2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

cnm benımm valla saydıgın belırtılerın hıcbırını yasamadım ne kasık agrısı ne bulantııı hamılelgıe daırr hıc bı belırtım olmadııı ama bebegım benımle bılıyorumm bence endıse yapacak bısey yok kontorlunu bekle ve gt bebegının ıı oldugunu gör daha hareketlerını hıssetmek ıcın erken ztn ben her aksam elım karnımdabeklıom ama hıc hareket yokkk onu hıssetmeyı cok istiyorumm stres yapıp bebısı üzmeee tatlımm

evet benım zaten su an erken dönem daha tam anlamıyla hissetmedimde
sadece pıt pıt seğirme gibi hissettim yoksa sizinkiler gibi değil yanii
benim esas duusncem hareketten ziyada kasık agrımın tamamen geçmesi oturup kalkarken bile olurdu
belkdie normaldir geçmesi bu ara bilmiyorum :S

sağol canım evet dediğin gibi erken daha benim için
su anda rahat oldugum bi dönem belkide takmıcam ve kontrolu beklicem zaten cuma günü
inşallah iyidir Allah a emanet artık

sevgi hamileliğim tıpkının aynısıı öyle geçiyo walla belirtisiz yaniii....Bizim bebişler tembel mi çıktı ne oldu anlayamadımm her akşam elim karnımda bekliyorum ama yokkk tık yok :)

sevgi hamileliğim tıpkının aynısıı öyle geçiyo walla belirtisiz yaniii....Bizim bebişler tembel mi çıktı ne oldu anlayamadımm her akşam elim karnımda bekliyorum ama yokkk tık yok :)

aynen cnm ya tembelll bızımm bebıslerrr ama artık bı ses versınler annelerıne ben burdaım dıyeee :)) aman masallah dıyelım böyle gecsın hamılelıgımız sorunsuzzz... sen ayrıntılı ultrason ıcınmı gıdeceksın haftaya canım?

normal aylık kontrol canım ayrıntılı için bişi demedi bana .. hangi haftalar arasında girilmesi gerekiyo kki

teşekkür ederim kızlar öyle güzel bi duygu ki rabbime şükrettim bütün gece..çok netti pıt pıtları..bu arada antibiyotiğin adı duocıd.. dr en masum olanını veriyorum dedi
ben baya kötüydüm dr tam zamanında gelmişssiniz dedi hamilelikte ateş çok tehlikeliymiş

bu arada pembe maviye gittim ben nedret hanım olmadığu için ismail bey baktı boğazıma, sırtımı dinledi falan baya ilgilendi sağolsun

Son düzenleme:
Selam kızlarrr Nasılsınız bakalım

Cinsiyeti öğrendik sonunda %100 KIZ :)))))))))) Kızım olacakkk

oooo gozun aydin sende ogrendin sonunda seninki bana kiz doguyodu zaten,benimkide netlesseydi artikin,sabirsizlaniyorum
kızlar yaa eşimin yüzünden randevu tarihimizi 29 undan 30 a aldıkk zaten zor bekliyorumm bide bi gün daha eklendiii yaa

ne guzel seninki 30 undaymis yine ,ya benimki nasil gececek 7 ocakta

kızlarr aşeren yokmu hiç aramızda benım nedense gözümün önünden hep portakal suyu gecıoo ıcıom ıcıom doymuomm halbukı gebe kalmadan önce ıcemezdım mıdemı yakardııı aş ermek bumu oluo sımdııı:))))))))

merhaba kizlar, herkesin cinsiyeti belli olmus ne guzel
yurtdisi magduruyum maalesef gecen hafta doktora gittim yok bacaklair kapali yok su yuzden yok bu yuzden bahane buluyor cinsiyeti goremiyorlar. bir arkdas dogumdan biriaz once ogrenmisti cinsiyeti benimki de ona benzemesinde

bir de kuresel kriz yuzunden organ taramasi ve diger ayrintili kontrolleri hicbir hastane yapmiyormus. ilk cocuguma herseyi yapmislardi siz yapin neyse vericem parasini dedim yok hastane olarka yapmiyoruz artik ozel labrotuvarlar yapiyor dedi. zaten muayene icin ayri ulkeye gitmisim bir de labrotuvar aramaya zamanim yoktu zaten simdi arasam oteki aya ancak randevu veriyorlar....

ocak ayinda turkiyeye gelme ihtimalim var sirf su ayrintili ultroson ve cinsiyet ogrenmek icin gelmek istiyrum

ben bugun otobariyle 20 arti 0 im simdiye kadar hep mandalina aserdim

kızlar yaa eşimin yüzünden randevu tarihimizi 29 undan 30 a aldıkk zaten zor bekliyorumm bide bi gün daha eklendiii yaa

ben de bir gün ötelemek zorunda kaldım tatlım zaten 1 ayı geçti uzun uzun izleyeli
3 hafta önce çok kısa bakmıştı doktor kontrol için
çok özledim minik kuşumu yarın görücez inşallah btün gece dua etmek istiyorum son 2 haftadır çok strese soktum kendimi Rabbim affetsin

Selam kızlarrr Nasılsınız bakalım

Cinsiyeti öğrendik sonunda %100 KIZ :)))))))))) Kızım olacakkk

Hadi gözün aydın canım

Valla benimkine aşermek denmezde,sabah kahvaltıda özellikle taze mandalina-portakal suyuna bayılıyorum bende.

Ay canım bu avrupalılarda bi alem zaten.
Ben geçen sene abimlerin yanına gittiğimde eşi hamileydi yiğenime ve 16 haftalıktı.
O da saolsun biz geliyoruz diye doktor randevusu almıştı belki cinsiyeti söyler düşüncesiyle.
Hep beraber gittik doktora ama suratsız doktor 20.haftadan önce söylemem diye tutturdu.
İnşaallah ocakta türkiyeye gelirsinde hem ayrıntılını yaptırırsın hemde cinsiyetini öğrenirsin meleğinin.

ultrasonun bir zararı yok ki endişelenme
dopplere sık sık girmek zararlıymış ama ultrason sadece ses dalgası, arkadaşımla da konuştuk geçen gün doktor kendisi, rahat ol ultrasondan birşey olmaz takıntı haline getirip sürekli girmek isteyenler var o açıdan zararlı sadece diyor

19. haftadan itibaren yapılıoo cnm ben bu hafta gıdıcem ayrıntılı ıcınn sanada bu gıttgınde gün verır heraldee

bakalım canım bi gidebilsek günler geçmiyo resmennn

zeynepcim sıkıntıya sokma hem kendini hem bebişinii konuş onunla bol bol o zaman sıkıntılı olsan bile sıkıntın geçer

Beni senin gibi
bir de annem terketmişti
ki göbeğimde durur
onun yokluğundan
bana kalan
çukur izi

kızlar ne kadar anlamlı değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…