2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bnce rüyanın tabiri kız cocugu görmüssün ya kadının gördügünün tersi eşinin gördügünün aynısı cıkarmıs kız cocugu gördün besledin ve aslında o mavi kus erkek oldugunu göstermek için göründü sana benim erkek oldugumu unuttun anne demiş kafese koymayı unutmussun ya hayırlısı olsun

Ben kızım olmasını daha çok isterdim acaba kırıldı mı benim miniğim ben ona hiç kıyamam. ya çok güzel yorumlamışsın içim bi fena oldu oğlumla konuşayım azcık sen benim bitanemsin diye...

Günaydın kızlaaar. Benimde bi kızım olucak c.tesi öğrendik çok mutlu oldum. Artık gönül rahatlığıyla alışveriş yapmaya başlıcam. öncelikle bebek bakım çantası alıyım dedim. Chicco önerdiler bana ama sizdende tavsiyeler almak istiyorum. Siz ne önerirsiniz canlarım

hayırdır neden değiştiriyosunki işini canım???

Çalıştığım yer mali krizde bayadır canım,ben de hamile kalırsam tanıyorlar biliyorlar beni rahat ederim diye düşünerek kaldım hep bu zamana kadar dayandım ama mali durum iyice kötüleşti,şimdi de 3 ay çalışmadığım sürede maaşımı nasıl alırım diye düşünmeye başladım.3 ayı bırak şu an zaten düzgün almıyoruz maaşlarımız 4,5 milyar içerde alacağım var.Hep hamilelikte rahat edeyim diye kaldım ama bildik tanıdık yer diye ama kısmet böyleymiş.2-3 yerden de çalışırken iş teklif vardı onlardan birine geçeyim dedim canım ,zamansız oldu ama gideceğim yerde bundan bir önce çalıştığım yer,hamileliği problem etmiyorlar yeterki gel diyorlar.Ortaklardan biri bayan zaten yeni doğum yapmış,seni en iyi ben anlarım birbirimizi idare ederiz dedi ,para sıkıntımız da yok dedi maaş ne istersen kabulumuz dediler,bana da cazip geldi.Ama şu an çalıştığım yer bırakmak istemiyor,ben de kendimi düşünmek zorundayım artık dedim.Aramızda da samimi bir bağ vardı ama patron işte,ocak 15 e kadar kal diyorlar bari,ben de kalamam dedim.Şimdi de zıtlaşıp olayların kötü olmasından korkuyorum içerde de alacağım var iki arada bi derede kaldım anlayacağın.Bunlara takılıyor kafam,çıkacağım diye surat filan yapıyorlar,param da içerde iki ucu b...lu değnek anlayacağın.

ANARKADAŞLAKARALI VE ANKARADA OLAN ARKADAŞLARRRRRRR.......

24 ARALIK CUMARTESİ SAAT 14:30 DA MİGROSDA BULUŞUYORUZ , YÜZYÜZE TANIŞMAK VE KOYU BİR MUHABBET İÇİN HERKESİ BEKLİYORUZZZ
FACEBOOK GRUBUNDADA YAZILIDIR BİLGİLER,ORADAKİ ARKADAŞLARDA GELECEKLERDİR.

GÖRÜŞMEK ÜZERE,İRTİBAT İÇİN GELECEK OLAN ARKADAŞLAR BANA MESAJ ATABİLİR VE NUMARAMI ALABİLİRSİNİZ...

LİSTEDEKİ NKARALI ARKADAŞLARI YAZIYORUM;

1- mfalcon

2- ylkn

3- sina_nisa

4- defne_ank

5- cenera

6-tatarkız

7- aysnaksy

8- sevgi06

9- leon1980

10- Nisanur2007

konus konus oglusun hissediyor ya kırılmıs olabilir ana ogul arasından cıkalım biz keyifle konusun:)))

üzüldüm canım ya, ama kendini düşünmek zorundasın, çağırıldığın yerin şartları çok iyiye benziyo, ama dediğin gibi ,bu tarafıda kırmadan çıkmak lazım,patronun dediği gibi ocak 15e kadar dayansan olmazmı??? belki ozamana kadar sana vereceklerini toparlıcaktır ne bilim niye istiyo o zamana kadar durmanı???

ANARKADAŞLAKARALI VE ANKARADA OLAN ARKADAŞLARRRRRRR.......

24 ARALIK CUMARTESİ SAAT 14:30 DA MİGROSDA BULUŞUYORUZ , YÜZYÜZE TANIŞMAK VE KOYU BİR MUHABBET İÇİN HERKESİ BEKLİYORUZZZ
FACEBOOK GRUBUNDADA YAZILIDIR BİLGİLER,ORADAKİ ARKADAŞLARDA GELECEKLERDİR.

GÖRÜŞMEK ÜZERE,İRTİBAT İÇİN GELECEK OLAN ARKADAŞLAR BANA MESAJ ATABİLİR VE NUMARAMI ALABİLİRSİNİZ...

LİSTEDEKİ ANKARALI ARKADAŞLARI YAZIYORUM; TABİ YENİ GELENLERDE VARDIR MUTLAKA :)))))))))))))))

1- mfalcon

2- ylkn

3- sina_nisa

4- defne_ank

5- cenera

6-tatarkız

7- aysnaksy

8- sevgi06

9- leon1980

10- Nisanur2007

Kızlar tekrar merhaba yeniden günaydın.. Bana hiç cevap vereniniz yok chicco bebek bakım ürünlerini tavsiye edrmisiniz diye sormuştum. Hadi banada cevap verin kızlarrr

Canım benim mutfağımda da mikrodalga fırını var.Ben sadece kalan yemekleri ısıtmak amaçlı kullanıyorum.
Yalan yok sabah akşam içtiğim sütüde içerisinde 1 dakika kadar ısıtıp öyle içiyorum.Bi zararı olacağını düşünmüyorum açıkcası.
Eğer zararı olsaydı yabancı ailelerin evindeki çocuklardan belli olurdu bu.Çünkü ben yurtdışında doğdum büyüdüm ve oradaki yabancı ailelerin vazgeçilmezidir mikrodalga...

Canım çok geçmiş olsun..Bol bol dinlenmeye çalış.
Bebeğinin hissetmene çok sevindim canım.

Günaydın kızlar uzun zamandır takip edemiyordum özledim hepinizi :)
Ne var ne yok nasılsınız? bebişler nasıl?

Merhaba canım...Ben de oğluşumda çok iyiz.
Sen nasılsın canım ?

İnşaallah öğrenirsin canım cinsiyeti.Ben de kesin olarak ayrıntılıda öğrenmiştim

Ben şuanda göbeğimin altında hissediyorum ne zaman yukarı çıkacaksın be yavrum..Nasıl tarif edeyim mi bazen pıt pıt oluyor bazende kayar gibi :)

Ben de bebeğimi göbeğimin altında hissediyorum.
Ama o pıt pıtları duydukca deliriyorum resmennn.
Dün akşam eşimle film izleyelim dedik,abartmıyorum film bitene kadar ara ara pıtladı durdu.O öyle pıtlayınca aklımıda veremiyorum filme.
İçimden çıkarıp böyle yiyesim geliyor yavruyu

Hayırlı olsun canım.Benim okuduğum kadarı ile 4 marka var bu tür setlerde.
Chicco
Sebamed
Nivea
Bübchen
Açıkcası ben de tam karar verebilmiş değilim.

Bahaneleri şey canım,daha ufak bi yere geçecekler,şu an yeni yeri tuttular,en azından geçene kadar dur diyorlar ,tabi bahane bu,ne kadar kalsam onlar için kar.Ben de hamileliğimi düşünüyorum canım günden güne ağırlaşıyoruz,gittiğim yere de en azından doğum iznine çıkana kadar faydam olsun diyorum,bir de sigorta süresi var tabi,doğum parası alabilmem için en az 3 ay sigortamın yeni çalışacağım yerde de ödenmesi gerekiyor.Bunu düşünüyorum,bi de canım böyle çıkacağımı bile bile kalmak çok zor,stresli oluyor ,herkesin her dediğine alınıyorsun,1 hafta oldu söyleyeli geçen hafta baya taktım kafamı herkese,bi de insanların gerçek yüzünü görmeye başlıyorsun senin çıkışından yarar sağlamaya çalışanları,insanın çok tuhafına gidiyor,en sevmediğim şey iki yüzlülüktür.Yani anlayacağın insanların tavırları beni paradan çok yıpratıyor.Daha fazla kalıp üzülmeyeyim diyorum.Parayı zaten ayarlayamazlar canım bu arada,durumları yok sanmıyorum.Dayanıp kalsam ocak 15 e kadar ben iyilik ettiğimle kalacağım elime bişey geçmeyecek.Zaten 3 senedir onları düşündüm,yeter artık diye düşünüyorum bişeyin düzeldiği yok çünkü.

selam güsel anneler.. herkese iyi haftalar diliyorum, bayadır foruma bakamıyordum, çarşamba günü renkli ultrasona giricem iç organlar falan izlenicekmiş, cd yapıcaklarmış, çok merak ediyorum var mı aranızda yaptıran, nasıl geçiyorr acabaa..

vee arkadaşlar hala bebişimin cinsiyetini bilmiyorum bu renkli ultrasonda görülür heralde artık, birde hala yawrumu hissedemediim normal midir acaba???

kızlar yaa dahada diş ağrım devam ediyo
iki gecedir öldüüm yaaa
dün gece dayanamadım eşimle nöbetçi eczanelere baktık
dişinol için bulamadk neyseki abimde vardı gidiğp onlardan aldık
dün gece bi kaç defa kullandım şükür kendimden geçip uyudum
ama şimdi yine ağrıyo abim dişçide çalışıyo aradım gel dedi bugün yapacak bişi yok ama
yine bakarız yapılacak bişi olsa yaparız dedi bi andada korkuyorum tedavi edelim dese allah korusun
bişi olmazmı acaba bebeğe dün gece o dişinoluda istemeyerek kullandm ama
mecbur kaldım gargara tuzlu su ne yaptıysam yaramadı yaaa ne yapacam

Kızlar tekrar merhaba yeniden günaydın.. Bana hiç cevap vereniniz yok chicco bebek bakım ürünlerini tavsiye edrmisiniz diye sormuştum. Hadi banada cevap verin kızlarrr

ne tarz ürünler tatlım krem şampuan vb mi yoksa biberon emzik falan mı?
haftasonu eşimle biraz araştırdık
mesela biberon alırken emzik kısmının doğal kauçuk olmasına ve biberonun BPA içermeyen kolik önleyici hava çıkışı olmasına özen göstereceğiz. chicconun anne göğsüne benzeyen bşir modeli vardı ama ben avent ya da dr.browns alacağım.

pişik kremi şampuan vb. ürünlerde çok takıntılıyım hala araştırıyorum kimyasallardan mümkün olduğunca uzak durup doğal ürünler tercih edeceğim ama hala net bir marka yok kafamda

vee arkadaşlar hala bebişimin cinsiyetini bilmiyorum bu renkli ultrasonda görülür heralde artık, birde hala yawrumu hissedemediim normal midir acaba???

normaldir bence ilk gebelikte 20. haftaya kadar yolu var demişti doktorum
cinsiyeti için de acele etme zten alışverişe fln yeni yeni başlıcaz daha vakit var
ben yarın gireceğim detaylıya çok özledim valla 3 haftadır görmüyorum :s

Kızlar ben chicco nun anne memesine benzeyen biberonundan aldım. Zaten yeni çıkmış en güzel yanı da başlığı aylara göre alabiliyoruz. Bençok sevdim ve beğendim.

off canim artik bu kiyafet sorunu iyiyeden iyiye artti bende dogru durust bisey bulamiyorum simdilik rahat pantolonlarimla idare ediyorum:26:

masallah artik 5. ayimizdayiz safak yaklasiyor
Selam güzel annişler;

balık hapı kullanıyormusunuz?Doktorum gerek görmedi ama bazı arkadaşlar mutlaka kullan çok iyi diyorlar.kafam karıştı..:44:

canim ben vitamin hapi kullaniyorum icinde butun vitaminler mevcut zaten ,ayreten balik hapi almiyorum ama demir hapi kullaniyorum

sanada hayirli gunler canim bende 15. haftamda hissetmeye basladim cok guzel bi duygu onun varligini bilmek ,kilo almadiysan sukret bence nasilsa daha alicaz

eger bulaniyorsan cikar mutlaka onun etkiside goz kararmasina ama tansiyonunuda bi olctur dikkat et kendine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…