişeyim yoktu. naparım nasıl geçer bu durumum. midemde ağzımda nerdeyse çıkacak.
sanada iyi haftalar canım,,,bende cumartesi 12de uyanıp kahvaltı ettikten sonra yine uyudum ve 4 te uyandım,,,bende çok uyudum yani,,olsun bence demekki bedenimizin ona ihtiyacı var sonuçta çalışıyoruz, nekadar alabiliyoruzki uykumuzu, bencede hiçbişeyi takma, rahat ol...
o pıtırtılardan bi emin olsak zaten, haftasonu bizimkide baya pıtırdadı, ama emin olamıyorum işte...
Benim eşimde tayt üzerine bol ve uzun bişey olunca ses çıkarmıyo ama dar ve uzun olunca olmazmışşmışşş ama taytların üzerinde bol şeyler güzel duruyo zaten :)
shodow34 ne güzel işte yaa ben her gecen gün kilo alıyorum ve şişiyorum resmen artık ya oof...sabahta çaycı ablamız dedi artık belli oluyo kilo aldığın diye bende olsun artık bi zahmet dokuz ay neremde saklıcam çocuğu dedim moralimi bozdu yaa...sölemese içine atsa ölücek sanki
Benim eşimde tayt üzerine bol ve uzun bişey olunca ses çıkarmıyo ama dar ve uzun olunca olmazmışşmışşş ama taytların üzerinde bol şeyler güzel duruyo zaten :)
shodow34 ne güzel işte yaa ben her gecen gün kilo alıyorum ve şişiyorum resmen artık ya oof...sabahta çaycı ablamız dedi artık belli oluyo kilo aldığın diye bende olsun artık bi zahmet dokuz ay neremde saklıcam çocuğu dedim moralimi bozdu yaa...sölemese içine atsa ölücek sanki
bu tablo süper olmuşş walla yani 5. ayımızdayız yuppiii :)
Günaydınnnn kızlar,herkese bol moralli iyi haftalar diliyorum.
Ben haftasonunu devamlı uyuyarak geçerdim,nedense çok halsizdim bu hafta yataktan kalkasım gelmedi hiç böyle olmamıştı şimdiye kadar,
cumartesi 4 e kadar yatmışım doğru düzgün bişey yemeden.bu aralar işe biraz canım sıkkın,moral bozukluğu yaramıyor heralde vücuda.bugün biraz daha iyiyim,kendi kendime söz verdim hiçbirşeyi takmayacağım diye.bebişimi de ufak ufak hissediyorum sanki ama emin olamıyorum.hisseden arkadaşlara ne mutlu.
kızlar yardımcı olun bana.
1 saattir başım çok fena ağrıyor. gözlerim kararıyor. ayağa kalkınca başım dönüyor. sabah kalktığımda bişeyim yoktu. naparım nasıl geçer bu durumum. midemde ağzımda nerdeyse çıkacak.
evettttttttttttt 5.ayımıza girdik bile :)))))))))))))))) benim tam 6.ayıma girdiğimde oğluşumla ayrıntılı ultrason randevum varç
valla EKİNS benim eşimde tayta sinir oluyor,hatta kavgasını bile yaptık,seksi oluyormuş :))))))))))))) bende dedimki hayatım allahaşkına olmuşum 64 kilo göbek kocama benim seksiliğimmi kalmışşş :))))))))))) birazda sızlandım uzun hırka ve bluzlarla okeyi aldım.diğer türlü altta pantolon bol bluz mecburen bol tombalak gibi oluyorum ya :))))))))))))))))
evettttttttttttt 5.ayımıza girdik bile :)))))))))))))))) benim tam 6.ayıma girdiğimde oğluşumla ayrıntılı ultrason randevum varç
valla EKİNS benim eşimde tayta sinir oluyor,hatta kavgasını bile yaptık,seksi oluyormuş :))))))))))))) bende dedimki hayatım allahaşkına olmuşum 64 kilo göbek kocama benim seksiliğimmi kalmışşş :))))))))))) birazda sızlandım uzun hırka ve bluzlarla okeyi aldım.diğer türlü altta pantolon bol bluz mecburen bol tombalak gibi oluyorum ya :))))))))))))))))
günaydın canım ya ben de haftasonu biraz limoniydim ama cumartesi akşamı eşimle azcık deniz havası alınca iyi geldi
koca günü bomboş geçirdik benim baş ağrım yüzünden canımızı sıkıyoruz da noluyor ki bebişlerimizle güzel güel vakit geçireceğimiz yerde ona buna takıp vakit kaybediyoruz
bundan sonra yatağa gömülmücem diye söz verdim oğluma, canım sıkılınca alıcam onu da parka çıkıcaz yürüyüş yapıcaz
Aynen canım dediğin gibi yapmak lazım,zaten içim sıkılınca dikkat ediyorum sürekli baş ağrısı yapıyor,ara ara ağladım hep ,gariptim bu hafta ya bi daha böyle olmama izin vermeyeceğim,dediğin gibi dışarı çıkıp hava alacağım yatağa gömülmek yerine.
şu can sıkıntısı benimde başımı ağrıtıyo(( dün akşam üzeri eve geldim arkadaşlarımla beraberdim eşimde işten yeni gelmişti hadi dışarı çıkalım dedi ama hiiççç canım istemedi tv karşısında battaniye altında yattım sonrada uyumuşum zaten , yanlış yapıyoruz aslında çıkıp dolaşmak kafa dağıtmak en güzelii
Takmamaya çalışıyorum esracım ama takılıyor kafama,bu halimle bi de iş değiştireceğim içerde de baya alacağım var,düşünmemeye çalışıyorum artık herşey olacağına varıyor.
Uyku konusunda da doğru diyosun canım yorgunluktan de olabilir ben de kesik kesik uyudum ama yataktaydım hep,eşim de işe gitmişti ,uyumasam da çıkmadım yataktan,kızımla yattık beraber ,hep onu hissetmeye çalıştım,dediğin gibi ben de emin olamıyorum niye böyleyiz ya inanamıyoruz heralde
şu can sıkıntısı benimde başımı ağrıtıyo(( dün akşam üzeri eve geldim arkadaşlarımla beraberdim eşimde işten yeni gelmişti hadi dışarı çıkalım dedi ama hiiççç canım istemedi tv karşısında battaniye altında yattım sonrada uyumuşum zaten , yanlış yapıyoruz aslında çıkıp dolaşmak kafa dağıtmak en güzelii
dişciden geldim kızlar 20lik dişimi cektirdim doktor hamileliğinde bir sıkıntı yoksa diş cekmimizde bir sakınca yok dedi gebeler için aneztesi farklı uyguluyoruz dedi cekildi inş bebişime bişe olmaz allahım....
dişciden geldim kızlar 20lik dişimi cektirdim doktor hamileliğinde bir sıkıntı yoksa diş cekmimizde bir sakınca yok dedi gebeler için aneztesi farklı uyguluyoruz dedi cekildi inş bebişime bişe olmaz allahım....
Bende çektirdim 3 ay bitene kadar zor sabretmiştim. Hiçbir problem olmuyor, kurtulmuşsun ya buna sevin. Diş çekimindeki tek risk antibiyotik kullanımı, yoksa anestezinin zararı yok diyor dt.ler.
cektirdiysen ne mutlu sana canım geçmiş olsun bende ağrısına dayanamayıp gittim ama benimkini ameliyatla aldılar gecen sene, ve ozamandan beri, ameliyat olduğum yer ve dilimin yarısı uyuşuk kaldı,,,1 ay önce hamilelikten dolayı dişleim çok hassaslaştı ve çok ağrıyodu,,kontrol ettirmek için gittiğimde öğrendimki artık geçmezmiş..doktor ucuz kurtulmuşsun çenemin sol tarafı komple felc olabilirmiş....sen çektirmekle ucuz atlatmışsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?