2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Selam güzel annişler;

balık hapı kullanıyormusunuz?Doktorum gerek görmedi ama bazı arkadaşlar mutlaka kullan çok iyi diyorlar.kafam karıştı..:44:

benim doktorumda önermedi haftada bir balık ye yeşil sebzeler ye mutlaka dedi... bir de ceviz tamam...çünkü ilaçla ne kadar omega alacağın belli değil vücudun ihtiyacı olanı bunlardan karşılar dedi bana

evett bende bi hırka alıp döndüm walla bişicik yoktu aslında tayt kurtarıcı resmen yaa uzun çizme de giyersen niye bişi diyo ki zaten bacakların gözükmüyo bile nerdeyse :)

fitil edio benı dar dıyooo dız altında bısey gıyersen üstüne al dıyee oldu dedım bıde diz üstü çizme giyeyim tam olsunn :))) evet ekıncım 5. aymıza giriyozz bu hafta supperrr

Günaydınnnn kızlar,herkese bol moralli iyi haftalar diliyorum.
Ben haftasonunu devamlı uyuyarak geçerdim,nedense çok halsizdim bu hafta yataktan kalkasım gelmedi hiç böyle olmamıştı şimdiye kadar,
cumartesi 4 e kadar yatmışım doğru düzgün bişey yemeden.bu aralar işe biraz canım sıkkın,moral bozukluğu yaramıyor heralde vücuda.bugün biraz daha iyiyim,kendi kendime söz verdim hiçbirşeyi takmayacağım diye.bebişimi de ufak ufak hissediyorum sanki ama emin olamıyorum.hisseden arkadaşlara ne mutlu.

evett bende bi hırka alıp döndüm walla bişicik yoktu aslında tayt kurtarıcı resmen yaa uzun çizme de giyersen niye bişi diyo ki zaten bacakların gözükmüyo bile nerdeyse :)

Ekincim benim eşimde öyle takıntılı,onların taktıkları bacaktan daha çok popo kısmı,benimkisi de giydirmiyor hem de basenim filan da yoktur,ama genede izin vermiyor.

günaydın tatlı annişler, herkese hayırlı haftalar,,,markafoniden aldığım botlarım geldi, güne mutlu başladım, çünkü hergün ayakkabılığın önünde, acaba hangisinin topuğu daha az diye düşünmekten bıkmıştım, botlarım topuksuz ama kalın tabanlı ve yandan fermuarlı çok rahat giyip çıkarılabilecek gibi...akşam dolaşmaya çıktığımızda çizmelerimi giymiştim resmen bacaklarımdaki kan dolaşımı durdu...sonra açtım fermuarları ama tam bi eziyet yani,,,
bu arada aranızda bel ve bacak ağrısını yaşayan varmı,,,benim çok ağrım var kızlar ya.....

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN dikkat et kendine... bebeğin içinde çok sevindim bu haftasonu bende baya bi pıtırtı hissettim, ama hala onun olduğuna kendimi inandırmaya çalışıyorum...ama antibiyotiği anlamadım ben, nasıl bi antibiyotik verdi???:44:

hayırlara çıksın arkadaşım inşallah bence çok güzel bir rüya görmüşsün...

canım ben haftasonu güzel bi bluz aldım lcw den hatta tunik diyeyim triko ama hamile reyonundan değil...açık gri renkte omuzları ve göğsünde küçük taşları vardı ben cok beğendimm..bu arada bugün iş yerinde penguenli kazağımı giydim,bira reklama gibi olacak ama napalım,,,sonuçta ben onu hamile iken giymek için aldım dimi ama

günaydın geçmiş olsun tatlım..bende pıt pıt şeklinde hissediyorum sol tarafımda :) pıt pıtına kurban olurum die seviyorum onu..

Günaydın kızlar,
Herkese hayırlı sabahlar, hayırlı haftalar diliyorum.
Bebeğini hala hissedemeyenler inş. bu hafta hissedersiniz. Ben 15. Haftamda hissetmiştim ve hissettiğimde anda o sevinçle ağlamaya başlamıştım çok güzel bir duygu...
Arkadaşlar ben hala hiç kilo almadım. Kaç kilo ile hamile kaldıysam hala aynı kilodayım, karnım büyüdü biraz, yememe içmeme de çok dikkat ediyorum, sağlıklı besleniyorum
ama hala kilo almadım. Sanırım bu aydan sonra topluca kilo alacağım Hala kilo almayanınız var mı acaba?

kızlar yardımcı olun bana.

1 saattir başım çok fena ağrıyor. gözlerim kararıyor. ayağa kalkınca başım dönüyor. sabah kalktığımda bişeyim yoktu. naparım nasıl geçer bu durumum. midemde ağzımda nerdeyse çıkacak.

benim doktorumda önermedi haftada bir balık ye yeşil sebzeler ye mutlaka dedi... bir de ceviz tamam...çünkü ilaçla ne kadar omega alacağın belli değil vücudun ihtiyacı olanı bunlardan karşılar dedi bana

çok teşekkürler sevsenaen iyisi doğal yollardan almak..benim dok.aynı şeyleri söyledi.

canımm ben onu hıc ıs yerınde gıymedım yarın gıyeyım barı karnım ıyıce büyüdü artıkınnn:)))))

sanada iyi haftalar canım,,,bende cumartesi 12de uyanıp kahvaltı ettikten sonra yine uyudum ve 4 te uyandım,,,bende çok uyudum yani,,olsun bence demekki bedenimizin ona ihtiyacı var sonuçta çalışıyoruz, nekadar alabiliyoruzki uykumuzu, bencede hiçbişeyi takma, rahat ol...
o pıtırtılardan bi emin olsak zaten, haftasonu bizimkide baya pıtırdadı, ama emin olamıyorum işte...

günaydın geçmiş olsun tatlım..bende pıt pıt şeklinde hissediyorum sol tarafımda :) pıt pıtına kurban olurum die seviyorum onu..

Nasıl seveceğimizi şaşırdık artık canım
Bana da pıt pıt oluyor bişeyler ama hala inanamıyorum nedense.Ben genelde sağ tarafımda başının olduğu taratfa hissediyorum bişeyler,ellerini mi ne çırpıyor acaba yavruşum

Benim eşimde tayt üzerine bol ve uzun bişey olunca ses çıkarmıyo ama dar ve uzun olunca olmazmışşmışşş ama taytların üzerinde bol şeyler güzel duruyo zaten :)
shodow34 ne güzel işte yaa ben her gecen gün kilo alıyorum ve şişiyorum resmen artık ya oof...sabahta çaycı ablamız dedi artık belli oluyo kilo aldığın diye bende olsun artık bi zahmet dokuz ay neremde saklıcam çocuğu dedim moralimi bozdu yaa...sölemese içine atsa ölücek sanki

Belki kan şekerin düşmüştür canım tatlı bişiler at bakalım ağzına...

cnm tansıyonun düşmüşde olabılır cıkmısta tansıyonun ölçtür bence yakında eczane fln varsaa

canım tansiyonunu ölçtür bence

Canım tansiyonuna baktır hemen...Bu aylarda başlarmış tansiyon problemleri ihmal etme..

Ben şuanda göbeğimin altında hissediyorum ne zaman yukarı çıkacaksın be yavrum..Nasıl tarif edeyim mi bazen pıt pıt oluyor bazende kayar gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…