merhabalar mayıs annelerii
haziran anneleri topiğindeyim bende ama mayıstada olabılır dogum cunkı hazıran bası :))
sizler daha deneyimlisiniz ben size bişey sormak istiyorum
daha önceki perşembe doktora gittim daha ama bi kaç gündür içimde bi boşluk hissediyorum
sanki bişey olmuş gibi :S neden bilmiyorum beliritiler azaldı belki ondan
kasıgım sureklı agrırdı simdi hiç agrımıyor cıkarmalarım bitti gibi bulantım var ama
böyle aradada olsa pıt pıt hissederdim seğirme gibi simdi hiç olmuyor
yani artık hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi hiç böyle hisseden bu psikolojiye kapılan oldumu aranızdaa
kusura bakmayın uzun oldu braz ama
bu dönemde hareketlerde azalma olabiliyormuş. dün bende senin gibi düşünmüştüm. cumartesi günü dışarıya çıktım. alışveriş merkezindeydim o kalabalıkta ve sürekli ayakta olduğum için tekme attıysa bile hiç farketmedim. gecede hissetmedim. dün eşime dedim tekme atmadı içim rahat değil die. oda bişey yoktur sen içini ferah tut demişti. sağlık ocağında ultrason yok ama kalp atışlarını dinleyebiliyorlar. dün açık olsaydı oraya gidecektim bende ama pazar günü kapalıydı. sonra akşama doğru hissedince içim rahatladı.
sen içini ferah tut. bu dönemlerde hissetmek çok zor oluyor. 15 haftalıksın sanırım. ben 19.5 nerdeyse 1 ay önceyim senden. ben 15 haftalıkken hiç hissetmiyordum bebeğimi. o yüzden sende endişelenme ki bebeğin üzülmesin. içim rahat etsin diyosan yakın bi sağlık ocağına git kalp atışlarını duy derim.
cnm benımm valla saydıgın belırtılerın hıcbırını yasamadım ne kasık agrısı ne bulantııı hamılelgıe daırr hıc bı belırtım olmadııı ama bebegım benımle bılıyorumm bence endıse yapacak bısey yok kontorlunu bekle ve gt bebegının ıı oldugunu gör daha hareketlerını hıssetmek ıcın erken ztn ben her aksam elım karnımdabeklıom ama hıc hareket yokkk onu hıssetmeyı cok istiyorumm stres yapıp bebısı üzmeee tatlımm
cnm benımm valla saydıgın belırtılerın hıcbırını yasamadım ne kasık agrısı ne bulantııı hamılelgıe daırr hıc bı belırtım olmadııı ama bebegım benımle bılıyorumm bence endıse yapacak bısey yok kontorlunu bekle ve gt bebegının ıı oldugunu gör daha hareketlerını hıssetmek ıcın erken ztn ben her aksam elım karnımdabeklıom ama hıc hareket yokkk onu hıssetmeyı cok istiyorumm stres yapıp bebısı üzmeee tatlımm
sevgi hamileliğim tıpkının aynısıı öyle geçiyo walla belirtisiz yaniii....Bizim bebişler tembel mi çıktı ne oldu anlayamadımm her akşam elim karnımda bekliyorum ama yokkk tık yok :)
aynen cnm ya tembelll bızımm bebıslerrr ama artık bı ses versınler annelerıne ben burdaım dıyeee :)) aman masallah dıyelım böyle gecsın hamılelıgımız sorunsuzzz... sen ayrıntılı ultrason ıcınmı gıdeceksın haftaya canım?
Selam kızlarrrNasılsınız bakalım
Cinsiyeti öğrendik sonunda %100 KIZ :)))))))))) Kızım olacakkk
kızlar yaa eşimin yüzünden randevu tarihimizi 29 undan 30 a aldıkkzaten zor bekliyorumm bide bi gün daha eklendiii yaa
normal aylık kontrol canım ayrıntılı için bişi demedi bana .. hangi haftalar arasında girilmesi gerekiyo kki
oooo gozun aydin sende ogrendin sonunda seninki bana kiz doguyodu zaten,benimkide netlesseydi artikin,sabirsizlaniyorum
ne guzel seninki 30 undaymis yine ,ya benimki nasil gececek 7 ocakta
Benim de 7 ocakta randevum. Geçer mi koca 3 hafta. Bebeğimi özledim ben. Ne yapalım sabredeceğiz artık yapacak bir şey yok
Cinsiyeti öğrendik sonunda 0 KIZ :)))))))))) Kızım olacakkk
kızlarr aşeren yokmu hiç aramızda benım nedense gözümün önünden hep portakal suyu gecıoo ıcıom ıcıom doymuomm halbukı gebe kalmadan önce ıcemezdım mıdemı yakardııı aş ermek bumu oluo sımdııı:))))))))
kızlar yaa eşimin yüzünden randevu tarihimizi 29 undan 30 a aldıkkzaten zor bekliyorumm bide bi gün daha eklendiii yaa
Cinsiyeti öğrendik sonunda %100 KIZ :)))))))))) Kızım olacakkk
kızlarr aşeren yokmu hiç aramızda benım nedense gözümün önünden hep portakal suyu gecıoo ıcıom ıcıom doymuomm halbukı gebe kalmadan önce ıcemezdım mıdemı yakardııı aş ermek bumu oluo sımdııı:))))))))
merhaba kizlar, herkesin cinsiyeti belli olmus ne guzel
yurtdisi magduruyum maalesef gecen hafta doktora gittim yok bacaklair kapali yok su yuzden yok bu yuzden bahane buluyor cinsiyeti goremiyorlar. bir arkdas dogumdan biriaz once ogrenmisti cinsiyeti benimki de ona benzemesinde
bir de kuresel kriz yuzunden organ taramasi ve diger ayrintili kontrolleri hicbir hastane yapmiyormus. ilk cocuguma herseyi yapmislardi siz yapin neyse vericem parasini dedim yok hastane olarka yapmiyoruz artik ozel labrotuvarlar yapiyor dedi. zaten muayene icin ayri ulkeye gitmisim bir de labrotuvar aramaya zamanim yoktu zaten simdi arasam oteki aya ancak randevu veriyorlar....
ocak ayinda turkiyeye gelme ihtimalim var sirf su ayrintili ultroson ve cinsiyet ogrenmek icin gelmek istiyrum
doktor umdan randevu aldım 3 lü test için ve en erken cuma günü o güne kadar dolu
bide zaten her 15 te bi ultrasna girdim simdi girsem cuma günü tekrar gircem ve cok sık olmuş olcak
sağlık ocagınamı gitsem acaba..yani endişelenmelimiyim bu duurmda
19. haftadan itibaren yapılıoo cnm ben bu hafta gıdıcem ayrıntılı ıcınn sanada bu gıttgınde gün verır heraldee
oooo gozun aydin sende ogrendin sonunda seninki bana kiz doguyodu zaten,benimkide netlesseydi artikin,sabirsizlaniyorum
ne guzel seninki 30 undaymis yine ,ya benimki nasil gececek 7 ocakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?