2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

cnm bölge çalışmaya gittiğinde sigortanın yatıp yatmadığına hesaplarında maaş girişlerinin ne kadar düzenli olduğuna falan bakıyorlar ve firmayla doğrudan kendileri iletişime geçiyor
paran içerde kalmaz yani
bence 15inde de vermeyeceklerini düşünüyorsan bir an önce kendi düzenini kur ve bölge çalışmaya başvur
ya da konuş 15inde hesabını kapatabileceklerse gerginlik olmasın diye biraz daha sık dişini

çalıştırırken iyi de hakkını vermeye gelince niye böyle yapıyorlar anlamıyorum ya hak nihayetinde kul hakkı

Kızlar ben chicco nun anne memesine benzeyen biberonundan aldım. Zaten yeni çıkmış en güzel yanı da başlığı aylara göre alabiliyoruz. Bençok sevdim ve beğendim.

cnm ne kadara aldın?
bi de kaç aya kadar kullanabiliyormuşsun onu?
emzik kısmı kocaman olandan di mi aldığın?
ya ben de kararsız kaldım ilerleyen dönemlerde de kullanabilir mi diye

cnm ne kadara aldın?
bi de kaç aya kadar kullanabiliyormuşsun onu?
emzik kısmı kocaman olandan di mi aldığın?
ya ben de kararsız kaldım ilerleyen dönemlerde de kullanabilir mi diye

canım kaça aldığımı hatırlamıyorum ama ben 0-3 ay aldım başlığını belki lazım olur diye. Bebiş büyükdükçe başlık satın aıyosun. 3-6 ay 6-9 ay gibi...

evet canım emzik kısmı kocaman ve memesi de yan duruyor...

merhaba canım vala bende daha kilo alamadım hergün çıkıyorum tartıya valla bişy yok evet bize sonradan bi gelicek kilolarki sorma gitsin

kızlar yaa eşimin yüzünden randevu tarihimizi 29 undan 30 a aldıkk zaten zor bekliyorumm bide bi gün daha eklendiii yaa

ANKARKARALI VE ANKARADA OLAN ARKADAŞLARRRRRRR.......

24 ARALIK CUMARTESİ SAAT 14:30 DA MİGROSDA BULUŞUYORUZ , YÜZYÜZE TANIŞMAK VE KOYU BİR MUHABBET İÇİN HERKESİ BEKLİYORUZZZ
FACEBOOK GRUBUNDADA YAZILIDIR BİLGİLER,ORADAKİ ARKADAŞLARDA GELECEKLERDİR.

GÖRÜŞMEK ÜZERE,İRTİBAT İÇİN GELECEK OLAN ARKADAŞLAR BANA MESAJ ATABİLİR VE NUMARAMI ALABİLİRSİNİZ...

LİSTEDEKİ ANKARALI ARKADAŞLARI YAZIYORUM; TABİ YENİ GELENLERDE VARDIR MUTLAKA :)))))))))))))))

1- mfalcon

2- ylkn

3- sina_nisa

4- defne_ank

5- cenera

6-tatarkız

7- aysnaksy

8- sevgi06

9- leon1980

10- Nisanur2007

vee arkadaşlar hala bebişimin cinsiyetini bilmiyorum bu renkli ultrasonda görülür heralde artık, birde hala yawrumu hissedemediim normal midir acaba???
Merak etme güzelim yalnız değilsin ben de öğrenemedim daha, göstermedi bizimki.Daha 3 hafta var kontrole benim için hiç önemli değil cinsiyet hiç farketmez ama şu insanların saçma sapan yorumlarından sıkıldım. Göstermezse kesin kızdır, Göstermezse kesin erkektir. Ne alaka çocuğun pozisyonu uygun değilse göremezsin. İnşallah bu gittiğimizde öğreniriz de şu saçmalıklardan da kurtuluruz. Bence hissedememen normal çünkü burada çok kişi var senin gibi olan. Kafana takma güzelim.

kızlar bi kaç gündür kabızlık problemi yaşıyorum . benim gibi olan var mı? nasıl geçircem. karnım taş gibi.

merhabalar mayıs annelerii
haziran anneleri topiğindeyim bende ama mayıstada olabılır dogum cunkı hazıran bası :))
sizler daha deneyimlisiniz ben size bişey sormak istiyorum
daha önceki perşembe doktora gittim daha ama bi kaç gündür içimde bi boşluk hissediyorum
sanki bişey olmuş gibi :S neden bilmiyorum beliritiler azaldı belki ondan
kasıgım sureklı agrırdı simdi hiç agrımıyor cıkarmalarım bitti gibi bulantım var ama
böyle aradada olsa pıt pıt hissederdim seğirme gibi simdi hiç olmuyor
yani artık hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi hiç böyle hisseden bu psikolojiye kapılan oldumu aranızdaa
kusura bakmayın uzun oldu braz ama

ben senin yerinde olsam hemen doktora giderdim. doktora gidemiyorsa hemen bi sağlık ocağına git. orda kalp atışlarını dinliyorlar. en azından için rahat eder.

Canım durumları yok biliyorum kaç kere haciz geldi,3 milyarlık borçlar için.Beklesem de kapayamazlar hepsini,anca bi miktar verip gönderecekler.Bu ay sonuna kadar bekleyeceğim canım ama gene benden kötüsü olamayacak biliyorum.İyi niyet gösterdikçe tepene çıkıyorlar.3 senedir bu firmayı sırtımda taşıyorum ben.

ben senin yerinde olsam hemen doktora giderdim. doktora gidemiyorsa hemen bi sağlık ocağına git. orda kalp atışlarını dinliyorlar. en azından için rahat eder.

doktor umdan randevu aldım 3 lü test için ve en erken cuma günü o güne kadar dolu
bide zaten her 15 te bi ultrasna girdim simdi girsem cuma günü tekrar gircem ve cok sık olmuş olcak
sağlık ocagınamı gitsem acaba..yani endişelenmelimiyim bu duurmda

bu dönemde hareketlerde azalma olabiliyormuş. dün bende senin gibi düşünmüştüm. cumartesi günü dışarıya çıktım. alışveriş merkezindeydim o kalabalıkta ve sürekli ayakta olduğum için tekme attıysa bile hiç farketmedim. gecede hissetmedim. dün eşime dedim tekme atmadı içim rahat değil die. oda bişey yoktur sen içini ferah tut demişti. sağlık ocağında ultrason yok ama kalp atışlarını dinleyebiliyorlar. dün açık olsaydı oraya gidecektim bende ama pazar günü kapalıydı. sonra akşama doğru hissedince içim rahatladı.

sen içini ferah tut. bu dönemlerde hissetmek çok zor oluyor. 15 haftalıksın sanırım. ben 19.5 nerdeyse 1 ay önceyim senden. ben 15 haftalıkken hiç hissetmiyordum bebeğimi. o yüzden sende endişelenme ki bebeğin üzülmesin. içim rahat etsin diyosan yakın bi sağlık ocağına git kalp atışlarını duy derim.

aynen canım söylediğin gibi o diyo kızdır bu diyo erkektir:)) sağol buarada verdiğin destek için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…