2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ben de bir krem gibi bisey duydum tabiki doktor kontrolunde kullanilyiormus,

ben sunni sanci aldim, sunni sanci bebegin kalp atislarini hizlandirdigi halde rahim acilmaya devam etmezse cocuk cikmaya baslamazsa kalp atislari hizlana hizlana sonunda duruyor. benim ilk dogumda da boyle oldu kalbi durucak diye epudral igne yapip hemen sezeryana aldilar.

2. sinde daha dikkat etmem gerek, bol bol hurma yiyim ben son hafta

sezeryan sonrasi normal dedigimde turkiyede daha once sezeryan olmus arkadaslar resmen saldiriyor olmaz oyle cok riski var felan filan.... aslinda bu doktorlarin sucu insanlarin gozunu korkutuyorlar, ben bu konuda turkce kakynaklara baktigimda sezeryan sonrasi normal dogumda sezeryan dikisinin patlama riski yuzde 60 diyor. ama alman kaynaklalra baktigimda risk NEDENSE yuzde yarima yani her ikiyuz kadindan sadece birinin boyle bir riskle karsilasma ihtimali oldugunu yaziyor. bi de avrupada hasta haklari cok ilerlemis bir hasta bir sikayetiyle doktorun hayatini karartabilme gucune sahipken hicbir doktor buyuk riskleri goze almaz burda......

kızlar benimde çin takvimine göre oğlum olacak inş.
Rus takvimni deniyemedim henüz.

kızlar bugun aklıma geldi baktım hemen.gunde 135 2 lt su içmemiz gerekiyor..içtiğimiz suların ph değeri kaç..hiç merak edip baktınızmı...pH 6.5-8.5 tavsiye edilen değermiş..

ben de dikkat ediyorum ph degeri ne kadar kucuk olursa su okadar hafif olöcagi ve ismesi kolay olacagi icin ph degeri dusuk sulari tercih etmek daha iyi diye biliyorum ben de. ph degeri ne kadar dusukse o kadar cok su icebiliriz pph i yukseldikce su sertlesiyormus

canım doktorlar ph değeri ne kadar yüksek olursa o su daha iyi diyolar.ben 2 lt su içiyorum iş yerinde yarım lt şişem var 3-4 kere dolduruyorum eve gidincede 2-3 bardak içiyorum yeterli.ben hamile kalmadan önce de bol su tüketiyodum o yüzden zorluk çekmiyorum.

slm 2012 mayısının en güzel en fıstık anneleri nasılsınız?? ben kendime nazar değdirdim galiba hiç belirtim yok derken sabahtan beri sölemesi ayıptır kusmaktan canım çıktı resmen ben tlf dan giriyorum bakamadım şu cinsiyet işine birinizde benim için bakarmısınız rus takvimine:26::26:

bende sanki düşük olduğunda sakıncalı diye biliyordum.ama çok emin değilmm.tam doğru olmyada bilir..

domtorlar daha iyi bilir

belki benim baktigim ph degildir. benim dedigim suyun icmesini kolaylasiracak sey, suyun kalinligiyla ilgili su agirsa 1 bardak icerken hafif bir sudan 3 bardak icebiliriz mesela. ama bu benim kastettigim siselerin ustunde ne sekilde yaziliyor hangisi bilmiyorum

canim burda da doktorlarin hepsi son ana kadar zorluyorlar normal dogum icin turkiyeye ozgu birsey bu sanirim.hatta kanadali bi arkadasim var orda normal dogum olmasin icin 8-9 saat bile bekledikleri oluyormus.cunku hem anne hemde bebek icin en sagliklisi normal dogummus.sezeryani cok onermiyorlar hatta bi arkadasim burda bi doktora gitti sezeryan istedgini soyeldigi icin firca yedi[/QUOTE]

Evet maalesef bizde herşey sezaryen sebebi, sebep yoksa da doktorlar hem zamandan hem de maddi olarak kar ettikleri için bir neden buluyorlar. Bunun için Hakan Çoker diye bir doğal doğum yanlısı doktor, duymuşsundur belki duymadıysan mutlaka sitesini takip etmeni öneririm, "bayramda yine doğumhanelerin bomboş olduğunu üzülerek görüyorum" yazmıştı bir grupta. Neden? Çünki doktor tatile çıkacak, önceden bir güzel alıyor, mis gibi tatiline gidiyor. Acı!

BENİM MİDEM SANKİ EHP BULANIYOR GİBİ BİR HAL VAR SANKİ HERAN afedersiniz kusucakmışım gibi..bide ağzımın tadı hiç yok.sizdede varmı böyle şeylerr...

BENİM MİDEM SANKİ EHP BULANIYOR GİBİ BİR HAL VAR SANKİ HERAN afedersiniz kusucakmışım gibi..bide ağzımın tadı hiç yok.sizdede varmı böyle şeylerr...

benimde öle midem pek bulanmıyo ama ağzımın tadı kötü gibi o yüzden de hep su içiyorum... Neyse en azından su içiyorum su içmek iyi çünkü ama o tat gitmiyo bir türlü....

evet canım maşallah ama akşamları kimse olmuyor genelde mayıs anneleri genelde çalışıyor galiba ama yinede maşallahımız var

canım evet çoğunluk çalışıyor ama birde akşamları uyku faslımız var... Bebişler annelerini doğduktan sonra uyutmayacağız ne de olsa hormanlarla şimdi uyuyun diyolar galiba

bende de çok uyku var bir de iki gündür kasıklarımda karnımda filan bir ağrı var sizde de var mı:44:

canım senindemi sat 1 ağustos bende senin gibiydim midem bulanıyodu bi kaç gündür ağzımın tadıda yoktu ama ben bulantıyı hep çok yememe bağlıyordum ama bu sabah kahvaltıdan sonra olanlar oldu canım çıktı resmen ama napalım bunlar tatlı sıkıntılar bebişlerimiz gelince hepsini unutucaz ben bişey merak ediyorum acaba bu bulantılar filan kaç haftaya kadar devam ediyor????

Suni sancı zaten en önemli sezaryen sebebiymiş, rahim ve bebek ne yapacağını şaşırıyormuş o güçlü ve aralıksız kasılmalarda. Bebek için de bir travma gibi oluyormuş bu durum. En güzeli doğal sancılarını beklemen. Doğum esnasında yakınlarının İnşikak suresini okuması da bebeğin doğum yoluna girmesini kolaylaştırıyormuş, secde ayeti dolayısıyla.

Son hafta değil son AY yemelisin hurmayı bol bol. Kur'an-ı Kerimde Hz. Meryem 'e Allah'ın hurma yemesini tavsiyesiyle ilgili bir ayet bile var!

Bizde bu saldırma olayı çok sık görülür, dünyayı takip etmeyen kadınlarımız sadece internnette kaybolduğu bilgi kirliğinde bildiği her şeyin doğru olduğunu zanneder. Türkiye'de doktorlar baharını yaşıyor, eğer bir doktor sudan bir sebeple sezaryen ameliyatı yaparsa aslında çok ağır bir cezası var, ama uygulayan nerdee!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…