Selam güzel annişler;
balık hapı kullanıyormusunuz?Doktorum gerek görmedi ama bazı arkadaşlar mutlaka kullan çok iyi diyorlar.kafam karıştı..:44:
evett bende bi hırka alıp döndüm walla bişicik yoktuaslında tayt kurtarıcı resmen yaa uzun çizme de giyersen niye bişi diyo ki zaten bacakların gözükmüyo bile nerdeyse :)
evett bende bi hırka alıp döndüm walla bişicik yoktuaslında tayt kurtarıcı resmen yaa uzun çizme de giyersen niye bişi diyo ki zaten bacakların gözükmüyo bile nerdeyse :)
CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN dikkat et kendine...selam kızlar... dün akşam boğazlarım ağrımaya başlamıştı bugün akşama kadar ağrı çektim eklem yerlerim başım boğazım dayanamadım hastaneye gittim
meğerse ateşim varmış biz bunu hiç akıl edemedik evde klimayı açtık yorgana sarıldım yattım neyse şimdi biraz daha iyiyim serum falan taktılar ateşimin düşmesi için soğuk bezler koydular
bide antibiyotik verdi.. bakalım inş birşeyim kalmaz yarına bebeğede baktılar oda çok iyi dedi doktorum suyu, boyutu kilosu
bu arada sırtüstü uzandım yatıyodum elimde göbeğimdeydi yanlardan parmaklarımla tık tık yaptım
veee büyük şok 3 kere pıt pıt pıt %100 eminim bebeğimin pıtptılarıydı sonunda annesine hissettirdi kendini minik oğlum
hiç halim yoktu başımı kaldırmaya ama pıt pıtları duyunca hemen sizinle paylaşmak istedim
ALLAHIMA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN
hayırlara çıksın arkadaşım inşallah bence çok güzel bir rüya görmüşsün...Kızlar gece rüyamda kızım doğmuş. ( Ama benim oğlum olacak ) önce alıp geliyorlar kocaman bi kız çocuğu yürüyo resmen sonra uyanıo tekrar uyuduğumda yine bir kız çocuğu getirdiler bu sefer küçük. bana öyle bi sarıldı ki sonra ben onu emzirmeye başladım. bir keresinde göğüs ucumu öyle bir çektirdi ki koptu zannettim. sonra emmeye başladı süt göğüsümde taşıyodu. sonra aralarda bişeyler oldu. ben birine diyorum ki gel sana kızımı göstereyim. gidiyoruz karşımda mavi bi muhabbet kuşu ama tüm gün kafesine koymayı unutmuşuz. Diolar ki bana sen nasıl unutursun bak aç susuz kalmış...
Sonra başka başka rüyalar...
Dün gece biraz sıkıntılı uyudum ama kızımı emzirdiğimi ve gelen sütü çok net hatırlıyorum. Sizce bu ne demek???
canım ben haftasonu güzel bi bluz aldım lcw den hatta tunik diyeyim triko ama hamile reyonundan değil...açık gri renkte omuzları ve göğsünde küçük taşları vardı ben cok beğendimm..bu arada bugün iş yerinde penguenli kazağımı giydim,bira reklama gibi olacak ama napalım,,,sonuçta ben onu hamile iken giymek için aldım dimi amaya hafta sonu alısverıse gıttım lcwye hıc bısı yok ınternette görünen hıcbısı yok nettekilerın de bedenı kalmamısss sınır oldum vallaa kıyafet konusunda cok sıkıntı yasıomm ne alcagımı sasırıomm cok cıcılı bıcılı seyler varrr uzun kazaklar fln ama esım tayt giymeme izin vermiyo deli ediyo beniiiiiiiiii
Günaydınnnn kızlar,herkese bol moralli iyi haftalar diliyorum.
Ben haftasonunu devamlı uyuyarak geçerdim,nedense çok halsizdim bu hafta yataktan kalkasım gelmedi hiç böyle olmamıştı şimdiye kadar,
cumartesi 4 e kadar yatmışım doğru düzgün bişey yemeden.bu aralar işe biraz canım sıkkın,moral bozukluğu yaramıyor heralde vücuda.bugün biraz daha iyiyim,kendi kendime söz verdim hiçbirşeyi takmayacağım diye.bebişimi de ufak ufak hissediyorum sanki ama emin olamıyorum.hisseden arkadaşlara ne mutlu.
benim doktorumda önermedi haftada bir balık ye yeşil sebzeler ye mutlaka dedi... bir de ceviz tamam...çünkü ilaçla ne kadar omega alacağın belli değil vücudun ihtiyacı olanı bunlardan karşılar dedi bana
günaydın tatlı annişler, herkese hayırlı haftalar,,,markafoniden aldığım botlarım geldi, güne mutlu başladım, çünkü hergün ayakkabılığın önünde, acaba hangisinin topuğu daha az diye düşünmekten bıkmıştım, botlarım topuksuz ama kalın tabanlı ve yandan fermuarlı çok rahat giyip çıkarılabilecek gibi...akşam dolaşmaya çıktığımızda çizmelerimi giymiştim resmen bacaklarımdaki kan dolaşımı durdu...sonra açtım fermuarları ama tam bi eziyet yani,,,
bu arada aranızda bel ve bacak ağrısını yaşayan varmı,,,benim çok ağrım var kızlar ya.....
CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN dikkat et kendine...bebeğin içinde çok sevindim bu haftasonu bende baya bi pıtırtı hissettim, ama hala onun olduğuna kendimi inandırmaya çalışıyorum...ama antibiyotiği anlamadım ben, nasıl bi antibiyotik verdi???:44:
hayırlara çıksın arkadaşım inşallah bence çok güzel bir rüya görmüşsün...
canım ben haftasonu güzel bi bluz aldım lcw den hatta tunik diyeyim triko ama hamile reyonundan değil...açık gri renkte omuzları ve göğsünde küçük taşları vardı ben cok beğendimm..bu arada bugün iş yerinde penguenli kazağımı giydim,bira reklama gibi olacak ama napalım,,,sonuçta ben onu hamile iken giymek için aldım dimi ama
Günaydınnnn kızlar,herkese bol moralli iyi haftalar diliyorum.
Ben haftasonunu devamlı uyuyarak geçerdim,nedense çok halsizdim bu hafta yataktan kalkasım gelmedi hiç böyle olmamıştı şimdiye kadar,
cumartesi 4 e kadar yatmışım doğru düzgün bişey yemeden.bu aralar işe biraz canım sıkkın,moral bozukluğu yaramıyor heralde vücuda.bugün biraz daha iyiyim,kendi kendime söz verdim hiçbirşeyi takmayacağım diye.bebişimi de ufak ufak hissediyorum sanki ama emin olamıyorum.hisseden arkadaşlara ne mutlu.
günaydın geçmiş olsun tatlım..bende pıt pıt şeklinde hissediyorum sol tarafımda :) pıt pıtına kurban olurum die seviyorum onu..
kızlar yardımcı olun bana.
1 saattir başım çok fena ağrıyor. gözlerim kararıyor. ayağa kalkınca başım dönüyor. sabah kalktığımda bişeyim yoktu. naparım nasıl geçer bu durumum. midemde ağzımda nerdeyse çıkacak.
1 saattir başım çok fena ağrıyor. gözlerim kararıyor. ayağa kalkınca başım dönüyor. sabah kalktığımda bişeyim yoktu. naparım nasıl geçer bu durumum. midemde ağzımda nerdeyse çıkacak.
Selam güzel annişler;
balık hapı kullanıyormusunuz?Doktorum gerek görmedi ama bazı arkadaşlar mutlaka kullan çok iyi diyorlar.kafam karıştı..:44:
canımm ben onu hıc ıs yerınde gıymedım yarın gıyeyım barı karnım ıyıce büyüdü artıkınnn:)))))
Nasıl seveceğimizi şaşırdık artık canım
Bana da pıt pıt oluyor bişeyler ama hala inanamıyorum nedense.Ben genelde sağ tarafımda başının olduğu taratfa hissediyorum bişeyler,ellerini mi ne çırpıyor acaba yavruşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?