Bahaneleri şey canım,daha ufak bi yere geçecekler,şu an yeni yeri tuttular,en azından geçene kadar dur diyorlar ,tabi bahane bu,ne kadar kalsam onlar için kar.Ben de hamileliğimi düşünüyorum canım günden güne ağırlaşıyoruz,gittiğim yere de en azından doğum iznine çıkana kadar faydam olsun diyorum,bir de sigorta süresi var tabi,doğum parası alabilmem için en az 3 ay sigortamın yeni çalışacağım yerde de ödenmesi gerekiyor.Bunu düşünüyorum,bi de canım böyle çıkacağımı bile bile kalmak çok zor,stresli oluyor ,herkesin her dediğine alınıyorsun,1 hafta oldu söyleyeli geçen hafta baya taktım kafamı herkese,bi de insanların gerçek yüzünü görmeye başlıyorsun senin çıkışından yarar sağlamaya çalışanları,insanın çok tuhafına gidiyor,en sevmediğim şey iki yüzlülüktür.Yani anlayacağın insanların tavırları beni paradan çok yıpratıyor.Daha fazla kalıp üzülmeyeyim diyorum.Parayı zaten ayarlayamazlar canım bu arada,durumları yok sanmıyorum.Dayanıp kalsam ocak 15 e kadar ben iyilik ettiğimle kalacağım elime bişey geçmeyecek.Zaten 3 senedir onları düşündüm,yeter artık diye düşünüyorum bişeyin düzeldiği yok çünkü.
Kızlar ben chicco nun anne memesine benzeyen biberonundan aldım. Zaten yeni çıkmış en güzel yanı da başlığı aylara göre alabiliyoruz. Bençok sevdim ve beğendim.
cnm ne kadara aldın?
bi de kaç aya kadar kullanabiliyormuşsun onu?
emzik kısmı kocaman olandan di mi aldığın?
ya ben de kararsız kaldım ilerleyen dönemlerde de kullanabilir mi diye
Günaydın kızlar,
Herkese hayırlı sabahlar, hayırlı haftalar diliyorum.
Bebeğini hala hissedemeyenler inş. bu hafta hissedersiniz. Ben 15. Haftamda hissetmiştim ve hissettiğimde anda o sevinçle ağlamaya başlamıştım çok güzel bir duygu...
Arkadaşlar ben hala hiç kilo almadım. Kaç kilo ile hamile kaldıysam hala aynı kilodayım, karnım büyüdü biraz, yememe içmeme de çok dikkat ediyorum, sağlıklı besleniyorum
ama hala kilo almadım. Sanırım bu aydan sonra topluca kilo alacağımHala kilo almayanınız var mı acaba?
Selam kızlarrrNasılsınız bakalım
Cinsiyeti öğrendik sonunda %100 KIZ :)))))))))) Kızım olacakkk
ayyy ne güzelll hadi gözünüz aydınnnnnnnnn
kızlar yaa eşimin yüzünden randevu tarihimizi 29 undan 30 a aldıkkzaten zor bekliyorumm bide bi gün daha eklendiii yaa
Merak etme güzelim yalnız değilsin ben de öğrenemedim daha, göstermedi bizimki.Daha 3 hafta var kontrole benim için hiç önemli değil cinsiyet hiç farketmez ama şu insanların saçma sapan yorumlarından sıkıldım. Göstermezse kesin kızdır, Göstermezse kesin erkektir. Ne alaka çocuğun pozisyonu uygun değilse göremezsin. İnşallah bu gittiğimizde öğreniriz de şu saçmalıklardan da kurtuluruz. Bence hissedememen normal çünkü burada çok kişi var senin gibi olan. Kafana takma güzelim.vee arkadaşlar hala bebişimin cinsiyetini bilmiyorum bu renkli ultrasonda görülür heralde artık, birde hala yawrumu hissedemediim normal midir acaba???
merhabalar mayıs annelerii
haziran anneleri topiğindeyim bende ama mayıstada olabılır dogum cunkı hazıran bası :))
sizler daha deneyimlisiniz ben size bişey sormak istiyorum
daha önceki perşembe doktora gittim daha ama bi kaç gündür içimde bi boşluk hissediyorum
sanki bişey olmuş gibi :S neden bilmiyorum beliritiler azaldı belki ondan
kasıgım sureklı agrırdı simdi hiç agrımıyor cıkarmalarım bitti gibi bulantım var ama
böyle aradada olsa pıt pıt hissederdim seğirme gibi simdi hiç olmuyor
yani artık hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi hiç böyle hisseden bu psikolojiye kapılan oldumu aranızdaa
kusura bakmayın uzun oldu braz ama
Hayırlı olsun güzelim Allah analı babalı büyütsün inşallahSelam kızlarrrNasılsınız bakalım
cnm bölge çalışmaya gittiğinde sigortanın yatıp yatmadığına hesaplarında maaş girişlerinin ne kadar düzenli olduğuna falan bakıyorlar ve firmayla doğrudan kendileri iletişime geçiyor
paran içerde kalmaz yani
bence 15inde de vermeyeceklerini düşünüyorsan bir an önce kendi düzenini kur ve bölge çalışmaya başvur
ya da konuş 15inde hesabını kapatabileceklerse gerginlik olmasın diye biraz daha sık dişini
çalıştırırken iyi de hakkını vermeye gelince niye böyle yapıyorlar anlamıyorum ya hak nihayetinde kul hakkı
ben senin yerinde olsam hemen doktora giderdim. doktora gidemiyorsa hemen bi sağlık ocağına git. orda kalp atışlarını dinliyorlar. en azından için rahat eder.
Selam kızlarrrNasılsınız bakalım
doktor umdan randevu aldım 3 lü test için ve en erken cuma günü o güne kadar dolu
bide zaten her 15 te bi ultrasna girdim simdi girsem cuma günü tekrar gircem ve cok sık olmuş olcak
sağlık ocagınamı gitsem acaba..yani endişelenmelimiyim bu duurmda
Merak etme güzelim yalnız değilsin ben de öğrenemedim daha, göstermedi bizimki.Daha 3 hafta var kontrole benim için hiç önemli değil cinsiyet hiç farketmez ama şu insanların saçma sapan yorumlarından sıkıldım. Göstermezse kesin kızdır, Göstermezse kesin erkektir. Ne alaka çocuğun pozisyonu uygun değilse göremezsin. İnşallah bu gittiğimizde öğreniriz de şu saçmalıklardan da kurtuluruz. Bence hissedememen normal çünkü burada çok kişi var senin gibi olan. Kafana takma güzelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?