Kızlar gece rüyamda kızım doğmuş. ( Ama benim oğlum olacak ) önce alıp geliyorlar kocaman bi kız çocuğu yürüyo resmen sonra uyanıo tekrar uyuduğumda yine bir kız çocuğu getirdiler bu sefer küçük. bana öyle bi sarıldı ki sonra ben onu emzirmeye başladım. bir keresinde göğüs ucumu öyle bir çektirdi ki koptu zannettim. sonra emmeye başladı süt göğüsümde taşıyodu. sonra aralarda bişeyler oldu. ben birine diyorum ki gel sana kızımı göstereyim. gidiyoruz karşımda mavi bi muhabbet kuşu ama tüm gün kafesine koymayı unutmuşuz. Diolar ki bana sen nasıl unutursun bak aç susuz kalmış...
Sonra başka başka rüyalar...
Dün gece biraz sıkıntılı uyudum ama kızımı emzirdiğimi ve gelen sütü çok net hatırlıyorum. Sizce bu ne demek???
bnce rüyanın tabiri kız cocugu görmüssün ya kadının gördügünün tersi eşinin gördügünün aynısı cıkarmıs kız cocugu gördün besledin ve aslında o mavi kus erkek oldugunu göstermek için göründü sana benim erkek oldugumu unuttun anne demiş kafese koymayı unutmussun ya hayırlısı olsun
hayırdır neden değiştiriyosunki işini canım???
Ben kızım olmasını daha çok isterdim acaba kırıldı mı benim miniğim ben ona hiç kıyamam. ya çok güzel yorumlamışsın içim bi fena oldu oğlumla konuşayım azcık sen benim bitanemsin diye...
konus konus oglusun hissediyor ya kırılmıs olabilir ana ogul arasından cıkalım biz keyifle konusun:)))
Çalıştığım yer mali krizde bayadır canım,ben de hamile kalırsam tanıyorlar biliyorlar beni rahat ederim diye düşünerek kaldım hep bu zamana kadar dayandım ama mali durum iyice kötüleşti,şimdi de 3 ay çalışmadığım sürede maaşımı nasıl alırım diye düşünmeye başladım.3 ayı bırak şu an zaten düzgün almıyoruz maaşlarımız 4,5 milyar içerde alacağım var.Hep hamilelikte rahat edeyim diye kaldım ama bildik tanıdık yer diye ama kısmet böyleymiş.2-3 yerden de çalışırken iş teklif vardı onlardan birine geçeyim dedim canım ,zamansız oldu ama gideceğim yerde bundan bir önce çalıştığım yer,hamileliği problem etmiyorlar yeterki gel diyorlar.Ortaklardan biri bayan zaten yeni doğum yapmış,seni en iyi ben anlarım birbirimizi idare ederiz dedi ,para sıkıntımız da yok dedi maaş ne istersen kabulumuz dediler,bana da cazip geldi.Ama şu an çalıştığım yer bırakmak istemiyor,ben de kendimi düşünmek zorundayım artık dedim.Aramızda da samimi bir bağ vardı ama patron işte,ocak 15 e kadar kal diyorlar bari,ben de kalamam dedim.Şimdi de zıtlaşıp olayların kötü olmasından korkuyorum içerde de alacağım var iki arada bi derede kaldım anlayacağın.Bunlara takılıyor kafam,çıkacağım diye surat filan yapıyorlar,param da içerde iki ucu b...lu değnek anlayacağın.
:)) bu güzel süreç sizler ile daha güzel teyzesi...
iyi geceler herkes uyuyyor heralde kızlar kafama bişey takıldı mikrodalga kullanan varmı ben bu hafta çok kullandım pişmanım netten baktım bişey yazmıyo ama mutfagım küçük oldugundan illaki önünden geçiyorum çalışırken
bu arada sırtüstü uzandım yatıyodum elimde göbeğimdeydi yanlardan parmaklarımla tık tık yaptım
veee büyük şok 3 kere pıt pıt pıt %100 eminim bebeğimin pıtptılarıydı sonunda annesine hissettirdi kendini minik oğlum
Günaydın kızlar uzun zamandır takip edemiyordum özledim hepinizi :)
Ne var ne yok nasılsınız? bebişler nasıl?
günaydın kızlarhayırlı haftalar ben artık hergün hissediyorum bebişimi sağdan sağdan vuruyo ben burdayımm diyo bana
yarın dört boyutlu ultrasona gidicem cinsiyetini de öğrenebilirsem çok mutlu olucam :))
Ben şuanda göbeğimin altında hissediyorum ne zaman yukarı çıkacaksın be yavrum..Nasıl tarif edeyim mi bazen pıt pıt oluyor bazende kayar gibi :)
Günaydın kızlaaar. Benimde bi kızım olucak c.tesi öğrendik çok mutlu oldum. Artık gönül rahatlığıyla alışveriş yapmaya başlıcam. öncelikle bebek bakım çantası alıyım dedim. Chicco önerdiler bana ama sizdende tavsiyeler almak istiyorum. Siz ne önerirsiniz canlarım
üzüldüm canım ya, ama kendini düşünmek zorundasın, çağırıldığın yerin şartları çok iyiye benziyo, ama dediğin gibi ,bu tarafıda kırmadan çıkmak lazım,patronun dediği gibi ocak 15e kadar dayansan olmazmı??? belki ozamana kadar sana vereceklerini toparlıcaktır ne bilim niye istiyo o zamana kadar durmanı???
Kızlar tekrar merhaba yeniden günaydın.. Bana hiç cevap vereniniz yokchicco bebek bakım ürünlerini tavsiye edrmisiniz diye sormuştum. Hadi banada cevap verin kızlarrr
vee arkadaşlar hala bebişimin cinsiyetini bilmiyorum bu renkli ultrasonda görülür heralde artık, birde hala yawrumu hissedemediim normal midir acaba???
ne tarz ürünler tatlım krem şampuan vb mi yoksa biberon emzik falan mı?
haftasonu eşimle biraz araştırdık
mesela biberon alırken emzik kısmının doğal kauçuk olmasına ve biberonun BPA içermeyen kolik önleyici hava çıkışı olmasına özen göstereceğiz. chicconun anne göğsüne benzeyen bşir modeli vardı ama ben avent ya da dr.browns alacağım.
pişik kremi şampuan vb. ürünlerde çok takıntılıyım hala araştırıyorum kimyasallardan mümkün olduğunca uzak durup doğal ürünler tercih edeceğim ama hala net bir marka yok kafamda
ya hafta sonu alısverıse gıttım lcwye hıc bısı yok ınternette görünen hıcbısı yok nettekilerın de bedenı kalmamısss sınır oldum vallaa kıyafet konusunda cok sıkıntı yasıomm ne alcagımı sasırıomm cok cıcılı bıcılı seyler varrr uzun kazaklar fln ama esım tayt giymeme izin vermiyo deli ediyo beniiiiiiiiii
HERKESE İYİ HAFTALARRRRRRRRRRRR
Momyler..:) Selam.. biz gebeler haftamızı, doğum zamanımızı ,aslında bilmemiz gerekenleri biliyoruzda, birisi gelip 'kaç aylık dedi mi kafamız karışıyor ya hani? :) ' ıı şey 19 hafta:)) İşte ay hesaplamalarımız.. Buyrunnn..
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
BİR ARKADAŞ FACE GRUBUNDA YAZMIŞTI,PAYLAŞAYIM DEDİM.
SEVGİİİİİİİİİ TAYT EN BÜYÜK KURTARICI UZUN HIRKA VE TUNİKLERLE,BENCE EŞİNE BİRAZ BASKI YAP,OLMADI MECBUREN BİR PANTOLON AL BELLERİ AÇIK LASTİK GİBİ OLANDAN LCW DE MUTLAKA HİÇDEĞİLSE O VARDIR.
Selam güzel annişler;
balık hapı kullanıyormusunuz?Doktorum gerek görmedi ama bazı arkadaşlar mutlaka kullan çok iyi diyorlar.kafam karıştı..:44:
Günaydın kızlar,
Herkese hayırlı sabahlar, hayırlı haftalar diliyorum.
Bebeğini hala hissedemeyenler inş. bu hafta hissedersiniz. Ben 15. Haftamda hissetmiştim ve hissettiğimde anda o sevinçle ağlamaya başlamıştım çok güzel bir duygu...
Arkadaşlar ben hala hiç kilo almadım. Kaç kilo ile hamile kaldıysam hala aynı kilodayım, karnım büyüdü biraz, yememe içmeme de çok dikkat ediyorum, sağlıklı besleniyorum
ama hala kilo almadım. Sanırım bu aydan sonra topluca kilo alacağımHala kilo almayanınız var mı acaba?
kızlar yardımcı olun bana.
1 saattir başım çok fena ağrıyor. gözlerim kararıyor. ayağa kalkınca başım dönüyor. sabah kalktığımda bişeyim yoktu. naparım nasıl geçer bu durumum. midemde ağzımda nerdeyse çıkacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?